2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok sevindim canım güzel haberler ver bize inşallah

İnşallah güzel haberler alırsın

Aynı şeyi ben de düşünüyorum. Destekli uyusun da destekler bunlar olmamalıydı. Ve başa dönebilseydim ilk yapacağım şey emzik vermek olurdu ne gereksiz direnmişim o zaman.
Çok iyi değil mi ya şarkı seçimi ama o kadar iyi anlıyorum ki. Ağlamaya başlayınca sürekli başka bir şey yapıp susturmaya çalışıyorsun. Az önce ‘va vaa’ diyerek uyuttum mesela
Videoyu da bırakıyorum.
Bunu ben de okudum ama çevremde sallanmadan büyüyen çocuk yok gibi bir şey. Muhtemelen çok sert sallamadan oluyordur ama ben de dikkat ediyorum. Kanguruda mesela ağlarsa başka şekillerde (balkona çıkarak falan ) susturmaya çalışıyorum.

Benimki ilk haftadan itibaren emzik tuttu ama 1 aydır almıyor, ağzına verdiğim an ögürüyor. O da kesin çözüm değil yani. Ablaminki de basta tutup sonradan bırakmıştı

Sıra ayakalara geliyor demekki o yüzden iki gündür sürekli tek bir ayağını kaldırıyor ona bakıp duruyor hala tutmaya çalışmadi ama herhalde onuda bir kaç güne yapar

A Aylinli baltasar teşekkür ederim.
Ayakta salladık, kucakta salladık, emzirdik, evde gezdirdik olmadı. 30-40 dk ağladı, sonra yine emerek uyudu
Max 1:45 dk falan ayakta kalıyor. Akşamüstü 5:20 gibi uyandı son uykudan, 7:30’a 2 saati geçti. Herhalde ondan oldu. Ama babasını görünce çok keyiflendi, ne bileyim ben. Bir de öyle bir saatte uyanıyor ki, ne araya bir uyku daha sokabiliyorum, ne de erken yatırabiliyorum, iyice 5’te kalkarız yoksa
Yoruldum şu uyku matematiğinden bir bilen istyorum

Sezen ketenci oyu takip ediyordum ama uyku videolarını izlememiştim. Sanırım bizde işler çığırından çıkmaya başladı. Ağlamadığı kadar ağlıyor bebeğim artık gündüzleri sadece 3-4 defa yarım saat uyuyor. Bu yöntemi uygulamaya çalışacağım. Sen ne düşünüyorsun?

Bu gece uykusu mu 7.30

Şu anda ben ağlayacağım bırakamıyorum, kucağımda uyuyor. Tek istediğim kocamla bir bardak çay içmek
Biz de öyleyiz, her uyku geçişinde ağlıyor. Hele bugünü de görünce, en fazla bu kadar ağlayacak diyorum. Hem de her gün değil.
Bana da mantıklı geldi. Sadece çok ağlarsa diye korkuyorum. Uyku saatleri ne olmalı, anne yanı beşikte devam edebilir mi, gece beslenmeleri ne olacak gibi şeyler takılıyor kafama bir de
Haftaya Eskişehir’e gideceğiz. Oradan dönünce öyle ya da böyle yapmamız lazım bu işi

Benim bebişim 2-3 saatlik uyku penceresini geçsin çok ağlıyor ve yoruluyor malesef. Gece uykusu öncesi 4 saat uyanık kaldı uyutamadık, ağla ağla bi hal oldu. Bu arada sabah kaçta kalkıyor bebişin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…