2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tesekkür ederiiz❤ Biraz daha havalar ısınsın bende çıkarıcam çorapları gece cesaret edemiyorum

Doktordan sonra yaz, ne diyecek bakalım

Veee memede uyumuyor! Katıla katıla ağlıyor, ne yapacağımızı şaşırdık
Ay walla şaşırdık benimkide 3 gündür gece uyumuyor saat başı kalkıyor. Heryeri karıştırıyorum napabilirm diye gündüz uykusu tamam kolumda yatakta bazen onada direniyor ama gece kötü yaa

Kucakta duşa sokma işini nasıl yapıyorsun? Biraz detay olacak ama çıkınca nasıl kurulanıyorsunuz mesela
Çok seksi olacak hemen anlatayım
Eşim evdeyse çıkmadan ona veriyorum o hemen kurulayıp bezliyor ben kurulanana kadar.sonra ben hemen giydirip emziriyorum yoksa çok ağlıyor duş sonrası. Yalnızsam havlusunu yatağa Koyuyorum.ben yıkanmıyorum sadece onu Yıkayacak kadar ıslatıyorum saçımı falan Sadece suyla. Çıkarken bornozumu Tek elle giyip onu da göğsüme alıyorum Bornozu üstüne kapatıyorum. Odaya gelince de onu havlusuna yatırıp kuruluyorum. Bebeğin Giydirme işi tamamen bitince kendim giyiniyorum

Ay walla şaşırdık benimkide 3 gündür gece uyumuyor saat başı kalkıyor. Heryeri karıştırıyorum napabilirm diye gündüz uykusu tamam kolumda yatakta bazen onada direniyor ama gece kötü yaa
Welcome to the jungle
Benim anladığım kendi kendine uyumayı öğrenene kadar hayat böyle. Sen iyi durumdaydın sanki bu konuda? Nasıl bir destekle uyuyor şu anda?

Benden çok eşim takıyordu bu durumu mesajını şuan direk ona da okudum içine su serptin ikimizinde teşekkür ederiz

Welcome to the jungle
Benim anladığım kendi kendine uyumayı öğrenene kadar hayat böyle. Sen iyi durumdaydın sanki bu konuda? Nasıl bir destekle uyuyor şu anda?
Uyuması desteksiz. Yanına yatınca uyuyor ama geceleri çok sık uyanmaya başladı. Saat başı uyanıyor. O konuda biraz iyiyim sallanmayı falan istemiyor. Gün içerisinde 1 saat uyuyorsa yanın uzanıyorum Uyuyor ama derin değil 1 saatte 3-4 kere uyanıyor bana bakıyor. Uyurmaya çalışırken bir de uyanırken ağlamaya başladı şimdide. Ya geçici bir durumsa önemli değil ama böyle kalırsa kötü.

Bizde haberler pek iyi değil. Kulaklarinda çok hafif bi kızarıklık var dedi dr bi antibiyotik yazdi ama gözlemleyin 2-3 gün boyunca huzursuzlugu aglamalari giderek artarsa sonrasinda başlayın buna dedi. Pek dişle ilgili değil suan dedi idrar tahlili istedi, sizi buraya kadar getiren huzursuzluk için bide idrar bakalim enfeksiyon varmi dedi şimdi torba taktılar çiş bekliyoruz...
Bir de saçları cok dökülüyor kakasindan çıkıyo dedim. O tehlikeli olabilir bağırsaklarında kitle olabilir cok nadir de olsa görülen bişey dedi illa olacak diyemem tabi ama riske atmayın bence saçlarını kesin dedi çocuğum daha yeni güzelleşti zaten yaa..

Uyumadığında mutsuz oluyor yıpranıyor yoksa dert etmezdim. Eskiden uykusu gelirse uyur sanıyordum mesela ama yok uyumuyordu.
Yok canım elbette orası öyle de ben gündüzleri 2 saate yakın uyusun diye çok çabalıyorum memeden ayıramıyorum bu da gerçekten yıprattı artık beni tuvalete gidemez oldum bu arada alerji için yazdığım mesajı gördün müü

Bu benim için imkansız yaa gerçekten katılar ben oğlanla ayrı odaya geçtim bırak emzirmek için yanına gitmeyi benim çok güvenim yok kendime kuzu ağlarsa alırım devam edemem o yüzden hiç bana göre değil bu uyku eğitimi işi

Yazık ya 1 saat çok uzun bir süre
Aynen bencede ben dayanamazdım şahsen elimden geleni yaptığımda ağlamasına yapacak bişey elbette yok ama susturmak mümkünken göz göre göre devam edemezdim. Eğitmen 2 saate kadar normal hala uyumazsa yarım saat oyalayıp tekrar deniyoruz demiş bide şaşırdım açıkcası

Ay çok geçmiş olsun iyi ki götürmüşsün

Çok geçmiş olsun canım ya iyiki gitmişsin inşallah hemencecik düzelir minik

Bornozu tek elle giyme işinden emin olamadım ama eşim evdeyken bir deneyeyim ben de. Beceremezsem o kurtarır bebemi yoksa eşimi bekliyoruz banyo için, onu da bulmak mesele

Yanında yatman da bir destek aslında. Gece de yanında mısın? Yavaş yavaş uzaklaşmayı deneyebilirsin belki. Sandalye yöntemini bi oku istersen. İki gündür bizde de gece uykusuna geçiş öncesi kriz var. Ataktan herhalde dedim ama bilmiyorum Umarım geçicidir
Ben bir yeri atladım sanırım bebiş süt kokusu almasın, babası, ananesi başka birisi ilgilensin demiş. Ememediği için biraz tepki göstermek için ağlamış ama odada tek başına sabaha kadar ağlamamış. Kıyamam, o yöntemi hala kıllanan yoktur umarım

Bornozu tek elle giyme işinden emin olamadım ama eşim evdeyken bir deneyeyim ben de. Beceremezsem o kurtarır bebemi yoksa eşimi bekliyoruz banyo için, onu da bulmak mesele
Normalde yıkarken bebişin kulağına su kaçmasın diye dikkat ediyormusun. Biz bebekliğinden beri pek edemedik ya kulaklarını kapatarak tutamadım ben çok fazla. Hâlâ daha yıkarken biraz gidebiliyor hatta bir ara eşim yanlışlıkla direk suratına döktü çocuğun, çocuk neye uğradığını şaşırdı kucağımda yıkamaya cesaret edemiyorum ama siz yazdıkça özeniyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…