2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Anladım canım sağ ol. Bize doktor ikisi içinde 3. Ve 5. Ayları yazmış yapılacak dozlar olarak. Siz 3.ayda mı yaptırdınız

Merhaba sevgili anneler Sat 2 Kasım.Normalde bebeğim 8+3 haftalık olması lazım.Bugün ultrasonda 1.3 cm 5+3 haftalık çıktı.Doktor keseyi gördü her şey güzel ama bu hafta geriliği kafamı karıştırdı dedi.3 seçenek olabilir dedi. 1.seçenek geç döllenme.
2.seçenek fazla kilonuzdan dolayı dedi.
3.seçenek gelişim geriliği var bebekte sıkıntı olabilir dedi.
2 hafta sonra gelin kalp atışını duymamız lazım dedi.
Belirsizlik yoruyor beni çok üzgünüm 2 hafta nasıl bekleyeceğim.
Aynı durumu yaşayan var mı ?

Inanın ne desem bilmiyorum sabırla bekleyin inşallah ilk seçenektir geç dollnme

Arkadaşımın adet tarihlerimize göre benden 10 gün önde görünmesi gerekirken benden 10 gün sonra gözüküyordu. 20 günlük bir fark vardı yani. Sonradan, ilerleyen aylarda düzeldi o gün farkı. Sağlıklı sıhhatli bir çocuğu oldu. Inşallah sizin de öyle olur. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Doktorlar bütün seçenekleri söylüyorlar tabi, ama illa en kötüsü olacak diye bir durum yok.

Bugün ailemin yanına geldik 7-8 saatlik bir araba yolculuğuyla. Sabah olması gerekenden 2,5 saat erken uyandı. Yolda kesik kesik 3 defa yarım saat uyudu, malesef daha uzun uyuyamadı. Akşam eve büyükler de gelince bir noktada bir başladı ağlamaya, doğduğundan beri böyle ağlamamıştır sanırım uykusuzluk ve kalabalığı yadırgadı kıyamadım hiç ya. Işıkları kapatıp, alışkın olduğu şeyleri yapınca sakinleşti. Bana da annelik tecrübesi oldu. Bir daha yabancı bir ortamda alışmadan kimsenin kucağına vs vermeyeceğim

Nerden bileceksin ki canım. Benim kız geçen ayda yılda bir gördüğü babannesinin kucağından alınca ağlamaya başladı. Bir bozuldum ki... kadının kucağında güzel güzel duruyor, ben aldım ağlıyor. Tabi kv durur mu, niye ağladı diye soruyor hemen. Aslında uykusu vardı, kucağımda 5 dk sonra emerken uyudu ama gel de anlat...

Oyyy ego nasıl yükselmiştirrr anasında ağlıyor da bende duruyor diye öldürecek bunlar beni annede süt olduğunu bildiği için bian önce ver diye yapıyor aslında huzursuzluğu minikler ama milletin ağzına laf vermeseler bide

Biraz bizlere naz mı yapıyorlar diyorum. Sanki dertlerini beni görünce daha çok belli ediyor. Babanne çok gereksiz heyecanlanmış :)

Biraz bizlere naz mı yapıyorlar diyorum. Sanki dertlerini beni görünce daha çok belli ediyor. Babanne çok gereksiz heyecanlanmış :)
Ahh ahhh hiç olmayacak insana fırsat verdirdi minnoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…