2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gecen zehirlendikteb sonra midem kuzuyu kaldirmiyor mecbur bulgur, baklagil, sebze ve salata yiyorum bi tek. Evet genetk olmasi sart degil bos konusmalar iste insallah kilo alimlaei guzelce devam eder. Neyse ki ek gidaya bisey kalmadi.

Arabalara takılan yağmurluk rüzgarlık şeylerinden kullanan var mı. Alsam mı bilmiyorum benim kız alıştı ya sokaklardan toplanmıyorum. Bugün bir uyku arabada koltuğunda bir uyku da bebek arabasında yaptı. Ben de çay kajve içtim bu çoğunuz için normal olabilir bu arada bu kız buna niye seviniyor demeyin hiç sevmiyordu

Alerjik anneler boza içebilşyor musunuz. Hem süt yapıyor hem bağırsak çalıştırıyor ben zaten severim tarçınlı olması da kan şekeribe iyi geliyor
Vefa bozasinda sut yok gibi duruyor baska yerde mayasi icin sut demis ama yok gibi. Cok tesekkurler dusundugun icin. Cesit olsun bize de ya

Maşallah bir güzellik de burda var benim oğlanların birine seninkini diğerine de @fuzuli_ ninkini bağlayalım bizimkilern biri de böyle uzun kirpikli. Kirpik güzeli bebeleri olur
Adaylar çoğalıyor
Uykusuyla sütüyle kalsın minikkuş
Ben kullandım onlardan baya iyi oluyor çocukların hava alması için bölme de var

İyi de öyle böyle hiç işe yarar şey kalmayacak yediğin Allah güç kuvvet derman versin inşallah Hemen geçsin şu alerji

Gecen zehirlendikteb sonra midem kuzuyu kaldirmiyor mecbur bulgur, baklagil, sebze ve salata yiyorum bi tek. Evet genetk olmasi sart degil bos konusmalar iste insallah kilo alimlaei guzelce devam eder. Neyse ki ek gidaya bisey kalmadi.
Bende kuzuyu hiç yiyemiyorum ne yapacam bilmiyorum otlayacaz canım yapacak başka bişey kalmadı valla ek gıda da sadece tadım olduğu için kiloya faydası yok diyorlar ama bilmiyorum ki nasıl olur. Kilo alımını etkilemese vallahi şikayetim yok ama bende tartıyorum evde aynı almıyor yani belli oluyor

Kekte muz yerine yumurtali tarifler de var. Muz bizd dokundu ama ben de zyagli irmik helvasi denicem normalde sutlu tatli severim ama iste

İyi de öyle böyle hiç işe yarar şey kalmayacak yediğin Allah güç kuvvet derman versin inşallah Hemen geçsin şu alerji
İnşAllah canım evet gerçekten yararlı hiç birşey kalmadı resmen bebişlerin kilo alımını da etkiliyor bian önce geçer gider umarım bu durum yaşayan herkes için

2 gundur surekli meme twklif ediyorum kendileri de dis dunyaya kaptirip memeyi bosladi. Bi sekilde aldiricaz insallah.

@fuzuli_ Atomiks bayıldım fotograflara. Maaşallah sübhanallah. Allahım korusun. Kendileri gibi kaderleri de güzel olsun, Allahım iyilerle karşılaştırsın. Bu minnoş da benim boncuğum
Yaaa maşallaahh Senin kızı da benim oğlana yapalım o zaman kaptım bak vermem kimseye oğlum diye demiyorum yakışıklıdır

Eklentiler

• 20211222_195607.webp
    53 KB · Görüntüleme: 80
Kekte muz yerine yumurtali tarifler de var. Muz bizd dokundu ama ben de zyagli irmik helvasi denicem normalde sutlu tatli severim ama iste
Yerine koyduğun şeyler de tepki verince daha da can sıkıyor ya sütlü tatlı benimde ince çizgimdir ama evlat sağolsun çizgi mizgi koymadı irmiği bende yapayım bugün emzirdikçe ağzım kaşınıyor bişeyler yemek lazım mecbur

Tanıştırayım ninem
Ben de bant kullanıyorum ama bunlar hediye geldi
En iyi tarafı bıngıldak kısmına geliyor papyonu kafasını üşütmüyor hiç kalın kısım olduğu için
Maşallahhhh sanaa ya yerim hepsi çok güzeller

2 gundur surekli meme twklif ediyorum kendileri de dis dunyaya kaptirip memeyi bosladi. Bi sekilde aldiricaz insallah.
Bunu bende düşündüm canım bu ara çok sık emziriyorum ben ama bu seferde hep ön süt mü gitmiş olur acaba tam dolmadan emdiği için yarar mı felan kafamda deli sorular dönüp duruyor en son manyak olacaz

Bunu bende düşündüm canım bu ara çok sık emziriyorum ben ama bu seferde hep ön süt mü gitmiş olur acaba tam dolmadan emdiği için yarar mı felan kafamda deli sorular dönüp duruyor en son manyak olacaz
Doktor bana 1,5 saatte bir en az dedi, ona gore teklif ediyorum. Doluyordur eskiden surekli memedeydik bisey olmuyordu

Evet evet hatta sıkı dur marmara birlik zeytinin içinde laktik asit var. Süt asidi de süt ürünü nihayetinde. Markette ne alırsam alayım arkasını okuduğum için çok uzun sürüyor alışverişim güzel sağlıklı günler yakın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…