- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.201
Tesekkür ederiiz❤ Biraz daha havalar ısınsın bende çıkarıcam çorapları gece cesaret edemiyorumOyy maşallah
Gece ben uyku tulumu giydiriyorum ama gece evin sıcaklığı değişiyor. Dediğin bi bazen terliyor, onu ben de çözemedim. Yanıma alınca üstünü falan açıyorum arada ama tek başına yatarken olmuyor öyle bir şans
Ayaklar doğuştan beri hep çıplak bizim. Şu dönem dışarı çıkarken çorap giydiriyorum sadece. İnternette biraz baktım bir şey olmaz diyordu. Benim ayaklarım çook üşür, benim gibi olmasın diyeşimdiye kadar bir sorun olmadı, öyle gazlı bir bebek de değildi hiç. Sabaha karşı bir gaz çıkartma seansı oluyor ama uykuya geçerken bile emerken hava yuttuğunu duyuyorum, ondan oluyor diye düşünüyorum.
Bizde de sağ kol daha güçlü. Önce hep sola dönüyordu, sonra bir ara taktı hep sağa doğru döndü. Şimdi dönebiliyor iki tarafa da. Ben de sağa doğru elini tutup döndürüyordum. Merak etme ama zaten uğraşıyorlar. Yüzüstü pozisyonda da mesela sağ kol dümdüz oluyor ama sol kolu öyle yapamıyor, hep dirsek üzerinde. O yüzden de sadece sola doğru ittirebiliyor kendini
Doktordan sonra yaz, ne diyecek bakalımÇok teşekkür ederim aslında her çocuğun herşeyi aynı zamanda yapmayacagini robot gibi tek tip olmadığını bildiğim halde bı an neden acaba derken buldum kendimi
Ablamın oğlu birkaç kez kulak enfeksiyonu geçirmişti hic ateşi olmadan havuz vs görmeden ama dediğin gibi çok şiddetli ve ani agliyodu zaman zaman. Bakalım insallah o değildir yaa
Ay walla şaşırdık benimkide 3 gündür gece uyumuyor saat başı kalkıyor. Heryeri karıştırıyorum napabilirm diye gündüz uykusu tamam kolumda yatakta bazen onada direniyor ama gece kötü yaaVeee memede uyumuyor! Katıla katıla ağlıyor, ne yapacağımızı şaşırdık
Çok seksi olacakKucakta duşa sokma işini nasıl yapıyorsun? Biraz detay olacak ama çıkınca nasıl kurulanıyorsunuz mesela
Welcome to the jungleAy walla şaşırdık benimkide 3 gündür gece uyumuyor saat başı kalkıyor. Heryeri karıştırıyorum napabilirm diye gündüz uykusu tamam kolumda yatakta bazen onada direniyor ama gece kötü yaa
Benden çok eşim takıyordu bu durumu mesajını şuan direk ona da okudumOyy maşallah
Gece ben uyku tulumu giydiriyorum ama gece evin sıcaklığı değişiyor. Dediğin bi bazen terliyor, onu ben de çözemedim. Yanıma alınca üstünü falan açıyorum arada ama tek başına yatarken olmuyor öyle bir şans
Ayaklar doğuştan beri hep çıplak bizim. Şu dönem dışarı çıkarken çorap giydiriyorum sadece. İnternette biraz baktım bir şey olmaz diyordu. Benim ayaklarım çook üşür, benim gibi olmasın diyeşimdiye kadar bir sorun olmadı, öyle gazlı bir bebek de değildi hiç. Sabaha karşı bir gaz çıkartma seansı oluyor ama uykuya geçerken bile emerken hava yuttuğunu duyuyorum, ondan oluyor diye düşünüyorum.
Bizde de sağ kol daha güçlü. Önce hep sola dönüyordu, sonra bir ara taktı hep sağa doğru döndü. Şimdi dönebiliyor iki tarafa da. Ben de sağa doğru elini tutup döndürüyordum. Merak etme ama zaten uğraşıyorlar. Yüzüstü pozisyonda da mesela sağ kol dümdüz oluyor ama sol kolu öyle yapamıyor, hep dirsek üzerinde. O yüzden de sadece sola doğru ittirebiliyor kendini
Uyuması desteksiz. Yanına yatınca uyuyor ama geceleri çok sık uyanmaya başladı. Saat başı uyanıyor. O konuda biraz iyiyim sallanmayı falan istemiyor. Gün içerisinde 1 saat uyuyorsa yanın uzanıyorum Uyuyor ama derin değil 1 saatte 3-4 kere uyanıyor bana bakıyor. Uyurmaya çalışırken bir de uyanırken ağlamaya başladı şimdide. Ya geçici bir durumsa önemli değil ama böyle kalırsa kötü.Welcome to the jungle
Benim anladığım kendi kendine uyumayı öğrenene kadar hayat böyle. Sen iyi durumdaydın sanki bu konuda? Nasıl bir destekle uyuyor şu anda?
Yok canım elbette orası öyle de ben gündüzleri 2 saate yakın uyusun diye çok çabalıyorum memeden ayıramıyorum bu da gerçekten yıprattı artık beni tuvalete gidemez oldumUyumadığında mutsuz oluyor yıpranıyor yoksa dert etmezdim. Eskiden uykusu gelirse uyur sanıyordum mesela ama yok uyumuyordu.
Bu benim için imkansız yaa gerçekten katılarAhahaa delilik kabulüm artık. Psikopat gibiyim ya, uyanalı kaç dk geçti, gözünü mu ovdu, niye esnedi yeni uyandı…
Uyku eğitiminde ağlaması da kabulüm, katıla katıla ağlamadığı sürece, mızırdanır gibi ağlayabilirBöyle de ağlıyor çünkü. En azından 3 gün ağlar. Şimdi hemen hemen her gün ağlıyor miniğim. Ağlatmadan uyutuyorum diye gelmesi kötü olmuş tabi, öyle bir şey olabilir mi ya. Desteği yavaş yavaş azaltan yöntemler var, bir ihtimal o olabilir ama o da haftalar sürer. Zaten kanguru gibi bir destek yavaş yavaş azaltılamaz bence
Kuzenimle konuştuk az önce, Almanya’da o, ona da doktor geceleri sen gitme yanına, emzirme demiş 6 aylıkken. 3 gün ağlar en fazla demiş. 4. Gün akşam 7’den sabah 7’ye kadar deliksiz uyudu dediBakalım
Aynen o iş çok kötükıyamam ya. Taşınmayı falan bir hallet de, onu da halledersin
Aynen bencede ben dayanamazdım şahsen elimden geleni yaptığımda ağlamasına yapacak bişey elbette yok ama susturmak mümkünken göz göre göre devam edemezdim. Eğitmen 2 saate kadar normal hala uyumazsa yarım saat oyalayıp tekrar deniyoruz demiş bide şaşırdım açıkcasıYazık ya1 saat çok uzun bir süre
Ay çok geçmiş olsun iyi ki götürmüşsünBizde haberler pek iyi değil. Kulaklarinda çok hafif bi kızarıklık var dedi dr bi antibiyotik yazdi ama gözlemleyin 2-3 gün boyunca huzursuzlugu aglamalari giderek artarsa sonrasinda başlayın buna dedi. Pek dişle ilgili değil suan dedi idrar tahlili istedi, sizi buraya kadar getiren huzursuzluk için bide idrar bakalim enfeksiyon varmi dedi şimdi torba taktılar çiş bekliyoruz...
Bir de saçları cok dökülüyor kakasindan çıkıyo dedim. O tehlikeli olabilir bağırsaklarında kitle olabilir cok nadir de olsa görülen bişey dedi illa olacak diyemem tabi ama riske atmayın bence saçlarını kesin dediçocuğum daha yeni güzelleşti zaten yaa..
Kıyamam ben ona yaa. Keşke hicbir bebek ağlamasa güzelce uyusalar❤
Çok geçmiş olsun canım ya iyiki gitmişsin inşallah hemencecik düzelir minikBizde haberler pek iyi değil. Kulaklarinda çok hafif bi kızarıklık var dedi dr bi antibiyotik yazdi ama gözlemleyin 2-3 gün boyunca huzursuzlugu aglamalari giderek artarsa sonrasinda başlayın buna dedi. Pek dişle ilgili değil suan dedi idrar tahlili istedi, sizi buraya kadar getiren huzursuzluk için bide idrar bakalim enfeksiyon varmi dedi şimdi torba taktılar çiş bekliyoruz...
Bir de saçları cok dökülüyor kakasindan çıkıyo dedim. O tehlikeli olabilir bağırsaklarında kitle olabilir cok nadir de olsa görülen bişey dedi illa olacak diyemem tabi ama riske atmayın bence saçlarını kesin dediçocuğum daha yeni güzelleşti zaten yaa..
Bornozu tek elle giyme işinden emin olamadım ama eşim evdeyken bir deneyeyim ben de. Beceremezsem o kurtarır bebemiÇok seksi olacakhemen anlatayım
Eşim evdeyse çıkmadan ona veriyorum o hemen kurulayıp bezliyor ben kurulanana kadar.sonra ben hemen giydirip emziriyorum yoksa çok ağlıyor duş sonrası. Yalnızsam havlusunu yatağa Koyuyorum.ben yıkanmıyorum sadece onu Yıkayacak kadar ıslatıyorum saçımı falan Sadece suyla. Çıkarken bornozumu Tek elle giyip onu da göğsüme alıyorum Bornozu üstüne kapatıyorum. Odaya gelince de onu havlusuna yatırıp kuruluyorum. Bebeğin Giydirme işi tamamen bitince kendim giyiniyorum
Ay çok geçmiş olsun iyi ki götürmüşsün
Çok teşekkür ederim kızlar insallah antibiyotiğe gerek olmazÇok geçmiş olsun canım ya iyiki gitmişsin inşallah hemencecik düzelir minik
Yanında yatman da bir destek aslında. Gece de yanında mısın? Yavaş yavaş uzaklaşmayı deneyebilirsin belki. Sandalye yöntemini bi oku istersen. İki gündür bizde de gece uykusuna geçiş öncesi kriz var. Ataktan herhalde dedim ama bilmiyorumUyuması desteksiz. Yanına yatınca uyuyor ama geceleri çok sık uyanmaya başladı. Saat başı uyanıyor. O konuda biraz iyiyim sallanmayı falan istemiyor. Gün içerisinde 1 saat uyuyorsa yanın uzanıyorum Uyuyor ama derin değil 1 saatte 3-4 kere uyanıyor bana bakıyor. Uyurmaya çalışırken bir de uyanırken ağlamaya başladı şimdide. Ya geçici bir durumsa önemli değil ama böyle kalırsa kötü.
Ben bir yeri atladım sanırımBu benim için imkansız yaa gerçekten katılarben oğlanla ayrı odaya geçtim bırak emzirmek için yanına gitmeyi benim çok güvenim yok kendime kuzu ağlarsa alırım devam edemem o yüzden hiç bana göre değil bu uyku eğitimi işi
Normalde yıkarken bebişin kulağına su kaçmasın diye dikkat ediyormusun. Biz bebekliğinden beri pek edemedik ya kulaklarını kapatarak tutamadım ben çok fazla. Hâlâ daha yıkarken biraz gidebiliyor hatta bir ara eşim yanlışlıkla direk suratına döktü çocuğun, çocuk neye uğradığını şaşırdıBornozu tek elle giyme işinden emin olamadım ama eşim evdeyken bir deneyeyim ben de. Beceremezsem o kurtarır bebemiyoksa eşimi bekliyoruz banyo için, onu da bulmak mesele
Benimki de dönmüyor kendi kendine. Benim çabamla inat etmezse dönüyorArkadaşlar bebeğiniz dönmeye başladı mı? Benim kızım daha dönmüyor. Kendim destekle döndürmeye çalışıyorum ama hiç çaba istek yok. Normal mi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?