2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gereksiz06 büüyk kzıımda aldığım notlara baktım 4.5 ayda saçları dökülmüyor artık yazmışım. Benim kızın da 2 gündür aşırı dökülüyor kakasında da 2 3 gördğm dün bence çok kötü bir şey olamaz ya her çocuğun biraz yuttuğu oluyordur

Bence de öyle ama eşim doktor demeden keselim demeye başlamıştı.. o da küçük bi ihtimal de olsa bağırsaklarda kitle olabilir çıkaramaz falan deyince eşim illa keselim diyo. Ablamlar da tam bu aylarda ayni sebepten cocugun saçlarını kesmişti ve ablam bunalima girdi, çocuğa bakıp bakıp agliyodu ayni potansiyel bende de var

Ayyy Merve bunu konuşmuştuk önceden hatırla,
Çok insan görünce uykuları kaçıyor gece diye.
Hay Allah üzüldüm inşallah bugün daha sakindir
Bir yerden bu bilgiyi biliyorum ama nerden diyordum Konuşmuşuz demek ki. Şimdi sakin de gece ne yapacak bakalım. Çok zor emiyor. Emme işi düzelirse biraz daha rahatlicam inşallah.
Ama işe gitmek ne iyi geldi biliyor musun? Nasıl özlemişim ortamı, arkadaşları. Dünden beri moral motivasyon tavan yaptı

Ben eşime desem o an götürür. Bayılıyor saçsız bebeklere bizimki de maşallah topluyorum saçını resmen tokaları var

Oyyy bilmez miyim
İnsan giyinmeyi bile özlüyor
Ben daha yazlık kışlık yapmadım bi eşofman bi kotla kapatıcam bu kışı

Oyyy bilmez miyim
İnsan giyinmeyi bile özlüyor
Ben daha yazlık kışlık yapmadım bi eşofman bi kotla kapatıcam bu kışı
Sabahtan duş alıp, saç ve makyaj yapıp gittim. Aynı eskisi gibi ama +1 ile Ben de tayt tişört devam ediyorum evde. Dışarısı için de geniş bir kot, tamam

Atak haftası var mıdır yok mudur bilmem ama tahmini haftalar ekte. +-2 hafta oynayabiliyormuş ve beklenen doğum tarihi baz alınarak hesaplanıyor.
Hatırladığım kadarıyla bebeklerin huysuz vs oldukları dönemleri araştırıp böyle bir sonuca ulaşmışlar. En azından kabaca her bebek bu dönemlerde huysuz
Ve şimdiye kadar zaten neredeyse hep ataktaydık sanırım büyüdükçe daha da belirginleşiyormuş.
Merak eden varsa 4. atak gelişimlerini de paylaşabilirim

Eklentiler

• 7D673CC0-5FD5-4840-B59B-502FD632C21F.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 73
Aa işe döndün mü Merve? Kaçırmışım bu kısmı sanırım bende çok özledim işimi.. ama oğluma da inanılmaz bağladım şimdiden düşünüyorum süreci merak ediyorum

Sürekli söylüyorum biliyorum ama fön makinesi açın mutlaka ses rahatlatıyor
Ben de ilk denedigimde işe yaramamisti ama şuan efsane son ses açıyorum fön sesini aglamayi kesiyor uykuya dalarken kisiyorum. Nasil oldu bilmiyorum ama rahatlatiyor bebegimi

Ben de ek gıda alışverişi yaptım yarın doktor kontrolümüz var 5. ay konuşuruz demişti bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım Yarın Bim e de bir uğrayım

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-07-17-40-31-461_com.instagram.android.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2022-01-07-17-40-29-249_com.instagram.android.webp
    57 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2022-01-07-17-40-27-150_com.instagram.android.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2022-01-07-17-40-24-743_com.instagram.android.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2022-01-07-17-40-22-024_com.instagram.android.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 59
Ben de ilk denedigimde işe yaramamisti ama şuan efsane son ses açıyorum fön sesini aglamayi kesiyor uykuya dalarken kisiyorum. Nasil oldu bilmiyorum ama rahatlatiyor bebegimi
Şuan mesajınızı okurken bile fön sesi dinliyoruz anne karnındaki sese çok benzediği için rahatlattığını söylüyorlar

Kalabalık çok etkiliyor ya ailemin yanına geldiğimizden beri düzenimiz kalmadı

Anladim canim insallah sonuc verir yarina

Anladim canim insallah sonuc verir yarina
İnşAllah canım kabarmaya başlamış 3 tane yer bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum bu arada %60 sonuç verir bu başka hiçbir testten sonuç alınmaz dedi. Süt ürünlerini kendin de farkettiğin için diyete devam edeceksin yarın ayrıntılı bilgi vericem dedi. Sağlık sigortası olmasa test gereksiz pahalıymış buarada 2800 TL normal fiyatı dediler sigorta karşıladı da halloldu

Aa işe döndün mü Merve? Kaçırmışım bu kısmı sanırım bende çok özledim işimi.. ama oğluma da inanılmaz bağladım şimdiden düşünüyorum süreci merak ediyorum
Yok canım dönmedim. Uzun bir müddette dönmeyi düşünmüyorum, ne kadar özlesem de... Yıllık iznim bitiyordu, tekrar alacaktım bu senenin iznini, amirim değişmiş ben izinliyken. O da gelsin, tanışalım demiş. Tanıştık, izin istedik döndük.

Anladım canım hayırlı olsun o halde tekrar Bende ikinci olursa uzun bi ara o zaman veririm sanırım(ikinciye şimdiden cesaret ediyor olmam)
Bakalım herşeyin hayırlısı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…