2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar dün Instagramda uyku eğitimi konusunda bir sayfaya mesaj attım. Burda fiyatlar çok yüksek diye konuşulmuştu birara. Benim şu an böyle bir düşüncem yok, uykularımız sıkıntılı değil. Belki birinin işine yarar. Youtube da videolarına da baktım. Ağlatmadan eğitim vermenin mümkün olmadığını ama bunun bebek ağlarken odadan çıkmak gibi bir yöntem olmadığını söylemiş. Ücret çok uçuk olmayınca sizi haberdar etmek istedim.

Eklentiler

• Screenshot_20220108-183050_Instagram.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 69
Kuzu etini yemek değil de dumansız ızgarada pirzola falan yedim ben. Bu arada ben ottan aldığım süt verimini hiçbir şeyden almadım. Özellikle turpotu haşlama salatası. 2 kök yesem sabaha süt sızdırarak uyanıyorum. Tabi çok abartmamak lazım fazlası demir eksikliğine yol açabiliyormuş. Ben 2.5 ay sonra dana yedim çok bi fark yaratmadı kakada. Pzt aylık randevu var orada konuşuruz diyeti ek gıdayı.

Kızlar bugün 4 aylık kontrolü vardı bebişin. Doktor sidefer marka demir damlası verdi günde 7 damla vereceksin dedi. Ama prospektüs te 4-10 yaş arası cocukların kullanımına uygundur diyor. Bu damladan kullanmaya başlayan varmı aranızda?

Ben maxdefend kullanıyorum 15.günden beri 1 damla demiş eczacı eşime hep de öyle gidiyor

Biz bugün aylık kontrole gittik geç kaldık Aralık sonunda gitmemiz gerekiyordu neyse kilo 6600 boy 62 çıktı heryerine baktı gelişimi iyi dedi 2 hafta sonra ek gıdaya başlamak için ve özel aşıların 2. dozları için randevu verdi hastaneden sonra cafeye gittik orda mamasını yapıp içirdim biz de eşimle kahve içtik çok güzel bir gündü hava güzel olunca direk eve geçmek istemedim iyiki de böyle yapmışız maşallah kızım da bugün uslu durdu

Eklentiler

• IMG-20220108-WA0003.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 59
Ben de kullanıyorum, e-bebek’ten aldım. Çok rahat, hem yağmur hem de rüzgar için. Bir de bu puset örtüsünü almıştım, bunu da çok seviyorum.
Araba konusunda biz de aynıyız. Kv geldik bugün, ağlamadı ilk defa arabada pusette bazen uyuyor 1-2 saat ama bazen de yarım saat uyuyup uyanıyor. O yüzden şu ara pek cesaret edemiyorum

Eklentiler

• D7D412C8-298C-4798-BD6D-ECF7F3FCEA4C.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 61
Sarıyı seviyorsun sanırım bu gibi bir örtü var evet baharda yazda kullanırım ama şeffaflardan alayım ben de. Çok sıcak sera etkisi yapıyormuş açmak lazım biraz herhalde tabii canım bizimki de yarım saat uyuyor o klasik artık. Takmıyorum yaa artık. Neşeli uyanıyorsa hiç ellemiyorum mutsuz kalkarsa uyutmaya çalışıyorum

Teşekkür ederiz kendimiz vereceğiz muhtemelen ams cepte dursun. İyiymiş gerçekten fiyatı

Aaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu yediğimiz bi zeytin bi patates zaten ah inşallah canım bian önce normale dönelim hepimizzzz

Senin diyet baya olmuş canım bende bugün balık yedim ve kakada az bişey kan vardı onu da çıkartmam gerekiyor listeden bugün doktorda yeşillikle halledersin süt yapar dedi bakalım turpotunu daha önce hiç denemedim bi deneyeyim. Daha önce diyeti açtırıp hiç denetti mi sana ürünleri

Aaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu yediğimiz bi zeytin bi patates zaten ah inşallah canım bian önce normale dönelim hepimizzzz
Yemek yine sebze bakliyat idare ediyoruz da kahvaltı çok zor evet zeytin patates-havuç zeytin- kabak zeytin- közlenmiş patlıcan zeytin menü hep bu bir de dereotu,roka,göbek karışık salata yapıyorum kahvaltıda

Canım bende hala yaşıyorum doktor demişti bana fito kullan iyi geliyor hem emzirmeden sonra sür emzirmeden önce yıka.

kilo başı bir damla ben kullanıyorum

Yanlarda ve üstte hava alacak yerleri var. Ben zaten çok soğukta çıktım ama direkt güneş gelmedikçe çok sorun olmaz bende.
Bizim uyku saatleri baya oturdu. Hiç bozmak istemiyorum o yüzden kanguru ile bir çıktım geçen, 30 dk sonra uyandı ve uyutamadım tekrar. Biz bir süre evdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…