2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aman iyi bunada şükür valla canım diğer kızları okurken benim telefondan geçip cevap veresim geliyor şanslı tarafız biz
Gerçekten öyle ayda bir gelip, hiç bizimle ilgilenmediği halde, kusmasına kiyafetinin inceligine laf ediyor ya sinir oluyorum. Bir de sürekli görüşsek

Gerçekten öyle ayda bir gelip, hiç bizimle ilgilenmediği halde, kusmasına kiyafetinin inceligine laf ediyor ya sinir oluyorum. Bir de sürekli görüşsek
Ayyy bi bebeği annesinden daha çok kim düşünebilir acabaa bunu bi anlasalar he elbette gördüğün bişey olursa söylersin ama uslüp çok önemli ya ben çok takılıyorum buna. Bizimki para aşkına ölen bir kadındır mesela, çok şükür bende çalışıyorum normalde ama yinede sağda solda oğlumun parasını yiyor diyormuş la havle la havleee

Allahım sabır versin kadar kafayı yedirtiyorlar adama ne denir bilemedim ayıptır yaw

Günaydın herkese mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim
Tüm günüm mutfakta geçtiği için ve gece ikide de mutfağı temizleyip anca uyuduğum için buraya giremedim
Yediğim sarımsaklı mezelerden de kafayı bulmuş olmam ayrı tabi.Sarımsak bana yaramıyor ama yani bunu yerken değil, Yedikten sonra başım fır fır dönünce hatırladım noluyor bana alkol de almadım diyorum bir de

Oğlunun karısı olduğunun farkına daha varamamış canım seninki Çalışmayabilirsin de, kocanın geliriyle geçinebilirsiniz de. Ne cinsler yaw. Bizimki her geldiğinde "hasretlik zor, gözümde tütüyor " edebiyatı yapıyor. Neyse ki eşim artık düşmüyor bu oyuna. Bir şey demiyor ama ilgilenmediklerinin farkında. 5 km var ya da yok evlerimizin arası. Bir şey olunca 300 km öteden annem geliyor.

İki menenjit aşısını aynı anda yapanlar var mı acaba çok kararsız kaldım ya çok mu ağır geçer acaba. İnternette bir doktor bir hafta arayla yaparsanız iyi olur demiş :/
Benim tanıdıklarımın hepsi 2 menenjit aşısını aynı gün yaptırdı. 1 hafta aralıkla yapılmasını ilk sizden duydum. 1 hafta aralıkla yapılsa sorun olmaz bence. İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yaptırın

Bi kaç gündür menenjit konusu yazışılıyordu. Kendi aşı takvimimize ve hastanenin verdiği karta baktım. Kart 2 farklı aşı 7 Doz olarak belirtmiş. Ama ben doktora gittiğimde özellikle sormuştum ve yazdım Bebeğin defterine 5. Ayda 1. Doz 7. Ayda 2. Doz olarak söylemiş doktor. Anladığım her doktor çocuğun aile tablosuna göre veya uygulamasına göre farklı şekilde yaptırılmasını istiyor. Bu hafta tekrar arayıp teyit edeceğim çünkü kafam iyice karıştı.
İlk kızımda da geç kalmıştık haberiniz yok tabi aşıdan falan, doktor yönlendirmesiyle 8. Ayda tek doz yaptırmıştık.

Ne varsa analarımızda var vallahi benimki en son 1 haftalıkken gördü bidaha da görmedi oğluna en son beni şikayet edip yüz bulamadığı için oğluyla da küs 4 aydır türünün ilk ve son örneği kadın aman iyi eşinin farkında olması güzel zaten mevzu bu kocalarda bitiyor önlerini bi açsınlar ailelerinin dört nala koşuyorlar mübarek

Bende bunun çocuğun aldığı nefese kadar laf edeni var kadınlı erkekli

Kızlar külot bez kullandınız mı? Kullanışlı mı? Denemek istiyorum ama emin olamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…