2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim Dr dişle pek ilgili degil dedi. İnternette de baktım dis etleri iyice kabarıp çıkmaya yaklasinca daha çok kulağa sıkıntı verirmis, bizimkinde daha o şekilde değil

Uyku bizimkinin sorunlu zaten gündüz 2 kere 45 er dk uyuyor ama aksam üzeri 6 dan sonra uykusu geldigi halde uyutamiyorum o yüzden aksamlari hep huysuz. Salyasi çok arttı ve eli hep ağzında, bazen biz parmağımızı veriyoruz cok fena ısırıyor hırslı sekilde o yüzden diş meselesi hep aklımda. Dediğin gibi henüz kabarma falan yok ama bu tarz durumlari her akşam yaşıyoruz. Doktor ağzına baktı kulak tutma durumu dişten değil daha dişe çok var dedi zaten

kıskanıyorlar evet ama çok zararsızlar :) terkedilme korkusu yaşıyor da olabilirler.
gerçi benim kediye (ki ben artık ona katil köpek balığı diyorum) ben çok güvenmiyorum yemek vermediğimde gözümün içine baka baka gidip çocuğun ayağını ısırıyor veya üstüne yatıyor bebenin

Kızlar bebeği atopik olan var mı belli bölgelerimizde var. O yüzden şampuan krem ne kullanıyorsunuz diye merak ettim

Kızlar bebeği atopik olan var mı belli bölgelerimizde var. O yüzden şampuan krem ne kullanıyorsunuz diye merak ettim
Biiizzz. Kaşlarının üstü, kulak içi ve kulak arkaları egzama oluyor kuruyor kabuk kabuk yavrum. Valla ben sampuandan sandım hatta konak gibiydi ama o geçti. Hemşire bana daha 1 aylıkken yıkama suyuna bebek yağı köy mutlaka demişti bir iki kez yaptım daha yapmadım saçı geçince. Diğerlerine çözüm bulamadım aslında nemlendirici sürmeyi ihmal ediyorum biraz bir de sürüp deneyeceğim.

Benim kızım da bu aralar hep kucakta gezmek istiyor yere yatırınca ağlıyor oyuncaklarla kavga ediyor sürekli onunla konuşalım ayakta gezdirelim istiyor bir de çok bağırıyor çığlık atıyor konuşmaya çalışıyor ben destekli oturtuyorum çok uzun süre değil tabi

Son düzenleme:
Kızlar benim kız bu ay 600 Gr almış ya çok az değil mi. Emiyor da yani. 7 8 dk ama çeviriyor kafasını zorlmıyorum ben de. Neyse aşıyı oldu bakalım. Mukus için diyet yap dedi ama yapmayacağım çocuğun bir rahatsızlığı yok kan da görmedim. Ya d enfeksiyon dedi. Ama her bezinde mukus var hiç mi geçmiyor enfeksiyon olsa. Menenjit için ya 3 5 ya 5 7 ya da 7 9 dedi. Bunları hep hemşire söyledi bu arada doktor diil.

Doktorumuz mustelanın atopik olanını tavsiye etti ona geçeceğiz 1 yaşından sonra geçer inş

Biz 500 gram almışız çok mutlu oldukartık kilo gazla almayacaklar

Bizim de mukus var ama başka hiçbir şey yok doktor geçer demişti azaldı artık her bezde yok. Yanı yanlış yönlendirmek istemem ama bencede diyet yapıp kendini de bebeği de mahrum etme. Kilo içinde bana hemşire 3.aydan sonra kilo alımı yavaşlayacak uykusu azalacak demişti. Kilo alımı hala aynı gidiyor ama uykumuz azaldı.

Oturtma kısmı hariç bu resmen biiz. çok çabuk sıkılıyorlar artık ya emekleseler de onlar da biz de rahat etsek

Evet aynı biz de böyleyiz
Babanın da işine geliyor bak seni istiyor diyip sallıyor bana bebeyi

Biz erken kontrole gittik cuma dört aylık olacak.menenjit için 7-9 ay olacak dedi. Bir de sanırım 13. Ay son doz. 600 gr almış 6500Gr boy 62 olmuş. geçen ay çok az kilo alınca mamaya başlamıştık. Üniden aldığımız Heyet raporuyla çıkan mamayı yemediği için İçine Aptamil karıştırıyordukk. 3 Ölçek normal mama bir Ölçek Aptamil. Veya yarı yarıya. Ama aptamil içinde bulunan inek sütünden kaynaklı bize aşırı kusma yaptığı için bu sefer keçi sütünden yapılan bir mamaya geçiyoruz onu deneyecekmişiz. Gold gibi bi şey dedi.Geçen ay 300 gr almıştı gözleri kalmıştı bitek öyle ufaktı ama çok şükür bu ay toparladı. Ek gıdadan bahsetmedi hiç.ama kilo için 15 gün sonra tekrar görecek.
Ya geçen hafta bi kaç anne burada kiloyu yazdı 4. Ay kontrolüne istinaden. Hepsinin kilosu bizimkine yakındı. Geçen ay çok üzüldüm ama çok şükür paniklediğim üzüldüğüm kadar yokmuş. İyi kötü toparladı. Bu 15 gün sonraki kontrolde kilo iyiyse mamayı bırakacakmışız. Uyumuyor dedim ama o konu üstünde çok durmadı

Çok şükür canım. 600 gr güzel. Zaten kilo alımları azalıyor artık.

Kızımın dişleri çok kaşınıyor Kaşımak için uyumuyor. Ellerinden ziyade parmakları ağzında. Bağıra bağıra kaşıyor. Nelerle uğraşıyorsunuz, bu da dert mi diyeceksiniz belki ama içim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…