- 20 Eylül 2020
- 1.945
- 6.597
- 108
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.321
Aynı bizde de öyle ya. 10-15 tel değil ama oluyo 3-5 tel ve sebebi aynı. Saçını çektiği elini ağzına götürdüğü için muhtemelen yutuyo öyle de incecik ki saçları görmek bile çok zor elindeKızlar dün doktora bebeğimin kakasindan saçlarının çıktığını söylemiştim o da kesin saçlarını cok nadir de olsa bağırsaklarda birikip kitle olabilir demisti. Önceden tek tük çıkardı kıl, dün kakasını yapmamıştı, az önce fazlaca yaptı ve en az 10-15 tel saç vardıçok üzüldüm yaa kesmek istemiyorum hiç. O kadar da dikkat ediyorum sürekli ellerindeki kılları alıyorum ama yetmiyo demekki. Kundagı açıyor uykusunda ve elleri hep saçına gidiyo, diş kaşıntısı yüzünden de sürekli el ağızda.. baş edemiyorum yani. Biraz arastirdim nette bunu doktoruna danışanlar olmus ama onlarin doktoru bisey olmaz kakayla çıkar falan demis.. sizde durum ne? Bunu bizimki kadar yasayan var mi? Sizce ne yapmalıyım
Alerji Derya Deniz diyorum hep ben. Sana da hak veriyorum çok çok zor alerjik bünyeli bebek büyütmek. Bu kaka normal mi acabadaki normali ben bilmiyorum meselaMakatta çatlak olmuş o kanın çoğu ordan gelmiş ama çatlak da alerjiden. Şu an benim için her şey alerji kafayı yedim sanıyorum.
4 ve 5. Ay çok zormuş güya gerçekten öyle mi? İlk gündem alerjiyse, ikinci uyku. Kendimi çok suçluyorum düzgün uyutamadım çocuğu diye. Hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler, sürekli yüreğim pırpır
Allahım tez şifa versin inşallahHerkese merhabalar
Kızımız ameliyat oldu. Yoğun bakımda. Dua bekliyoruz siZlerden. Yoğun bakımdan çıkınca ben de yanında kalmaya başlayacağım. İnş çabuk atlatırız ve koşa sürede evimize sağlıkla döneriz.
Teşekkür ederim. Pamukla zor oluyor gerçekten. Ağız mendillerinden biriyle ben de deneyeyim.Bizim de öyle krem kalıntıları oluyor iyice temizliyorum ben de vajinal enfeksiyon olmasın diye tabi bebek hareketli olunca epey uğraşıyorum ama pamukla değil de bu yumuşak ağız bezlerinden birini bunun için ayırdım onunla siliyorum daha temiz oluyor
Evet ben de pek takmadım ya bizimkinin de önceden 3-5 teldi ama giderek arttı. Dün kaka yapmayip bugün yapınca hepsi tek seferde çıkmış bisuru. Cok moralim bozuldu. Hiç kestirmek istemiyorumAynı bizde de öyle ya. 10-15 tel değil ama oluyo 3-5 tel ve sebebi aynı. Saçını çektiği elini ağzına götürdüğü için muhtemelen yutuyo öyle de incecik ki saçları görmek bile çok zor elindebunun hal çaresi kesmek mi ya bu yaştan sonra eldiven taktıracaklar hiç takmadım daha şimdiye kadar
Kakasını takip edicem ben de bakalımEvet ben de pek takmadım ya bizimkinin de önceden 3-5 teldi ama giderek arttı. Dün kaka yapmayip bugün yapınca hepsi tek seferde çıkmış bisuru. Cok moralim bozuldu. Hiç kestirmek istemiyorum
Nedense bende ısınamadım bu atak olayına. Çocuk büyüyor işte, kemikleri de ağrır, gazı da olur, uykusu da olur diyip duruyorum artık. Her şeyi çok ince, ayrıntılı düşününce daha zorlaşıyor sanki. Dün ilk defa gece uyandı 1 saat uyumadı mesela. Is yerime gitmiştik. 4 aylık hayatında ilk defa böyle kalabalık gördü. Onların yanında mutluydu ama etkilendi sanırım. Atak falan hikaye gibi.Ben sabahtan beri atak araştırması yapıyorum nette. Çocuk doğdu doğalı atakta görünüyor
Nasıl iş anlamadım
Çocuk değil futbolcu yetiştiriyoruz sanki
Ben de çok benimsemedim bu atak olayını dün mis gibi uyuyan bebe bugün hiç uyumadı noldu bi kaç saatte mi geçti yani atağa
Ay inşallah yaaBizimki 3. Ay kontrolünden 1 hafta önce falan ayni dedigin seyleri yapiyodu ben de korkuyodum ama kontrolde doktora sordum destekli ve kontrollü oturtabilirsiniz hic sakincasi yok dedi. Hatta kendi kucagina oturttu gösterdi. Biz de yaklaşık 1 aydir oturtuyoruz valla insallah bı sıkıntı yaşamayız
Ben aldımmmmKızlar bugün BİM’e gelen yürüme arkadaşım diye bi oyuncak aldım. Kaldırcam tabi erken henüz ama bi kızıma göstereyim dedim ne tepki verecek. Ay Allahım önce bi şok oldu şaşkın şaşkın baktı baktı sonra sevinç çığlıkları attı sonra ellerini oyuncağa götürdü hareket eden ses çıkaran bişey ve çok hoşuna gitti yatırıyorum ağlıyor onun başında gıkı çıkmıyor. Eğer alma imkanınız varsa kesinlikle alın.
Eşim de iş yerinin yanındaki BİM’den diğer tuşludan almış ona ne yapacak bilmiyorum. Yer karolarını aldım sayılı şekilli, 3 boyutlu kitapları aldım, ahşap tren aldım, 100 lü topları aldım çorap falan vardı aldım. Uyguna geldi bu pahalılıkta bence.Ay inşallah yaa
Ben aldımmmmve oğlumda bayıldıı kucağıma aldım karşımıza koydum nasıl oynadı önündekilerle diğer oyuncakların yüzüne bakmadı ahahah
Ayyy Merve bunu konuşmuştuk önceden hatırla,Nedense bende ısınamadım bu atak olayına. Çocuk büyüyor işte, kemikleri de ağrır, gazı da olur, uykusu da olur diyip duruyorum artık. Her şeyi çok ince, ayrıntılı düşününce daha zorlaşıyor sanki. Dün ilk defa gece uyandı 1 saat uyumadı mesela. Is yerime gitmiştik. 4 aylık hayatında ilk defa böyle kalabalık gördü. Onların yanında mutluydu ama etkilendi sanırım. Atak falan hikaye gibi.
Ah ahhh 10 da gittik ki bitmişşşşKızlar bugün BİM’e gelen yürüme arkadaşım diye bi oyuncak aldım. Kaldırcam tabi erken henüz ama bi kızıma göstereyim dedim ne tepki verecek. Ay Allahım önce bi şok oldu şaşkın şaşkın baktı baktı sonra sevinç çığlıkları attı sonra ellerini oyuncağa götürdü hareket eden ses çıkaran bişey ve çok hoşuna gitti yatırıyorum ağlıyor onun başında gıkı çıkmıyor. Eğer alma imkanınız varsa kesinlikle alın.
Bi resim atsanıza ben ne olduğunu anlamadımEşim de iş yerinin yanındaki BİM’den diğer tuşludan almış ona ne yapacak bilmiyorum. Yer karolarını aldım sayılı şekilli, 3 boyutlu kitapları aldım, ahşap tren aldım, 100 lü topları aldım çorap falan vardı aldım. Uyguna geldi bu pahalılıkta bence.
Yaaa bizim buradaki BİM’e 5 tane gelmiş ben sonradan tekrar gittim vardı biliyor musun hem de İstanbul’da kalabalık bi semtte yaşıyorum. Şaşırdım kalmış olmasına erken gittim ben de biter diyeAh ahhh 10 da gittik ki bitmişşşş8.30 da geldiler dükkanı beraber açtık dediler bende fisher price yürüme arkadaşı alacaktım normalde ama fiyatlar inanılmaz uçmuş. Yinede aklım onda hala alsam mı kararsızım
Bende şekilli ve sayılı karo aldımEşim de iş yerinin yanındaki BİM’den diğer tuşludan almış ona ne yapacak bilmiyorum. Yer karolarını aldım sayılı şekilli, 3 boyutlu kitapları aldım, ahşap tren aldım, 100 lü topları aldım çorap falan vardı aldım. Uyguna geldi bu pahalılıkta bence.
Benim gittiğim sakin bir yer düşününYaaa bizim buradaki BİM’e 5 tane gelmiş ben sonradan tekrar gittim vardı biliyor musun hem de İstanbul’da kalabalık bi semtte yaşıyorum. Şaşırdım kalmış olmasına erken gittim ben de biter diye
Anooyyy pek güzeller sağlıkla oynasın minik kuş
Ya bir de bebek kıyafetleri falan gelmiş ben bilmiyodum o yüzden çok kalabalıktı ama oyuncaklara ilgi pek yoktu rahat rahat aldım bendeBende şekilli ve sayılı karo aldımodasına yerleştirdim hemen çok iyi oldu şu ahşap treni almadığıma pişman oldum çok kalabalıktı onları alıp kaçtım
Amin inşallah canım fiyatları piyasaya göre baya uygun geldi e bebek falan şaşırmış fiyat konusundaAnooyyy pek güzeller sağlıkla oynasın minik kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?