2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Geçen K Kbo4 yazmıştı galiba. Onun bebek de iki elini yumruk Yapıp aynı anda ağzına sokmaya çalışıyormuş olmuyor diye de sinirlenip ağlamaya başlamış
hande___ Gece gündüz hiç fark etmiyor canı ne zaman isterse şapur şupur

Eklentiler

• 20220108_114800.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 56
Fuzuli bu senin kızın mı bandana reklamı mı emin olamadım
diyorum ki madem bu genler bizde var, biz niye bu kadar güzel değiliz
Allahım ya maşallah bu neeeee kızım olacağını bilsem hemen şimdi yapardım hiç düşünmeden

Kız bebek keyifli gerçekten ya. Etekler, tütüler falan daha yeni başladım ben süslemeye ama çok hoşuma gitti artık böyleyiz.
Nerden aldin cok güzelmiş
Link bırakıyorum bir de ponponlularla tilki çorap aldım. Tarçın rengi şortumuz var, onunla kombinleyeceğim

Kesinlikle öyle canım pandemi döneminde daha dikkatli olmak gerekirken insanı çileden çıkarıyorlar

Kız bebiş anneleri, kızıma bandana aldım çok sevdim
Toka, taç neler aldınız? Yüzlerce alasım geldi şunu gördükten sonra
Oyyy maşallahhhh K Kbo4 yorumuna katılıyorum kız olacağını bilsem valla hiç düşünmem ısrarla arkası oğlan diyorlar bana burnunun orda bi damar mı ne olunca öyle oluyormuş pek inanmıyorum ya neyse

Kızlar 72. Saat sonucu inek sütü proteini ve kazein alerjisi çıktı. Doktorum 1 ay otla dedi sağolsun 1 ayın sonunda diyeti açıp bakacağız. Süt ve süt ürünleri, yumurta,dana eti, tavuk eti, domates, salça, paketli tüm ürünleri yasakladı. Yakında sayfada meee leyen görürseniz o benimdir

Kız bebiş anneleri, kızıma bandana aldım çok sevdim
Toka, taç neler aldınız? Yüzlerce alasım geldi şunu gördükten sonra
Maşallah tam bir boncuk allah nazarlardan saklasın bizde 2 tane oğlan var özelden atayım beğenirse senin kız bağlayalım

Aa bunu ilk defa duyuyorum aslında bir k.dogum uzmanı kız bebek olması için tüyolar vermişti instagram hesabında ama garantisi yok tabi bir de ben öyle rahat edemem kaderini belirlemiş gibi olur ya da tam tersi tutar ben öyle yaptım diye

Yaa kıyamam ben miniğe tabi sana da istediğini yiyememek çok kötü ya yine de Allah başka dert vermesin

Maşallah tam bir boncuk allah nazarlardan saklasın bizde 2 tane oğlan var özelden atayım beğenirse senin kız bağlayalım
Olur, ileride peşinden koşup duracağımıza şimdiden bağlayalım başını rahat ederiz
Bir arkadaşın oğlu var, hiç kızım olsun istemezdim diyor, büyüyünce baba ben Keremcan’la Bodrum’a gideceğim diyecek ne yapacağımızı şaşıracağız

fuzuli_ maşallah çok sevdim bayıldım boncuğa. ben de aldım bunlardan. Lila pembe krem benimki de. Çok yakışıyor kesinlikle
çok minnoşlar ya. Trendyol’da ispanyol paça bir takım gördüm bir de ona bayıldım ama bari yürümeye başlasın dedim favorilerimde bekliyor bu bandanayı da takınca bildiğin mutsuz oldu yalnız, direk dudaklar sarkıyor tutup çıkartmayı da akıl edemiyor henüz çok eğleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…