2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynenn doğru demiş ama benim ilk gittiğimde teste gerek yok yaptırma başka yerde de demişti bu doktor sormadan test yaptı Hee şu bi gerçek kii test yapılması bence boşuna çünkü sonuç %60 veriyor diyor yani yine sağlıklı bi sonuç değil tek çare diyet yapmak deyip geçiyorlar kontrollü diyet yapıp arada açıp deneyip devam edeceğiz artık. Benim asıl merak ettiğim bu diyet açma nasıl oluyor kaç gün sonra belirti verebiliyor mesela bu konuda hiç bilgi almamışım doktordan

Nasıl çalışıyor kaymayan bir şey mi mantığı nasıl?
Kayma yapacağını düşünmüyorum tekerlekleri baya iyi yavaş yavaş dönüyor oyuncakları da güzel sürerken müzik çalıyor ama bence 490 etmez tepkisi güzel olur mutlu olursa değer diye yorumum değişir tabi

Eklentiler

• IMG_20220110_142746.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 51
Kuzum Ek gıdaya başlamada bebeğini tanıcaksın o sana gösterecek dedi. Anlarsın zaten dedi. 6. Aydamı dedi erkende olabilir dedi. Tadım içinde aynısını söyledi. Tadıma 4. Ayda başla dedi zaten geçen sefer söylemişlerdi bebek isterse ver diye. Bizde dün puding yiyorduk bize bakıyordu ister gibi eşimde azcık ağzına sürdü. Doktorda buna devam edin isterse verin bişeyler dedi. Ama biz tabi belki haftada bir yada 2 kere yapıyrz bunu zaten 2 hafta önce başlamıştık. yutmuyor sadece tadına bakıyor.

Canım sordum doktora. Sakral gamze eğer içeri doğru çok derin ise tehlikeli olabilir dedi. Bu kez benimkine baktı yine bu tehlikeli değil dedi. Hatta tüylenme falanda var bebekte. Senin geninden kaynaklı dedi. Sen ne yaptın? Gittin mi doktora ?

Canım çok teşekkür ederim bende zamanla başlayacağım o zaman bebişe göre su sıralar oturmakla kafayı bozmuş durumdayız pusetten atıyor resmen kendini ya. Önce aşağı kaydırıyor sonra iyice dibe gelip atlamaya çalışıyor sıpa. Yavaş yavaş oturma olayına başlamak istiyorum bakalım belki rahat eder. Şimdilik yarım oturma yapıyoruz şezlong gibi

Ya sorma, bizim bıdığa da sürekli erkek muamelesi yapıyorlar. İsim de unisex bir de İlla pembe giydireceğiz kız diye bandana kurtarır ama o da muhtemelen sürekli kaybolacak

Çok geçmiş olsun canım ya inşallah çok hafif geçer hepimiz için. Ben hamileyken geçirmiştim ama doğumdan sonra hiç olmadım köşesinden döndük. Bol bol su içmeyi ihmal etme ❤
geçmiş olsun size de. Doldurdum sürahileri getirdim salona
Yalnız yavaş yavaş geliyor o kırgınlık eşim evde olunca bir de biraz iş yaptım, bünye de alışık değil iyice çöktüm sanırım.

Ayy hiç yapma bence dinrsdsn çıkıyor acısı. Eşim kendini iyi hissediyor diye yapmıştı sonradan vurdu ona, o da beni uyarmıştı ama ben dayanamadım yaptım ve yamuldum çok çok dikkat edin bol su, vitamin ve dinlenmek gerek

Oturma işi konusunda ben de heyecanlıyım ama bir yazı okudum, destekli oturtunca bebeğin daha az antrenman yaptığı ve kasların yeterince gelişmediği falan yazıyor, aşağıda linki bırakıyorum. Bana mantıklı geldi. Uyanınca emzirip, altını değiştirip hop yere bırakıyorum ben, kendi kendine takılıyor sırt-göbek ve göbek-sırt dönebilmeye başladı, ekseni etrafında dönüyor ve kendini ileri itebiliyor. Bir oyuncağını gördü mesela, oraya gidip uzanıp alıyor artık. Yerde çok zaman geçirmesine bağlıyorum ben. O yüzden kendi oturana kadar bırakmaya karar verdim. Nadiren oturturum belki, o kadar.

Aa bunu hiç bilmiyordum bence de mantıklı. Tuttum ben bu fikri teşekkür ederim

Ya sorma, bizim bıdığa da sürekli erkek muamelesi yapıyorlar. İsim de unisex bir de İlla pembe giydireceğiz kız diye bandana kurtarır ama o da muhtemelen sürekli kaybolacak
Hahaha bir ara mavi hırka giydirmistim gören erkek diyor bende sürekli pembe kirmizi giydirmek istemiyorum gri yeşil mavi bu renkleri de giydiriyorum ilerleyen zamanlarda biraz kıza benzerler inşallah

Hiç halim kalmamış zaten, yemek yedik, tabakları götüremedim mutfağa koltuğa yayıldım. Bi de bu bebeyi kanguruyla uyutuyoruz biz, o işi ne yapacağız hiç bilemedim

Hiç halim kalmamış zaten, yemek yedik, tabakları götüremedim mutfağa koltuğa yayıldım. Bi de bu bebeyi kanguruyla uyutuyoruz biz, o işi ne yapacağız hiç bilemedim
Allah yardımcın olsun canım kolayca geçip gitsin inşallah

Hahaha bir ara mavi hırka giydirmistim gören erkek diyor bende sürekli pembe kirmizi giydirmek istemiyorum gri yeşil mavi bu renkleri de giydiriyorum ilerleyen zamanlarda biraz kıza benzerler inşallah
kıyamam.
Ben de giydiriyorum her renk ama herkes erkek diye diye mavi almamaya başladım artık ister istemez etkileniyorsun.
Biz biraz tırmanışla ilgileniyoruz, Antalya’dayken oradan bir tanıdık espri yaptı aklınca, tırmanışçı olmasın, sörf falan yapsın; orada bikinili kızlar var falan diye düşündükçe hala sinirleniyorum, neresinden tutsan elinde kalıyor ettiği laf

Bu bana çok mantıklı geliyor. Yani dediğin gibi yutmuyor mideye gitmiyor bile tadını alıyor sadece . 4 dolsun bende yapacağım bunu .. üniversitede bir hocamız da söylemişti 4 ayla beraber sadece dudaklarına yada damağına değdirip farklı tatları erken almasını sağlayın diye.. o zamandan beri aklımda

Dışarıdan söylenilen saçma sapan sözlere gerçekten çok sinir oluyorum
Benjm kızımda hafif kepçe kulak olmuş eltilerim sürekli kepçe kulak olmuş diyip duruyorlar kızım doğduğundan beri şapka takmazdi taktiği zaman ağlıyor hiç sevmiyor o yüzden sürekli kulakları katlaniyordu gördüklerinde neden önlem almadin neden şöyle yapmadın ya benim kızım diyorum olsun bu haliyle de çok güzel diyorum ama gerçekten düşündükçe bunları çok sinir oluyorum

Çok geçmiş olsun acil şifalar su gibi atlatın inşallah
Zeytin yaprağı suyu ve suya bi bardak suya bi damla kekik yağı bana çok iyi gelmişti.bebeye de bol bol emzirmek dışında bi şey önermiyorlar bildiğim.hem koruyucu hem bağışıklık güçlendirici

Dün babannem anneme dedi benim için "bu da şişman kaldı böyle napcaksak".. bi benzerini anneannem de ablama daha 40ı çıkmamışken demişti.. ben zaten aynadaki goruntumden nefret ediyoken biri yüzüme tokat gibi vurdu durumu. Sonra düşündüm bir kadından ne kadar cok şey bekleniyor.
Yaşı geçmeden evlensin, evlenince formu hic bozulmasin, dört dörtlük ev hanımı ve eş olsun, çalışıyo olsa bile asla evi eşini ihmal etmesin, gecikmeden dogum yapsın, hamileyken de cok kilo almasin, normal dogum yapsin, hemen kilo versin ve sütü çok olsun mama vermesin aman ha.. bu süreçte anne olmuş olması eşiyle ilişkisini ve ev düzenini hiç etkilemesin, bı çocuğa bakamiyo mu ne var bunda vs vs..
Ya cok büyük haksızlık değil mi.. erkek evlenip kilo alınca evlilik yaramış eşi iyi bakmış, biraz yaşlansa ee çok çalışıyor olur o kadar falan denirken kadınlardan neden mükemmel olmalari bekleniyor her durumda. Ve bunu da kadınlar yapiyor yine hemcinslerine..
Babannemin lafina takılmadim zaten yaşlı ve dogum yapalı daha 4 ay olmamış, sütüm azalmasin diye yemeyi kesmicem bi süre daha ama bu yapilan haksızlığa bu zihniyete cok üzülüyorum...

fuzuli_ geçmiş olsun arkadaşım inşallah hafif atlatırsinız. Mümkün olduğunca bebege maskesiz yaklasma, belirtilerin başlar başlamaz pozitifmişsin gibi düşün. Bir de anne hastalanınca sütünde hemen antikor oluşuyor. Ablam covid gecirirken biraz süt sağıp buzluga atmıştı ve aylar sonra küçük kardesim covid olduğunda ona ilaç niyetine o sütten icirmislerdi antikorlu diye. Yani bebeğin icin endişelenme sen kendin bol vitaminli beslen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…