- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.161
Benimki de geçen gece uyurken döndü ama başı yukarıda olduğu için kolay oldu bence. Onun haricinde dönmüyor. Ben karın üstü egzersizi biraz ihmal ettim, uyku kriziyle geçiyor hep. Biraz ona bağlıyorum. Yerde halıya atıp serbest bırakmak gerek gibi geliyor.Arkadaşlar bebeğiniz dönmeye başladı mı? Benim kızım daha dönmüyor. Kendim destekle döndürmeye çalışıyorum ama hiç çaba istek yok. Normal mi bu durum
Bir döngüyü tamamlayamayınca felaket uykusu oluyor ama anlamadığım şey herkeste mi 45 dk? Bir sürü şey okudum, malumKanguru da biraz teferruatlı geliyor giydirmesi banatekrar uyutmaya çalışın diyorlar içi geçecek bile olsa hemen cinleşiyor. Gece 2 saatte bir meme zaten benzer durumdayız, hadi ona bişey demiyorum doğal karşılıyorum.
Önce popo yatırma olayını duymuştum. Son günlerde sorun yok bakalım umarım geri gelmez
2 saati biz pek görmedikBen de öyle 1,5-2 saatte bi kalkıp duruyoruz. Sabah 4-5 ten sonra hatta daha da sık kalkıyoruz
Benimki dönüyor, artık göbek üstünde hareket de ediyor. Ben yüzüstü pozisyonda çok tutuyordum henüz dönemezken de. Ama bebeğim çok hareketli bir bebek, kucağımda bile pek durmak istemiyor. Sürekli kendini atmaya çalışıyor, dönmeye çalışıyor falan, biraz mizaç bence. Bol bol yüzüstü egzersiz yaptır, ayna ve hışırtılı kumaş kitap çok ilgisini çekiyor ve o sayede uzun duruyor. Bir de elini tutarak döndür, ben çok yaptım öyle. Veya kol bacak pozisyonlarını düzelt, yavaşça öğreniyor onu da. Yanına yatıp konuşabilirsin, oyuncaklarını sallayabilirsin falan, sonra elini tutup döndürebilirsin, biraz motivasyon olurArkadaşlar bebeğiniz dönmeye başladı mı? Benim kızım daha dönmüyor. Kendim destekle döndürmeye çalışıyorum ama hiç çaba istek yok. Normal mi bu durum
Odasına bir battaniye serdim ve saldım gitti. Orada bırakıyorum, takılıyor yarım saat falan kendi kendine. Yorulunca ağlıyor zaten gidip oynaşıyorum hemenBenimki de geçen gece uyurken döndü ama başı yukarıda olduğu için kolay oldu bence. Onun haricinde dönmüyor. Ben karın üstü egzersizi biraz ihmal ettim, uyku kriziyle geçiyor hep. Biraz ona bağlıyorum. Yerde halıya atıp serbest bırakmak gerek gibi geliyor.
Regl döneminde süt biraz azalabilirmis diye okumuştumKızlar selam nasılsınız? 4. Aydayız cok sukur. Bir kaç gündür göğüslerim hassastı açıyordu dünden beri de sütüm azaldı. Dün akşam da basım dönüyordu bir kaç aksamdır da uyku hali yaşıyorum cok. Bugün baktım kanamam gelmiş regli oldum sanırım ama yinede test yapicam hamilelik icin sizce sütüm biter mi
Ben felaket uykusuna uğraşıp 50 dk ya çıkarmıştım ama şimdi gene başa döndü 30da uyanıyor dakikasında müdahale etmek lazım başında bekliyorum şimdi 30 olacak diye yani uğraşmak sonuç veriyor gerçekten de. Hattta ben 50ye varınca uzatmıyordum artıkBir döngüyü tamamlayamayınca felaket uykusu oluyor ama anlamadığım şey herkeste mi 45 dk? Bir sürü şey okudum, malum, ama başka yerlerde görmedim onu. 30-45 dk arası sürebiliyor benim anladığım kadarıyla bir döngü. Yani tamamlayıp uyanıyor olabilir, bence çok dert etme. Benim derdim biraz daha ağlayarak uyanması ve sonra tekrar uyuyana kadar mutsuz ve sinirli olması. Kanguru işe yarıyor ama zor iş. O sensörden bizimkinin popoda da var, uykusu derin değilse sürekli ayakta hareket etmem gerekiyor
2 saati biz pek görmedikama aynı bizim de, ilk yatışta yarım saat, sonra 1,5 saatlere çıkıyor ve sabaha karşı tekrar yarım saatler. Yanıma aldığım için ben de pek anlamıyorum artık. Ama meme pozisyonu önemli, yoksa hep birlikte uyanıyoruz
Benimkide bana göre sanırım sabah 9.30 10 da uyanıyor sağolsun uykumu alayım diye bekliyorBu dönem için o saatlerde yatması normal diyen de var, yeterli uyku aldığında kaçta uyursa uyusun diyen de. Bebiş mutluysa çok dert değil bence.
Bizim gece uyku saatleri kendiliğinden oluştu. Küçükken kundaklayıp salonda yatırırdık, biz de film izlerdik. Ne güzel günlermişöyle gece saati düzene girdi. Sabah kalkış saatleri yavaşça uzadı, başta 5’te kalkardı, şimdi 7-7:30 oldu. Ben sabah insanıyım zaten, çok dert etmedim.
Akşam uyku saati netleşince, gündüz uykularını düzenlemek zorunda kaldım çünkü dün akşam yaşadığımız kriz gibi şeyler oluyor. Ama onun uykusu geldiği zamanları takip ederek yapıyorım tabi, en fazla bi 15 dk daha bekletmişimdir. Zamanla gündüz saatleri de oturdu. Çok yeni ama bu dediğim şey. Hala biraz yolumuz var
Bizim de çok mutsuz uyanıyor, daha kalkar kalkmaz ee ee diyor. Bazen uykusuzluktan sanırım emerken ağlamaya başlıyor. O yüzden çok dert ettimBir döngüyü tamamlayamayınca felaket uykusu oluyor ama anlamadığım şey herkeste mi 45 dk? Bir sürü şey okudum, malum, ama başka yerlerde görmedim onu. 30-45 dk arası sürebiliyor benim anladığım kadarıyla bir döngü. Yani tamamlayıp uyanıyor olabilir, bence çok dert etme. Benim derdim biraz daha ağlayarak uyanması ve sonra tekrar uyuyana kadar mutsuz ve sinirli olması. Kanguru işe yarıyor ama zor iş. O sensörden bizimkinin popoda da var, uykusu derin değilse sürekli ayakta hareket etmem gerekiyor
2 saati biz pek görmedikama aynı bizim de, ilk yatışta yarım saat, sonra 1,5 saatlere çıkıyor ve sabaha karşı tekrar yarım saatler. Yanıma aldığım için ben de pek anlamıyorum artık. Ama meme pozisyonu önemli, yoksa hep birlikte uyanıyoruz
Uyumadığında mutsuz oluyor yıpranıyor yoksa dert etmezdim. Eskiden uykusu gelirse uyur sanıyordum mesela ama yok uyumuyordu.Benimkide bana göre sanırım sabah 9.30 10 da uyanıyor sağolsun uykumu alayım diye bekliyoryok valla canım biz takıyoruz gözünün içine baktıkça daha da zorlaşıyor çocuklar hissedermiş gibi davranıyor. Eskiden kaç dk uyuduğumuzu çok taktıklarını düşünmüyorum açıkçası bi arkadaşım dayanamayıp uyku eğitimi aldı bebeği için vee ağlatmadan uyutuyorum diye gelip 55 dk uyuması için ağlatmış ee bebe yorgun düşüp uyumuş tabiki de deli olup çıkacaz kız bu gidişle salacam artık valla yeter
3 hafta önce terapiye gittiğimizde kız artık yerde zaman geçirmeye başlasın dedi. Pazar gününden beri de bizimki sola dönüyor, şimdi sağa da yaptırmaya çalışıyorum. İnce bir yorgan serdim üzerinde debeleniyoruz. Sadece biraz teşvik etmek gerekiyor. Bu arada bizimki karın üstü çok güzel gaz çıkarıyor, ama yeni emzirip yatırırsam her şeyi kusuyor.Benimki de geçen gece uyurken döndü ama başı yukarıda olduğu için kolay oldu bence. Onun haricinde dönmüyor. Ben karın üstü egzersizi biraz ihmal ettim, uyku kriziyle geçiyor hep. Biraz ona bağlıyorum. Yerde halıya atıp serbest bırakmak gerek gibi geliyor.
Ahahaa delilik kabulüm artık. Psikopat gibiyim ya, uyanalı kaç dk geçti, gözünü mu ovdu, niye esnedi yeni uyandı…Benimkide bana göre sanırım sabah 9.30 10 da uyanıyor sağolsun uykumu alayım diye bekliyoryok valla canım biz takıyoruz gözünün içine baktıkça daha da zorlaşıyor çocuklar hissedermiş gibi davranıyor. Eskiden kaç dk uyuduğumuzu çok taktıklarını düşünmüyorum açıkçası bi arkadaşım dayanamayıp uyku eğitimi aldı bebeği için vee ağlatmadan uyutuyorum diye gelip 55 dk uyuması için ağlatmış ee bebe yorgun düşüp uyumuş tabiki de deli olup çıkacaz kız bu gidişle salacam artık valla yeter
Aynen o iş çok kötüBizim de çok mutsuz uyanıyor, daha kalkar kalkmaz ee ee diyor. Bazen uykusuzluktan sanırım emerken ağlamaya başlıyor. O yüzden çok dert ettim
Ben yere ayaklar çıplak yatırıyorum (bizim ayaklar hep çıplak gerçi de) ayaklardan destek alarak kendini öne falan itmeye başladı. Çorap olsa kayar diye tahmin ediyorum. O da aklında olsun.3 hafta önce terapiye gittiğimizde kız artık yerde zaman geçirmeye başlasın dedi. Pazar gününden beri de bizimki sola dönüyor, şimdi sağa da yaptırmaya çalışıyorum. İnce bir yorgan serdim üzerinde debeleniyoruz. Sadece biraz teşvik etmek gerekiyor. Bu arada bizimki karın üstü çok güzel gaz çıkarıyor, ama yeni emzirip yatırırsam her şeyi kusuyor.
Yazık yaBenimkide bana göre sanırım sabah 9.30 10 da uyanıyor sağolsun uykumu alayım diye bekliyoryok valla canım biz takıyoruz gözünün içine baktıkça daha da zorlaşıyor çocuklar hissedermiş gibi davranıyor. Eskiden kaç dk uyuduğumuzu çok taktıklarını düşünmüyorum açıkçası bi arkadaşım dayanamayıp uyku eğitimi aldı bebeği için vee ağlatmadan uyutuyorum diye gelip 55 dk uyuması için ağlatmış ee bebe yorgun düşüp uyumuş tabiki de deli olup çıkacaz kız bu gidişle salacam artık valla yeter
Sizin bebekleriniz hiç ağlamıyor mu yaYazık ya1 saat çok uzun bir süre
Bunu bağışıklık için de öneriyorlar yavaş yavaş mikroba alışması için yerde kalması iyiymiş3 hafta önce terapiye gittiğimizde kız artık yerde zaman geçirmeye başlasın dedi. Pazar gününden beri de bizimki sola dönüyor, şimdi sağa da yaptırmaya çalışıyorum. İnce bir yorgan serdim üzerinde debeleniyoruz. Sadece biraz teşvik etmek gerekiyor. Bu arada bizimki karın üstü çok güzel gaz çıkarıyor, ama yeni emzirip yatırırsam her şeyi kusuyor.
Ayy bakacağımm ikisinede teşekkür ettimGünaydındoğal içerik derseb ecowell bebek losyonu. Tatlı hafif bir kokusu var. Daha az doğal içerik dersen hipp krem. Kaplumbağa gibi kutusu olan. Onda da organik badem yağı var kokusu daha da güzel bence.
İki kez döndü sadece onuda bilerek mi yaptı emin olamıyorumArkadaşlar bebeğiniz dönmeye başladı mı? Benim kızım daha dönmüyor. Kendim destekle döndürmeye çalışıyorum ama hiç çaba istek yok. Normal mi bu durum
Bugün benimki çok ağladı. En son mama verdim öyle duruldu. Kilo alımı da az olduğu için günde 1 kere mama veriyorum. ama kendi kendine bırakmıyorum ağlayınca mutlaka kucağıma alıp ya hikaye anlatıyorum ya oyun oynuyorum onunla. Son çare kucağımda duşa sokup yıkıyorum duşu uzun tutunca iyice gevşiyor bazen duşta emziriyorum her yolu deniyorum anlayacağınSizin bebekleriniz hiç ağlamıyor mu yadün geceki krizde bile 40 dk falan ağladı ve susturamıyoruz hiçbir şekilde. O yüzden sanırım bu konuya farklı yaklaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?