2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Peki iki menenjit aşısını aynı yün yaptırmak ağır mı gelir. Bexero yapıyormuş ateş

Ay kızlar bu ara ben çok duygusalım, ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınızı. Ne güzel anılar öyle
Ben de anlatayım
Biz çocuk sahibi olmak için evlendik ama ben o ara iş değiştirince ertelemeye karar verdik. Ama eşim sürekli, iş için ertelenmez diyor o arada da bir doktora gittik, öncesinde hazırlık için yapmamız gereken bir şey var mı falan diye. Doktor dedi ki, yumurta rezervin çok az, bilmem ne olmayabilir çocuğun, git şu testleri yaptır; eşime de senin yaşın da ilerlemiş, sperm sayına baktır falan dedi gönderdi bizi. Biz daha denemedik bile. Ağlaya ağlaya çıktım oradan, hala çok sinirliyim o doktora. Hormon testinde de bir hormon çok düşük görünüyor
Dedik ki, olursa olur, olmazsa olmaz. Ertelemeye de gerek yok o zaman, zaten olmama ihtimali yüksek. Sat 3 aralık benim de, bu aralar diyorum ki eşime bence hamileyim, öyle hissediyorum o da diyor ki, bak olmayabilir dedi doktor, daha ilk ay, değilsindir. O arada kardeşim ve kız arkadaşı geldi yılbaşında, biraz alkol de aldık. Onlara da çaktırmamaya çalışıyoruz, fısır fısır. Sonra geçti yılbaşı, test aldık eczaneden, çok silik ikinci çizgi. Eşim yok dedi, bu kadar silik olamaz. Ben de çok kararsız kaldım. En sonunda gittik doktora Kese var ama 10 gün sonra gelin, o zaman netleşir dedi. Ve o ilk kalp atışları Oradan birlikte ağlayarak çıktık
Ben şu anda yine ağlıyorum
İşe de 3 ay sonra dönecektim, çok önemli projemiz vardı falan. Ortada ne proje kaldı ne iş eşim çok haklıymış.
Her şeyin hayırlısı

İki menenjit aşısını aynı anda yapanlar var mı acaba çok kararsız kaldım ya çok mu ağır geçer acaba. İnternette bir doktor bir hafta arayla yaparsanız iyi olur demiş :/

İki menenjit aşısını aynı anda yapanlar var mı acaba çok kararsız kaldım ya çok mu ağır geçer acaba. İnternette bir doktor bir hafta arayla yaparsanız iyi olur demiş :/
Biz rota ile nimenrix ve bexsero 2 menenjit aşısını birlikte yaptırdık. Calpol verin ilk gün 8 saat arayla dedi doktorumuz ateş çıkmasa bile. Gece bir kez ateşi çıktı ateş düşürücü saati gelmediği için ve çok yüksek olmadığı için soğuk uygulama ile dusurduk bi daha yükselmedi. 2 gün hafif huzursuzluğu oldu ama cok kötü geçmedi bizim

Cok teşekkür ederim benimki de emzik tutmuyor ama emzik, meme, biberon tüm silahları hazir edeyim yine de uzun kalmayacağım aslında bebek arabasından emin değilim, kanguru ile daha rahat olur tabi. Peki xray den nasil geçiliyor kanguru ile?

Herkesin ne güzel hikayesi var . Biz de kedilerimiz bize yeter diye düşünen bir çifttik. Arada çocuk konuşuyoruz ama ikimizde de o cesaret yok. Zaten deprem olmuş, biz evi terk etmişiz bir yakınımızın boş evinde kalıyoruz, sinirler bozuk moral yerle bir. O ara arkadaşıma şöyle bir cümle kurmuştum, “artık gelecekten mutluluk verecek bir durum beklemiyorum, varsa yoksa sevdiklerimin üzücü haberleri olacak”. Tabi hayat bu lafı çok güzel yediriyormuş insana. Sonra bir ara benim iştahım açıldı, böyle saçma bir şekilde yemeye düştüm. Eşim de dalga geçiyor hamile misin diye, yok diyorum uygulamaya göre risksiz dönem. Hatta o ara eşimin burç yorumlarında “bu ara ailenize yeni biri katılabilir” falan yazıyor. Bakıp bakıp gülüyoruz. Sonra benim adet tarihi geçti, hiç düzenli değildi zaten. İyice gecikince dedim ben bir test alıcam yarın haberin olsun. Hiç beklemediğim bir şekilde kalktı nöbetçi buldu geldi. 5 saniye sonra kabak gibi iki çizgiyle çıktım. İkimiz de şoktayız, buna hazır mıyız emin değiliz ama bi gülümseme de var. Ben ertesi gün doktora gittim, doktor ne hissediyorsan çocuğun da hisseder onu üzme dedi. O zaman dedik tamam aileyi büyütüyoruz. Bir hafta sonra benim doğumgünümde ailelere sürpriz yaptık. Kimse bizden çocuk beklemediği için afalladılar, ciddi misiniz diye ama sevinçleri görmeye değerdi. Şimdi iyi ki regl uygulaması saçmalamış diyorum bu dünya tatlısı minik bizim olmuş.

Ya çok teşekkür ederim bende tekrar tekrar yaptırmaktansa tek seferde oldu istiyorum

Bebek arabasını da puseti de uçağın kapısında alıyorlar yine inince direkt veriliyor bizde öyle oldu ancak körük olmadığı için mi direkt uçaktan inince aldık bilmiyorum

Kızlarrr doğum yapalı üç ay oldu ama benm hala akıntım var böyle hep bi ıslaklık sinir bozucu bunu yaşayan var mı ya
Akıntı bende de var, smear verdim temiz çıktı. Doktor akıntının sürmesine normal dedi, ben de merak ediyorum ne zaman bitecek.

Hahahah evet o şekilde dönüyorum ve keşke şunu deseydimler beynimde dolanıp duruyo
Ahh ahh cok iyi bilirim ama ben söylüyorum artik, söylemediğim şeyleri de aman çokta umrumda diyip geçiyorum boşver sende takmamaya çalış biz 2 gün önce gitmiştik şimdi k.itraderin yılbaşı izni var diye geliyorlar ve henüz aramadılar bak eşim gece söyledi kardeşim yazdı diye. Zaten emindim bugün geliceklerine

Kızlar benim bebiş 2 kez farklı günlerde olmak üzere yeşil kaka yaptı ya doktora mi götürsek acaba. Gün içinde bütün kakaları sarı ama dün bir bezinde yeşil kaka vardı. Bu aralar emerken kıvranıyor resmen çok karnı ağrıyor gibi geliyor ama derdini anlayamıyorum. bir kez yeşil yapraklı sebzelerden yedim diye oldu sandım ama dün yememistim niye böyle oluyor anlamıyorum üşütüyor desem o da değil bence

Aynen hazır et sen ben de hazırlamıştım kanguruyu xtrayden geçirmiyolar ben havaalanına gidişte değilde uçaktan inerken takmıştım hostese bağlattım arkasını.

Çok güzel anlatmışsın. Teşekkür ederim

Bizim ikizlere de aynı anda yapıldı. Birinin 38.5 oldu ateşi öbürürün 37. Bebekten bebeğe değişiyor. Bizim doktorumuz şöyle dedi ehlileştirilmiş bir virüs bile bu kadar ateş yapıyorsa gerçeğini varın siz düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…