2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynı bizde de öyle ya. 10-15 tel değil ama oluyo 3-5 tel ve sebebi aynı. Saçını çektiği elini ağzına götürdüğü için muhtemelen yutuyo öyle de incecik ki saçları görmek bile çok zor elinde bunun hal çaresi kesmek mi ya bu yaştan sonra eldiven taktıracaklar hiç takmadım daha şimdiye kadar

Alerji Derya Deniz diyorum hep ben. Sana da hak veriyorum çok çok zor alerjik bünyeli bebek büyütmek. Bu kaka normal mi acabadaki normali ben bilmiyorum mesela bebek kakası normali nasıl olur haberim yok. Bebeği alerji olmayan anneler ne güzel herşeyle besliyo yavrusunu maşallah Yine de Allah beterinden saklasın tabi

Allahım tez şifa versin inşallah

Teşekkür ederim. Pamukla zor oluyor gerçekten. Ağız mendillerinden biriyle ben de deneyeyim.

Evet ben de pek takmadım ya bizimkinin de önceden 3-5 teldi ama giderek arttı. Dün kaka yapmayip bugün yapınca hepsi tek seferde çıkmış bisuru. Cok moralim bozuldu. Hiç kestirmek istemiyorum

Kızlar bugün BİM’e gelen yürüme arkadaşım diye bi oyuncak aldım. Kaldırcam tabi erken henüz ama bi kızıma göstereyim dedim ne tepki verecek. Ay Allahım önce bi şok oldu şaşkın şaşkın baktı baktı sonra sevinç çığlıkları attı sonra ellerini oyuncağa götürdü hareket eden ses çıkaran bişey ve çok hoşuna gitti yatırıyorum ağlıyor onun başında gıkı çıkmıyor. Eğer alma imkanınız varsa kesinlikle alın.

Nedense bende ısınamadım bu atak olayına. Çocuk büyüyor işte, kemikleri de ağrır, gazı da olur, uykusu da olur diyip duruyorum artık. Her şeyi çok ince, ayrıntılı düşününce daha zorlaşıyor sanki. Dün ilk defa gece uyandı 1 saat uyumadı mesela. Is yerime gitmiştik. 4 aylık hayatında ilk defa böyle kalabalık gördü. Onların yanında mutluydu ama etkilendi sanırım. Atak falan hikaye gibi.

Ay inşallah yaa
Ben aldımmmm ve oğlumda bayıldıı kucağıma aldım karşımıza koydum nasıl oynadı önündekilerle diğer oyuncakların yüzüne bakmadı ahahah

Ay inşallah yaa

Ben aldımmmm ve oğlumda bayıldıı kucağıma aldım karşımıza koydum nasıl oynadı önündekilerle diğer oyuncakların yüzüne bakmadı ahahah
Eşim de iş yerinin yanındaki BİM’den diğer tuşludan almış ona ne yapacak bilmiyorum. Yer karolarını aldım sayılı şekilli, 3 boyutlu kitapları aldım, ahşap tren aldım, 100 lü topları aldım çorap falan vardı aldım. Uyguna geldi bu pahalılıkta bence.

Ayyy Merve bunu konuşmuştuk önceden hatırla,
Çok insan görünce uykuları kaçıyor gece diye.
Hay Allah üzüldüm inşallah bugün daha sakindir

Ah ahhh 10 da gittik ki bitmişşşş 8.30 da geldiler dükkanı beraber açtık dediler bende fisher price yürüme arkadaşı alacaktım normalde ama fiyatlar inanılmaz uçmuş. Yinede aklım onda hala alsam mı kararsızım

Bi resim atsanıza ben ne olduğunu anlamadım

Yaaa bizim buradaki BİM’e 5 tane gelmiş ben sonradan tekrar gittim vardı biliyor musun hem de İstanbul’da kalabalık bi semtte yaşıyorum. Şaşırdım kalmış olmasına erken gittim ben de biter diye

Bende şekilli ve sayılı karo aldım odasına yerleştirdim hemen çok iyi oldu şu ahşap treni almadığıma pişman oldum çok kalabalıktı onları alıp kaçtım

Yaaa bizim buradaki BİM’e 5 tane gelmiş ben sonradan tekrar gittim vardı biliyor musun hem de İstanbul’da kalabalık bi semtte yaşıyorum. Şaşırdım kalmış olmasına erken gittim ben de biter diye
Benim gittiğim sakin bir yer düşünün yer karosundan şekilli olan kalmıştı bitek onu alabildim üzüldüm valla yakında başka bimde yok kaldı artık

Bende şekilli ve sayılı karo aldım odasına yerleştirdim hemen çok iyi oldu şu ahşap treni almadığıma pişman oldum çok kalabalıktı onları alıp kaçtım
Ya bir de bebek kıyafetleri falan gelmiş ben bilmiyodum o yüzden çok kalabalıktı ama oyuncaklara ilgi pek yoktu rahat rahat aldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…