- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.101
Çok sevindim canım güzel haberler ver bize inşallahKızlar selammbugün yeni alerji doktoru ile görüştük ve gayet ilgili bi doktordu. Sırtına yapıştırmalar yapıldı neye alerjisi var görmek için Patch testi diye geçiyormuş 48 saat kalacak cuma günü sonuca göre değerlendirecek bakalım bizden haberler böyle
İnşallah güzel haberler alırsınKızlar selammbugün yeni alerji doktoru ile görüştük ve gayet ilgili bi doktordu. Sırtına yapıştırmalar yapıldı neye alerjisi var görmek için Patch testi diye geçiyormuş 48 saat kalacak cuma günü sonuca göre değerlendirecek bakalım bizden haberler böyle
Aynı şeyi ben de düşünüyorum. Destekli uyusun da destekler bunlar olmamalıydı. Ve başa dönebilseydim ilk yapacağım şey emzik vermek olurduHeralde tecrübesizlik ettim çocuğu doğrı desteklere alıştırmaıdm diyorum
Yüksek yüksek tepelere koptum sesli güldüm
Kafa çevirme hareketi kendini uyutmaya çalışırken de oluyor. Belki ondan bakıyordur. Bizimkinde gece meme alışkanlığı oldu 1,5-2 aaatte bi memedeyiz. Dediğin gibi kartopu gibi büyüyor bu uyku sorunu. Uykusuzluktan oyun bile oynayamıyorız ne olacak böyle.
Bunu ben de okudum ama çevremde sallanmadan büyüyen çocuk yok gibi bir şey. Muhtemelen çok sert sallamadan oluyordur ama ben de dikkat ediyorum. Kanguruda mesela ağlarsa başka şekillerde (balkona çıkarak falanBen de gece uykusuna geçmekte zorlandığı için kucağımda hoplaya zıplaya sallayarak pışpış yaparak uyutuyordum ama hoplatmak hızlı sallamak uzun süre sallamak falan çok zararlıymış Allah korusun beyin kanaması retina kanaması bağırsaklarda düğümlenme gibi şeyler yazıyordu internette çok korktum bidaha asla sallamam ya da çok yavaş sallarım
Çok sevindim canım güzel haberler ver bize inşallah
İnşAllah çok teşekkür ederimİnşallah güzel haberler alırsın
Benimki ilk haftadan itibaren emzik tuttu ama 1 aydır almıyor, ağzına verdiğim an ögürüyor. O da kesin çözüm değil yani. Ablaminki de basta tutup sonradan bırakmıştıAynı şeyi ben de düşünüyorum. Destekli uyusun da destekler bunlar olmamalıydı. Ve başa dönebilseydim ilk yapacağım şey emzik vermek olurdune gereksiz direnmişim o zaman.
Çok iyi değil mi ya şarkı seçimiama o kadar iyi anlıyorum ki. Ağlamaya başlayınca sürekli başka bir şey yapıp susturmaya çalışıyorsun. Az önce ‘va vaa’ diyerek uyuttum mesela
Videoyu da bırakıyorum.
Bunu ben de okudum ama çevremde sallanmadan büyüyen çocuk yok gibi bir şey. Muhtemelen çok sert sallamadan oluyordur ama ben de dikkat ediyorum. Kanguruda mesela ağlarsa başka şekillerde (balkona çıkarak falan) susturmaya çalışıyorum.
Bu aşıda ben de merak etmiştim ama özel bir gün vermedi. Ası günümüz saliya denk geldi bu sefer. 2.ayda pazartesi demişti özellikle.4.ay aşısı için gün verdiler mi. 2.ayda özellikle perşembe demişlerdi bunda dedi mi hiç hatırlamıyorum
En güzel 1 gün önce çıkarıp dolaba koyucaksın. Hatta buzluktan çıkardığın herşeyi 24 saatte yavaşça çözdürmen gerek.Kızlar biraz acil cevap bekliyorum buzluktaki süt en güzel nasıl çözünür
Hadi yaBenimki ilk haftadan itibaren emzik tuttu ama 1 aydır almıyor, ağzına verdiğim an ögürüyor. O da kesin çözüm değil yani. Ablaminki de basta tutup sonradan bırakmıştı
Sıra ayakalara geliyor demekkiİnşallah ama bildiğim şimdi ellerini keşfettiği için oynuyor yakında ayaklarımı keşfedecek onlarla oynamak iatixek onlarıda ağzına koyucakbizimki şimdiden sürekli ayaklarına bakıyor dokunmak istiyor. Babasıda yardım ediyor dokunmasına bi heyecan bi heyecan
Sürekli söylüyorum biliyorum amaVeee memede uyumuyor! Katıla katıla ağlıyor, ne yapacağımızı şaşırdık
OlmadıSürekli söylüyorum biliyorum amafön makinesi açın mutlaka ses rahatlatıyor
Ben fön sesi süpürge sesi ve kolik müziği açıyorum böyle durumlarda canım. Aklıma başka bişey gelmedi umarım işe yarar birisiOlmadıbaşka öneri var mı?
Belki benimki gibi süt gelsin istemiyordur emzik dene bak 3 4 gündür alıyor birden aldı şaşırdık.Olmadıbaşka öneri var mı?
Sezen ketenci oyu takip ediyordum ama uyku videolarını izlememiştim. Sanırım bizde işler çığırından çıkmaya başladı. Ağlamadığı kadar ağlıyor bebeğim artıkAynı şeyi ben de düşünüyorum. Destekli uyusun da destekler bunlar olmamalıydı. Ve başa dönebilseydim ilk yapacağım şey emzik vermek olurdune gereksiz direnmişim o zaman.
Çok iyi değil mi ya şarkı seçimiama o kadar iyi anlıyorum ki. Ağlamaya başlayınca sürekli başka bir şey yapıp susturmaya çalışıyorsun. Az önce ‘va vaa’ diyerek uyuttum mesela
Videoyu da bırakıyorum.
Bunu ben de okudum ama çevremde sallanmadan büyüyen çocuk yok gibi bir şey. Muhtemelen çok sert sallamadan oluyordur ama ben de dikkat ediyorum. Kanguruda mesela ağlarsa başka şekillerde (balkona çıkarak falan) susturmaya çalışıyorum.
Bu gece uykusu mu 7.30A Aylinlibaltasar teşekkür ederim.
Ayakta salladık, kucakta salladık, emzirdik, evde gezdirdik olmadı. 30-40 dk ağladı, sonra yine emerek uyudu
Max 1:45 dk falan ayakta kalıyor. Akşamüstü 5:20 gibi uyandı son uykudan, 7:30’a 2 saati geçti. Herhalde ondan oldu. Ama babasını görünce çok keyiflendi, ne bileyim ben. Bir de öyle bir saatte uyanıyor ki, ne araya bir uyku daha sokabiliyorum, ne de erken yatırabiliyorum, iyice 5’te kalkarız yoksa
Yoruldum şu uyku matematiğindenbir bilen istyorum
Şu anda ben ağlayacağımSezen ketenci oyu takip ediyordum ama uyku videolarını izlememiştim. Sanırım bizde işler çığırından çıkmaya başladı. Ağlamadığı kadar ağlıyor bebeğim artıkgündüzleri sadece 3-4 defa yarım saat uyuyor. Bu yöntemi uygulamaya çalışacağım. Sen ne düşünüyorsun?
Evet akşam 8 gibi uyuyup sabah 7-7:30 gibi kalkıyor ideal evrendeBu gece uykusu mu 7.30
Benim bebişim 2-3 saatlik uyku penceresini geçsin çok ağlıyor ve yoruluyor malesef. Gece uykusu öncesi 4 saat uyanık kaldı uyutamadık, ağla ağla bi hal oldu. Bu arada sabah kaçta kalkıyor bebişin?Aynen öyle önce kafa rahatlığı lazım hepimize. Bak mesela dün benim bebiş gündüz 15 dk falan uyudu 2 kez o kadar, sonra 9 buçukta bir uyudu 2 saat. Acıkıp uyandı emzirdim gece uykusuna geçti hemen. Uykusu varsa uyuyorlar he uyumadigi da oluyor evet ama ağlamıyorsa sorun etmiyorum nede olsa gece 5-6 saat uyuyan bir bebeğimiz var buna da şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?