2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Günaydın anneler
Otuz Milyon Kelime diye bir kitaba başladım. Çocukların okul başarısı ve zekalarının 0-3 yaş döneminde duydukları kelime sayısı ve ebeveynlerle olan iletişimleri ile birebir bağlantılı olduğunu söylüyor. ‘Dur’, ‘Yapma’ gibi ifadelerle başlayan iletişimlerde de kötü etkilendiğini belirtmiş. Yeni başladım kitaba ama çok beğendim. Okuyabilirseniz okuyun mutlaka

Günaydın
Bende bütün- beyinli çocuk kitabını aldım. Dediğiniz kitaba da Hemen bakıyorum. Teşekkürler

Ooo baya zor gibi. Kızımda çoğunlukla mama oalrqk beslendiği için bende hemen ek gıdaya geçmek istiyordum

Maşallah maşallah.
Bende geçmek istiyorum ek gıdaya. 1 hafta sonra randevumuz var sorcam doktora.

Günaydın
Bende başladım ama minik koala sağolsun bi türlü devamı gelmedi ama her bakımverinin okuması gereken bir kitap diyorlardı yorumlarında. Birde ben 'sevmek yetmez' diye bir kitap aldım onunda yorumları güzeldi okuyabilirsem paylaşacağım inşallah

Çok detaylı bakamadım ama ekledim listeme, teşekkürler
Bende bir de Koşulsuz Ebeveynlik ve Keşke Anne Babam Da Okusaydı Dediğiniz Kitap da var ama onlara hiç başlamadım henüz

Maşallah bebişe ❤ bakalım doktor neler anlatacak bizimle de paylaş olur mu

Evet kuzum hala aklıma gitmeni bekliyorum. Karma aşıları biz 2.ayda olduk hemşire ateş yapar calpol verebilirsin dedi ama bizim hiç ateş yapmadı çok şükür. Ilk başta asi yapılırken baya ağladı sonra hemen sustu. Aşıya gitmeden bir gece önce yıkadık sonra 3 gün yıkamadık, yıkama zamanı gelince de kollarını keselemedik. Bizimki aşı olunca baya bir uyudu uykuda atlattı diyebilirim ama her bebek başka tabiki. Inşallah sorunsuz atlatır minik❤

Tabi canım be alakası var tembellikle zor bir süreç bizi bekliyor elbette onun farkındayım inşallah alerjen bir bebiş olmaz tüm bebişler diyelim. Sürekli blenderdan geçirilmiş şeyler vermeyi tam da bu sebepten istemiyorum. Blw yöntemi aklıma çok yatıyor, başlarda bir tadını alsın sonra kısa zamanda denemek istiyorum bunu. Gerçekten nasıl başlarsa öyle gidiyor. Hepimiz sorunsuz atlatırız umarım

Bebeğinde süt alerjisi yada besin alerjisi olan annelerim kızımda emerken böyle kızarıklık oluşuyor. Bazen günde bir kere kusuyor ağlaması huzursuzluğu yok acaba sizde böyle mi?

Eklentiler

• 585F1FDE-CB63-41E3-AF9C-9F1F49FA937F.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 48
Ahahha seninki uyumaya yer arıyor da ondan

Bende okuyorum vakit oldukça gerçekten hepimizin okuması gereken bir kitap çok güzel

Bebeğinde süt alerjisi yada besin alerjisi olan annelerim kızımda emerken böyle kızarıklık oluşuyor. Bazen günde bir kere kusuyor ağlaması huzursuzluğu yok acaba sizde böyle mi?
evet bizde de var anne sütünden oluyor yağlı kısmı yarıyor bbeğe veya alerji yapıyor diyorlar. ben takip ediyorum artarsa doktora soracağım cuma kontrole gittiğimde. normalde hep olmuyor arada tamamen gidiyor sonra tekrarlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…