2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hanımlar merhaba Ekim annesi olmam gerekiyordu ama erken geldi kuşum Eylül annesi oldum ben de. Eylül anneleri daha bilgili olduğu için burda sormak istedim. Bebeğim bugün tam 4 aylık oldu kontrole gittik. 5 kilo 700 gram boyu da 59 cm. Sizce nasıl? Prematüre doğdu kızım boydaşlarını yakaladı dedi doktor ama ben bu persentil işlerini hiç anlamıyorum. Beni bilgilendirir misiniz?

O kadar çok merak ediyordum ki bu konuyu. Birgün ben de inşallah Eşim evdeyken denemeyi hiç düşünmemiştim. Bezleyemez ama en azından havluya sarabilir diye tahmin ediyorum

Biz de etmiyoruz. Başlarda annem kapatıyordu kulağını, sonra doktora sorduk, bir şey olmaz dedi. Biz de saldık Eşim duşakabinde yere oturup kızımı kucağına alıyor, ben de sabunluyorum. Kucakta duşun altına girmeyi denemedik ama mantıklı geldi bana. Bugün kıpır kupır bir saniye durmadı, çok zorlandık

Testi di mi gördüm canım cvp yazacaktım araya uyku meselesi girdi inşallah belli olur alerjisi. Madem böyle bi test var niye yapmıyor doktorlar diyr de düşünmedim değil

Açıkçası sağlıklı olduktan sonra kilosuymuş boyuymuş takılmıyorum ve hatta hiçte bakmıyorun şu ay ne kadar olmalıymış diye ama şöyle bir hesap yapacak olursak Oğlum 40+3 te doğdu üçüncü ay kontrolünde 5.600 idi kilosu; geçenlerde de evde 6 kilo geldi ben tartınca ve haftaya dolduracağız 4. Ayı yani Senin bebişin erken doğuşunu benimkinin gününü dolduruşunu ele alırsak bence gayet iyi görünüyor kilosu yeter ki sağlıkla büyüsün annesiii

Vardır gibi geliyor bana canım keyfine düşkün çok insan var benim çevremde bile. Hatta bana çok konuşan var kötü alıştırdın çok çekersin diye ama yapacak bişey nasıl mutluysa öyle devamm

Allah razı olsun Kesinlikle katılıyorum çok şükür sağlıklı gelişimini iyi gördü. Aslına bakarsan bebeğimde süt alerjisi var o yüzden hayvansal proteinden eksik besleniyorum. Dolayısıyla o da benden sebze meyve ve bakliyat alabiliyor. Biraz o yüzden de düşük olabilir kilosu. Sağlıklı olsun da ne yapalım

Testi di mi gördüm canım cvp yazacaktım araya uyku meselesi girdi inşallah belli olur alerjisi. Madem böyle bi test var niye yapmıyor doktorlar diyr de düşünmedim değil
Aynen canım diğer doktor hiçbişey demeden göndermişti mesela bu doktor az kilo almasına çok takıldı ve direk bu testi yaptı ister misiniz diye bile sormadı yarın olsaydı bi merakla bekliyorum acaba ne çıkacak diye
Testin fotoyu atayım sana da aklında bulunsun bize faydası olursa değerlendirirsin sende

Eklentiler

• IMG_20220106_213536.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 49
Allah senden de razı olsun Bizde sadece mamayla besleniyoruz .. aslında bakarsan bir şekilde büyüyorlar. Kimisi alerji oluyor eksik kalıyor bir yanı kimisi süt olmuyor mama yiyor.. ek gıdaya geçince işimiz kolaylaşırda açığı ordan kapatıverirler hemencecik inşallah

Bence çok iyi. Benim bebeğimde 37+5 de doğdu. 2. 790 idi kilosu. Bugün tam 4 aylık oldu. Salı günü aşı yapıldı ve orda 5.250 geldi kilosu. Bu ay sadece 500gr almış. Az alıyor. Ben çok üzülüyorum. Bu ay bide meme reddi ile uğraşıyoruz. Uyku harici almıyor. Mama veriyorum kaşıkla hep. Ona rağmen az almış. Ama sağlıklı olsun da diyorum artık

Teşekkür ederim bende denemek istiyorum biraz daha büyüsün de öyle alıştırayım diyorum. Kıyamam ben ona uslansın da yormasın annesini

O zaman sıkıntı yapmama gerek yok. Teşekkür ederim

Benim de 36+2 de doğdu. Meme reddi çok şükür yaşamadık ama 4.ayda oluyomuş diye okudum. Uzmanlar aman memeden kesmeyin ısrarla vermeye devam edin red olayı geçici diyorlar. Bizim de başlar gibi oldu ayakta emziriyodum yatarak emmeye alıştı 1 haftadır. Yatarak maşallah çok güzel emiyor artık kucakta emmiyo. Artık Gittiğim yerde yatıcam emzirmek için

Demekki zamanımız var
Son 1 haftadır yere ince bir yorgan serip yatırıyorum. Umutluyum Öncesinde kucakta olmadığı zamanlar genelde ana dizinde oluyordu. Onda da dönmeyi deneyemiyordu tabi. Karın üstü de günde birkaç kez deniyordum kısa kısa. Biranda döner, dikkatli ol diyor herkes. Bir yandan korkuyorum da

Oo iyi çözüm yolu bulman. Benim doğduğundan beri tek meme alıyor zaten. Onu da reddetmeye başladı. Yatarak beceremedim bi türlü denedim ama

Arkadaşlar bebeğiniz dönmeye başladı mı? Benim kızım daha dönmüyor. Kendim destekle döndürmeye çalışıyorum ama hiç çaba istek yok. Normal mi bu durum
Oyun halısı dışında dönmüyor oyun halısındayken hayvanlara ulaşmaya çalıştığı için dönüyo hatta bi kere nasıl yaptıysa halının dışına çıkmıştı çok şaşırmıştım. Ben iş yaparken çıkmış. Kendi istemediği sürece asla dönmüyor.

Böyle okuyunca kızımı rahat bırakmıyorum gibi geliyor. Oyun halısında iken bile başını bekliyorum. Zaten çok uzun süre duran bir bebek değil ama ben çok sıkıyorum sanki. Galiba eşim haklı. Oluruna bırakmıyorum

Oo iyi çözüm yolu bulman. Benim doğduğundan beri tek meme alıyor zaten. Onu da reddetmeye başladı. Yatarak beceremedim bi türlü denedim ama
Ben de beceremiyodum çok zorlandım başta. Rahatsız bi pozisyon diyodum saçmalama en rahatı diyorlardı kan ter oluyodum yatarak emzircem diye sonra alıştım. Kızım alıştı daha doğrusu ama otururken emmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…