2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi akşamlar
Bana hiç bildirim gelmiyor. Ana sayfada başlığı görene kadar kimse yazmıyor diye düşünüyordum. Neden böyle oluyor acaba bildirim gelmiyor
Canım ben online kullanıyorum o yüzden bilemiyorum ama telefonun ayarlar kısmından bildirimleri açman gerekiyordur diğer uygulamalar için öyle yapılıyor çünkü

Maşallah minnoşlara ya ne güzel oldu böyle foto paylaşmak, çok iyi geldi bana arada yapalım bunu
Ne zamandır dışarı çıkıp bir kahve içmedim ya, ne güzel olmuştur. Özendim valla

İyi akşamlar
Bana hiç bildirim gelmiyor. Ana sayfada başlığı görene kadar kimse yazmıyor diye düşünüyordum. Neden böyle oluyor acaba bildirim gelmiyor
Uygulamayı tekrar yüklediğimde bildirim seçeneği çıktı. Eskiden bana da gelmiyordu. Hem uygulamanın hem telefonunun ayarlarını kontrol et istersen.
Arkadaşlar bu soruma kimse yazmamış
Bilgisi olan var mı?
Canım benim samsung. Son birkaç ayda 2 sefer telefon değiştirdim. Diğeri huawei idi. Ikisine de yüklemeye kalktıgımda uygulamayı bulamadım. Telefonun tarayıcı kısmından kadınlar kulübüne girdiğinde web sayfasında çubuktaydı sanırım, uygulamayı indir gibi bir seçenek vardı. Ben öyle indirdim. Iphone için geçerli olur mu bilmiyorum. Anlatabildim mi ondan da emin değilim

Ben bu soruyu okuyup, aaa android’de uygulama varmış dedim. Ben de apple kullanıyorum, ben de bulamadım Web sitesini yenileyip duruyorum
Aha aynı ben
Evet kuzum anladım huweide yüklemiştim şirket hattıma ama ayfonda yok.

Sağolun gene de cevaplandırdığınız için

Canım ben online kullanıyorum o yüzden bilemiyorum ama telefonun ayarlar kısmından bildirimleri açman gerekiyordur diğer uygulamalar için öyle yapılıyor çünkü

Teşekkür ederim. Bende operadan giriyorum. Takipten çık yaptım ve tekrar takip et dedim gelmeye başladı

Kız bebiş anneleri, kızıma bandana aldım çok sevdim
Toka, taç neler aldınız? Yüzlerce alasım geldi şunu gördükten sonra

Tanıştırayım ninem
Ben de bant kullanıyorum ama bunlar hediye geldi
En iyi tarafı bıngıldak kısmına geliyor papyonu kafasını üşütmüyor hiç kalın kısım olduğu için

fuzuli_ Atomiks bayıldım fotograflara. Maaşallah sübhanallah. Allahım korusun. Kendileri gibi kaderleri de güzel olsun, Allahım iyilerle karşılaştırsın. Bu minnoş da benim boncuğum

Yaaa maşallaahh Senin kızı da benim oğlana yapalım o zaman kaptım bak vermem kimseye oğlum diye demiyorum yakışıklıdır

Maşallah kuzulara. Hepsi nasıl tatlı

Kızlar kaç gündür söyleyeceğim hep araya bir şey girdi. Biz p.tesi sağlık ocağına gittik rutin kontrol için randevumuz vardı. Ek gıda için 5 buçuk aylık olduğunda tadım yaptırmak istiyorum dedim hemşiremiz de acele etme kilo alımı çok iyi 6.ayın bitmesini bekle dedi. Doyurmak için değil zaten dedim olsun 6.ayda zaten hemen yemek şeklinde vermeyeceksin, bundan sonraki hayatında bol bol yemek yiyecek zaten sen sadece emzir dedi. Kilo alımı iyi olmasaydı, sütün yetmeseydi o zaman erken başlardın öyle yapıyoruz dedi kafam çok karıştı ne yapsam bilemedim. Tabi eşim de bunları duyunca ek gıdaya başlatmak istemiyor. Bu arada kilomuz 6.500 boyumuz 64 cm olmuş

Bize de bugün demir damlası yazdı doktor Ocean Microfer yazdı kilosu kadar damla vereceksin dedi bizim kız 6600 kilosu günde 6 damla vereceğim
Anladım cnm. Demekki damla olarak normal. Sadece açıklamada yaş grubu takıldı kafama,size sormak istedim.

Biz 4 ay 13 günlük olduk 6600 gram 62 cm boyu 2 hafta sonra ek gıdaya başlayacağız dedi doktor bunun için randevu verdi detaylı konuşacağız ama biz sadece mama ile besleniyoruz anne sütü içmiyor bu yüzden erken başlıyoruz

Maşallah herşey yolunda çok şükür. kuzum bende burda gidicem ya doktora sorucam herşeyi seninle paylaşırım ona göre karar verirsin.Bu pazartesi aşıya gidicem sanırım karma aşı ne olduğunu bilmiyorum hepatit b var 3 tane şey yazmışlar hepatit b anladım sadece. Sen yaptırdın mı aşı ? Aşıdan sonra buz koymak gereklimi? Ve banyo yazakmı? Çoğu herkes yaptırdı sanırım. Bi kere daha sormuştum ama cvp gelmedi.acaba bebeğimin canı çok yanarmı ? Kaç gün sürer ağrısı? Offf

Canım aynı mı bilmiyorum ama biz 2 aylıkken karma ve verem açılarını yaptırdık. Hepatiti daha erken yaptılar. Aşı ateş yapar dendi. Bizde yapmadı ama ateşi olanlar oldu.Gece az zorlanan bebeler oldu hatta, 4 saatte bir bi çay kaşığı calpol verin ve 3 gün banyo yapmayın Dendi. İz de kalabilir şişebilir de minik yara da olur hepsi normal dedi hemşire. Ama buzdan bahsetmedi. Ağrısı etkisi 1-1,5 gün Sürüyor.

Yani bildiğim bi şey var ki o da ek gıda zor bi dönem. Kademeli olaraK yiyeceklere geçiş yapıyorsun ve bunu çocuğu soğutmadan çiğnemeye alıştırarak yapmalısın.
Komşumuz torununa bakıyor 6 yaşında ve hala pekmez yumurta peynir cevizin blenderdan geçirilmiş haliyle Kahvaltı yapıyor boğazına kaçar diye korkmuşlar başlarda ve çocuk öyle alışmış yazık
Kırmızı meyveler ve süt ürünleri alerjen diye en sona bırakılır tüm yemekler tuzsuz baharatsız yapılır cam rende kullanılır çocuk yememekte direnebilir ama ısrarla o yemek vermeye devam eder,kabızlık yaşanır vs vs uzar gider O yüzden ben de aynı şeyi düşünüyorum ne kadar geç o kadar iyi (tembel değilim yok ne alakası var )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…