2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bakalım ne kadar uyuyacak 35 dk yı gecebilecek mi?sabahları az az uyuyor ilk uykumuz kolumdan bırakınca pek uzun sürmedi.Ana dizinde ne yapıyor bakınırken uyuyor mu etrafa oyuncaklar mi var önünde salliyor musun?
Etrafına bakınıyor, tam karşıma alıp konuşuyor, kitap çıngırak oyalıyorum

Arkadaşlarım size çok ulvi bir Bilgi vereceğim
Ben bugün Okudum önceden biliyordum ama plastik diyalogları geçince sizle de paylaşayım dedim.
Plastik şişelerin altında geri dönüşüm içinde yazan numaralar şişenin kullanım sayısını verirmiş
1 yazıyorsa 1 kullanımlık demekmiş ve daha fazla kullanılması tehlikeliymiş

3 yazıyorsa mesela pvc den üretildiği anlamına geliyor. Su ile temasında 2 zehirli bileşeni suya aktarıyor demekmiş
Turşu
Zeytin
Salamura
Tarhana vs kurarken ,depolarken veya bu tarz petlerde muhafaza edilenleri alırken buna dikkat ediniz. Ayrıca bebekler için alacağınız malzemelerde de veya kullandığınız kaplarda da akılda tutmakta fayda var

Bi şeyi yokmuş şükür maşallah Allah’a emanet olsun
Her şey tamam da eşin mamaya izin vermez gibi geliyor bana bir de baksana çocuk güzel kilo alıyor mamayı da gece ağırlık yapsın uykusunu getirsin diye önermiş olabilir gibi geldi sen ne dersin?

Bu hemşire ruh hastası bence nöbet öylr anlaşılmayacak bir şey değil yeğenimde ömrümüz gitti korkudan sen farkederdin

Çok teşekkür ederim inşallah böyle gider. Eşim mamaya karşı değil aslında ama anne sütü yeterliyken mama vermek istemiyor mamayı kesinlikle ağırlık yapıp uyusun diye dedi ama ordayken de söyledim süt yeter ki geliyorken mama vermek istemiyorum. Çocuğu şişirmeye gerek yok bence.

Bu hemşire ruh hastası bence nöbet öylr anlaşılmayacak bir şey değil yeğenimde ömrümüz gitti korkudan sen farkederdin
Sormaa çok sinirlendim. Az önce emerken birden bıraktı ve kendini itmeye ıkınmaya başladı bende telefonu aldım videoya cekeyim diye hemen durdu bıraktım yine yaptı bende anladım hicbir şey olmadığını çekiyor gibi yaptım yine durdu telefon görünce. Demekki bir problem yok

Geçen gün eşim bebek battaniyeyi kafasına geçirmiş deyince hemen gidip uyku tulumu aldım 1,6 tog bizim evin ısısı 22-24 derece ona göre aldık dün geceden beri bununla uyuyor sevdi

Eklentiler

• IMG_20220119_142256.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20220119_144045_1.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20220119_144015_1.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20220119_143941.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 67
Geçen gün eşim bebek battaniyeyi kafasına geçirmiş deyince hemen gidip uyku tulumu aldım 1,6 tog bizim evin ısısı 22-24 derece ona göre aldık dün geceden beri bununla uyuyor sevdi
Canım şu uyku tulumu işini bi ben çözemedim ya odası 24-25 derece 1.6 tog aldım bende içine de zıbınını giydiriyorum ama benim oğlum doğduğundan beri uyurken omuzları hep soğuk oluyor içine bi kat daha giydirip uyuttum dün gece baktım yine aynı anormal mi bi yerde yanlış mı yapıyorum bilemedim

Çok güzel olmuş ya

Tek mi yolculuk yaptın beybi ahh ahh geçmiş olsun ama başarıyla sonuçlnmış seni tebrik ederim bak biz kaka konusunda tecrübesisiz yokda yapmamıştı Allah’tan uyku sıkıştırınca çok ağlar. Seninki mama alıyor muydu unuttum ben yolculukta mama çok kolaylık sağlıyor. Kanguru var iyiki onunla pek ağırlığı hissedilmiyor. Anacım bizim neyimize business standart koltuk bile fazla koridor varken

Ben beşiğinin kenarlarına sevdiği iki oyuncağını astım uykuya geçerken onlarla oynuyor ve bazen kendim değilde telefondan pışpış açıp bırakıyorum odasına.. sizde de işe yarar belki
Sağlık ocağında kilerin tutumları bana hep çok garip geliyor. Benim mama verdiğimi duyunca doktor; çocuğuna şeker verdiğinin farkındasın değil mi demişti. Hemşireler de öyle insanı strese sokuyorlar anlamadım bu yorucu tavırlarını.. sütün yetiyorsa bencede hiç gerek yok kuzum en iyi sen anlarsın bebişini

Ben içten sadece askılı zıbın giydiriyorum sürekli kontrol ettim benim kızım da kol omuz sıcaktı ama bacakları biraz soğuk gibiydi bir de bezi soğumuştu çiş yapmış bu gece altına bir kat giydireceğim valla ne yapacağımızı şaşırdık benim kız da battaniye örttüğüm zaman kolları illa dışarda uyuyordu omuzlar da hep açık ne yapsam açıyordu böyle daha iyi oldu inşallah hiç birimizin yavrusu hasta olmaz

Evet tek gittim. Birisi olsaydı yanımda bu kadar zorlanmazdım. Kaç kere kangurudan çıkart, geri sok falan. Uçakta kaka yapsa, değiştirme yeri var mı acaba başa gelmeyince hiç bilmiyorsun da. Emiyor sadece, emzirme örtüsüyle denedim ama örtüyü sürekli açmaya çalıştı falan zordu ya.
3 saatti yol, geçti bir şekilde ama sonra tüm gün başım ağrıdı
Yok bir daha business falan zaten, alırım en ucuzundan koltuğumu, koridorda takılırım

Bence normal 4. Ayda uyku gerilemesi meme reddi olabilir bende aynılarını yaşıyorum. Bebeğim aç olduğu halde memeyi istemiyor uykusu gelmiş bayılıyor uyumuyor emmiyor zıplatarak emziriyorum hemen şıp diye emip uyuyor . Gece uykularımız berbat ama düzelecek diye umuyorum.

Anne sütü tabiki güzel bir şey ama bunu aşırı kutsayıp da mamaya öcü muamelesi yapan herkese çok sinir oluyorum.

Inşallah düzelir sizin de. Beni korkutan sürekli kulağıyla oynamasıydı enfeksiyon falan olabilir mi diye düşündük ama çok şükür bir sey çıkmadı. Zamanla düzeleceğiz inşallah hepimiz

çok fenalar yaa benim kızımda hep atıyor öyle zaten doktorlarda diyor ya yenidoğmus hali gibi beklemeyin dikkati dağılıyor artık minnoşların. O yüzden kilo az alıyorlar

Çok iyi yapmıssın bizde uyku tulumuyla yatıyoruz örtü asla kabul etmiyor

çok fenalar yaa benim kızımda hep atıyor öyle zaten doktorlarda diyor ya yenidoğmus hali gibi beklemeyin dikkati dağılıyor artık minnoşların. O yüzden kilo az alıyorlar
Valla çok fenalar sağlıklı olsunlar da gerisi bir şekilde oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…