- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.501
GünaydınGünaydın anneler
Otuz Milyon Kelime diye bir kitaba başladım. Çocukların okul başarısı ve zekalarının 0-3 yaş döneminde duydukları kelime sayısı ve ebeveynlerle olan iletişimleri ile birebir bağlantılı olduğunu söylüyor. ‘Dur’, ‘Yapma’ gibi ifadelerle başlayan iletişimlerde de kötü etkilendiğini belirtmiş. Yeni başladım kitaba ama çok beğendim. Okuyabilirseniz okuyun mutlaka
Ooo baya zor gibi. Kızımda çoğunlukla mama oalrqk beslendiği için bende hemen ek gıdaya geçmek istiyordumYani bildiğim bi şey var ki o da ek gıda zor bi dönem. Kademeli olaraK yiyeceklere geçiş yapıyorsun ve bunu çocuğu soğutmadan çiğnemeye alıştırarak yapmalısın.
Komşumuz torununa bakıyor 6 yaşında ve hala pekmez yumurta peynir cevizin blenderdan geçirilmiş haliyle Kahvaltı yapıyorboğazına kaçar diye korkmuşlar başlarda ve çocuk öyle alışmış yazık
Kırmızı meyveler ve süt ürünleri alerjen diye en sona bırakılır tüm yemekler tuzsuz baharatsız yapılır cam rende kullanılır çocuk yememekte direnebilir ama ısrarla o yemek vermeye devam eder,kabızlık yaşanır vs vs uzar gider O yüzden ben de aynı şeyi düşünüyorum ne kadar geç o kadar iyi (tembel değilim yok ne alakası var)
Maşallah maşallah.Biz 4 ay 13 günlük olduk 6600 gram 62 cm boyu 2 hafta sonra ek gıdaya başlayacağız dedi doktor bunun için randevu verdi detaylı konuşacağız ama biz sadece mama ile besleniyoruz anne sütü içmiyor bu yüzden erken başlıyoruz
Bu kitap benim de listemde ama almadım henüz. Yorum alabilir miyim okuduğunuzdaGünaydın
Bende bütün- beyinli çocuk kitabını aldım. Dediğiniz kitaba da Hemen bakıyorum. Teşekkürler
GünaydınGünaydın anneler
Otuz Milyon Kelime diye bir kitaba başladım. Çocukların okul başarısı ve zekalarının 0-3 yaş döneminde duydukları kelime sayısı ve ebeveynlerle olan iletişimleri ile birebir bağlantılı olduğunu söylüyor. ‘Dur’, ‘Yapma’ gibi ifadelerle başlayan iletişimlerde de kötü etkilendiğini belirtmiş. Yeni başladım kitaba ama çok beğendim. Okuyabilirseniz okuyun mutlaka
Çok detaylı bakamadım ama ekledim listeme, teşekkürlerGünaydın
Bende başladım ama minik koala sağolsun bi türlü devamı gelmedi ama her bakımverinin okuması gereken bir kitap diyorlardı yorumlarında. Birde ben 'sevmek yetmez' diye bir kitap aldım onunda yorumları güzeldi okuyabilirsem paylaşacağım inşallah
Maşallah bebişe ❤ bakalım doktor neler anlatacak bizimle de paylaş olur muBiz 4 ay 13 günlük olduk 6600 gram 62 cm boyu 2 hafta sonra ek gıdaya başlayacağız dedi doktor bunun için randevu verdi detaylı konuşacağız ama biz sadece mama ile besleniyoruz anne sütü içmiyor bu yüzden erken başlıyoruz
Evet kuzum hala aklıma gitmeni bekliyorum. Karma aşıları biz 2.ayda olduk hemşire ateş yapar calpol verebilirsin dedi ama bizim hiç ateş yapmadı çok şükür. Ilk başta asi yapılırken baya ağladı sonra hemen sustu. Aşıya gitmeden bir gece önce yıkadık sonra 3 gün yıkamadık, yıkama zamanı gelince de kollarını keselemedik. Bizimki aşı olunca baya bir uyudu uykuda atlattı diyebilirim ama her bebek başka tabiki. Inşallah sorunsuz atlatır minik❤Maşallahherşey yolunda çok şükür. kuzum bende burda gidicem ya doktora sorucam herşeyi seninle paylaşırım ona göre karar verirsin.Bu pazartesi aşıya gidicem sanırım karma aşı ne olduğunu bilmiyorum hepatit b var 3 tane şey yazmışlar hepatit b anladım sadece. Sen yaptırdın mı aşı ? Aşıdan sonra buz koymak gereklimi? Ve banyo yazakmı? Çoğu herkes yaptırdı sanırım. Bi kere daha sormuştum ama cvp gelmedi.acaba bebeğimin canı çok yanarmı ? Kaç gün sürer ağrısı? Offf
Tabiki yorumlarım inşallahBu kitap benim de listemde ama almadım henüz. Yorum alabilir miyim okuduğunuzda
Tabi canım be alakası var tembellikleYani bildiğim bi şey var ki o da ek gıda zor bi dönem. Kademeli olaraK yiyeceklere geçiş yapıyorsun ve bunu çocuğu soğutmadan çiğnemeye alıştırarak yapmalısın.
Komşumuz torununa bakıyor 6 yaşında ve hala pekmez yumurta peynir cevizin blenderdan geçirilmiş haliyle Kahvaltı yapıyorboğazına kaçar diye korkmuşlar başlarda ve çocuk öyle alışmış yazık
Kırmızı meyveler ve süt ürünleri alerjen diye en sona bırakılır tüm yemekler tuzsuz baharatsız yapılır cam rende kullanılır çocuk yememekte direnebilir ama ısrarla o yemek vermeye devam eder,kabızlık yaşanır vs vs uzar gider O yüzden ben de aynı şeyi düşünüyorum ne kadar geç o kadar iyi (tembel değilim yok ne alakası var)
Ahahha seninki uyumaya yer arıyor da ondanEvet kuzum hala aklıma gitmeni bekliyorum. Karma aşıları biz 2.ayda olduk hemşire ateş yapar calpol verebilirsin dedi ama bizim hiç ateş yapmadı çok şükür. Ilk başta asi yapılırken baya ağladı sonra hemen sustu. Aşıya gitmeden bir gece önce yıkadık sonra 3 gün yıkamadık, yıkama zamanı gelince de kollarını keselemedik. Bizimki aşı olunca baya bir uyudu uykuda atlattı diyebilirim ama her bebek başka tabiki. Inşallah sorunsuz atlatır minik❤
Hahaha olabilir tabiAhahha seninki uyumaya yer arıyor da ondan
Bende okuyorum vakit oldukça gerçekten hepimizin okuması gereken bir kitap çok güzelGünaydın anneler
evet bizde de var anne sütünden oluyor yağlı kısmı yarıyor bbeğe veya alerji yapıyor diyorlar. ben takip ediyorum artarsa doktora soracağım cuma kontrole gittiğimde. normalde hep olmuyor arada tamamen gidiyor sonra tekrarlıyorBebeğinde süt alerjisi yada besin alerjisi olan annelerim kızımda emerken böyle kızarıklık oluşuyor. Bazen günde bir kere kusuyor ağlaması huzursuzluğu yok acaba sizde böyle mi?
Maşallah kuzuyaYaaa maşallaahhSenin kızı da benim oğlana yapalım o zaman kaptım bak vermem kimseye oğlum diye demiyorum yakışıklıdır
Çok yakışmışTanıştırayım ninem
Ben de bant kullanıyorum ama bunlar hediye geldi
En iyi tarafı bıngıldak kısmına geliyor papyonu kafasını üşütmüyor hiç kalın kısım olduğu için
Çok yakışmış boncuğaKız bebiş anneleri, kızıma bandana aldımçok sevdim
Toka, taç neler aldınız? Yüzlerce alasım geldi şunu gördükten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?