2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben eşim bile evde olmasa mı dedim o deneyim bana baya ders oldu. Otursun düzeniniz önce, sonra yaparsın bence de.
Biz de öyleyiz, gece ilk yatırdığımda ve gündüz uykularında pat 30 dk’da uyanıyor. Kanguruda pışpış yapıp biraz dolanınca tekrar uyuyor ama, ben öyle aşıyorum onu. Gece zaten tekrar emzir (2 saat) tekrar yatır.
Acaba denesen mi kanguru ilk koyduğumda kesin ağlıyor, mutfağa gidip kendime kahvaltı, kahve falan yapıyorum. Sağa sola bakarken susuyor o da. O aralarda mızırdanıp uyuyor.
Biz bıraktık kundağı ama kundak bir çözüm olabilir o işe. Bir de başı yukarıda tutmak gerekiyor yatırırken, önce popo değecek yatağa, en son kafa. Öyle dene bir de, belki olur.

Eşim dün bir arkadaşıyla konuşmuş, kadın yer yatağı yapmış bırakamadığı için bebeği yanına yatıp emzirip kaçıyormuş. 1 yaşında sanırım o, büyük ama dertler hep aynı.
Biz de montessori kafası yer yatağı aldık ama iki ay sonra nerelerden toplayacağız çocuğu belli değil

Ee geceniz nasıl geçti
Bir ara bırakabildim. Gittim çay aldım ve ağlamaya başladı eşim gitti, sallayarak uyuttu kucağında herhalde gece uykusu ağır olduğu için, yoksa deli gibi ağlıyor O arada ben dişimi fln fırçalayıp koştum yatağa tekrar ve birlikte uyuduk. Ama o kadar uykusuzmuşum ki, hiç bilmiyorum gece ne yaptı ben baya derin uyudum Sabahları gaz sancıları oluyor yine, gece emerek uyuduğu için diye tahmin ediyorum. 6’da uyanmıştı, gaz çıkarttı konuştu falan kendi kendine. Sonra sokuldu, emerek uyudu tekrar. 7:25 gibi uyandık. Buna da şükür

Bak popo değiyor tamam tam işte kolunu çekerken uyanıyor kafasının altından

Aynu ben arkadaşlar soruyorlar kaç kere uyanıyor diye bilmiyorum diyorum hakkaten bilmiyorum takip edemiyorum

Kanguru da biraz teferruatlı geliyor giydirmesi bana tekrar uyutmaya çalışın diyorlar içi geçecek bile olsa hemen cinleşiyor. Gece 2 saatte bir meme zaten benzer durumdayız, hadi ona bişey demiyorum doğal karşılıyorum.

Önce popo yatırma olayını duymuştum. Son günlerde sorun yok bakalım umarım geri gelmez

Ben ilk bebeğimi hiç sallamadım emzik vermedim mama vermedim biberon vermedim Öptürmedim elletmedim
Şimdi düşünüyorum ne kadar da cabbarmışım ve ya ilk kızım da ne kadar usluymuş maşallah
Şimdi yukarda yapmadım dediğim her şeyi yapıyorum Yeter ki uyusun iyi olsun diye
Boşuna demiyorlar ana babalık tükürdüğünü yalama sanatıdır diye

Ben baharda işe başlayacağım o yüzden şimdiden gün saymaya başladım. Sabahları zaten erken kalkıyoruz 8 olmadan gün başlıyor bize. E işe başlayınca da evden çıkmadan uzun uzun emzirmem gerekeceği için de erken kalkmaya devam edeceğiz. Zaten çok uykuyla aram yok benim. 9 da uyandığım zaman depresyona giriyorum Çok uyudum diye öyle erkenciyimdir. Erken uyanınca tabi gün içi uykusu 30-45 dklik uykuları oluyor ben de öyle böyle idare etmeye çalışıyorum.
Sonrasında işe başlayınca vicdan azabı benle bir iş başı yapacak Keşkelerin biri gidecek biri gelecek. Şimdi uyumuyor nasılsa işe başlayınca zaman geçiremeyeceğiz diyip idare etmeye çalışıyorum. Tek aşamadığım bu ağlama krizleri ve uykunun sinirlilik hali Büyüdükçe düzelir diye Ümit ediyorum

Kaç saat çalışıyorsun

Kızlaaar günaydın bebişlerin yüzü için hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz? Güzel kokulu bir nemlendirici olursa daha iyi olur
Günaydın doğal içerik derseb ecowell bebek losyonu. Tatlı hafif bir kokusu var. Daha az doğal içerik dersen hipp krem. Kaplumbağa gibi kutusu olan. Onda da organik badem yağı var kokusu daha da güzel bence.

Arkadaşlar bebeğiniz dönmeye başladı mı? Benim kızım daha dönmüyor. Kendim destekle döndürmeye çalışıyorum ama hiç çaba istek yok. Normal mi bu durum

Kızlar selam nasılsınız? 4. Aydayız cok sukur. Bir kaç gündür göğüslerim hassastı açıyordu dünden beri de sütüm azaldı. Dün akşam da basım dönüyordu bir kaç aksamdır da uyku hali yaşıyorum cok. Bugün baktım kanamam gelmiş regli oldum sanırım ama yinede test yapicam hamilelik icin sizce sütüm biter mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…