2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Uykulari duzene girsin cok istiyorum ama uyku egitimi verebilecegime de inanmiyorum kendimde o guc yok gibi Icgudulerin simdi degil diyorsa ona guven bence de, nasilsa duzene girecek. Sizin uyku rituelleriniz nasil? Belki onlari duzene sokabilirsiniz iyice. Ailemin yaninda malum su an bana herkes bi tavsiye Veriyor. bie tanidigimizin yegeni ninniyi duyar duymaz uyuyormus 4 saatte bir emiyormus. Bende is yok diyorum

İki tane dizi bitirdim yenilerde 1-sex life yeni doğum yapmış Ünide doktora öğrencisi bir kadının Bebekten önceki eski ve Bebek sonrası yeni hayatını sorgulaması çok sevdim ama baya +18
Ondan önce de Dark desire bitirdim
Şimdilerde Downtown Abbey izliyorum çok sakin bir dizi ama İngiltere hayranlığım var hoşuma gidiyor birinci dünya savaşı yıllarında geçiyor
“Maid”tavsiye ederim
İzlemediysen “beni çok sev“ Türk filmi

Ben de şimdi maid i izliyorum bayağı beğendim

Ahhh aahh nerde öyle düşünceli insanlar. Bize hep tan tersi denk geliyor. Gerçekten mükemmeller
Gerçekten öyle. Içime sine sine birileriyle görüşmek ne güzel duyguymuş. Benim kv de böyle. Hakkını yiyemem, kucağında güzel tutar,sürekli evirip çevirmez, öpmez ne elini ne yanağını. Hatta kucağında tutarken maske takar-dı. Son gelişinde takmadı sadece.

Bunu ben de tecrübe ettim. Ne zaman uyusa da eşimle bi çay içebilsek desem uyumadı. Bunu dusunmedigimde daha kolay uyudu ve ben rahat rahat çayımı içtim ☺ Bizim hissettiklerimizden çok etkileniyorlar bence.

Bugün 4 aylık aşısını oldu kızım. Iki aşıdan biri biraz yakıyormuş. Onda ağladı biraz. Tartıda kıyafetle 7580 gr çıktı. 65 cm olmuş Demir takviyesine başlıyoruz ama sağlık ocağının verdiği kabız yapabiliyor diye almadım. Dr Ferro sanolu önermişti. Geri dönüşü güzel demişti. Siz hangisini kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız? Eve gelince kızıma 1 çk calpol verdim. 2.ayda ateşlemişti, yine olabilir dedi hemşire. Biraz inledi, ağrı mı oldu bilmiyorum. Uykusu geldi, emzirdim uyudu. Inşallah güzel geçer günümüz ve gecemiz. Menenjiti de 5.ve 7.ayda yaptırmaya karar verdim. 6 dozu hemşire de fazla buldu. Evde çocuk yok, ben işe gitmiyorum zaten. Doktorla görüşüp tekrar bir takvim hazırlatacağım.

Ben ocean ya nevwit mi ne varmış onu alacağım ama daha başlamadı Pts aşısı var. Ateş çıkmadan calpol mü vermek gerekirmiş 2.ayda ateş olmadı mesela bizim. Ben menenjit bütün dozları düşünüyorum hem okula giden çocuk var. Ben de 6 aylıkken başlayacağım ve ilkokulda çalıştığım düşünülürse sanırım en doğrusu bu olacak

Benim 2 aylık aşıda ateş olduğu için bunda da çıkabilir dedi. Ben de önlem amaclı verdim. Senin 2.ayda çıkmadıysa bunda da çıkmaz sanırım. Inlemesi olunca korktum biraz. Benim de okuyan çocuğum olsaydı ya da işe dönecek olsaydım ben de yaptırırdım 6 dozu.

Uyku herkeste sorun galiba biz sabaha doğru 4te kalkıyoruz ve birdaha uyumak istemiyoruz ben çok zorlanıyorum ona hava hoş
Biz de aynı dertten muzdaribiz. Görsel eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum ama açıklaması bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_20220104-124243_Gallery.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 35
Sidefer verdi bize doktor onu kullanıyoruz kabızlık yapmıyor diye.

Şifa olsun inşallah cnm
Ben de 5-7 olarak not almışım menenjiti kontrole gidince tekrar konuşacağım
Kilosu da gayet iyi maşallah

Şu anda muhtemelen hepimiz öyleyiz bence de sorun yok ama bugün e-bebekte eldiven dişlikler gördüm. Çok kafana takılıyorsa ara ara öyle bir şey kullanabilirsin

Şu anda muhtemelen hepimiz öyleyiz bence de sorun yok ama bugün e-bebekte eldiven dişlikler gördüm. Çok kafana takılıyorsa ara ara öyle bir şey kullanabilirsin
O eldivenler işe yarıyor mu ya? Alıp kullanan var mı aranızda? Bizimki de komple yutuyor ellerini anlamıyorum diş mi çıkaracak. Bu ara çok sinirli, uyandığımızdan beri memedeyiz boş bırakılmaya gelmiyor. Dünden beri de dönmeye başladı. Dönüyor sonra döndüğü için ağlıyor. Hem çok gülüyorum hem çok üzülüyorum ağladığı için. Ama günün yarısında pilim bitti benim.

Maşallah ona. Biz 2. Aydan beri newvit kullanıyoruz, kansızlık vardı ondan erken başladık demire. Pekmez gibi, koyu renkli ve pütürler var içinde. Bizde kabızlık yaptı. Oceanın microfer var, bu bitince ona geçmeyi soracağım. O sanırım beyaz renkli ve kabız yapmıyor ama bebekten bebeğe değişebilir. Sağlık ocağı ne veriyor?

Kızlar şu uyku konusunda kararımı verdim. Benimki her uyandığında 1.30 -2 saate kadar tekrar uyumak istiyor sanırım sizin bebeklerde öyledir. Benimki sadece yatakta memede yada emzikle uyuyabiliyor. Yanlız yanında ben olucam. Karnı toksa eğer veriyorum emziği ellerini tutuyorum bir iki direniyor ama gözler baygın sonra uykuya dalıyor. Yarım saat sonra uyanıp meme istiyor aslında beni kontrol ediyor yanındaysam ellerini tutuyorum emzik veriyorum yada meme saniyesinde geri dalıyor. Bu kez derin uyuyor. Ben bu dönemi atlatana kadar ne istiyorsa vermeyi planlıyorum evi görseniz aptal çalıyor çingene oynuyor. Ama umrumda değil. Önemli olan benim için gece uykusu onu öğrensinde günüz bi şekilde uyuycak. Şimdilik böyle bu dönemi atlattıktan sonra hem odasına hem yalnız uyumasına alıştırmak istiyorum. Zaten o zamana kadar bende eşimde kendimizi hazırlamış oluruz uyku eğitimi dönemine. Eşim zaten hazır aslında ona kalsa şimdi ağlamasına falan bakmaz ona bıraksam çözer bu işi yalnız ben dayanamıyorum hıçkırarak ağlıyor kahroluyorum.

Sallanmadan uyuması bile işinizi kolaylaştıracaktır. Aslında bayağı kendi kendine uyumaya yaklaşmış. Bence 3 4 ay için iyi durumda. Zaten uyku koçları da 5 aydan önce pek önermiyor belki o zaman iyice kıvama gelir

Sağlık ocağındakini çocuk doktoru önermedi, kabızlık yapıyor diye. Ferro sanol önerdi. Hemşire de doğruladı, almadım markasını bilmiyorum. Bestiron da kabızlık yapmıyormuş bildiğim kadarıyla. Onunla başlayıp 5.ayda dr kontrolünde tekrar sorarım artık. Inşallah kabızlık, huysuzluk olmaz. Şu sıra dişlerden sanırım biraz huysuz. Emzirmemiz de zor olmaya başladı, istemiyor emmeyi. Bir de kabızlıkla uğraşmasın yavrum.

Umarım dediğin gibi olur tek sıkıntım gece sürekli kolumda uyuması yada yanımda onuda çözeriz sanırım 5. Aydan sonra şu sıralar inanılmaz düşkün bana görmese ağlıyor. Annenin kendini bırakmasından korkuyor bence bu dönemi atlatırsa bana güvenirse daha kolay olur sonra gibi geliyor.

Atomiks J joynss kızlar bu arada doktor bugün kanama makatta çatlak olduğu içinde olabilir belki alerji olmayabilir dedi bana aslında o yüzden yeni bi randevu kararı aldım sizede söyleyim dedim
Ayyy bende size yazacaktım geçenlerde kakada nokta nokta kan gibi şeyler görmüştüm bebeğimin makat etrafında çatlakları var kanıyor hep ve acı çekiyor kızlar siz ne yapıyorsunuz bi tedavi uygulayan var mı ben bugün doktora gidecem sizlere de yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…