- 4 Ocak 2021
- 498
- 458
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #42.761
Anladım peki 3.ayda mı oldunuz iki aşıyıdaBizim ikizlere de aynı anda yapıldı. Birinin 38.5 oldu ateşi öbürürün 37. Bebekten bebeğe değişiyor. Bizim doktorumuz şöyle dedi ehlileştirilmiş bir virüs bile bu kadar ateş yapıyorsa gerçeğini varın siz düşünün.
Bizde de oluyor ara ara. Ben doktora mesajla sormuştum, sütün yağlı kısmını almıyordur, ondan olur dedi. Veya senin beslenmenle ilgilidir dedi. O ara gündüz emerek uyuduğu için sürekli emiyordu, çok acıkmadığı için de muhtemelen o yağlı kısmı almıyordu. Ona dikkat et bence. Doktora sürekli olmazsa umursamıyorum o zaman, yağlı kısma dikkat edeceğim dedim, ok dedi. Telaş yapma o yüzden, muhtemelen önemsiz bir şey. Emzirirken yağlı kısmı almasına dikkat et, emmiyorsa belki sağıp verebilirsin. Devam ederse sorarsın doktora.Kızlar benim bebiş 2 kez farklı günlerde olmak üzere yeşil kaka yaptı ya doktora mi götürsek acaba. Gün içinde bütün kakaları sarı ama dün bir bezinde yeşil kaka vardı. Bu aralar emerken kıvranıyor resmen çok karnı ağrıyor gibi geliyor ama derdini anlayamıyorum.bir kez yeşil yapraklı sebzelerden yedim diye oldu sandım ama dün yememistim niye böyle oluyor anlamıyorum üşütüyor desem o da değil bence
Çok teşekkür ederim bir dikkat edeyim bakalım bende. Inşallah önemsiz bir şeydirBizde de oluyor ara ara. Ben doktora mesajla sormuştum, sütün yağlı kısmını almıyordur, ondan olur dedi. Veya senin beslenmenle ilgilidir dedi. O ara gündüz emerek uyuduğu için sürekli emiyordu, çok acıkmadığı için de muhtemelen o yağlı kısmı almıyordu. Ona dikkat et bence. Doktora sürekli olmazsa umursamıyorum o zaman, yağlı kısma dikkat edeceğim dedim, ok dedi. Telaş yapma o yüzden, muhtemelen önemsiz bir şey. Emzirirken yağlı kısmı almasına dikkat et, emmiyorsa belki sağıp verebilirsin. Devam ederse sorarsın doktora.
misophonia_ Ben 10 gün öncesinden erken gebelik testi yapmıştım çıkmayacağını bile bile sonra da üzülmüştüm, üstelik ilk denemeydi sonra 6 gün kala yaptım sonra da 4 gün kala acile gittim kasığım ağırıyor enfeksiyon olabilir ama hamilelik şüphem de var dedim öyle öğrendim elimde kalan normal testi de hamile olduğumu bildiğim halde sırf çift çizgiyi görmek için yapmıştım
Bende söylüyorum ama aklım hala söyleyemediklerimdeAhh ahh cok iyi bilirim ama ben söylüyorum artik, söylemediğim şeyleri de aman çokta umrumda diyip geçiyorum boşver sende takmamaya çalışbiz 2 gün önce gitmiştik şimdi k.itraderin yılbaşı izni var diye geliyorlar ve henüz aramadılar bak eşim gece söyledi kardeşim yazdı diye. Zaten emindim bugün geliceklerine
Bende bekleyemeden gidenlerdenim elimde test olmasa belkide sırf görmek için alırdımYa bu çift çizgi benim içimde kaldıAylarca hamile olmayı bekledim, bir türlü olmuyordu. Sonra tedaviye başladık, rahim filmi, çatlatma iğnesi vs. Tüp bebekten önceki seçenekleri denedik yine olmadı. Hep tek çizgi görmekten bıkmıştım artık. Sonra tüp bebek tedavisine başladık. Doktor kan testi için gün verdi. Normalde ondan önce merak eder bakardım, ama bu sefer cesaret edemedim. Bir kez daha hayal kırıklığı yaşamak istemedim. Uzun süre bebek bekleyenler beni anlarlar. Neyse kan testi gününü bekledim. Ve sonuç pozitifti Hemen sevinemedik çünkü iki gün sonra tekrar bakmak, artışı görmek gerekiyordu. Çok şükür iki gün sonraki testte de her şey yolundaydı. O çubukta çift çizgiyi göremeden öğrenmiş oldum yani. Sonra bir ara dedim ki, sırf görmek için test alıp yapsam mı? Keşke yapsaymışım İçimde kaldı hep :)
Özellikle kızını çok özledi görüntülü arayınca kızı görünce ağlıyo ben de üzülüyorumYaa çok özlemiştir o da sizi
Direk babaneye gidiyorlar ben test vereceğim covid için. Inşallah negatiftir tabi ama işime de yaradı tövbe yarabbiBende söylüyorum ama aklım hala söyleyemediklerimdeyılbaşı diye geliyorlar demekki saat 12 yi vurunca sen kv kısmından ayrı dur diye bütün yıl ayrı kal diye
Aman gitsinler iyi olmuşDirek babaneye gidiyorlar ben test vereceğim covid için. Inşallah negatiftir tabi ama işime de yaradı tövbe yarabbi
İlk doz en gec 14 hafta 6 günlüğe kadar yapılması gerekiyor rota içinÖzellikle kızını çok özledi görüntülü arayınca kızı görünce ağlıyo ben de üzülüyorumama şimdi gidince annem babam da çok ağlayacaklar aşırı düşkünler umaya gurbetlik zor yaa bir de ben kendi aileme aşırı düşkün biriyim neyseki haziranda tayinciyiz ve kısmetse artık istanbulda olucam . Ayrıca bişey sorucam rota virüs aşısı en geç 3 ay 10 günlükken mi oluyor umarım geç kalmadım yaa 3 ay 6 günlüğüz
Çok teşekkür ederim canım ❤Aman gitsinler iyi olmuşama umarım negatifsindir ya dua edicem dikkat et kendine
İnşallah negatiftir kuzum dikkat et kendine .. güzel haberle dönBu aralar her şey üst üste geldi sinirlerim yıpranıyor galiba. Eşim polis sürekli kalabalık içinde toplu olaylarda vs, Dün eşimin çalıştığı grupta 2 kişi covid pozitif çıktı. Bende birkaç gündür hasta gibiyim boğazım enfeksiyon olmuştu burnum akıyordu üstüne de bunu öğrendik. Zaten aklım gidiyor yeniden olucam diye hamileyken çok ağır geçirmiştim. Hem cift doz aşılıyım hem hastalık atlattım o yüzden test vericem. Çok hasta değilim ama ilkinde de böyle başladı gayet iyiydim sonrasında ağırlaştı. Simdi evde çocuk var hapşırsam korkar oldum. Inşallah negatif çıkar dua edin benim için.
1 hafta gibi sürem kalmış o zaman yetişebilirim yaptırayım hemen çok teşekkğr ederimİlk doz en gec 14 hafta 6 günlüğe kadar yapılması gerekiyor rota için
Inşallah canımİnşallah negatiftir kuzum dikkat et kendine .. güzel haberle dön
Normalde ben de yeni yılda eşime eşlik ederdim az da olsa alkol alırdım bir umut ne olur ne olmaz diye içmemiştim zaten ilk haftalar hemen kordondan beslenmiyorlarmış bir arkadaşım da bilmeden ilaç içmişti öyle demişti doktorGeçen yılbaşı hamile olduğumu bilemeden alkol almıştım. Çok şükür bir şey olmadı. Korkumdan doktorlara falan hiç diyemedim kızarlar diyeama yani azdı.
Biz aynı gün yaptık bilseydim bir hafta sonra yaptırırdım iki sefer aynı ateşi telaşı yaşamayalım hastaneler mikrop dolu tek seferde bitsin dedim ama hastanede bir saat ağladı aynı gün göz muayenesi de vardı çok yoruldum o gün sabaha kadar inledi yavrum ateş de yaptı 4 saatte bir calpol verdik sabaha normale döndü neyseki 5. ayda sadece bir tanesinin 2. dozu yapılacak diğeri iki ay arayla yapılıyormuş onun 2. dozu 6. ay yapılacak devlet aşılarıyla da çakışmayacak hiçbiri bu yönden iyiİki menenjit aşısını aynı anda yapanlar var mı acaba çok kararsız kaldım ya çok mu ağır geçer acaba. İnternette bir doktor bir hafta arayla yaparsanız iyi olur demiş :/
Biz de üçünü aynı gün yaptırdık bizim zor geçti ateşi oldu inledi sürekli doktor 4 saatte bir calpol verebilirsiniz dedi o şekilde sabahı ettik ertesi gün normale döndüBiz rota ile nimenrix ve bexsero 2 menenjit aşısını birlikte yaptırdık. Calpol verin ilk gün 8 saat arayla dedi doktorumuz ateş çıkmasa bile. Gece bir kez ateşi çıktı ateş düşürücü saati gelmediği için ve çok yüksek olmadığı için soğuk uygulama ile dusurduk bi daha yükselmedi. 2 gün hafif huzursuzluğu oldu ama cok kötü geçmedi bizim
Evet hatta rota da oldular. Ama zaten ateş yapan menenjitmiş. 5. Ayda yine olacaklar bakalım.Anladım peki 3.ayda mı oldunuz iki aşıyıda
Seni çok iyi anlıyorum. Annem geliyor birkaç gün kalıyor. Gelişinde ayrı, gidişinde ayrı ağlıyorum. Aynı şehirde olmamak çok zormuş. Kızım doğunca anladım. Rotanın son günü ne zaman bilmiyorum canım. Bilen biri vardır umarım. 3 ay 4 günlüktü kızıma yapıldığındaÖzellikle kızını çok özledi görüntülü arayınca kızı görünce ağlıyo ben de üzülüyorumama şimdi gidince annem babam da çok ağlayacaklar aşırı düşkünler umaya gurbetlik zor yaa bir de ben kendi aileme aşırı düşkün biriyim neyseki haziranda tayinciyiz ve kısmetse artık istanbulda olucam . Ayrıca bişey sorucam rota virüs aşısı en geç 3 ay 10 günlükken mi oluyor umarım geç kalmadım yaa 3 ay 6 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?