2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de çok zorlanıyorum oyalarken ya sürekli gezdirmeye de enerjim yok valla eşimin gelmesini iple çekiyorum o gezdiriyo sürekli.. bu arada biz 2-3 haftadır oturtuyoruz kucağımizda, koltukta oturtmadim pek destekli de olsa nedense.. bizim doktor onay verdi zaten oğlum da çok istekliydi

Merhaba herkese size bir sorum olacak doğumda kanaması olup rahmine lle masaj yapılan oldu mu ilk doğumda başıma geldi ikinci doğum için korkum oldu kanamam olacak mı diye cvplarnz için tşk ederm

Çok zor oluyor evet sırtı yere gelsin istemiyor pehlivan mübarek dönsün falan diye yatiriyorum yüz üstü kaslar güçlensin ama nerdee ağlamakla kurtarıyor kendini sonra bir 10dk kucağımda söyleniyor

Bize de ultrason yapildi her iki kas da doğal(hatta yapan radyoloji ben çocuk hastanesinde çalıştım bu çocukta yok dedi). Ama kızım pozisyonel olarak başını daha çok sağa yatırıyor gibi. Yatarken başı bir yöne edilmiyor. Bizimki biraz erken de doğdu başını dimdik tutmuyor henüz ona bağlı da olabilir dediler bazısı ultrason normal olsa da kas gergin gibi geldi dedi. Kimse net konuşamadı. Bize de hareket gösterdiler ama kızım çok ağlıyor daha dokunmadan başlıyor zaten o germe hareketlerine icim gidiyor eğer yoksa çocuğa işkence gibi geliyor varsa ben de fizik tedavi aldırmak istiyorum arada kaldık
Kendi baş hareketini yaparken mi acı kalıyordu yoksa siz hareket ettirince mi kaliyor. Bizim hareketler normal ama baş duruşu yan hafif. Bize de kimse net bisey diyemedi var da yok da. Varsa çok hafif hemen düzelir dendi. Günde kaç kez yapıyorsunuz hareketleri çok ağlıyor mu

Kizlar gunduz uyku saatleri azaliyor mu sizinde?
Gündüz saatleri normal bizim de gece çok fazla uyanmaya başladı uyanık kaldığı saatler uzadı ama
Ben bu uyku işini çok merak ediyorum, herkes farklı bir şey söylüyor. 4. ay uyku gerilemesi kalıcıdır diyen de var Bugün ilk üç uykuda 1:15 dk falan uyudu, normalde 30 dk sonra uyanıyordu, ben tekrar uyutuyordum. Acaba dediğin gibi uzuyor mu uykular

İlk doğum yaptığımız zamanlar bir instagram paylaşımına denk gelmiştim, herhalde bir çocuk doktoruydu, kepçe olmasın diye ne yapabiliriz diye soruyorlarmış. Hiçbir şey yapamazsınız demişti. Hiç takma kafana maalesef insanlar böyle

Çok zor oluyor evet sırtı yere gelsin istemiyor pehlivan mübarek dönsün falan diye yatiriyorum yüz üstü kaslar güçlensin ama nerdee ağlamakla kurtarıyor kendini sonra bir 10dk kucağımda söyleniyor
Canım karınüstü yatırıken önüne hareketli oyuncak ya da şarkılı ışıklı oyuncak koymayı denedin mi? Öyle biraz ilgilenip süre uzayabiliyor. Kurmalı oyuncakları tavsiyle ediyorlar. Ben denedim işe yaradı cidden

Kucakta oturtuyorum ama koltukta hiç denemedim erken gibi geliyor.. 5 aylık olduktan sonra koltukta o istekliyse denerim ama bizimkide hiç yatmak istemiyor hep bir merak hep bir gezme isteği çok yorulunca kanguruya koyup dolaşıyorum mecbur

Dün geceden beri öyle pertim ki... Haftasonu aöf sınavı vardı, 2 gün sınava girdim. Annem geldi baktı. Sadece 2,5 saat ayrı kaldık. Ilk gün iyiydi, durmuş. Ikinci gün ben evden çıkınca uyumuş 1,5 saat. Uyanınca biraz beklemiş beni sanırım. Göremeyince kıyamet kopmuş resmen. Eve bir geldim, kıpkırmızı olmuş ağlamaktan. Yüzünde benekler bile vardı kırmızı kırmızı. Neyse ben alınca sakinleşti, emdi. Gece neredeyse saat başı uyandı. Sabah 7 de güne başladık ve hiç uyumadı. Sadece emerken uyuyor, emmesi bitince uyanıyor. Akşam oldu yine çığlık çığlığa ağlıyor. Banyo ettirdim, ayakta emzirdim zar, zor. Uyudu ama ben de bittim

Ayy gelmiş geçmiş olsun canım heralde annesi gitmesin diye uyumadı korkusundan kıyamam kim bilir ne düşünmüstür. Yarına unutmus olur insallah normale döner..

Ayy gelmiş geçmiş olsun canım heralde annesi gitmesin diye uyumadı korkusundan kıyamam kim bilir ne düşünmüstür. Yarına unutmus olur insallah normale döner..
Iki gün üst üste olunca yine gideceğim sandı sanırım. Gece de kontrol etti zaten sürekli. Inşallah unutmuştur

Bizim azaldı bu aralar. 30dk uyuyor kalkıyor yine 30 dk uyuyor hep parca parca.
Bizim de bu ara hep 30 dk. Yat kalk seklinde. Kendi de memnun degil bu durumdan. Hava gunesliydi ve ev kalabalik. Acaba bunlar mi etkiledi diyorum. Geceleri de derin asla uyuyamiyor. Surekli kipir kipir
Bizim de 30 dk. Uyan uyut yine 30 dk. 45i görsek zil takıp oynayacağım.

Deniyorum canim kartlar falan ilgisini çekiyor ama en uzun süremiz 5dk ayna olayını sevmedi oyuncaklari da sevmiyor henüz korkuyor sanki nerde 30dk mümkün değil aslında göğsünün üzerinde duruyor derdi hep kucak gezinsin istiyor dışarıda hiç sesi çıkmıyor mesela saatlerce gez gık demiyor evde canıma okuyor

Kiyamam cok akillilar. Tabi siz hep ikinizsiniz iyice aradi annesini goremeyincd.

Öncelikle evinde 4 patili dost besleyen arkadaşlarım oyun matı almayı düşünüyor musunuz benimki sağolsun baya tüy döküyor almakla almamak arasında kararsız kaldım açıkcası 600 den başlıyor fiyatları da

Tüye gerek yok bizim ki yarı ortak gibi
Kardan paylı ortak da diyebiliriz Bkz Ekte
Ben halı değilde çit almayı düşünüyorum içine de minder

Eklentiler

• 9EE8945A-524D-43B6-B166-3462AA482B4E.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 56
Tüye gerek yok bizim ki yarı ortak gibi
Kardan paylı ortak da diyebiliriz Bkz Ekte
Ben halı değilde çit almayı düşünüyorum içine de minder
Yerim ben bunu yaa benim köpeğim var dogduğu günden beri çok tepkiliydi asla yakınına gelmiyordu sokaktan sahiplendim küçük çocuk tramvası olabileceğini düşünüyorum ama 2-3 gündür yerde uzandığımızda gelip yanımızda yatıyor ben şok çiti de düşündüm aslında daha güvenli olur mu diye dee sizin minik çitede ortak olur gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…