- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #42.701
Çok teşekkür ederim90 lı günlerdeyken bizimki de ellerini çok açmıyordu oyuncaklarını tutamıyordu gelişiminin özelliği canım daha erken
Bir an önce yapsalar keşke her şeyleri çok tatlıErken olabilir canım. Ben de çok hevesliyim senin gibi.
Canım yaaaSen neden Izmir de yaşıyorsun ki yaa. Şöyle Ankara'da senin gibi bir komsum olsa var ya, başka bir şey istemezdim herhaldeHayranlığımı artık gizleyemeyeceğim
Bizim de nadiren bezden taşıyor ama erkeklerde bu çok oluyormuş kız bebeklerde daha azBu aralar günüm oldukça hareketli geçiyor ha bir de kakalı tabi bunu atlamayacagimbizim bebis her seferinde emerken oldukça gürültülü ve aşırı kaka yapıyor üstüm başım batıyor ya kendim çocukken bu kadar batırmamışımdır heralde sizin bebislerin kakası da belinden çıkıyor mu yoksa ben mi bu bezi bağlayamıyorum şuan bir sürü kaka yaptı ve derin uykuya geçti kaldırınca huzursuz oluyor ağlıyor ve yeni yediği için değiştirirken kusuyor, kaldırmasam pişik olacak diye korkuyorum böyle bir girdaptayım. Baya da yazdım valla özledim sizinle konuşmayı kimse sizin yerinizi tutmuyor
Ben de hemşireye sordum bunu açlık değil de kendilerini rahat ve gevşemiş hissettiklerinde açarlar dedi. Benimki az kilo almış ama açıK olduğu çok oluyor. Doymasa durmadan ağlar merak etmeOyyy yerim ben onu ya akıllı bıdıkvalla bende çok yıkıyorum ama babamız yokken siliyorum mecbur. Bizimki bırak dizlerini tutmayı her yeri tekmeliyor geçen gün sabunluğu kırdı tekme attı hoop yere ya bizim bebiş ellerini öyle çok açmıyor emerken açıyor kısa sürüyor o da. Doğruluğu var mı bilmiyorum ama aç bebekler ellerini açmazmış tokken açarlarmış. Doymuyor desem aylık 1.200 kg alıyor doktora soracağım bunu bizimki neden bir şey tutmuyor
Genelde emerken açıyor zaten, demekki o yüzdenBizim de nadiren bezden taşıyor ama erkeklerde bu çok oluyormuş kız bebeklerde daha az
Ben de hemşireye sordum bunu açlık değil de kendilerini rahat ve gevşemiş hissettiklerinde açarlar dedi. Benimki az kilo almış ama açıK olduğu çok oluyor. Doymasa durmadan ağlar merak etme
Yaaaa çok güzeelllBiz geçen sene Yılbaşı günü Alışverişten gelirken bir arkadaşım arayıp 18 haftalık hamile olduğunu söylemişti.Çok duygulanmıştım ve kendime üzülmüştüm. Neyse eve geldik yılbaşı akşamı eşimle takılacaktık normalde de alkol alan biri değilim o akşam bişeyler içecektik işte. Eşim beyefendi başım ağrıyor diye akşam 8 de uyuyunca bizim iş yalan oldu sinirden ben de kızımla oturup film izleyip çay içmiştim Sonra da tavuk gibi erkenden tünemiştikBen de o böyle yaptı diye bir kaç gün eşimle konuşmamıştım gıcıklığına
14 Ocakta yerleşme kanaması olmuştu 18 ocakta da 1600bhgc ile hamile olduğumu öğrenmiştimÖğrenip telefonda Eşime hamile olduğumu söylemiştim inanmamıştı Böyle de süper bi çiftiz Allah inandırsın
Sonradan dedim kendime eşim uyumasa ve ben alkol alsam belki de sıkıntı olacaktı.Bebek olmayacaktı herşeyde var bi hayır
Yaaa kıyamamYaaaa çok güzeelllne kadar güzel olmuş bir anı kalmis size. Demekki bazen bazı seylere çok üzülmemek gerekiyormuş neye niyet neye kısmet bende anlatayım çok özendim
Benimde 9 Ocak doğum günüm kendime evde pasta yapacaktım sonra zor geldi hevesim gitti diye yapmadım. Eşim çalışıyordu o gün akşam geldi hadi dedik ekmek almaya gidelim pastada alırız. Neyse gittik fırına çok güzel bir pasta vardı beyaz çikolatalı meyveli falan nasıl canım çekti ama minnacık bir şey 60 lira bende dedim ben buna o kadar para vermem. Eşim tutturdu alalım diye bende de ne inat varsa almicam dedim almadık. Sonra o pasta bana bir vurdu ki sormayın ağlayacağım resmen o pasta için ama inat ettim eve de geldik eşim diyor gidip alayım boşver dedim. Sonra ertesi gün onun yerine beyaz çikolata yedim bir nevi kesti isteğimi ama o pasta bir başkaydı benim için. Birkaç gün sonra bir baktık hamileyim belki de ilk aşermem oyduBu yıl oğlumla beyaz çikolatalı pasta yiyeceğiz beraber ahtımız var
Anladım canım bakalım inşallah bizimde sorunsuz hallolurYaptırana kadar cok stres yapıyo insan canım. Bizim de bu yöntemle ilgili hic bilgimiz yoktu, biraz araştırdım ama yakınımda kimse bu yöntemle yaptırmadıgi icin cesaret edemedik biz normal dikişli yaptıralım en iyisi dedik en azından ablamın tecrübesi vardı. Sonra öğrendik ki bizim istediğimiz doktor sadece klipsli yapiyomus 10 yas altı çocuklara. Öyle yaptırdık gitti, 1 hafta yine stresli geçiyor aman acıtmayım şöyle tutuyum çocuğu böyle yapıyım diye ama Allah'tan cok cabuk iyilesiyolar ve sandığımızdan daha güçlüler bence
Tam bi oğlaksın Banu yaaYaaaa çok güzeelllne kadar güzel olmuş bir anı kalmis size. Demekki bazen bazı seylere çok üzülmemek gerekiyormuş neye niyet neye kısmet bende anlatayım çok özendim
Benimde 9 Ocak doğum günüm kendime evde pasta yapacaktım sonra zor geldi hevesim gitti diye yapmadım. Eşim çalışıyordu o gün akşam geldi hadi dedik ekmek almaya gidelim pastada alırız. Neyse gittik fırına çok güzel bir pasta vardı beyaz çikolatalı meyveli falan nasıl canım çekti ama minnacık bir şey 60 lira bende dedim ben buna o kadar para vermem. Eşim tutturdu alalım diye bende de ne inat varsa almicam dedim almadık. Sonra o pasta bana bir vurdu ki sormayın ağlayacağım resmen o pasta için ama inat ettim eve de geldik eşim diyor gidip alayım boşver dedim. Sonra ertesi gün onun yerine beyaz çikolata yedim bir nevi kesti isteğimi ama o pasta bir başkaydı benim için. Birkaç gün sonra bir baktık hamileyim belki de ilk aşermem oyduBu yıl oğlumla beyaz çikolatalı pasta yiyeceğiz beraber ahtımız var
Valla bilsek 100 lira bile verirdikYaaa kıyamamben de öyleyim buna bu parayi vermem deyip aklımı orda bırakır dönerim hep..
Ah hamile olduğunu bilseniz eşin o pastayı orda bırakır mıydı hic
Çok cimri bir insan da değilim ama o gün almadım hiç o kadar isteyeceğimi de düşünmedimTam bi oğlaksın Banu yaakız nolacak alaydın pastayı senden kıymetli mi
Yok anam ne cimriliğiÇok cimri bir insan da değilim ama o gün almadım hiç o kadar isteyeceğimi de düşünmedim
Geçen yılbaşı hamile olduğumu bilemeden alkol almıştım. Çok şükür bir şey olmadı. Korkumdan doktorlara falan hiç diyemedim kızarlar diyeBiz geçen sene Yılbaşı günü Alışverişten gelirken bir arkadaşım arayıp 18 haftalık hamile olduğunu söylemişti.Çok duygulanmıştım ve kendime üzülmüştüm. Neyse eve geldik yılbaşı akşamı eşimle takılacaktık normalde de alkol alan biri değilim o akşam bişeyler içecektik işte. Eşim beyefendi başım ağrıyor diye akşam 8 de uyuyunca bizim iş yalan oldu sinirden ben de kızımla oturup film izleyip çay içmiştim Sonra da tavuk gibi erkenden tünemiştikBen de o böyle yaptı diye bir kaç gün eşimle konuşmamıştım gıcıklığına
14 Ocakta yerleşme kanaması olmuştu 18 ocakta da 1600bhgc ile hamile olduğumu öğrenmiştimÖğrenip telefonda Eşime hamile olduğumu söylemiştim inanmamıştı Böyle de süper bi çiftiz Allah inandırsın
Sonradan dedim kendime eşim uyumasa ve ben alkol alsam belki de sıkıntı olacaktı.Bebek olmayacaktı herşeyde var bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?