2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tüye gerek yok bizim ki yarı ortak gibi
Kardan paylı ortak da diyebiliriz Bkz Ekte
Ben halı değilde çit almayı düşünüyorum içine de minder
Bizde de durum farklı değil. Kapıyı “aa bize ne aldınız yine” diye açıyorlar bimin şu oyuncağını da herkes kedisi için aldı lütfen itiraf edelim artık .
Ben düşünmüyorum çünkü evde kedi değil ayı besliyoruz. Köpükten mamül her şeyi tırnaklayıp dişleyip mahvediyorlar. Ben çocuk halısı alıp altına yoga matı serdim, onun üzerne de ince bir yorgan. Aynı işi görüyor.

Yorgan felan tüyleri tutuyor matların dış yüzeyi silinebilir özellikte oluyor diye kafam karıştı benimde tam olarak sanırım köpekler daha uslu oluyor kedilere göre tırnaklayıp dişlemek yok bizde

Canım benimkiler de asla 30dk durmuyor 5dk karın 5dk sırt 5dk karın 5dk sırt olarak yuvarlıyorum ben. Bu arada yuvarlamayı da öneriyorlar dönmeyi öğrenmesi için. Aynı kucak olayı bizde de var özellikle akşam saatleri gözünün üstünde kaşın var modu oluyor hiç bir şeyi beğenmiyorlar.
not: bu mesajı aşırı sırt ağrısı çeken bir anne yazmıştır

Yorgan felan tüyleri tutuyor matların dış yüzeyi silinebilir özellikte oluyor diye kafam karıştı benimde tam olarak sanırım köpekler daha uslu oluyor kedilere göre tırnaklayıp dişlemek yok bizde
Köpek komuttan anlıyor da bizim kediler işte minik sevimli teröristler . Ben o yorganın üzerini kullanmadığımızda çarşafla örtüyorum o da biraz koruyor. Evi 50 kere süpürsem de tüy illa oluyor bizde. O silinebilir matlar çok güzel, terapiye gittiğimiz yerde var üzerine ilk kez basınca bütün evi bundan kaplatsak keşke dedim hatta. Silinebilir olması da çok güzel ama bizim için uygun değil malesef Alamadığım şeyin de bu kadar reklamını yapmam .

Bimin son sattigi oyun halisindaki hisirtili oyuncaklar ilgisini guzel cekti sirt ustu guzel duruyor cok durmak istiyor biz cekiyoruz yuzustu pek uzun surmuyor durmak istemiyor

Evet sizin minikler parça pinçik eder bırakır tüye malasef çözüm yok ya yutacak diye korkuyorum valla bu arada senin bebiş tüyleri çekme girişimine giriyor mu

Evet sizin minikler parça pinçik eder bırakır tüye malasef çözüm yok ya yutacak diye korkuyorum valla bu arada senin bebiş tüyleri çekme girişimine giriyor mu
Kedileri fark etti ama biri hariç kediler yanına yaklaşmadığından daha çekme yok. O yaklaşanın kürküne de elini sürtüyorum farklı doku hissetsin diye. Ben eve yetişemediğimde bebeğin üzerindeki tüyleri ruloyla temizliyorum, en kolay o geliyor artık.

Az önce 4. Ay aşımızı olduk bizde.. kilomuz boyumuz ortalamada.. kızlar kalbinde üfürüm var 6. Ayda bi çocuk kardiyoloji ye gösterin dedi doktor..
bunu yaşayam var mı? Endişelendimm

Atak haftasi hesaplama diye google giriyorum ilk çıkan sayfaya göre atak dönemimizin 5. Günündeymişiz ve daha 30 gün varmış.. zaten belli bi haftadir hep huysuz biz dişe bagliyoduk biraz da kulağında enfeksiyon başlangıcı var diye, uykusuz diye vs vs sebepler düşünüyorduk ama aksamlari cok geriliyodum. Eğer atak dönemi diye bisey varsa dibine kadar yaşıyormuş çocuk meğer. 35 gün atak dönemi mi olur yaa

Ya bu kulak tutmayı bizimki de yapıyor arada. Bize doktor diş çıkartırken aynı sinir olduğu için kulakları da tutarlar demişti. Yine de sen yazdıktan sonra daha da dikkat etmeye başladım. Bekli ondan da olabilir bak.

Bimin son sattigi oyun halisindaki hisirtili oyuncaklar ilgisini guzel cekti sirt ustu guzel duruyor cok durmak istiyor biz cekiyoruz yuzustu pek uzun surmuyor durmak istemiyor
Eğer durmak istiyorsa ağlayana kadar bırak bence. Bize geçen ay kontrolde özellikle artık oyun halısında vakit geçirsinler hışırtılı kitap vs verin dedi.

Valla kisa sürer inşallah benim de belim ağrıyor çok hafif değiller artık sende birde 2 tane birini indir birini al bazen ikisini birden oy oy

Bizimkilerden biri de tutuyor çekiyor ama genelde uykusu varken yapıyor ben hep ona bağlamıştım ama diş yerleri de hafif beyazladıo ondan mı acaba

Kızlar diş öyle çocuğu uzun haftalar rahatsız etmiyor. Alıntı yapamadım üstteki konuşmalara cevap yazmak istedim. 2 3 gün en fazla 1 hafta. O da diş artık dayanıyor o zaman çocuk huzursuz oluyor. hepsinde de rahatsızlık olmaz zaten kolay çıkabilir de bazen. Kaşıntı varsa da o da öyle bariz rahatsız eden bir şey olmuyor. Benim şu an kızımda gözlemlediğim uykusunu alamazsa öyle huysuz oluyor

Valla kisa sürer inşallah benim de belim ağrıyor çok hafif değiller artık sende birde 2 tane birini indir birini al bazen ikisini birden oy oy
Bundan sonra böyle diyor herkes, sırt ağrısıyla yaşamayı öğrencez sorma ya bazen taşıyorum ikisini birden ama cidden zor artık. Çok kıpır kıpırlar

Kıyamam içim cız etti
Gerçekten seni kontrol ediyor bizimki de başladı
Babasıyla bile durmuyor
Bu dönemlerde artık böyle oluyor herhalde benimkide beni görmeyince basıyor çığlığı babasinda da beş dakika duruyor yanına gittiğimde gördüğü gibi gülerek ağlıyor ben onunla konuşunca susmaya başlıyor artık

Kızlar bizim gecemiz biraz zor geçti. 38’in üstüne çıktı miniğimin ateşi. Soyduk, ıslak havluyla sildik falan 37,8 civarına düştü. Calpol de verdik ama daha fazla düşmedi ateş, hala oralarda. Yatakta uyumak istemedi, kucağımda uyumak istedi küçük fasülyem. İlk günlere döndük emzirme yastığında hem emiyor hem uyukluyor. Az önce ağlayınca, tekrar calpol verdim, biraz rahat uyur belki
Bebişler hasta olmasın ya, kıyamam hiç

Eğer durmak istiyorsa ağlayana kadar bırak bence. Bize geçen ay kontrolde özellikle artık oyun halısında vakit geçirsinler hışırtılı kitap vs verin dedi.
Aglayana kadar tutarsam biraz uzun sürebilir 20 30 dakika kalabilir cok heyecanlaniyor hisirtili oyuncaklar değince ses cikiyor hisirtili kitabi da 2-3 kez anlatmaya calisiyorum kardesim göndermiş poppy nin hikayesi kiwico güzel bi kitapmis renkleri vs keske baskada olsa cok pahali internette baktim bir de iyi bir hikayesi olmalı

Sizin kedi sayısı fazla sanırımmm yanına yaklaşandan cesaret alıp diğerleri de zamanla gelecektir bizimki de hiç yanaşmazken misafir bi köpeğimiz oldu onun gelip yaladığını görünce yaklaşmaya başladı artık ama oğlum sağolsun çekmeye çalışıyor sürekli gerçi kimi bulsa yoluyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…