- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.621
Aynennsonradan düşündüm de doktora gelişim geriliğiyle doğduğunu tam söyleyemedik sanırım arada kaynadı sohbet. neyse sağlıklı olsun da boyu da uzar inşallah bebişimin. evet yeni bir doktor önerdi. gittiğime iyi dedi ama bize yakın bi doktor daha önerdi. kimi doktor test yapıyor kimisi yapmıyormuş. benim şimdi gittiğim test yapmayan doktormuş. ay nedir kardeşim doktorların her şeyi farklı.
Kayma yapacağını düşünmüyorum tekerlekleri baya iyi yavaş yavaş dönüyor oyuncakları da güzel sürerken müzik çalıyor ama bence 490 etmezNasıl çalışıyor kaymayan bir şey mi mantığı nasıl?
Kuzum Ek gıdaya başlamada bebeğini tanıcaksın o sana gösterecek dedi. Anlarsın zaten dedi. 6. Aydamı dedi erkende olabilir dedi. Tadım içinde aynısını söyledi. Tadıma 4. Ayda başla dedi zaten geçen sefer söylemişlerdi bebek isterse ver diye. Bizde dün puding yiyorduk bize bakıyordu ister gibi eşimde azcık ağzına sürdü. Doktorda buna devam edin isterse verin bişeyler dedi. Ama biz tabi belki haftada bir yada 2 kere yapıyrz bunu zaten 2 hafta önce başlamıştık.Kızlar kaç gündür söyleyeceğim hep araya bir şey girdi. Biz p.tesi sağlık ocağına gittik rutin kontrol için randevumuz vardı. Ek gıda için 5 buçuk aylık olduğunda tadım yaptırmak istiyorum dedim hemşiremiz de acele etme kilo alımı çok iyi 6.ayın bitmesini bekle dedi. Doyurmak için değil zaten dedim olsun 6.ayda zaten hemen yemek şeklinde vermeyeceksin, bundan sonraki hayatında bol bol yemek yiyecek zaten sen sadece emzir dedi. Kilo alımı iyi olmasaydı, sütün yetmeseydi o zaman erken başlardın öyle yapıyoruz dedi kafam çok karıştı ne yapsam bilemedim. Tabi eşim de bunları duyunca ek gıdaya başlatmak istemiyor. Bu arada kilomuz 6.500 boyumuz 64 cm olmuş
Canım sordum doktora. Sakral gamze eğer içeri doğru çok derin ise tehlikeli olabilir dedi. Bu kez benimkine baktı yine bu tehlikeli değil dedi. Hatta tüylenme falanda var bebekte. Senin geninden kaynaklı dedi. Sen ne yaptın? Gittin mi doktora ?Çok teşekkür ederim..o kadar üzüldüm korktum ki anlatamam artık kendimi hasta gibi hissediyorum korkudan…yarın ben de gideceğim doktora..siz de ben de farklı doktor görüşleri almış oluruz haberleşelim burdan lütfen
Canım çok teşekkür ederim bende zamanla başlayacağım o zaman bebişe göreKuzum Ek gıdaya başlamada bebeğini tanıcaksın o sana gösterecek dedi. Anlarsın zaten dedi. 6. Aydamı dedi erkende olabilir dedi. Tadım içinde aynısını söyledi. Tadıma 4. Ayda başla dedi zaten geçen sefer söylemişlerdi bebek isterse ver diye. Bizde dün puding yiyorduk bize bakıyordu ister gibi eşimde azcık ağzına sürdü. Doktorda buna devam edin isterse verin bişeyler dedi. Ama biz tabi belki haftada bir yada 2 kere yapıyrz bunu zaten 2 hafta önce başlamıştık.yutmuyor sadece tadına bakıyor.
Ya sorma, bizim bıdığa da sürekli erkek muamelesi yapıyorlar. İsim de unisex bir deNeyse ona da şükür alışsa çok tatlı duruyor bebeklerde
O zaman bizde alalım kızımı goren çoğu kişi kız çocuğuna benzemiyor diyor gören erkek çocuk diyor bari bandana alayım da biraz kıza benzesin
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah çok hafif geçer hepimiz için. Ben hamileyken geçirmiştim ama doğumdan sonra hiç olmadım köşesinden döndük. Bol bol su içmeyi ihmal etme ❤
Ayy hiç yapma bence dinrsdsn çıkıyor acısı. Eşim kendini iyi hissediyor diye yapmıştı sonradan vurdu ona, o da beni uyarmıştı ama ben dayanamadım yaptım ve yamuldumgeçmiş olsun size de. Doldurdum sürahileri getirdim salona
Yalnız yavaş yavaş geliyor o kırgınlıkeşim evde olunca bir de biraz iş yaptım, bünye de alışık değil iyice çöktüm sanırım.
Oturma işi konusunda ben de heyecanlıyım ama bir yazı okudum, destekli oturtunca bebeğin daha az antrenman yaptığı ve kasların yeterince gelişmediği falan yazıyor, aşağıda linki bırakıyorum. Bana mantıklı geldi. Uyanınca emzirip, altını değiştirip hop yere bırakıyorum ben, kendi kendine takılıyorCanım çok teşekkür ederim bende zamanla başlayacağım o zaman bebişe göresu sıralar oturmakla kafayı bozmuş durumdayız pusetten atıyor resmen kendini ya. Önce aşağı kaydırıyor sonra iyice dibe gelip atlamaya çalışıyor sıpa. Yavaş yavaş oturma olayına başlamak istiyorum bakalım belki rahat eder. Şimdilik yarım oturma yapıyoruz şezlong gibi
Aa bunu hiç bilmiyordum bence de mantıklı. Tuttum ben bu fikri teşekkür ederimOturma işi konusunda ben de heyecanlıyım ama bir yazı okudum, destekli oturtunca bebeğin daha az antrenman yaptığı ve kasların yeterince gelişmediği falan yazıyor, aşağıda linki bırakıyorum. Bana mantıklı geldi. Uyanınca emzirip, altını değiştirip hop yere bırakıyorum ben, kendi kendine takılıyorsırt-göbek ve göbek-sırt dönebilmeye başladı, ekseni etrafında dönüyor ve kendini ileri itebiliyor. Bir oyuncağını gördü mesela, oraya gidip uzanıp alıyor artık. Yerde çok zaman geçirmesine bağlıyorum ben. O yüzden kendi oturana kadar bırakmaya karar verdim. Nadiren oturturum belki, o kadar.
Lütfen, Kendim Yapabilene Kadar Beni Oturtmayın! - KindyROO Türkiye
Çoğu ebeveyn çocuklarının hareketli olmasına yardımcı olmak düşüncesiyle onları erken yaşlarda destekleyerek oturur pozisyona getirirler.kindyroo.net
HahahaYa sorma, bizim bıdığa da sürekli erkek muamelesi yapıyorlar. İsim de unisex bir deİlla pembe giydireceğiz kız diye bandana kurtarır ama o da muhtemelen sürekli kaybolacak
Hiç halim kalmamış zaten, yemek yedik, tabakları götüremedim mutfağaAyy hiç yapma bence dinrsdsn çıkıyor acısı. Eşim kendini iyi hissediyor diye yapmıştı sonradan vurdu ona, o da beni uyarmıştı ama ben dayanamadım yaptım ve yamuldumçok çok dikkat edin bol su, vitamin ve dinlenmek gerek
Benim büyük kız da öyleydi delikanlı paşam falan derlerdi çocuğuma
Allah yardımcın olsun canım kolayca geçip gitsin inşallahHiç halim kalmamış zaten, yemek yedik, tabakları götüremedim mutfağakoltuğa yayıldım. Bi de bu bebeyi kanguruyla uyutuyoruz biz, o işi ne yapacağız hiç bilemedim
Hahahabir ara mavi hırka giydirmistim gören erkek diyor bende sürekli pembe kirmizi giydirmek istemiyorum gri yeşil mavi bu renkleri de giydiriyorum ilerleyen zamanlarda biraz kıza benzerler inşallah
Bu bana çok mantıklı geliyor. Yani dediğin gibi yutmuyor mideye gitmiyor bile tadını alıyor sadece . 4 dolsun bende yapacağım bunu .. üniversitede bir hocamız da söylemişti 4 ayla beraber sadece dudaklarına yada damağına değdirip farklı tatları erken almasını sağlayın diye.. o zamandan beri aklımdaKuzum Ek gıdaya başlamada bebeğini tanıcaksın o sana gösterecek dedi. Anlarsın zaten dedi. 6. Aydamı dedi erkende olabilir dedi. Tadım içinde aynısını söyledi. Tadıma 4. Ayda başla dedi zaten geçen sefer söylemişlerdi bebek isterse ver diye. Bizde dün puding yiyorduk bize bakıyordu ister gibi eşimde azcık ağzına sürdü. Doktorda buna devam edin isterse verin bişeyler dedi. Ama biz tabi belki haftada bir yada 2 kere yapıyrz bunu zaten 2 hafta önce başlamıştık.yutmuyor sadece tadına bakıyor.
Dışarıdan söylenilen saçma sapan sözlere gerçekten çok sinir oluyorumkıyamam.
Ben de giydiriyorum her renk ama herkes erkek diye diye mavi almamaya başladım artıkister istemez etkileniyorsun.
Biz biraz tırmanışla ilgileniyoruz, Antalya’dayken oradan bir tanıdık espri yaptı aklınca, tırmanışçı olmasın, sörf falan yapsın; orada bikinili kızlar var falan diyedüşündükçe hala sinirleniyorum, neresinden tutsan elinde kalıyor ettiği laf
Çok geçmiş olsun acil şifalar su gibi atlatın inşallahKızlaaaaar babamızın covid-19 testi pozitif çıktıbizim hem 4. ay kontrolleri hem de aşılar yalan oldu. Onlara yapacak bir şey yok da, minik kelebeğim hasta olursa diye korkuyorum doktorumuzla konuştuk, ateş, öksürük, solunum sıkıntısı, ishal olursa hemen test yaptırın ona dedi. Ben de sanki yavaş yavaş hasta oluyor gibiyim zaten minicik evde kim nereye kaçacak
Hamileyken geçiren vardı hatırlıyorum da, bebişler doğduktan sonra geçiren var mıydı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?