2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Of çok mantıklı. Çocuk doğururken beynimin yarısını doğumhanede bırakmış gibi hissediyorum zaten kafam bi dünya. Yapayım ben de bundan.
Sana bunu gönderiyorum aynı biz

Ben meme konusunda geçen ay baya üzüldüm ama yeni okuduğuma göre boş meme en yağlı sütü verirmiş. Meme dolu iken önce su gelirmiş. Emzirmeye devam edeceğim hiç duraksız.ben de ilave verdiğim mamayı bırakıp tüm gün emziriyorum artık ilk doğduğu zamanlardaki gibi

Napcan canim besinsiz kaldik valla
Aynen valla yaa kafam çalışmıyor artık benim bide herkese sinir olmaya başladım iyi mi yanımda bişey yedikleri zaman kavga çıkarasım geliyor eşimle tartıştık bugün ben oğlumuz için yemiyorum sende yeme diye sinir geldi bian adamın burnundan getirdim yediğini de

Selam kızlar bugün yoyko'nun buharlı pişirme makinesi çıktı karşıma baya inceledim o bana baktı ben ona baktım ama bir türlü karar veremedim ek gıdaya geçince sizce işimize yarar mi yoksa kısa süre kullanılacağı için gereksiz mi? Haznesi için küçük yazmışlar yani sadece bebeklere yetecek kadar, kendimiz de kullanalım diye düşünenler olmuş ama malesef sadece bir büyük patates alabilecek kadar haznesi varmış. Aslında ek gıda sürecinde oldukça pratik duruyor hem buharda pisiriyorsun hem blender kısmı ile püre haline getiriyorsun falan. Fiyat olarak zaten dolar malumunuz. Bir yanım al diyor bir yanım gereksiz buluyor. Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz bu süreçte?

Eklentiler

• 20220118_192707.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 52
Bebişi dönmeyen anneleri rahatlatmak için geldim kızlarr sonunda döndü yaa çok takmıştım kafaya siz bari takmayın
Yaa maşallah ben de takılıyorum buna biraz. aslında hemşire 4. Ayda yarım yarım döner yine de yüksekte tek bırakma dedi. Benimki sadece sağa sola dönüyor ya tamamen dönmüyor hatta sadece sola dönüyor ben sağa da dönsün diye arada zorluyorum ama hemen bağırıyor sıpa ama sola kendisi dönüyor.

Eklentiler

• 20220117_132639.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 46
Sana bunu gönderiyorum aynı biz

Gözlüğümü başıma takıp, aramadan önce başımı yoklayıp (!) sonra da 20 dakika evde gözlük aramak da sevdaya dahil mi? Çocuğun emziğini kaldırdım bi yere, koyarken de dedim ben kesin bunu burada unuturum ve unuttum 3 gündür düşünüyorum ne yaptığımı. Analık zor ya.

Ben de baktım aventinkine bi ara ama sonra vazgeçtim. Bu aletlerin yıkaması falan dert geliyo bana. Oradan çevir oradan kıvır. Bir de biri demişti aventin motorlu kısmında acayip kir biriktiriyor diye. Tencereye oturtulan buharda pişirme aparatıyla standart bi blender yeter bence. Bunların ikinci el piyasası çok var bu arada.

Ben onu doğum öncesinde almıştım philips aventin arkadaşımın çocuğu 4 yaşında hala kullanıyorum çok kullanışlı ek gıdaya geçişti demişti. Ama daha kullanmadım tabi bişey diyemem yanlız yorumlara bakmıştım çok kullanışlı falan diyordu çorba gibi de yapabiliyorsun buharda pişirdikten sonra buharı ayrı hazneye alıyor o buharı kullanıp çorbada yapabiliyormuşsun. Benim bildiklerim bu kadar.

Sana geçen sormuştum ya benimkide böyle dönüyor işte sağa sola çok tatlişler yaaa

Banada aşırı pahalı geldi eğer kendimiz içinde kullabilseydik hemen alırdım ama düşündürdü. Sanırım bende o tarz bir şey alacağım

Aşırı kararsız kaldım ben de bilemedim yani o kadar uzun zaman kullanılacak miyim

Seninki erken başlamış yine canımmm benimki dün sağına ve yüz üstünden sırt üstüne döndü ilk kezzz nasıl takmayım yani bu arada bizimki de sola dönmeyi istemiyor

Benimki de öyle hele akşam asla uyumuyor çığlık atiyor yatmamak için en son 12de sızıyor. Çare bulan bilen varsa beri gele allah rizasi için

Aşırı kararsız kaldım ben de bilemedim yani o kadar uzun zaman kullanılacak miyim
Yani arkadaş kullanıyorum dedi. Hani ne zamana kadar kullanır bilmem ama banada mantıklı pratik gibi geldi aldım koydum 6. Aydan sonra başlicam kullanmaya kısmetse.

Öyle olunca ben yatağa bırakıp yanına uzanıyorum başını sağa sola çeviriyor inliyor bişeyler yapıyor kendince odayıda karanlık yapıyorum uyuyor. Bazen sallanmak bazen kucakta yada memede uyumak istiyor. Her anı aynı değil yani.

Ben tencere üstüne oturtulan süzgecimsi Bi aparatım var onu kullanırım diye düşünüyorum bu tarz aletleri kullanmak bana eziyet geliyor sonra verecek yer arıyorum. Bir de tuz ve baharata geçer geçmez bizimle aynı yemeklerden vermeyi planlıyorum acı olmadığı müddetçe. Ama sen kullanırım diyorsan deneyebilirsin ikinci bebeye de tecrübe edinmiş olursun

Seninki erken başlamış yine canımmm benimki dün sağına ve yüz üstünden sırt üstüne döndü ilk kezzz nasıl takmayım yani bu arada bizimki de sola dönmeyi istemiyor
Zamanla yapacaklar artık çok dert etmiyorum bende

Bana pratik ama bir süre sonrası için gereksiz geldi. Dediğin gibi tuz vs kullanmaya başlayınca zaten gerek kalmaz gibi geliyor. Eşim fiyatını görünce direk listemizden çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…