2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de bu sebelerden yürüteç kullandirmayi düşünmüyorum. Eşime de yürüteç daha güvenilir geliyor. Bakalım zamanı geldiğinde sonuç ne olacak

Ben de bu sebelerden yürüteç kullandirmayi düşünmüyorum. Eşime de yürüteç daha güvenilir geliyor. Bakalım zamanı geldiğinde sonuç ne olacak
Yürüteç bna da düşme açısından daha güvenli geliyor. Ama onun da işte başka sakıncaları var. Ama ben büyük kzııma hiçbir şey kullanmadım. 14 ayllıkken yürüdü ve geç yürüdüğü için hiç düşmedi çok iyi oldu. sakin bir çocuk olduğu için hiç ihtiyaç duymadık. Eğer bu hareketli olursa o zaman düşüneceğim. Bir arkadaşımda var şimdi çocuk kendi kendine oyalanıyor hep gezip duruyor onun içinde

Alerji konusunda biz de muzdaribiz. Bol yeşillik,Roka,kereviz,pancar,maydonoz,Pırasa,balkabağı yemeği,kıymalı çorbalar, kavrulmamış badem fındık. Öğün farketmez salçalı soğanlı olmadıkça kahvaltıda bile yiyorum. Belki işinize yarar. Kuruyemişler kavurulmamışsa genelde döküntü yapmıyor. J joynss A Aylinli işinize yarar belki.

Eşim de senin gibi düşme açısından bakıyor. Uzun süre tutmamak lazım yürüteç olursa da. Bu itmeli oyuncaklar da gövde kontrolü daha iyi olur gibi düşünüyorum. Belki de hiç ihtiyaç olmayacak Bir şeylere heveslenip alıyorum sonra kullanamıyoruz, ya da kısa sureli oluyor. Zamanı gelince karar vereceğim ben de.

Ayy birebir aynı yaa nasıl çözülür bu bilmiyorum

Kaç liraya geliyor
150
Düşme ihtimali yok diye muhtemelen Dediğin gibi zamanı var aslında belki sevmeyecek bile ama benim hevesim var ya çokta gereksiz değil dursun kenarda

Ayy birebir aynı yaa nasıl çözülür bu bilmiyorum
Ben çok takmıyorum bunu. Çünkü 12den sonra uykusu fena değil sizinki nasıl. Bu arada benimki de 10 gibi uyanıyor ama hiç zorla değil 12de dalınca 10 saat uyuması lazım zaten. Kalkmıyor yani kafası. Bence kendini suçlama o çocuk uykusunu almış olsa hayatta uyutamazsın. Emerek uyuyorsa uykusu var demektir. Bir kere kaka yaparken sabah 7de kalktı bir daha uyumadı da napcapımı şaşırdım çok karanlık her yer. O yüzden 7 8 bana da uymuyor malesef

Deneyeceğim canım teşekkürler korkudan hiçbişey yiyemez olduk vallahi

Cok tesekkurler. Su anda kuruyemis de yasak tahini acabilirsek tahin helvasu da doping olur diye umutluyum. Balkabagi da alerjik bisey bu arada kuzu kiymali yemek olarak corba olabilir en azindan kuzu yedigimi anlamam.
15 gun kesip, sonra acicam diyeti. Bir umut belki acinca sorun olmaz diyorum. Olur mu ki oyle bir sey?

Kaç gündür tahinli balkabağı yiyorum benim kızın yeşil mukuslu kaka sebebi bu olabilir

Derin uykuya daldiktan bazen 2 saat sonra uyaniyor bazen de 6-7ye kadar uyuyor. Gece uykusu az yani 7-8 saat uyumus olur zaten güne 7de başlasak. Valla gözümü açamıyorum dediğin gibi cok erken bi saat, 7de uyanınca 1-1.5 saat uyanık kalıp uyuyoruz tekrar

6 7 ye kadar uyuduğu hiç olmadı eğer öyleyse dursun böyle çok iyi maşallah

Belki olabilir ikisi de baya alerjen. Istersen porsiyonu daha ufak tutabilirsin. Doktor bana muz ve baligi cok yiyince tolere edememis demisti
Tahine alerjisini ben kendimce anlamıştım yiyince kabarıyordu cildi. Kestim düzeldi. Sonra yavaş yavaş yarım çay kaşığı 1 çay kaşığı gibi başladım hiçbir şey olmadı ama bu sefer abarttım ondan olabilir

Mercimek çorbasına kıyma koyulabilir mesela. İnanki sadece bebeğe yarasın diye yoksa ikisi bir arada olmasa da olur. Dün mantar sote yaptım içine iki küçük parça bal kabağı rendeledim. Az olunca etkilemez diye düşündüm. Yemeklere biraz fazla soğan koyuyorum. İlaveten sarımsak rendeliyorum. Roka Kapya biber iyi C vitamini kaynağı. Öyle böyle aşılacak inşallah bu durum. Nasıl ki ek gıdaya geçince ilk önce çay kaşığı, sonraki gün tatlı kaşığı en son da yemek kaşığı olarak veriliyor hem ağız tadı hem de alerji durumu gözleniyor. Sen de kendi diyetine bunu yapabilirsin. Minik minik, vücut reaksiyon vermeyecek kadar bence işe yarar

Dün Banunun kv sine gıcık olunca yazmayı unuttum. Dün eşimin amcasına gittik. Kızımı özlemişler, davet ettiler Kızım yabancı bir evde bana ne kadar düşkün olduğunu gösterdi. Gözünü benden ayırmadan ana kucağında oturdu. Yengemiz önüne geçip konuşmaya kalktı anında dudağını büzerek ağlamaya başladı. Eşimde bile durmadı, kendini bana doğru attı. Benim kucağımda ise güzel güzel durdu. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Son gelişinde babannesinden aldiğimda ağlamıştı ya, çok içerlemiştim Gerçi uykusu vardı ama yine de bozulmuştum işte.
Amcamızın kızı karı-koca doktorlar. Kızıma dokunmadı bile, amcası dışarı çıkıyoruz diye kucağına almak istemedi. En son çıkarken montunu giydirince elini tutmak istedi, ben zorla kucağına verdim kızımı. Özledikleri halde o kadar hassaslar ki, uzaktan bakarak da seviliyormuş yani bebek. Keşke herkes onlar gibi olsa.

Super ya darisi basimiza, diyeti acinca ufak porsiyonlari tolere edebilir benim bebisim de insallah.

Cok haklisin, sirf sut olsun protein olsun diye. 6. Aydan sonra ek gidayla gecer diye umut ediyorum. Ufak ufak acarak da tolere eder belki diye umuyorum. Ya mesela hastayim 2 gundur besin zehirlenmesi gibi bir sey, makarna ve patates yiyebildim sadece. Bebegimi kucagima alacak halim yoktu . Icinde eser miktarda yumurta olabilirmis. Bundan bir sey olur mu ki?

Sanmıyorum zaten o kadar da olsun ya
yoksa sen açlıktan öleceksin
Valla ne bulursan ye bence deneyerek git. Yani atıyorum bal kabağı alerjen diyorsun ama hiç denemedin Bi dene belki size kötü etki etmeyecek. Yani ben olsam denerdim. Emzirdiğim için acıkınca elim ayağım titremeye başlıyor benim. O sırada hazırda yemek yoksa ne bulursam yiyorum domates turp roka elma biber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…