2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aminn inşallah canım

Ben 10 km öteye taksiyle gitmeye geriliyorum. Sen bir de tren yolculuğu mu yaptın 3 saat
Fuzuli bugün senin için dua ettim, Allah işini gücünü rast getirsin dedim. Kızım sadece slingde duruyor. Yapışık ikiz gibiyiz bugün. Benim minik koala ile karşı komşuma gittim, slingde uyudu,çıkardım ana dizine yatırdım kahve içtim sling olmasa ne yapardım bugün bilmiyorum. Ilk zamanlar durmuyordu ama şimdi o da sevdi.

Ya evet tek olunca insan zorlanıyor hani eli kolu şaşıyor açar tabi örtüyü uçakta var mı hiç bilmiyorum. O baş ağrısı kaçınılmaz benim o gğnğn akşamına kaşımın ortasında kocaman sivilce çıkmıştı stresten . Hinli gibi oldum ya kanguruyu tek başına takabiliyor musun benimki tak takılmıyorda hep hosteslere bağlattıydım

Tren tuvaleti de kim bilir ne zor olmustur ne guzel yine de hayata entegre oluyoruz oyle ya da boyle. Iyi tatiller

bir şekilde geldik ama tekrarına pek cesaretim kalmadı benim de
Yaa teşekkür ederim çok sevindim işine o kadar yaradığına ne güzel annesine zaman bırakmış koala
Küçükken de hep örtüyle emziriyordum, ne bileyim ben sivilce de kötüymüş gerçekten çok stresli bir iş ama, geçmiş olsun hepimize. Bakalım bizim dönüş nasıl olacak
Sendeki kangurunun markası ne? Ben neko switch aldım, her yeri ayarlanıyor. Arkasındaki klipsi de en yukarı çekiyorum, kolum ulaşıyor. Takamasam gündüz nasıl uyuturdum bu çocuğu bilmiyorum
Tren tuvaleti de kim bilir ne zor olmustur ne guzel yine de hayata entegre oluyoruz oyle ya da boyle. Iyi tatiller
Sorma ya, o iş top noktasıydı yolculuğun hep olmadık zamanda olmadık işler yapmıyorlar mı

Kızlar demir ilacını nasıl yapıyorsunuz bi ben mi zorlanıyorum bu damla olayına ya ne kadar damladı oldu mu olmadımı çok zor geliyor bana

Kızlar demir ilacını nasıl yapıyorsunuz bi ben mi zorlanıyorum bu damla olayına ya ne kadar damladı oldu mu olmadımı çok zor geliyor bana
Ben bestiron veriyordum doktor süte karıştırıp verebilirsin normalde süt ürünüyle verilmez ama bebek damlaları öyle değil demişti sizde sorun isterseniz bi doktorunuza tabi

Bana da çok zor geliyor. Kaşığa damlatıp öyle vermeye çalışıyorum ama yine çıkarıyor ağzından

Ben bestiron veriyordum doktor süte karıştırıp verebilirsin normalde süt ürünüyle verilmez ama bebek damlaları öyle değil demişti sizde sorun isterseniz bi doktorunuza tabi
Ben de bestiron kullanıyorum. Tadı da kötü sanırım, anlayınca ağzını sıkı sıkı kapatıyor. Ek gıdaya geçince meyvesine, sebzesine karistirabilir miyiz acaba? Benim tek tesellim bu şu an

Ya senşnki iyiymiş kendin takabiliyorsun bendeki bak bu resmini atıyorum. Markası babymol kendim takamıyorum klipsin biri sırttan takmalı çünkü

Ya senşnki iyiymiş kendin takabiliyorsun bendeki bak bu resmini atıyorum. Markası babymol kendim takamıyorum klipsin biri sırttan takmalı çünkü
Fotoyu unutmuş olabilir misin benimkinin böyle, yukarıda. Enseden takıyorum. Almadan önce izledim videolarını falan, öyle karar verdim. Fiyatlar yüksek ama, ikinci el aldım bunu da. Oturmaya başlayınca da öndeki klipsin yeri ve bebeğin pozisyonu değişiyor. Ben beğendim kanguruyu, almayı düşünen varsa da öneririm

Eklentiler

• 89C38965-8C6D-4754-944A-56DC21B86B19.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 74
Bebeğim hem hasta hem alerjisi var bulamadık neye olduğunu ama emmek istemiyor bir yöntemi olan var mı nasıl emzirebilirim

Geçmiş olsun. Karanlıkta veya gezerek denedin mi?
Geçmiş olsun. Nicecream ın dediklerine ek olarak çanta pozisyonu ve annenin sırt üstü uzandığı bebeğin de yüz üstü memeye yattığı pozisyonu söyleyebilirim. Sakinleştirici bir müzik de fayda ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…