2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Harika emek olmadan yemek olmazmış gece de düzelir o zaman yakında

Yemek yine sebze bakliyat idare ediyoruz da kahvaltı çok zor evet zeytin patates-havuç zeytin- kabak zeytin- közlenmiş patlıcan zeytin menü hep bu bir de dereotu,roka,göbek karışık salata yapıyorum kahvaltıda
Ben pek anlamıyorum diyet işinden, ama belki fikir verir diye yazıyorum. Ben kahvaltıda badem sütü (pirinç, hindistan cevizi falan da var) ile yulaf yiyorum. İçine kuru üzüm falan, (kuruyemiş de koyuyorum ama o da yenmiyor sanıyorum) ve muz. Hem süt de yapıyor. Yulaf yiyemiyorsanız çöker tabi benim tarif

E ben surekli marmara birlik zeytin yiyorum diyetteyken bile nasilsa yoktur diye bakmadim bile

Pirzola olarak yeniyor ancak evet dereotu da sut yapmakta baya etkili.

Harika emek olmadan yemek olmazmış gece de düzelir o zaman yakında
Heee gece de kanguruda uyutursam girer bence de düzene
Ay zaten emzirerek uyutamıyorum artık. 1 saat oldu başlayalı. Ayağına taktı, tutup duruyor manyak. Kundak yaptım en sonunda, bu sefer de debelenmeye başladı. Kucağımda salladım falan, ayakta sallarken meme verdim tekrar, sonra oturabildik. Veee tam odadan çıkarken tekrar uyandı bir de 7’de esnemeye başlıyor, 15 dk sonra ağlıyor ama bir saat uyumuyor.
Bir cansız manken alıp kanguruyla ona bağlasam gece mankeni de salıncağa bağlarız

Granola gibi senin tarif canim nasil istiyor ah

Benim kızımın göbeği evde yanımdan hiç ayrılmasın babamız 50 yaşından gün aldı diyor ben kızımı 18 i doldursun evlendirecem mürvetini görmem lazım

İyi akşamlar
Bana hiç bildirim gelmiyor. Ana sayfada başlığı görene kadar kimse yazmıyor diye düşünüyordum. Neden böyle oluyor acaba bildirim gelmiyor

Bize de bugün demir damlası yazdı doktor Ocean Microfer yazdı kilosu kadar damla vereceksin dedi bizim kız 6600 kilosu günde 6 damla vereceğim

Arkadaşlar bu soruma kimse yazmamış
Bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…