- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.401
Benimki erkek şapka takınca meme sanıp aranıyor bu yuzden takamıyorumçok minnoşlar ya. Trendyol’da ispanyol paça bir takım gördüm bir de ona bayıldım ama bari yürümeye başlasın dedim favorilerimde bekliyor bu bandanayı da takınca bildiğin mutsuz oldu yalnız, direk dudaklar sarkıyor tutup çıkartmayı da akıl edemiyor henüz çok eğleniyorum
Birlikte meeleriz hic merak etmeKızlar 72. Saat sonucu inek sütü proteini ve kazein alerjisi çıktı. Doktorum 1 ay otla dedi sağolsun 1 ayın sonunda diyeti açıp bakacağız. Süt ve süt ürünleri, yumurta,dana eti, tavuk eti, domates, salça, paketli tüm ürünleri yasakladı. Yakında sayfada meee leyen görürseniz o benimdir
Benim esim de kiz bebek fotograflari gosteriyor bebisime, begendikleeini rezerve edeceknis. Ister istemez seksist yaklasiyoruz malesefOlur, ileride peşinden koşup duracağımıza şimdiden bağlayalım başınırahat ederiz
Bir arkadaşın oğlu var, hiç kızım olsun istemezdim diyor, büyüyünce baba ben Keremcan’la Bodrum’a gideceğim diyecek ne yapacağımızı şaşıracağız
Valla ben de bazen düşünüyorum bunların sevgilileri olacak gezecek tozacaklar. Sonra kv olacağız inşallah gelinlerimiz bizi sever diye dua ediyorumOlur, ileride peşinden koşup duracağımıza şimdiden bağlayalım başınırahat ederiz
Bir arkadaşın oğlu var, hiç kızım olsun istemezdim diyor, büyüyünce baba ben Keremcan’la Bodrum’a gideceğim diyecek ne yapacağımızı şaşıracağız
Ay bizim çevremizde kızı olan hiç kimse yok ya herkesin oğlu oluyor resmen. Diyorum kimle evlenecek bu çocuklarBenim esim de kiz bebek fotograflari gosteriyor bebisime, begendikleeini rezerve edeceknis. Ister istemez seksist yaklasiyoruz malesef
Aynı şans bende de var tutturamamAa bunu ilk defa duyuyorumaslında bir k.dogum uzmanı kız bebek olması için tüyolar vermişti instagram hesabında ama garantisi yok tabi bir de ben öyle rahat edemem kaderini belirlemiş gibi olur ya da tam tersi tutar ben öyle yaptım diye
Aminnn canımYaa kıyamam ben miniğe tabi sana daistediğini yiyememek çok kötü ya yine de Allah başka dert vermesin ❤
Merakla sonucunu bekliyordum canım. Hadi Allah kolaylık versin ben 21 kasımdan beri otluyorum salça bana da yeme demişti ama salça yedim. Tavuk eti de yedim sıkıntı yaşamadık. Bana doktor dememişti ben kendi kafama göre yapıyodum iyi ki yapmışım. Önceki gün doktor bulguları güçlü buldu. Kırmızı et dene dedi onu da denedim öyle bariz bişeyle karşılaşmadım henüz mukuslu kaka ve 1-2 sivilce dışında. Bir de acıbadem kurabiyesi yiyodum bilmeden meğer yumurta akıyla yapılıyormuş oKızlar 72. Saat sonucu inek sütü proteini ve kazein alerjisi çıktı. Doktorum 1 ay otla dedi sağolsun 1 ayın sonunda diyeti açıp bakacağız. Süt ve süt ürünleri, yumurta,dana eti, tavuk eti, domates, salça, paketli tüm ürünleri yasakladı. Yakında sayfada meee leyen görürseniz o benimdir
Yumurtayı ben yediğimde kendim farketmiştim dokunduğunu canım o yüzden bağlantılı olarak tavukta dedi. Kilo olayını bende sordum 1 ay sonra diyeti açınca bakacağız ama kilosu iyi kafana takacağın bişey yok bol bol yeşillik ve kuzu eti tüket dedi. Ailede olmasa bile gelip buluyor zaten canım hiç belli olmuyor ki bu işler eşimde de solunum alerjisi var ama gıda alerjisi çıktı işte bebekte. En çok kilo olayı üzüyor beni de vallaBirlikte meeleriz hic merak etme
Kazein alerjisine baktim sut ve sut urunleri diyor, yumurtayi neden kesti ya da kapsami mi farkli?
Bir de bu kadar urunu kesmek Allah korusun sute nasil etki edecek hicbir sey dedi mi? Ben gecen evde tarttim 1 haftadir kilo almamis gibi geldi, esim soyleniyor diyetten diye. Sanki keyfime yapiyorum diyetiGecer gecer diyor.
Kv m bizde solunum alerjisi genetik baska yok diye dolaniyor, hyr bir de doktor. Agzi olan konusuyor
Haha çok şirinler yaBenimki erkek şapka takınca meme sanıp aranıyor bu yuzden takamıyorumbu arada kızın çok tatlı maşallah subhanallah Rabbim nazardan saklasın, gözlerde maviş sanırım ay ne çabuk büyüdüler neredeyse 4 aylık oldu minikler, daha dün nezaman doğurucaz muhabbeti yapıyorduk
Valla ben de bazen düşünüyorum bunların sevgilileri olacak gezecek tozacaklar. Sonra kv olacağız inşallah gelinlerimiz bizi sever diye dua ediyorumbiz de ilhan şeşen in tombalak tomurcuk diye bir şarkısı var onu açıp bunlar da evden uçacak diye ağlıyorum
Tanıştırayım ninemKız bebiş anneleri, kızıma bandana aldımçok sevdim
Toka, taç neler aldınız? Yüzlerce alasım geldi şunu gördükten sonra
MaşallahTanıştırayım ninem
Ben de bant kullanıyorum ama bunlar hediye geldi
En iyi tarafı bıngıldak kısmına geliyor papyonu kafasını üşütmüyor hiç kalın kısım olduğu için
Bende çok severimm tatlıyııı kabak tatlısı dokunmadı bende yedim irmikte yaparım artık.Süt yerine portakal suyu koyarak kek yapıyorum bendeMerakla sonucunu bekliyordum canım. Hadi Allah kolaylık versin ben 21 kasımdan beri otluyorum salça bana da yeme demişti ama salça yedim. Tavuk eti de yedim sıkıntı yaşamadık. Bana doktor dememişti ben kendi kafama göre yapıyodum iyi ki yapmışım. Önceki gün doktor bulguları güçlü buldu. Kırmızı et dene dedi onu da denedim öyle bariz bişeyle karşılaşmadım henüz mukuslu kaka ve 1-2 sivilce dışında. Bir de acıbadem kurabiyesi yiyodum bilmeden meğer yumurta akıyla yapılıyormuş oyumurtayı da geçtik sayılır en azından fırınlanmış yumurtayı. 1 yumurtayla badem sütünden kek yapıcam tatlı olarak irmik helvası ve kabak tatlısı yiyorum bi de Acıbadem kurabiyesi. Tatlı ihtiyacını irmik helvası kabak tatlısı ile karşılayabilirsin canım. Tatlı benim zaafım da malum bütün tatlılarda ya süt ya tereyağı ya da yumurta var.
Oyy yerim ben onuTanıştırayım ninem
Ben de bant kullanıyorum ama bunlar hediye geldi
En iyi tarafı bıngıldak kısmına geliyor papyonu kafasını üşütmüyor hiç kalın kısım olduğu için
Allah razı oldun,cümlesinin. Yanaklar ağır geliyorO yanaklar neyyyymaşallahhhh nazar değmesin
Amin inşAllahım tez şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?