2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Haklisin bisey yiyememek benim de sinirime dokunmaya basladi. Kasar peynirini cok ozledim. Gecen bi disari ciktim cafelerde cheesecakeler, cikolatalar gordum cok ozendim benim diyetimi ogrenemeyip hala sunu ye diyenlere deliriyorum ben de. Eslerimizin de sucu yok da iste sinirler gerildi diyetten

Kusura bakmayın sizin bebeğinize test yapıldımı bi türlü yol alamıyorum napıcamı şaşırdım test yapılıp ona göremi diyer başlandı alerjisi olduğu besinlere
Yok gittigim doktorlar daha kucuk diyip yapmadi. Bir doktor ek gida oncesi yapiyoruz demisti. Kucukken cikmazmis. En alerjenleri cikarip acma yolunu denicez ama daha acamadik iste
Sizde kacak olabilir belki ambalajlari iyice okumal fayda edebilir. Kan surekli gelmeye devam mi ediyor?

Ben evde her şeyin bir makinesi olması fikrine karşıyım Tencere, metal süzgeç ve cam rende işimi görür sanıyorum. Şimdiden almak yerine ek gıdaya geçtikten sonra ihtiyaç duyarsan o zaman karar ver bence. Bir de benim kızım bu aralar her sesten korkmaya başladı. Evde ne blendır calıştırabiliyorum ne de süpürge. Ipli soğan dograyıcı var, ondan bile korkuyor.

Ben bundan aldim yorumlarda gereksiz gelmisti ama cok ise yaradi diyenler vardi etkilendim, aldim

Bende basta öyle düşündüm sonra görünce bir hoşuma gitmişti oturup düşününce gereksiz buldum açıkçası bende. Bizde süpürgeden değil ama blenderdan korkuyoruz ya

Bir alemler valla bizimki şimdi göbek üstünden sırt üstüne de dönmeye başladı. Rahat ederiz sanmıştım ama bu sefer de tam olarak ulaşmak istediği noktaya gidemezse ağlıyor emeklemeden bize rahat yok sanırım
o da ilginçmiş. Mama verin derse doktor, umarım dediğin gibi olur. Yoksa şırınga falan uğraşılmaz artık

İçinde azıcık var yiyiver bundan bişey olmazlar dolanıyor benimde etrafımda sanki keyfimizden yapıyoruz neyse geçecek bu günler elbet o zamann neler yiyecem nelerrrr

Kizlar teşekkür ederim 4. Ay asisiyla ilgili cevaplariniz için. Benim 6 yaşında kızım var birde ama hiç hatirlamiyorum hangi aşıda ne yaşadıgini. Dönme konusunda ise ben hiç acele etmiyorum. kızda herşeyi kafaya takardim yok donmesi lazım aman oturma zamanı, yok emeklesin diye diye sürekli antrenörlük yapıyordum dönmesi oturması emeklemesi yürümesi için hep çalışmalar yapiyordum.sonunda 9,5 aylıkken yürümeye başladı ama hiç iyi olmadı =)) evde her yerden çıkıyordu. Emekledigi zaman ben banyoya girip çıkana kadar yanıma anca geliyordu. Ama yürümeye başlayınca beraber giriyorduk ( wc ye ). Hep yanımda olmak istiyordu cunku. O yüzden hiç acele etmeyeceğim oglanda.

Burda bebişi hasta olanlar olmuştu. Kızımın ateşi var ayrıca öksürük öksürük için ne yapabilirim
Çörek otu ezip zeytin yağı ve sarımsak ezmesiyle karıştırıp bebebin tabanlarına sürün diye yazmışlardı burada
Çok geçmiş olsun

Burda bebişi hasta olanlar olmuştu. Kızımın ateşi var ayrıca öksürük öksürük için ne yapabilirim
Serum fizyolojik ve soguk buhar uygulamasi yapmistik biz hasta oldugunda. Nebulizator denen buhar makinasiyla. Oksuruk varsa ihmal etmeyin doktor cigerleeini dinlesin. Cok gecmis olsun

Geçmiş olsun biz yeni korona atlattık ama sadece ateş olmuştu bizde. Ateş için klasik, üzerini çıkarttık, ıslak havluyla koltuk altlarını, alnını sildik ve ılık duş aldırdık.
Umarım iyileşir hemen

Dün hızlı trenle Eskişehir’e geldik size maceramızı anlatayım
Trene binmeden bi 15 dk kestirdi ve uyandı. Sonra uyumuyor, ama uykusu var. Trende de kalabalık bir grup var, yüksek sesle konuşuyorlar neyse, şikayet ettiler grubu ve sustular bu arada uyumayınca, acıkmıştır diye emzireyim dedim, yine kavga ede ede azıcık emdi ve tataaa kaka yaptı gittik tren tuvaletinde altını değiştirdik ama zaten sallanıyor tren, alt değiştirme tahtasında bebeği tutup alt değiştirmek ciddi marifet. Düşüp klozete oturuverecekti bebem valla Neyse, sonra uyudu, yarım saat ve uyandı. Eline oyuncak verdim, bağırıyor, emzireyim dedim yine iki cok cok o kadar. Ve ağlıyor, çünkü alamadı uykusunu. Gittik tekrar vagon arasına kanguruyla, orada uyudu. Sonra eve gelene kadar uyanmadı zaten, kıyamam çok yorulmuş
Business’tan almıştım bileti, tek kişilik koltuk hem, hem de rahat olur diye. Diyorum ki bir dahakine doğu ekspresinden numarasız bilet alacağım, 15 dk ancak oturduk yolculuk boyunca koridorda takılıyoruz nasıl olsa
Öyle işte, zordu. UkaderU , seni andım

Gündüz bebeği kendi kendine yerinde uyuyakalan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz emzigiyle baybneste ve ya koltuk gibi bi yere birakinca uyuyor mu ?

Ben paketli gııda yemiyorum hiç.. size test yapmadan neleri yasakladı listeniz varsa paylaşırmısınız. 2 aydır kan görmekten psikolojim bozuldu bebeğimde ağrısı oluyo

A Ancelika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…