2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Paylaşım yaptın mı bilmiyorum ama paylaşırsan tekrar çok sevinirim 4. Aya yaklaşırken bizi neler bekliyor fikir sahibi oluruz

Teşekkür ederim canım sanırım aynı aşı. Ben hamileyken bir aşı yaptırmıştım bu aşı bebeği doğumdan sonra 3 ay korucak demişlerdi. Karma aşı dediler. 3. Aydan sonra bi aşı olucak bebek dediler. Ay burda carpol falan da vermiyolar çocuklara. Pufff umarım bende de ateş falan olmaz

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Biz oğlumla evde çocuk şarkıları açıp söylüyoruz arada bir videosunu da izletiyorum çok seviyor izlemeyi çok dikkatli bakıyor hatta kapatınca mutsuz oluyor acaba yanlış mı yapıyorum görsel olarak da dikkati algısı gelişsin görsün istiyorum ama zarar verir mi alışır mı bilemedim. Evde sürekli konuşup şarkı söylüyorum o yüzden de müzik dinlemeyi ve klip izlemeyi çok sevdi ne yapsam bilemedim.

Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Kızım da çok seviyor izlemeyi ama bağımlı hale gelir diye korkuyorum

Çok yakışmış bende arıyorum bu bandanalardan aldığınız bi site varmı
Yok arkadaşım hediye etti izmirde Hatay’dan almış.
Banu şuna bi bak Link aşağıda
Ben ilk kızıma 2 yaşa kadar hiç ekran göstermedim ne tv ne telefon ne tablet buna da aynını yapmak istiyorum. Herkesin kendi bileceği iş tabi. Sonra bağımlı olması, bi şey izlemeden yemek dahi yememesi benim üstesinden gelebileceğim şeyler değil o yüzden baştan sıkı tutmaya çalışacağım

Beni hastanedeki cocuk doktoru uyrmisti, televizyon telefon gibi cihazlardan dogal olmayan uyaranlar yayiliyor. Kisa sureden bisey olmaz ama uzun sure maruz kalinca dogal uyaranlari algilayanaz hale geliyorlar. Ileri asamalaeda allah korusun hiperaktivite ya da otizme sebep oluyor. Beyin Gelişime cok acik oldugu icin her sey emiyor. O yuzden ilk 2 sene uzak tutmamiz lazimmis. Biz de arada facetime yapiyoruz umarim onun zarari olmuyordue diyorum. Ote yandan muzik dinlemek guzel biz de dinliyoruz hosuna giditor

Bizde whatssap yapiyoruz 5 10 dk aileden herkes uzakta ondanda korkuyorum onun disinda tvyi kapali tutmaya calisiyorum

Bizde whatssap yapiyoruz 5 10 dk aileden herkes uzakta ondanda korkuyorum onun disinda tvyi kapali tutmaya calisiyorum
Televizyon izlerken bizim tepkilerimize gore tepki olmuyor ya, ama video call yaparken karsidan reaksiyon var diye acaba o kadar kotu degil mi diyorum? Bunu da bi sorayim doktora

Televizyon izlerken bizim tepkilerimize gore tepki olmuyor ya, ama video call yaparken karsidan reaksiyon var diye acaba o kadar kotu degil mi diyorum? Bunu da bi sorayim doktora
Bende oyle düşündüm karsidaki kisi konuşuyor bebekle ona gore tepki veriyor diye ama isinlarda zararli deniyordu sanırım

Aynen aynen moralim sabahtandır çok bozuk. Vücudunun bazı yerlerinde kuruluk oluypr benimde olurdı egzamamıdır bilmiyorum acaba Mustela duş jeli falanmı yaramadı daha hassas bir şey mi kullanmamız lazım bende doktora gidecegım randevusunu erkene alıp

Paylaşım yaptın mı bilmiyorum ama paylaşırsan tekrar çok sevinirim 4. Aya yaklaşırken bizi neler bekliyor fikir sahibi oluruz
Yok yapmamıştım. Biraz uzun olacak ama
Harika haftalar diye bir app var, oradan.

Eklentiler

• 14F6A676-067E-4AEB-A2F8-16B555F77346.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 6A234479-04E8-4084-81CA-AAD0B078AACA.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 57
  • 9515EE74-BD95-46C0-888B-3F124BC52F01.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 44
  • E6D114C3-1B2E-4B6E-A3E7-3A842A24E881.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 46
  • D6DA50F3-A01D-4EC2-9EF3-286C7ABDBA87.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 8E1F8F21-50D5-4276-AFBA-A25577B94123.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 4A8C5176-9EF0-4C29-B55D-889569B6AB9C.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 37
  • B2E89F97-C0D2-46D5-930F-66337B4AF3FF.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 48
Çok teşekkür ederim. En azından hazırlıklı olurum olabilecek ağrılara karşı.

Ben de okudum bu kitabı güzel

Bende acilmadi ne yaziyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…