2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok çok geçmiş olsun. yani besin alerjisi gidecek yerini başka alerjiye mi bırakacak? Eşimde de polen alerjisi var mesela. Bende küçükken deride döküntüler olırdu. Hoş güneş alerjim devam ediyor. Üzücü bunu söylememişlerdi. Umarım geçer tamamen ya bie umut.
Diyet yapmayı gereksiz bulan da bi kesim doktor var. Kime güveneceğimi bilememiştim. Geciktiriyorsa keşke erken başlasaymışım diyete

Çünkü alerji genetik ne yapalım Allah beterinden saklasın. Ben bebeğimi biraz bekledim hemen olmadı o yüzden alerjiymiş bilmem neymiş dermansız dert olmasın da şikayetçi hiç değilim
Tabi canım kesinlikle Allah beterinden korusun melekleri öyle böyle geçecek bu günler de

Acıkıyor ama tepki yok dediğin gibi. Ben evdeysek sık sık emzirmeye çalışıyorum, belki de bu kadar sık emmek istemiyor gibi düşünüyorum. Şu kadar saatte bir gibi bir düzenimiz yok çünkü. Acıkmıyor mu acaba? Kafam çok karışık, o reddettikce iyice karışıyor. Kızıma yetiyor da bana yetmiyor sanki.

Doktora sorunca cevabına beni de etiketlersen sevinirim.

Maalesef yön değiştirir genelde solunum olur dedi doktor bugün. Ben de bilmiyordum ama şöyle bi düşününce ben bebekken o kadar çok ağlarmışım ki komşular gelirmiş her gün. Annem ip gibi kusardın hep diyo yani ciddi oranda reflüm varmış ve kolikmişim o yüzden vaha vaha ağlarmışım. Alerjim varmış yani ama bilmiyo ki ne bilsin. Şimdi de bünyem alerjik her mevsim geçişinde her yerim tıkanır baharda güneşe bakamam gözlerim akar burnum kaşınır vs. Eşim de aynı şekildedir bebekken kolikmiş o da. Yön değiştirir dedi doktor hayatı boyu alerjik bi bünye geçmez dedi. Belki de atıyorum domatese olacak domates yediğinde kızaracak veya ne bileyim bal yediğinde hastalanacak gibi. Bunlar da alerjik durumlar yön değiştirmesi bu şekilde olur. Doktor genelde solunum olur dedi bendeki de eşimdeki de solunum mesela.

Kaç saat arayla teklif ediyorsun? Ben 1,5-2 gibi artık. Eskiden 1 saati zor ederdik

Diyet yapmayı gereksiz bulan doktor kesimi için de şöyle düşünüyorum. Bebeğe eziyet olmaz mı sence ya mesela bebeğin mutlu muydu diyetten önce? Gazsız ağlamayan sakin bir bebek miydi?

Ben çok dikkat etmiyorum cnm ama tuttuğum pozisyon gereği de su Kaçmıyor Sadece dediğin gibi birden yüzüne su gelirse panikleyip sıçrıyor o sırada olursa olur. Bence de dene kucağında suya Gir. Çok keyifli
O kadar çok merak ediyordum ki bu konuyu. Birgün ben de inşallah Eşim evdeyken denemeyi hiç düşünmemiştim. Bezleyemez ama en azından havluya sarabilir diye tahmin ediyorum
Tabi ilk denemede sen de sadece ıslanırsın şampuan falan girişmezsin. Hemen beBekle bir çıkar onunla ilgilenirsin. Ama inanki denemeye değer
Minicik sür eğer şüphe ediyorsan ben üst kısma sürmemeye gayret ediyorum en çok popo bölgesine zaten günde 3-4 kere sıcak suyla yıkadığım için üste sürmeye gerek kalmıyor

Ay evet gecede yanımzda ben simdilik cok umursamıyorum. Babamızında bi şikayeti yok. Ya biz geç anne baba olduk o yüzden şikayetlerimiyoruz pek sadece endişe ediyoruz. Ben şuan için yasaklardan dolayı çalışamıyorum benimkide sürekli evden çalışıyor. O yüzden bizi pek engellemiyor aslında ama kalıcı olursa bu durum alışkanlık yapacak diye endişeliyim. 8 aylık oluncada böyle devam ederse kötü.

Aynı doldurduğundan beri babasıyla birlikte her akşam duşa giriyorlar. Haftada 1-2 bende vucudunu lifliyorum babası tutuyor duşta. Çok seviyor kahkaha atıyor çıkarken ağlıyor . Kulağına su kaçmasın diye uğraşırsanız kaçar çocuğun kulağıyla oynamayın diye bi video izledim ondan sonrada verdim babasının kucağına hadi suyun altına dedim.

Beni uyku değil de kusması mahvediyor
Ben çok uyku aramam gece 1 de yatıp sabah 6 da kalksam bile okeyim o yüzden uykusuzluk etkilemiyor beni.bebek uyumazsa ama huysuz da değilse çok önemsemiyorum Oluruna bırakıyorum. ancak kusması hayattan soğutuyor beni resmen. Emince çocuğu kelepçeleyesim ve hiç kıpırdatmayasım geliyor Çünkü hareket etse anında kusuyor. günde kırk kere üst değiştiriyorum Hem onun hem kendi üstümü. evde her yer tüm koltuklar mutfak halısı kusmuk içinde. Büyük kızımın ev tozuna alerjisi olduğundan evin hiç bir yerinde halı yok onun yerine kusmuk izleri var yatak yorgan üst baş saçım bile
Gerçekten artık yoruldum Allah beterinden korusun bu da dert mi ama kilo alamıyor bu yüzden miğdesinde hiç bir şey durmuyor ve çenesi gittikçe de döküntü olmaya başladı Kusmuklu gezmekten doktora gidip bu çocuğa bakamıyorum sanırım diyeceğim sonunda.

Kızlaaar günaydın bebişlerin yüzü için hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz? Güzel kokulu bir nemlendirici olursa daha iyi olur
Mustela kullanıyorum çok memnunum kızarıkları falan hemen geçiriyor yüzünü tırnağıyla çiziyor bazen mustelayı sürünce çabuk geçiyor

Çok saçma bir şey soracağım. İPhone için kk uygulaması yok mu?
Ben iki yıldır online giriyorum buraya ama uygulamasını bulup yükleyemiyorum. Şirket hattım Huwei marka ordan uygulamayı yükledim ama izindeyim diye şirket hattını sık kullanmıyorum. iPhone’da da bulamadım
Bilen varsa link atarsa çok hora geçer

Bunu ben de okudun, alerjiye yürür diyorlar özellikle astıma doğru. Diyete devam etmemin tek sebebi bu aslında. Bende geniz akıntısı var, ne zaman kan versem eos hep bi tık yüksek çıkar ama hiç alerji testi yaptırmadım evde kediler var onlardandır diye geçiştirdim, eşimde de penisilin alerjisi var. Yanlış hatırlamıyorsam deride egzama yapan besinler için kalıcı olma ihtimali yüksek, bağırsak etkili olanlara da 1 yaşına kadar geçer dedi Ahmet Akçay, geçen ebebek instagramında denk geldim orada söyledi. 24 aralık tarihli gönderide izleyebilirsiniz. Umarım hangi bebeğin neye alerjisi varsa hemen geçer gider. Yazın da diyet açma kutlamaları yaparız burada

Bu kusma işi cidden çok can sıkıcı. Eşim en son artık mide kapakçığını yapar mısın lütfen diye yalvarıyodu çocuğa Bizim ev de battı, bir kustu mu baştan aşağı yıkanıyoruz beyaz beyaz. Şimdi salya da eklendi artık önlük dayanmıyor. Senin büyük kız da alerjik miydi sonradan mı çıktı toz alerjisi?

Kızlar bebeğinde sakral gamze olan var mı? Ben normal sanıyordum geçenlerde biryerde okudum acayip telaşlandım dpltor randevusunu iple çekiyorum şimdiye dek farklı bir doktora gitmiştik bize hiçbirşey demedi..

Kızlar bebeğinde sakral gamze olan var mı? Ben normal sanıyordum geçenlerde biryerde okudum acayip telaşlandım dpltor randevusunu iple çekiyorum şimdiye dek farklı bir doktora gitmiştik bize hiçbirşey demedi..
Benimkinde de var ama doktor baktı önemli bişey değil dedi hatta türk geni gibi bişey dedi pazartesi aşıta gidicem doktorda orda olursa sorarım senin için neymiş diye.

Benimkinde de var ama doktor baktı önemli bişey değil dedi hatta türk geni gibi bişey dedi pazartesi aşıta gidicem doktorda orda olursa sorarım senin için neymiş diye.
Çok teşekkür ederim..o kadar üzüldüm korktum ki anlatamam artık kendimi hasta gibi hissediyorum korkudan…yarın ben de gideceğim doktora..siz de ben de farklı doktor görüşleri almış oluruz haberleşelim burdan lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…