2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yukarda yazılmış alıntı yapamadım ama bizde bugün doktora gidince menenjit aşısını sordum. Ben tek bir tane olacak sanıyordum yani 1 markanın ancak burda gördüğüm aslı 2 markadan olmuş ben mi yanlış biliyorum acaba. Bu kadar aşı da çok değil mi yaa

Kızlar gazdan ya da alerjiden belki araştıran olmuştur. Şunu merak ediyorum. Yediğimiz bir şeyin etkisini ne zaman bebeğin kakasında görürüz?

Bizim de nadiren bezden taşıyor ama erkeklerde bu çok oluyormuş kız bebeklerde daha az
Ben de hemşireye sordum bunu açlık değil de kendilerini rahat ve gevşemiş hissettiklerinde açarlar dedi. Benimki az kilo almış ama açıK olduğu çok oluyor. Doymasa durmadan ağlar merak etme

Biz geçen sene Yılbaşı günü Alışverişten gelirken bir arkadaşım arayıp 18 haftalık hamile olduğunu söylemişti.Çok duygulanmıştım ve kendime üzülmüştüm. Neyse eve geldik yılbaşı akşamı eşimle takılacaktık normalde de alkol alan biri değilim o akşam bişeyler içecektik işte. Eşim beyefendi başım ağrıyor diye akşam 8 de uyuyunca bizim iş yalan oldu sinirden ben de kızımla oturup film izleyip çay içmiştim Sonra da tavuk gibi erkenden tünemiştik Ben de o böyle yaptı diye bir kaç gün eşimle konuşmamıştım gıcıklığına
14 Ocakta yerleşme kanaması olmuştu 18 ocakta da 1600bhgc ile hamile olduğumu öğrenmiştim Öğrenip telefonda Eşime hamile olduğumu söylemiştim inanmamıştı Böyle de süper bi çiftiz Allah inandırsın
Sonradan dedim kendime eşim uyumasa ve ben alkol alsam belki de sıkıntı olacaktı.Bebek olmayacaktı herşeyde var bi hayır

Genelde emerken açıyor zaten, demekki o yüzden çok teşekkür ederim zamanla acar belki

Yaaaa çok güzeelllne kadar güzel olmuş bir anı kalmis size. Demekki bazen bazı seylere çok üzülmemek gerekiyormuş neye niyet neye kısmet bende anlatayım çok özendim

Benimde 9 Ocak doğum günüm kendime evde pasta yapacaktım sonra zor geldi hevesim gitti diye yapmadım. Eşim çalışıyordu o gün akşam geldi hadi dedik ekmek almaya gidelim pastada alırız. Neyse gittik fırına çok güzel bir pasta vardı beyaz çikolatalı meyveli falan nasıl canım çekti ama minnacık bir şey 60 lira bende dedim ben buna o kadar para vermem. Eşim tutturdu alalım diye bende de ne inat varsa almicam dedim almadık. Sonra o pasta bana bir vurdu ki sormayın ağlayacağım resmen o pasta için ama inat ettim eve de geldik eşim diyor gidip alayım boşver dedim. Sonra ertesi gün onun yerine beyaz çikolata yedim bir nevi kesti isteğimi ama o pasta bir başkaydı benim için. Birkaç gün sonra bir baktık hamileyim belki de ilk aşermem oydu Bu yıl oğlumla beyaz çikolatalı pasta yiyeceğiz beraber ahtımız var

Yaaa kıyamam ben de öyleyim buna bu parayi vermem deyip aklımı orda bırakır dönerim hep..
Ah hamile olduğunu bilseniz eşin o pastayı orda bırakır mıydı hic

Anladım canım bakalım inşallah bizimde sorunsuz hallolur

Tam bi oğlaksın Banu yaa kız nolacak alaydın pastayı senden kıymetli mi

Hepinizin yazdıklarını yüzümde koca bir gülümsemeyle okudum kızlar Bende 4 ocak günü aşırı bi sancıyla uyandım dedim kesin regl oldum iki günde gecikmişti farkındaydım ama bu ağrı kesin o dedim aşırı ağrılı geçiyor benim çünkü.. sabah lavaboya o niyetle girdim baktım yook hasta değilim içime o an düştü zaten planlı bir gebelikti.. evde hazırda testim vardı hemen yaptım silik ama yinede gözle görülür çizgiyi gördüm öyle heyecanlandım ki eşime whatsaptan resmini attım direk ahahah akşamı beklede yüzüne söyle bari adamın neyse iki gün sonra hastaneye gidelim kan verelim çubuğa güven olmaz dedik allahım sonucu aldım pozitif yazıyor okuyoruz ama ben şaşkınlıktan kan alan kişiye gidip burda pozitif yazıyor yani evet pozitif dimi diye sordum ahahhah hatırladıkça utanıyorum o kadar şaşkın ve mutluydumkii.. hastaneden çıkana kadar her 20 sn de bir sarıldık eşimle çok güzeldi gerçekten
Rabbim isteyen herkese nasip etsin herkese Şükürler olsun Rabbime .. bu yılda sonra ki yıllarda onları bize bağışlasın Allahım

Geçen yılbaşı hamile olduğumu bilemeden alkol almıştım. Çok şükür bir şey olmadı. Korkumdan doktorlara falan hiç diyemedim kızarlar diye ama yani azdı.

Ben de detaylı yazacağım dayanamadım. Ben 10 Ekimde evlendim. Sat 8 Aralıkti. Regl den sonra doktora kontrole gittim, ultrasonda bakarken yumurtamı gördü dr, bu birkaç günü değerlendirin dedi ama hemşiresi heyecanlıydı. "Hocam endometrium mu?" falan diye soruyor doktora. Ben o sıra döllenme olduğundan şüphelendim iyice. Erken gebelik testlerine kaç para verdim hatırlamıyorum Her gün test yapiyorum. Hem de bir gittiğim eczaneden bir daha test almayıp bütün eczaneleri dolaşıyorum. Bir gün test yaptım yine negatif, ağlamaya başladım. Daha 2 ay olmuş evleneli, ne ağlıyorsam... Daha yapmicam test dedim ve ertesi gün yine alıp yaptım. Eşimden gizliyorum bu arada. Ben üzülüyorum diye o da üzülüyor. Son yaptığım test de negatif cıktı mı... Geçtim yine üzülüyorum içerde. O gece de eşimin köyüne gidecegiz. Eşim eve gelmeden testi yok edeyim de görmesin diye banyoya bir girdim ki ikinci çizgi silik Koşa koşa evin yakınındaki tıp merkezine gittim kan vermeye. Yolda da eşime haber verdim. Hamileyim Test sonucu 8,44. Sonucu verenler umutsuz, doktorunuzla görüşün değer çok düşük diyorlar. Bilmiyorlar ki, ben erkenden vermişim kanı 3 hafta 2 günlük bebeğim daha. Yeni yıl tebriği için ailemizi ararken hamilelik haberini de verdik tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…