2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim azaldı bu aralar. 30dk uyuyor kalkıyor yine 30 dk uyuyor hep parca parca.
Aramıza hoş geldin geçen komşuyla konuştum. Ben çocuk gelişimi okudum biliyorum bazı şeyleri ama insan kendi çocuğunda unutuyor. Kadın bişeyler anlattı ağzım açık dinledim. Oda bir bölüme gitmiş çocukla ilgili ama çok anlamadım. Yarım saat uyuyor dedim. Normal dedi ne zaman bu çocuk bişeyler öğrenecek dedi, uyanık kalacak ki öğrenecek dedi. Ellerini sarim uyurken çok korkuyor dedim. Korkmuyor beyni büyüyor dedi. Herzaman sararsan olmaz normal birşey olduğunu anlasın dedi alışacak dedi. Kendi başına uyuması içinde en başından ayıracaktın yatağı dedi. Yatağına kiraz çekirdeği gibi vişey almış getirdi uyku arkadaşı. Akşam ısıtıp koy yanına sıcaklığına alışmış soğuk olunca uyumuyor dedi. Şimdiler ne derse dinliyorum kadını çok mantıklı geliyor.

Çok şükür canım. 600 gr güzel. Zaten kilo alımları azalıyor artık.
Çok şükür kuzum
Bak ben bunu aldım parmakları geçirip ısırıyor,ısındıkça kaşıyor
Acı çekmiyor dertlenme tatlı tatlı kaşınıyor sadece
Sabah yazmışlar son bi kaç gün sıkıntı oluyor onlara sonra hemen diş patlıyor zaten

Eklentiler

• image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 38
Şaka yapıyorsun yaaa bi alem bunlarda bizimki de geçen beni tekmeliyor diye bi hırladı tabi kızdım hemen yoksa yalnız kaldığında Allah korusun bişey olur felan bence çok şanslılar aslında çocuklarımız bebeklikten bu sevgiyle büyüyecek olmaları çok güzel

Kenşnlikle ekran göstermeyin beynindeki bazı gelısımler algıları kapatıyor ekran

Hosbuldum aslında dediği gibi sürekli uyumasını istiyoruz ama uyanık kalmaya da ihtiyaçları var. Yatak konusuna da katılıyorum bastan alıştırmak en iyisi ama hala şansın var. Bende hala geceleri kundak yapıyorum gündüz yapmıyorum alışsın diye aslında gece de bırakmak istiyorum ama sıçrıyor henüz geçmedi ne yapsam bilemedim.

Bende hala geceleri kundak yapıyorum gündüz yapmıyorum alışsın diye aslında gece de bırakmak istiyorum ama sıçrıyor henüz geçmedi ne yapsam bilemedim.
Bu konuda bende ne yapacagimi bilmiyorum. Gündüz -eğer uyursa- kundaksız uyuyor. Ama gece kundak yapmazsam dalamıyor bir türlü. Sürekli sıçrıyor. Ben de cesaret edemiyorum bir türlü.

Çok güzelmiş ben de birkaç tane diş kaşıyıcı aldım. Bakalım nasıl geçecek bu süreç

Ayni sorun bizde epeydir var.. eşim elini buza sürüp oğlumun ağzına veriyor dişlerini kaşıyor ama cok az rahatlatıyor sonra yine aynı.. diş kaşıyıcıyı da sevmedi silikon midesi bulanıyor hemen

Bu konuda bende ne yapacagimi bilmiyorum. Gündüz -eğer uyursa- kundaksız uyuyor. Ama gece kundak yapmazsam dalamıyor bir türlü. Sürekli sıçrıyor. Ben de cesaret edemiyorum bir türlü.
Belki büyüdükçe düzelir dedim ama gündüz bile sıçrıyor ve uyanıyor çoğunlukla. Inşallah alışırlar ya dönmeye başlayınca sıkıntı olur

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim kızımın da elleri hep ağzında hırslana hırslana bağıra çağıra diş kaşıyıcıları ile mücadele ediyor doktor normal dedi diş hemen çıkmaz ama aniden sürpriz de yapabilir dedi

İşte o sıçraması için beyni büyüyor diyor. Ya şimdilerde memede uyumasını unutturuyorum. Başladım yavaş yavaş 5. Aya kadar inşallah alışır kendi kendine uyumaya. Aslında yine kendi kendine uyuyor gibi ben bi tek koluma alıyorum yada yanıma yatırıyorum emziği veriyorum odada karanlık olunca kendi kendine ninni söylüyor gibi yapıyor mücadele ediyor uyuyor. Seninki kendiliğinden mi uyuyor sallıyormusun. Nasıl alıştırdın sen ?

çok geçmiş olsun..evet bize de çok şükür tehlikeli değil dedi ultrasonla bakıldı temiz dedi..şu kakadaki kan olayı da biterse çok sevinicem diyete devam ediyorum ne kadar sürecek muamma

kızlar bebeğiniz bu ay kaç kilo aldı acaba önceki aylara göre epey az kilo almış bizimki 550 gram normal mi?

çok geçmiş olsun..evet bize de çok şükür tehlikeli değil dedi ultrasonla bakıldı temiz dedi..şu kakadaki kan olayı da biterse çok sevinicem diyete devam ediyorum ne kadar sürecek muamma
Özellikle kan yapan yiyecekleri saptayabildiniz mi? Bizde süt ürünü huysuzluk mukus vs yapıyorken ceviz ve badem kan yaptı mesela.

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce geçer. Allah meleklerimizi korusun

Doktorumuz mustelanın atopik olanını tavsiye etti ona geçeceğiz 1 yaşından sonra geçer inş
Evet ben kullanıyorum krem ve balm olanını yüzü düzeldi bıraktım alışmasın diye şimdi tekrar çıktı uzun aradan sonra domates yedim ondan diye düşünüyorum

Ilginç bir bilgiymiş gerçekten. Benimki emerken uyuyor genelde ama bu durum gündüzleri bazen uzun bazen yarim saat. Eğer mutfakta isim varsa pusetine koyuyorum onda uyuyor ben iş yaparken bazen de yatak odasına koyuyorum etrafı topluyorum yatakta uyuyor kendi kendine. Ama gece uykularımız genelde hep emerken. Dün yatağına koyunca uyandı mesela ama gazı vardı aldım omuzuma koydum gazını çıkardım sonra bir konuşası tuttu benimlebiraz agulaştık ve yorgun düşüp kucağımda uyudu. Hiç sallamadım ben hala kendisi uyuyor ama gece genelde memede uyuyor yerine koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…