2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar nasılsınız? El emme olayı bizde de var, elini bulmazsa kıyafeti yalıyoruz benim en büyük problemim pamukçuk oldu. İlaçlar karbonatlı su ile de siliyorum ama bir geçiyor yine haftasına çıkıyor. Şimdi emzirirken meme basında da kabarcık oluşturdu. İkisinide karbonatlı su ile siliyorum ama dünden beri okadar ağrım varki. İçerden yanıyor sanki yorgunluktan bağışıklığım çok düştü bu yuzden çabuk etkileniyorum. Baska bir tedavi biçimi bilen varsa çok makbule geçer

Benimki erkek şapka takınca meme sanıp aranıyor bu yuzden takamıyorum bu arada kızın çok tatlı maşallah subhanallah Rabbim nazardan saklasın, gözlerde maviş sanırım ay ne çabuk büyüdüler neredeyse 4 aylık oldu minikler, daha dün nezaman doğurucaz muhabbeti yapıyorduk

Birlikte meeleriz hic merak etme
Kazein alerjisine baktim sut ve sut urunleri diyor, yumurtayi neden kesti ya da kapsami mi farkli?
Bir de bu kadar urunu kesmek Allah korusun sute nasil etki edecek hicbir sey dedi mi? Ben gecen evde tarttim 1 haftadir kilo almamis gibi geldi, esim soyleniyor diyetten diye. Sanki keyfime yapiyorum diyeti Gecer gecer diyor.
Kv m bizde solunum alerjisi genetik baska yok diye dolaniyor, hyr bir de doktor. Agzi olan konusuyor

Benim esim de kiz bebek fotograflari gosteriyor bebisime, begendikleeini rezerve edeceknis. Ister istemez seksist yaklasiyoruz malesef

Valla ben de bazen düşünüyorum bunların sevgilileri olacak gezecek tozacaklar. Sonra kv olacağız inşallah gelinlerimiz bizi sever diye dua ediyorum biz de ilhan şeşen in tombalak tomurcuk diye bir şarkısı var onu açıp bunlar da evden uçacak diye ağlıyorum

Aynı şans bende de var tutturamam evet bende duydum yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişki olsun x kromozom yavaş ve uzun yaşar diyorlar ama bilmiyorum
Yaa kıyamam ben miniğe tabi sana da istediğini yiyememek çok kötü ya yine de Allah başka dert vermesin
Aminnn canım

Merakla sonucunu bekliyordum canım. Hadi Allah kolaylık versin ben 21 kasımdan beri otluyorum salça bana da yeme demişti ama salça yedim. Tavuk eti de yedim sıkıntı yaşamadık. Bana doktor dememişti ben kendi kafama göre yapıyodum iyi ki yapmışım. Önceki gün doktor bulguları güçlü buldu. Kırmızı et dene dedi onu da denedim öyle bariz bişeyle karşılaşmadım henüz mukuslu kaka ve 1-2 sivilce dışında. Bir de acıbadem kurabiyesi yiyodum bilmeden meğer yumurta akıyla yapılıyormuş o yumurtayı da geçtik sayılır en azından fırınlanmış yumurtayı. 1 yumurtayla badem sütünden kek yapıcam tatlı olarak irmik helvası ve kabak tatlısı yiyorum bi de Acıbadem kurabiyesi. Tatlı ihtiyacını irmik helvası kabak tatlısı ile karşılayabilirsin canım. Tatlı benim zaafım da malum bütün tatlılarda ya süt ya tereyağı ya da yumurta var.

Yumurtayı ben yediğimde kendim farketmiştim dokunduğunu canım o yüzden bağlantılı olarak tavukta dedi. Kilo olayını bende sordum 1 ay sonra diyeti açınca bakacağız ama kilosu iyi kafana takacağın bişey yok bol bol yeşillik ve kuzu eti tüket dedi. Ailede olmasa bile gelip buluyor zaten canım hiç belli olmuyor ki bu işler eşimde de solunum alerjisi var ama gıda alerjisi çıktı işte bebekte. En çok kilo olayı üzüyor beni de valla

Haha çok şirinler ya bizimki de bazen kucağımdayken kolumu falan emiyor, şapşik
Teşekkür ederiz dün arkadaşa sling fotoğrafı arıyordum, ilk zamanlardan buldum bir fotoğraf, inanamadım. Minicikmiş, kaybolmuş içinde. Şimdi her yerinden bir şey sarkıyor, kolu bacağı çok hızlı büyüdüler gerçekten
o zamana kadar bezeriz merak etme.
Kardeşim hala evlenmedi, annemlerle yaşıyor. Nasıl yapsak da evlendirsek diye dört dönüyorlar
Eşim de senin gibi ama, Antalya’ya taşınmak istiyoruz, kızımın göbeğini Akdeniz üni’nin bahçesine gömmüş, üniversiteyi bile dizimizin dibinde okuyacakmış Annesine çekerse yandın dedim, nerede olduğundan bile haberimiz olmaz

Kız bebiş anneleri, kızıma bandana aldım çok sevdim
Toka, taç neler aldınız? Yüzlerce alasım geldi şunu gördükten sonra
Tanıştırayım ninem
Ben de bant kullanıyorum ama bunlar hediye geldi
En iyi tarafı bıngıldak kısmına geliyor papyonu kafasını üşütmüyor hiç kalın kısım olduğu için

Eklentiler

• 714602D1-B050-4B91-B962-8992802D2CBB.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    51 KB · Görüntüleme: 64
Tanıştırayım ninem
En iyi tarafı bıngıldak kısmına geliyor papyonu kafasını üşütmüyor hiç kalın kısım olduğu için
Maşallah bir güzellik de burda var benim oğlanların birine seninkini diğerine de fuzuli_ ninkini bağlayalım bizimkilern biri de böyle uzun kirpikli. Kirpik güzeli bebeleri olur

Alerjik anneler boza içebilşyor musunuz. Hem süt yapıyor hem bağırsak çalıştırıyor ben zaten severim tarçınlı olması da kan şekeribe iyi geliyor

Bende çok severimm tatlıyııı kabak tatlısı dokunmadı bende yedim irmikte yaparım artık.Süt yerine portakal suyu koyarak kek yapıyorum bende Doktor lolipopun içinde bile süt ürünü var dedi valla şok oldum

Tanıştırayım ninem
Oyy yerim ben onu
Şimdiye kadar ben de kimsenin bebeğini sormadan almadım, hele pandemi döneminde onlar teklif etmezse sormadım bile. Ama anne olduktan sonra tüm kedileri mıncırma isteğime, tüm bebişleri sıkıştırıp sıkıştırıp öpme isteğim eklendi

fuzuli_ Atomiks bayıldım fotograflara. Maaşallah sübhanallah. Allahım korusun. Kendileri gibi kaderleri de güzel olsun, Allahım iyilerle karşılaştırsın. Bu minnoş da benim boncuğum
Oyy yanaklara bak maşallah ne kadar tatlış yaa
Hep böyle tatlı kalsalar ya minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…