2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizde de oluyor ara ara. Ben doktora mesajla sormuştum, sütün yağlı kısmını almıyordur, ondan olur dedi. Veya senin beslenmenle ilgilidir dedi. O ara gündüz emerek uyuduğu için sürekli emiyordu, çok acıkmadığı için de muhtemelen o yağlı kısmı almıyordu. Ona dikkat et bence. Doktora sürekli olmazsa umursamıyorum o zaman, yağlı kısma dikkat edeceğim dedim, ok dedi. Telaş yapma o yüzden, muhtemelen önemsiz bir şey. Emzirirken yağlı kısmı almasına dikkat et, emmiyorsa belki sağıp verebilirsin. Devam ederse sorarsın doktora.

Çok teşekkür ederim bir dikkat edeyim bakalım bende. Inşallah önemsiz bir şeydir

Bu aralar her şey üst üste geldi sinirlerim yıpranıyor galiba. Eşim polis sürekli kalabalık içinde toplu olaylarda vs, Dün eşimin çalıştığı grupta 2 kişi covid pozitif çıktı. Bende birkaç gündür hasta gibiyim boğazım enfeksiyon olmuştu burnum akıyordu üstüne de bunu öğrendik. Zaten aklım gidiyor yeniden olucam diye hamileyken çok ağır geçirmiştim. Hem cift doz aşılıyım hem hastalık atlattım o yüzden test vericem. Çok hasta değilim ama ilkinde de böyle başladı gayet iyiydim sonrasında ağırlaştı. Simdi evde çocuk var hapşırsam korkar oldum. Inşallah negatif çıkar dua edin benim için.

Ya bu çift çizgi benim içimde kaldı Aylarca hamile olmayı bekledim, bir türlü olmuyordu. Sonra tedaviye başladık, rahim filmi, çatlatma iğnesi vs. Tüp bebekten önceki seçenekleri denedik yine olmadı. Hep tek çizgi görmekten bıkmıştım artık. Sonra tüp bebek tedavisine başladık. Doktor kan testi için gün verdi. Normalde ondan önce merak eder bakardım, ama bu sefer cesaret edemedim. Bir kez daha hayal kırıklığı yaşamak istemedim. Uzun süre bebek bekleyenler beni anlarlar. Neyse kan testi gününü bekledim. Ve sonuç pozitifti Hemen sevinemedik çünkü iki gün sonra tekrar bakmak, artışı görmek gerekiyordu. Çok şükür iki gün sonraki testte de her şey yolundaydı. O çubukta çift çizgiyi göremeden öğrenmiş oldum yani. Sonra bir ara dedim ki, sırf görmek için test alıp yapsam mı? Keşke yapsaymışım İçimde kaldı hep :)

Bende söylüyorum ama aklım hala söyleyemediklerimde yılbaşı diye geliyorlar demekki saat 12 yi vurunca sen kv kısmından ayrı dur diye bütün yıl ayrı kal diye

Bende bekleyemeden gidenlerdenim elimde test olmasa belkide sırf görmek için alırdım insan heves ediyor gerçekten

Yaa çok özlemiştir o da sizi
Özellikle kızını çok özledi görüntülü arayınca kızı görünce ağlıyo ben de üzülüyorum ama şimdi gidince annem babam da çok ağlayacaklar aşırı düşkünler umaya gurbetlik zor yaa bir de ben kendi aileme aşırı düşkün biriyim neyseki haziranda tayinciyiz ve kısmetse artık istanbulda olucam . Ayrıca bişey sorucam rota virüs aşısı en geç 3 ay 10 günlükken mi oluyor umarım geç kalmadım yaa 3 ay 6 günlüğüz

Bende söylüyorum ama aklım hala söyleyemediklerimde yılbaşı diye geliyorlar demekki saat 12 yi vurunca sen kv kısmından ayrı dur diye bütün yıl ayrı kal diye
Direk babaneye gidiyorlar ben test vereceğim covid için. Inşallah negatiftir tabi ama işime de yaradı tövbe yarabbi

İlk doz en gec 14 hafta 6 günlüğe kadar yapılması gerekiyor rota için

İnşallah negatiftir kuzum dikkat et kendine .. güzel haberle dön

Geçen yılbaşı hamile olduğumu bilemeden alkol almıştım. Çok şükür bir şey olmadı. Korkumdan doktorlara falan hiç diyemedim kızarlar diye ama yani azdı.
Normalde ben de yeni yılda eşime eşlik ederdim az da olsa alkol alırdım bir umut ne olur ne olmaz diye içmemiştim zaten ilk haftalar hemen kordondan beslenmiyorlarmış bir arkadaşım da bilmeden ilaç içmişti öyle demişti doktor

İki menenjit aşısını aynı anda yapanlar var mı acaba çok kararsız kaldım ya çok mu ağır geçer acaba. İnternette bir doktor bir hafta arayla yaparsanız iyi olur demiş :/
Biz aynı gün yaptık bilseydim bir hafta sonra yaptırırdım iki sefer aynı ateşi telaşı yaşamayalım hastaneler mikrop dolu tek seferde bitsin dedim ama hastanede bir saat ağladı aynı gün göz muayenesi de vardı çok yoruldum o gün sabaha kadar inledi yavrum ateş de yaptı 4 saatte bir calpol verdik sabaha normale döndü neyseki 5. ayda sadece bir tanesinin 2. dozu yapılacak diğeri iki ay arayla yapılıyormuş onun 2. dozu 6. ay yapılacak devlet aşılarıyla da çakışmayacak hiçbiri bu yönden iyi

Biz de üçünü aynı gün yaptırdık bizim zor geçti ateşi oldu inledi sürekli doktor 4 saatte bir calpol verebilirsiniz dedi o şekilde sabahı ettik ertesi gün normale döndü

Seni çok iyi anlıyorum. Annem geliyor birkaç gün kalıyor. Gelişinde ayrı, gidişinde ayrı ağlıyorum. Aynı şehirde olmamak çok zormuş. Kızım doğunca anladım. Rotanın son günü ne zaman bilmiyorum canım. Bilen biri vardır umarım. 3 ay 4 günlüktü kızıma yapıldığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…