2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sizde beksero ve nimenriks de aynı gün yapılmış. Bize hazırlanan takvimde farklı günlerde bu aşılar. Niye böyle değişik oluyor ki? Diğer aşılar gibi bir düzeni olsa keşke.

Evet, özel aşı. Doktor bana bi takvim yaptı ama ben daha yaptırmadım, sonrasında ateş oluyor diye korktum biraz. Salı günü gidince hemşire ile görüşeceğim.
Ben bexero yaptırdım, ateş yapmadı ama aşı yapılan yer taş gibi oldu. 20 gün oldu aşı olalı hala biraz sertlik geliyor elime.
Size ne kadar çok aşı yapmışlar, çok şaşırdım. Bizde nimenrix ileriki aylarda sanırım, plana bakmam gerek.

Ateş yapmaması iyi olmuş, b grubu aşılar ateş yaparmış aslında. Aşıdan yarım saat önce calpol içir demişti bana doktor.

Biri mı dedi yarım saat önce taa boynundan çıkmış bir bebe temizledim

Bol salyalı ve mızmız birgünden merhaba Son günlerde biraz daha düzgün yapıyor ama çok yaptı sırtına kadar hergün lavabonun altına sokup yıkıyordum. O da alışmıştı artık. Şimdi altını açacağım zaman da dizlerini tutup bana yardımcı oluyor minnoşum

Oyyy yerim ben onu ya akıllı bıdık valla bende çok yıkıyorum ama babamız yokken siliyorum mecbur. Bizimki bırak dizlerini tutmayı her yeri tekmeliyor geçen gün sabunluğu kırdı tekme attı hoop yere ya bizim bebiş ellerini öyle çok açmıyor emerken açıyor kısa sürüyor o da. Doğruluğu var mı bilmiyorum ama aç bebekler ellerini açmazmış tokken açarlarmış. Doymuyor desem aylık 1.200 kg alıyor doktora soracağım bunu bizimki neden bir şey tutmuyor

Kızlar geçen sene bugünlerde bircogumuz ya hamile oldugumuzu yeni öğrendik ya heyecanla adet olmamayı bekliyorduk telefon hatırlattı gecen sene yarın benim yumurtlama günümmüş, pik yapmış ovulasyon testimin fotoğrafını çekmişim, büyük ihtimal eşime atmışım akşama çalışma var diye şuan ayağımda salladıgım miniğim gecen sene bugün minnoş bir yumurtaydı yaa düşündükçe bi garip oluyorum 10 ocakta da test yapmıştım her zamanki aceleciliğimle ve coook silik pozitif çıkmıştı.. ne heyecanli günlerdi yaa

Yaa Ben 31 Aralık akşamı öğrenmiştim. 3+2 2021 e umut dolu girdim, 2022 ye de birlikte gireceğiz inşallah. Sat 8 Aralıktı benim. Bu sene 8 Aralıktan beri daha bir duygusalım

Bizimkinin de eller hep sıkı sıkı kapalıydı canım. Ben de hep senin gibi düşündüm ama benim kızım da ayda 1 kilo alıyor. Belki de yanlış bilgidir o. Eller son günlerde biraz daha açık olmaya başladı. Önceden hep yumruk yapıyordu.

Belki de öyledir. Bekleyelim bakalım ne zaman açıcak ellerini şimdilik sadece elimi falan tutuyor oyuncakları da tutsun istiyorum ama erken davranıyorum heralde bilemedim

Yaa Ben 31 Aralık akşamı öğrenmiştim. 3+2 2021 e umut dolu girdim, 2022 ye de birlikte gireceğiz inşallah. Sat 8 Aralıktı benim. Bu sene 8 Aralıktan beri daha bir duygusalım
Elhamdülillah yeni yıla bebişlerimizle giricez çok güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese hic bekletmeden nasip etsin inşallah

Elhamdülillah yeni yıla bebişlerimizle giricez çok güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese hic bekletmeden nasip etsin inşallah
Amin inşallah Yüzüne bakmaya doyamadigimiz, öpmeye kiyamadigimiz yavrularımızı da bütün kötülüklerden korusun Rabbim. Bizi onlara, onları bize bağışlasın.

90 lı günlerdeyken bizimki de ellerini çok açmıyordu oyuncaklarını tutamıyordu gelişiminin özelliği canım daha erken

Ayy eveet ben geçen sene bu zaman hamileymişim haberim yok 8 Aralık son adet tarihimdi 12 ocakta evde test yapıp öğrenmiştim 13 yıl sonra ilk kez o çift çizgi görmek benim için tam bir şok oldu eşimle de tartışmıştık sevinçten söyledim direk naz yaptım fırsattan istifade oysa her zaman hayalim süprizli falan söylemekti hiç hayal ettiğim gibi olmadı ama o gece heyecandan mutluluktan uyuyamamıştım eşim inanmadı aslında ertesi gün doktordan çıkıp kesenin fotoğrafını ona gösterdiğimde gözleri parladı gülümsedi o zaman inandı sarıldı bana 2021 bize yavrumuzu getirdi inşallah 2022 de hepimize sağlık mutluluk huzur getirir

Teşekkür ederim, sağ ve sol açılar 60’ın üzerinde çıkınca normal, bizim bir tanesi normal ama diğeri 58 çıktı.
Benimkinin ayağında ana rahminde duruş bozukluğundan hafif içe dönüklük vardı masajla düzeldi o yüzden sordum kalçada bazen duruşundan dolayı etkileniyormuş biz hemen prof götürdük oda öyle demişti çift bez bağlayın demişti şimdi yüne kontrole götürücem usg ona göstericem o yüzden sordum ama bişe olsa burda filmi çeken derdi diyorum

Yaaa çok güzel ben de hep sürprizli söylemeyi hayal ediyodum ama tüm sürece eşimi de dahil ettigim icin ve her ay adet günümden 4-5 gün önce test yapmaya başladığım icin gizleyemedim yapiverdim testi geldim yanina. Ayy ne heyecanlıydı ne tatlıydı o günler.. teste inanmayip sabah 7de erken gebelik testi almak için nöbetçi eczaneye gitmisti bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…