- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.141
Ben eşim bile evde olmasa mı dedimİstanbula geri dönünce, hatta bir de taşınma telaşımız var belki ondan sonrahaftasonu babannesi falan da gelecek şimdi her kafadan bir ses çıkar. Çok moralim bozuluyor ve üzülüyorum. Felaket uykularını aşamıyoruz 30-35 dkda cin gibi uyanıyor.
Ne güzel online seminer mı? Ben muhtemelen senin yazdıklarından ilham alırım yine
Biz bıraktık kundağı ama kundak bir çözüm olabilir o işe. Bir de başı yukarıda tutmak gerekiyor yatırırken, önce popo değecek yatağa, en son kafa. Öyle dene bir de, belki olur.Çözmenize sevindim ya. Annem de 3 gündür yatırıyor uyuyunca. Ben beceremiyordum heraldeya da yalan söylüyormuşum meğer
Ah ah uyutmak bizde büyük sorun son günlerde öyle yıprandım ki uyutmaya çalışasım bile yok
Eşim dün bir arkadaşıyla konuşmuş, kadın yer yatağı yapmış bırakamadığı için bebeğiAhahah tek diiliz J joynsskucakta uyuyan bebeği yatağa bırakmak
çok gelişmiş anneden babadan uzaklaşma sensörü içeren bebeklerin bu sensörlerini aldatacak yöntemler ve hareketler içeren bilim dalı. (bkz: bebek uyutmak)eksisozluk.com
Bir ara bırakabildim. Gittim çay aldım ve ağlamaya başladıEe geceniz nasıl geçti
Bak popo değiyor tamam tam işte kolunu çekerken uyanıyor kafasının altındanBen eşim bile evde olmasa mı dedimo deneyim bana baya ders oldu. Otursun düzeniniz önce, sonra yaparsın bence de.
Biz de öyleyiz, gece ilk yatırdığımda ve gündüz uykularında pat 30 dk’da uyanıyor. Kanguruda pışpış yapıp biraz dolanınca tekrar uyuyor ama, ben öyle aşıyorum onu. Gece zaten tekrar emzir (2 saat) tekrar yatır.
Acaba denesen mi kanguruilk koyduğumda kesin ağlıyor, mutfağa gidip kendime kahvaltı, kahve falan yapıyorum. Sağa sola bakarken susuyor o da. O aralarda mızırdanıp uyuyor.
Biz bıraktık kundağı ama kundak bir çözüm olabilir o işe. Bir de başı yukarıda tutmak gerekiyor yatırırken, önce popo değecek yatağa, en son kafa. Öyle dene bir de, belki olur.
Aynu ben arkadaşlar soruyorlar kaç kere uyanıyor diye bilmiyorum diyorum hakkaten bilmiyorum takip edemiyorumBir ara bırakabildim. Gittim çay aldım ve ağlamaya başladıeşim gitti, sallayarak uyuttu kucağında herhalde gece uykusu ağır olduğu için, yoksa deli gibi ağlıyor O arada ben dişimi fln fırçalayıp koştum yatağa tekrar ve birlikte uyuduk. Ama o kadar uykusuzmuşum ki, hiç bilmiyorum gece ne yaptı ben baya derin uyudum Sabahları gaz sancıları oluyor yine, gece emerek uyuduğu için diye tahmin ediyorum. 6’da uyanmıştı, gaz çıkarttı konuştu falan kendi kendine. Sonra sokuldu, emerek uyudu tekrar. 7:25 gibi uyandık. Buna da şükür
Kanguru da biraz teferruatlı geliyor giydirmesi banaBen eşim bile evde olmasa mı dedimo deneyim bana baya ders oldu. Otursun düzeniniz önce, sonra yaparsın bence de.
Biz de öyleyiz, gece ilk yatırdığımda ve gündüz uykularında pat 30 dk’da uyanıyor. Kanguruda pışpış yapıp biraz dolanınca tekrar uyuyor ama, ben öyle aşıyorum onu. Gece zaten tekrar emzir (2 saat) tekrar yatır.
Acaba denesen mi kanguruilk koyduğumda kesin ağlıyor, mutfağa gidip kendime kahvaltı, kahve falan yapıyorum. Sağa sola bakarken susuyor o da. O aralarda mızırdanıp uyuyor.
Biz bıraktık kundağı ama kundak bir çözüm olabilir o işe. Bir de başı yukarıda tutmak gerekiyor yatırırken, önce popo değecek yatağa, en son kafa. Öyle dene bir de, belki olur.
Ben de öyle 1,5-2 saatte bi kalkıp duruyoruz. Sabah 4-5 ten sonra hatta daha da sık kalkıyoruzAynu ben arkadaşlar soruyorlar kaç kere uyanıyor diye bilmiyorum diyorum hakkaten bilmiyorum takip edemiyorum
Ben ilk bebeğimi hiç sallamadım emzik vermedim mama vermedim biberon vermedim Öptürmedim elletmedimYok yaama Uykuya dalarken işte memede bir ağlaması vardı. Emziği verince susuyor. İlk biraz emzirmeyi deniyorum uykusu gelince hiç emmiyor ama bunu yine de hadi rutinin bir parçası olsun diye yapıyorum. Sonra kucağıma alıp emzik veriyorum o sırada o beni bızıklamaya başlıyor yüzüm gözüm burnum ağzım. Mayışıyor. Sonra anakucağı. Anakucağında ağlarsa yine kucak böyle gidiyor. Benim derdim zaten uyutmak diildi. Yatıramamaktı. Anakucağı küçülümce de sallanan bir beşik alacağım. Bizim hatamız evde sallanan hiçbir şey yoktu. İnat ettik eşimle büyüğü çok salladık diye bunu alıştırmayacapız dedik kucakta da acayip zevkliydi zaten yenidoğan nerene koyarsan koy uyuyor ama yatıramama işi çok kötü oldu. 5 saat yerimden kalkmadığım olmuştu artık. Gece çok kalkıyor tabii ama ben onu sorun etmiyorum. Çözülen şey sadece ağlamıyor uykuya geçerken
Kaç saat çalışıyorsunBen baharda işe başlayacağım o yüzden şimdiden gün saymaya başladım. Sabahları zaten erken kalkıyoruz 8 olmadan gün başlıyor bize. E işe başlayınca da evden çıkmadan uzun uzun emzirmem gerekeceği için de erken kalkmaya devam edeceğiz. Zaten çok uykuyla aram yok benim. 9 da uyandığım zaman depresyona giriyorum Çok uyudum diye öyle erkenciyimdir. Erken uyanınca tabi gün içi uykusu 30-45 dklik uykuları oluyor ben de öyle böyle idare etmeye çalışıyorum.
Sonrasında işe başlayınca vicdan azabı benle bir iş başı yapacak Keşkelerin biri gidecek biri gelecek. Şimdi uyumuyor nasılsa işe başlayınca zaman geçiremeyeceğiz diyip idare etmeye çalışıyorum. Tek aşamadığım bu ağlama krizleri ve uykunun sinirlilik hali Büyüdükçe düzelir diye Ümit ediyorum
8:00-17:30 ama 7 de evden çıkıyorumKaç saat çalışıyorsun
GünaydınKızlaaar günaydınbebişlerin yüzü için hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz? Güzel kokulu bir nemlendirici olursa daha iyi olur
Uyurken emzik ağzında mı? Günler somra gündüz uykusu ilk defa uzadı o da beni boş boş emerek. Belki de emzik istiyorAynu ben arkadaşlar soruyorlar kaç kere uyanıyor diye bilmiyorum diyorum hakkaten bilmiyorum takip edemiyorum
Bir yerden sonra atıyor. Ama gündüz alıyor tek emziği gece uyanınca emzik almıyor gece aynen boş boş emiyor. Acıkıp emdiği 1 2 kez oluyorUyurken emzik ağzında mı? Günler somra gündüz uykusu ilk defa uzadı o da beni boş boş emerek. Belki de emzik istiyor
Vicdan yapıyordum ama denicem.Bir yerden sonra atıyor. Ama gündüz alıyor tek emziği gece uyanınca emzik almıyor gece aynen boş boş emiyor. Acıkıp emdiği 1 2 kez oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?