2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O kadar çok ki çevremizde böyleleri. Destek olmak yerine seni yıkmak için çaba harcıyorlar adeta.
Benim bebeğimde zor kilo alıyor, tek meme besleniyor, onu da şimdilerde reddediyor. Mama ile besleniyor artık. Ve bana dedikleri yeni doğmuş bebek gibi, falanın yeni doğdu ama nasıl tombul, 2 göğsü de süt dolu, senin yok sütün belliki vs vs...
Gerçekten çok zor kadın olmak.

Bende aynı seninle aynı durumdayım kilosuna baktılar bugün. 6.840 boyu63.5 aşısınıda oldu 8 hafta sonra bir aşı daha olacakmış.

Teşekkür ederiz Duymamıştım zeytin yaprağını ama hamile ve emziren kadınlara önerilmez yazıyor muhtemelen bir şey olmaz ama, çok kötü olmazsak gerek yok şimdilik. Umarım bebem rahat geçirir
Teşekkür ederiz, inşallah
Maske takmıyorum, eşim 4 gündür hasta, 4 gündür birlikte uyuyoruz. Zaten bulaşmıştır ikimize de, bebişi korumanın bir yolu yok artık. Bol bol emzireceğim, bakalım.

Ya ne kadar sinir bozucu bizim elimizde olan seyler mi bunlar.. o kişi ne yapmış da süt doluymus acaba.. ben kendim 4 kilo doğmuşum ve ailemin en fakir zamaninda, annemin hic beslenemedigi kendine bakamadıgı bi dönemde. Bense prensesler gibi rahat hamilelik yaşadım herseyi yedim içtim benimki de zayif doğdu mesela bı sure de kilo alamadi napalim yani Allah can sağlığı versin bize bağışlasın evlatlarımızı

Canım sizde tortikollis mi vardı bi ara sanki böyle birseyden bahsetmistin. Canım çok sıkkın ben şüphelendim doktorlar 2 ye ayrıldı kimi var diyor kimi yok çok üzgünüm
Bizde geçen ay kontrolünde şüphelendiler, boyun ultrasonu çektirdik ama tam tanı konmadı. Ortopedist bir kaç hareket gösterdi ama çocuklara çzel fizik tedaviye götürdük. Eğer içinizde şüphe varsa ilk bir usg çektirin scm kasını ölçsünler bir görüntülesinler, sonra da terapi çok iyi geliyor. Ama ne kadar erken başlarsanız o kadar kolay yol alırsınız. Bizimki 2. Seferde baya düzeldi ben hareketlere evde devam ediyorum. Size bi ara özelden yazayım.

bana da test icin oyle dediler. Beb persembe gunu diyeti acicam. Once firinlanmis sut, sonra firinlanmis yumurta, sorun olmazsa yayla corbasi. 3 er gun deniyoruz. Once bi lokma, sonra iki sonra uc gibi. Reaksiyon olursa napicaz o kismi yas ayip gorucez.

Yalnız değilsin canım. Birde o bu şu hemen verdi kilolarını derler ailede olsa insanlar kötü hep bunu derim. Lafın insanı nasıl üzecegını anlamıyorlar bilmiyorlar belkide bilerek yapıyorlar

Bi yakinim icin soruyorum. Fizik tedaviden ne kadar zamanda etki gordunuz?

Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor.. dün eltime gittik yemeğe. Oğlum çok sosyal bir bebek gerçekten güleryüzlü yabancı seçmez filan en azından şuan öyle .. eltimin sorduğu soru şu annesini görmese arar mı acaba?? Bunun altında emzirmediğim için bunu sorduğunu biliyorum! Ne saçma sorudur bu! Kayınvalidem sağolsun aa tabii arıyor annesi odaya girsin hep onu izliyor dedi cevap vermeme gerek kalmadı . Ve bunu soran iki çocuk annesi. Komik gerçekten..
Kizlar gunduz uyku saatleri azaliyor mu sizinde?
Yok gibi bizim.. yarım saat 15 dk şeklinde

İnşallah sorun çıkmaz alerji kalkmış olur canım bilgilendirme için teşekkür ederim 1 ay beklemedeyim bende

Ben danayı açtım mukus devam etti, gaza geldim az peynirli tost yedim pazar günü, salı günü yüzünde attı perşembe temizdi. Fikir vermesi açısından.

Psikolojik şiddet resmen..

Bi yakinim icin soruyorum. Fizik tedaviden ne kadar zamanda etki gordunuz?
Joynsscum bizimki çok dramatik değildi. Başını sağ omzuna getirebiliyorken solunda açı kalıyordu, çenesi omzuna gelmiyordu. 2 hafta içinde 3 kere gittik, o baya etki yarattı, sonra hareketleri evde denedik şimdi çok daha iyi. Yarın 10 gün sonra 4. Kez gideceğiz ama umarım son olur bugün doktor da gayet iyi buldu çünkü. Tabi evde çalışmaya devam.

Teşekkür ederiz Duymamıştım zeytin yaprağını ama hamile ve emziren kadınlara önerilmez yazıyor muhtemelen bir şey olmaz ama, çok kötü olmazsak gerek yok şimdilik. Umarım bebem rahat geçirir
bi şey dicem ,sana bunu yazarken emziriyor olduğumuzu unuttum. valla akıl akıldan üstündür. iyi ki baktın emziren anne içebilir mi diye

kesinlikle katılıyorum. oturamayan bebeği oturtmaya çalışmak emeklemeden yürütmeye çalışmak gibi. kendi kendine oturma çabası yine kendi kendine yaptığı bi nevi egzersiz çünkü.
Kizlar gunduz uyku saatleri azaliyor mu sizinde?
bizim zaten max 45 dakka ama 4. ay itibarı ile artıyor uyku saatleri. gerileme bitiyor diyordu okuduğum sayfada.

bi şey dicem ,sana bunu yazarken emziriyor olduğumuzu unuttum. valla akıl akıldan üstündür. iyi ki baktın emziren anne içebilir mi diye
İlk açtığım sitede yazmışlar, yoksa aklıma bile gelmezdi bakmak hatta saç dökülmesine iyi geliyormuş. Sana o mesajı yazdıktan sonra onu düşünüp, ee alsam ya dedim hamile beyni, lohusa beyni… hala beynimin yarısı yok gibi benim

Kızlar benim kız sürekli ya oturmak istiyor ya kucak istiyor hep gezdirmek yatirinca kıyamet kopuyor koca gün kucaktada olmuyor çok tatlış hiç ayrılmayalım evet ama koltukta oturtuyor musunuz siz başını tutuyor sorun yok ama daha çok küçük sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…