2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canim doktora gittin mi
Evet canım bugün gittim ultrasonla bakalım dediler radyoloji uzmanına gittik baktı detaylıca çok şükür içerisi ile bir bağlantı yok..Türk ırkında genellikle olan çok dikkat edilmeyen ve büyüdükçe azalan veya yokolan bir gamze dedi doktor ama her halükarda bir ultrasonla bakalım dedi. Çok korktum bugün bir de şu kakadaki kan sorunumuz çözülse çok iyi olacam Allah beterinden saklasın inşallah geçer tüm rahatsızlıklar kuzularımızın

Anladım canım hayırlı olsun o halde tekrar Bende ikinci olursa uzun bi ara o zaman veririm sanırım(ikinciye şimdiden cesaret ediyor olmam)
Bakalım herşeyin hayırlısı ..
O deli cesareti bende de var Allah sonumuzu hayretsin. Hayırlı zamanda olsun inşallah.

O deli cesareti bende de var Allah sonumuzu hayretsin. Hayırlı zamanda olsun inşallah.
Amin Benim eşim istemiyor ama Rabbim kalbimi biliyor ya neden saklayayım hep bir kızım olsun istiyorum onunda tadını almak istiyorum hep hayalimdi .. erkek olursada oğluma arkadaş olur.. yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar

Amin canım. Allah gönlüne göre versin. Ben de yaşları yakın olsun istiyorum, oyun arkadaşı olsunlar. Hele bir de birbirlerine tutkun olurlarsa ne güzel olur. Sağlıklı sıhhatli, hayırlı ve mutlu bireyler olsunlar inşallah.

Bu ben valla kimse gelmesin kimseye gitmeyim herkes yerinde sağ olsun diyorum
Bana diyorlar ki “bebeği görmeye de gelemedik gelmek istiyoruz “
Buyurun gelin diyorum
“E ama hastalık var“ diyorlar
O zaman gelmeyin diyorum
Sfjsjdjsjsjsjs
En sonunda gelen de sağolsun gelmeyen de diyor ve diyaloğu kapatıyorum

Gelmeyenler daha çok sağolsun kışın bebek görmeye gitmek hep saçma gelmiştir bana soğuk algınlığı ihtimali çok yüksek sonuçta pandemi beni çok etkiledi korkuyorum ne olur ne olmaz

Gelmeyenler daha çok sağolsun kışın bebek görmeye gitmek hep saçma gelmiştir bana soğuk algınlığı ihtimali çok yüksek sonuçta pandemi beni çok etkiledi korkuyorum ne olur ne olmaz
Sorma influenza ve beta gene hortladı bu sene. Çok duyuyorum çevremden. İnatçı düşmeyen ateş ve gittikçe artan boğaz enfeksiyonu. Gerçekten sakınmak gerek.

Merhaba kızlar bugün gecede elini emdi sizde gece elini emen oldu mu birakmali miyim emsin yoksa emzik mi vermeliyim yarı uyur haldeyken herhalde biraz gazı vardı.

Benimki de gece uyanıp elimi emiyor ben ellemiyorum.
Hemen uykuya dalıyor ellerini emince.
Okuduklarıma göre bırakın emsin diyor uzmanlar.
Ama her annenin kendi bileceği iş tabi
Merhaba kızlar bugün gecede elini emdi sizde gece elini emen oldu mu birakmali miyim emsin yoksa emzik mi vermeliyim yarı uyur haldeyken herhalde biraz gazı vardı.

Sorma influenza ve beta gene hortladı bu sene. Çok duyuyorum çevremden. İnatçı düşmeyen ateş ve gittikçe artan boğaz enfeksiyonu. Gerçekten sakınmak gerek.
Kesinlikle insanları anlamıyorum ama benim yaşım 28 ve ilk kez kendi bebeğimi kucağıma aldım şu yaşıma kadar hiç bir yenidoğan bebeği almadım uzaktan sevdim hep millet delirmişşşş ver bi foto çekelim diyorlar yaa tarihi eser sanki

Benimkiler uyanıp direk ellerini emmeye başlıyor gece, anlıyorum ki acıkmışlar. Emip uyuyorlar tekrar. Ellerini emmeleri çok normal ama ısrarla başparmak emiyorsa o tehlikeli olabilir. Ama seninki emzik tutuyordu diye hatırlıyorum. O yüzden parmak emme olmaz heralde. Tamamen motor aktivitesi aslında yaptığı

Evet emzik tutuyor iyi bari normal olmasına sevindim bende emzirdim biraz butun eli dis kismini agzina sokuyir iki eli hangisi denk gelirse

Evet emzik tutuyor iyi bari normal olmasına sevindim bende emzirdim biraz butun eli dis kismini agzina sokuyir iki eli hangisi denk gelirse
Geçen K Kbo4 yazmıştı galiba. Onun bebek de iki elini yumruk Yapıp aynı anda ağzına sokmaya çalışıyormuş olmuyor diye de sinirlenip ağlamaya başlamış

ahahaha sesli güldüm

Gerçekten öyle.. ben kendimi bildim bileli kimsenin bebeğini öpmedim annesinden biraz büyüyünce bile izinsiz kucağıma almadım hiç çok sevmek istersem alabilir miyim diye sorardım hep.. İnsanlar çok anlayışsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…