2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Çabucak iyileşsin minik kuş

O kafa sallanma hareketi minnoşlar ya. 1 saattir uyuyor, pek alışkın değilim, özledim galiba
Benim kızım geçen 3 saat uyudu Allah'ım evde zaman geçmedi bana sürekli birşey yedim boşluğa düştüm sanki alışık olmayınca ev çok sessiz oldu bir özledim ki nasıl Allaha şükürler olsun yorucu ama evin sesi neşesi yavrularımız Rabbim onları bize bizi onlara bağışlasın isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah yardımcınız olsun çabucak iyileşsin inşallah yavrucak çok geçmiş olsun

Acil şifalar dilerim, çabucak sağlıkla dönün evinize

Ne durumdasınız? İdrar sonucu çıktı mı?
Çıktı temiz dediler şükür. Gündüz iyiyiz aksamlari biraz huysuz, calpol verdik dün aksam. Gece iyi uyudu neyseki. Hala elleri kulaklarina gidiyor ama ağlamiyo. Antibiyotik başlamayı şimdilik düşünmüyorum inşallah gerek olmaz..

Rabbim acil şifalar versin. Size de güc kuvvet versin. Aman kendine iyi bak yavrunun sana daha çok ihtiyacı var artık

Çoook geçmiş olsun miniğe Rabbim en kısa sürede şifasını versin toparlansın inşaAllah

Kızlar bizim oğlan kucağımdayken ayaklarını yukarı çekiyor, ben eğimli oturuyorum mesela onuda göğsüme yatırıyorum sırtını kaldırmaya çalışıyor, yatınca ağlıyor, bizim yemek yemek için masaya geçtiğimizi görünce masum masum bakıyor ya da ağlıyor .. son bir haftadır tüm yemeklerde kucağımda.
Oturmak istiyor gibi artık ben öyle düşündüm sizce yanılıyor muyum? Eşim kucağında oturtuyor ama ben çekiniyorum yinede.. doktor geçen ay 4/4.5 aylıkken kucakta oturmaya başlatabilirsin demişti ama bilmiyorum.. zararı olurmu kucakta erken oturtmanın acabaa

Kızlar dün doktora bebeğimin kakasindan saçlarının çıktığını söylemiştim o da kesin saçlarını cok nadir de olsa bağırsaklarda birikip kitle olabilir demisti. Önceden tek tük çıkardı kıl, dün kakasını yapmamıştı, az önce fazlaca yaptı ve en az 10-15 tel saç vardı çok üzüldüm yaa kesmek istemiyorum hiç. O kadar da dikkat ediyorum sürekli ellerindeki kılları alıyorum ama yetmiyo demekki. Kundagı açıyor uykusunda ve elleri hep saçına gidiyo, diş kaşıntısı yüzünden de sürekli el ağızda.. baş edemiyorum yani. Biraz arastirdim nette bunu doktoruna danışanlar olmus ama onlarin doktoru bisey olmaz kakayla çıkar falan demis.. sizde durum ne? Bunu bizimki kadar yasayan var mi? Sizce ne yapmalıyım

Bizimki 3. Ay kontrolünden 1 hafta önce falan ayni dedigin seyleri yapiyodu ben de korkuyodum ama kontrolde doktora sordum destekli ve kontrollü oturtabilirsiniz hic sakincasi yok dedi. Hatta kendi kucagina oturttu gösterdi. Biz de yaklaşık 1 aydir oturtuyoruz valla insallah bı sıkıntı yaşamayız

A Aylinli doktora gidebildiniz mi canım belli oldu mu sonuç?
Canım şimdi çıktım bantlar çıktı ama yarın tekrar çağırdı 72. Saatte tekrar okunması gerekiyor ona göre konuşalım nasıl bi yol izleyeceğimizi dedi. Bi kabarma yok bazı yerlerde kızarma olmuş sadece yarın ne olacak bakalım

Evet çok içli ataktandır umarım doktorumuz atak diye gir şey olmadığını söyledi aslında ben de tam inanamıyorum bu duruma
Ben sabahtan beri atak araştırması yapıyorum nette. Çocuk doğdu doğalı atakta görünüyor
Nasıl iş anlamadım
Çocuk değil futbolcu yetiştiriyoruz sanki
Ben de çok benimsemedim bu atak olayını dün mis gibi uyuyan bebe bugün hiç uyumadı noldu bi kaç saatte mi geçti yani atağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…