2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar aşıdan sonra soğuk kompres yapılmalı mı? Ya bana görümcem yap dedi de bizde haftaya aşıya gidicez. Acaba çok canı yanıyormu çok huysuzlanıyor mu?

Kızlar biz anneme gitmiştik 3_4 gün kaldık orada ev gürültülü idi bir kaç saat sonra bebek alıştı gürültüyü pek umursamadı ama eve gelince hem gurultuden etkilenmeye hem de yerine koyunca uyanmaya başladı

Bebişini emzirerek uyutan anneler, bebişlerin uyuması ne kadar sürüyor? Bizim artık 1-2 saat sürmeye başladı
Bizimki de aynı, eskiden uykusu gelince 2 dk ya gözler kapanırdı simdi uykusu gelince once gözler gider gibi olup birden etrafı keşfediyor bir ona bakıyor bir buna sonra uyuyamiyor uykuya direniyor resmen ve ağlamaya başlıyor. Uyutmayi başaramazsam çığlık kıyamet bi ara böyle aglayinca ben de ağlıyordum cok alistim bu duruma. Uykuya geçmesi 1.5 2 saat nerdeyse ve gunduz uykusu çok kısa. Bir türlü dinlenemiyor minikim

Canım merak etme 2-3 güne düzelir bizede oldu. Hatta benim yeğenim direk çığlık atıyordu, haliyle benimki hep sıçrayarak uyanıyordu. Evimize gelince düzeldi yeniden umarım seninde öyle olur

Canım merak etme 2-3 güne düzelir bizede oldu. Hatta benim yeğenim direk çığlık atıyordu, haliyle benimki hep sıçrayarak uyanıyordu. Evimize gelince düzeldi yeniden umarım seninde öyle olur
Gündüz uykularimiz böyle orada pusette gezdirerek uyuttuk dışarda genelde iyice dalmis oluyordu hatta eve gelince pusetten çıkarsak bile uyanmıyordu

Gündüz uykularimiz böyle orada pusette gezdirerek uyuttuk dışarda genelde iyice dalmis oluyordu hatta eve gelince pusetten çıkarsak bile uyanmıyordu
Bizim gündüz uykulsri hsls dengesiz ama evimize gelince daha iyi oldu tabi. Sizinde düzelir diye düşünüyorum

Çoğu zaman memede uyumaz oldu bizim de ya. Uykusuzluktan perişan çocuğum. Uyuturken dayak yiyoruz bir de. Nasıl çözeceğiz hiç bilmiyorum
Bu ara birkaç youtube videosu izledim, genelde yakınmalar böyle. Eskiden memede uyurdu, sonra kucakta uyumaya başladı, sonra sadece memede hoplatarak uyudu falan diye gidiyor dün birisine çok güldüm, sadece kucağında yüksek yüksek tepelere söyleyerek hoplaya zıplaya uyutabiliyormuş bir ara
Bizde de gece uykusuna geçerken kafayı memeden çekip çekip sağa sola bakıyor. Bir o meme bir öbürü falan 1,5 saatte uyuttum gece yanıma aldım ama bence o pek uyumadı. Bir ara yüzüstü dönmüş ağlıyordu Gündüz uyku geçişlerinde de hep ağlamaya başladı minik tırtılım zaman geçtikçe dert büyüyor sanki

Brnimki memede salınarak uyuyor ilk sinirini ayakta salınarak atıyorum sonra oturabiliyorum ama işte süt gelince kızıyordu artık emzik artı kucak uyuyor ama en son son raddede Ana kucağına koyuyorum böylece yatırmak zorunda kalmıyorum

Heralde tecrübesizlik ettim çocuğu doğrı desteklere alıştırmaıdm diyorum
Yüksek yüksek tepelere koptum sesli güldüm
Kafa çevirme hareketi kendini uyutmaya çalışırken de oluyor. Belki ondan bakıyordur. Bizimkinde gece meme alışkanlığı oldu 1,5-2 aaatte bi memedeyiz. Dediğin gibi kartopu gibi büyüyor bu uyku sorunu. Uykusuzluktan oyun bile oynayamıyorız ne olacak böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…