- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #44.381
Deneyeceğim onu da çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Nicecream ın dediklerine ek olarak çanta pozisyonu ve annenin sırt üstü uzandığı bebeğin de yüz üstü memeye yattığı pozisyonu söyleyebilirim. Sakinleştirici bir müzik de fayda ediyor.
Ayakta denedim şimdi ama almadıGeçmiş olsun. Karanlıkta veya gezerek denedin mi?
Hatırladığın için teşekkür ederimbaltasar karar verdin mi okula dönüş işine?
Evet fotoyu unutmuşumFotoyu unutmuş olabilir misinbenimkinin böyle, yukarıda. Enseden takıyorum. Almadan önce izledim videolarını falan, öyle karar verdim. Fiyatlar yüksek ama, ikinci el aldım bunu da. Oturmaya başlayınca da öndeki klipsin yeri ve bebeğin pozisyonu değişiyor. Ben beğendim kanguruyu, almayı düşünen varsa da öneririm
Bugün kaşıkla deneyeceğim bende teşekkür ettim aslıSilikon uçlu kaşığa damlatıp veriyorum ağzına yalaya yalaya içiyor seviyor tadını
Teşekkür ederimBen bestiron veriyordum doktor süte karıştırıp verebilirsin normalde süt ürünüyle verilmez ama bebek damlaları öyle değil demişti sizde sorun isterseniz bi doktorunuza tabi
Bende bugün kaşıkla deneyeceğim o halde teşekkür ederim canımmBana da çok zor geliyor. Kaşığa damlatıp öyle vermeye çalışıyorum ama yine çıkarıyor ağzından
Biz hala başlamadık. Dr 5. Aydan sonra dediKızlar demir ilacını nasıl yapıyorsunuz bi ben mi zorlanıyorum bu damla olayına yane kadar damladı oldu mu olmadımı çok zor geliyor bana
Duşta veya ayakta gezerekBebeğim hem hasta hem alerjisi var bulamadık neye olduğunu ama emmek istemiyor bir yöntemi olan var mı nasıl emzirebilirim
Demir damlası canımNe veriyorsun aslı
Çok güzel cnm güle güle kullanınCanlarım oyun matı almayı düşünen varsa 180-200 boyutunda 460 liraya aldım Hepsiburada sitesinden çift taraflı ,her iki tarafın da desenleri çok güzel, renkleri canlı, kalın, yumuşak, kocaman, silinebiliyor, su geçirmiyor, soğuğu geçirmiyor yazmışlar yorumlarda herkes memnun bu boyutta olanlar 600-700 liradan başlıyor bu bana baya uygun geldi onlardan tek farkı katlanıp taşıma çantası yok ama sırf bu yüzden o kadar fazla para vermek istemedim şimdi salonda oynar ilerde odasına sereceğim
Çok geçmiş olsun cnm3 gündür çok hastayım. İlk gece oğlumu yanıma yatırdım sürekli uyanıyo kalkıp geri yatmaya uşendigim için. Onu kırk büklüm emzirip yorgandan boğulmasin diye üstüm de açıldığı için üşüttüm galiba. Baş ve bacak ağrısından duramadim eşimi çağırdım işten geldi çocukla ilgilendi. Sonraki gece yine ağrıdan kivrandim parolu çifter çifter içtigim halde. Dün de annemlere geldik. Bu sekilde kaçıncı gelişim bilmiyorum herkes mi benim gibi ben mi cok beceriksizim.. dogumdan sonra 4 ayda 4-5 kere hastalandim. Hayatımda hic bu kadar sık hastalanmadim iyice bağışıklığım düştü heralde. Vitaminlerim demirim kanım ideal seviyede olmasina ragmen bide ocean mummy kullandığım halde.. eşim de izin aldı biraz beni dinlendirin çok yoruldum bunaldim dedim. İnşallah bu sefer de rahata alışıp daha zor duruma düşmem sonrasında
Çok teşekkür ederim inşallah güçlü bi anne olabilirim zamanlaÇok geçmiş olsun cnm
Hiç öyle düşünme şükür sana bakacak insanlar var inşallah en kısa sürede ayaklanırsın. Biraz psikolojik yorgunluk da sebep böyle hastalıklara. Kızma kendine hepsi geçecek.
Bu günler geçince gülerek anacaksın emin ol. Sonra da daha güçlü olarak yeniden başlayacaksın her şeye
Yes beeee bekle beni 1 yaş
Geçmiş olsun canım inşallah çok kısa zamanda geçer3 gündür çok hastayım. İlk gece oğlumu yanıma yatırdım sürekli uyanıyo kalkıp geri yatmaya uşendigim için. Onu kırk büklüm emzirip yorgandan boğulmasin diye üstüm de açıldığı için üşüttüm galiba. Baş ve bacak ağrısından duramadim eşimi çağırdım işten geldi çocukla ilgilendi. Sonraki gece yine ağrıdan kivrandim parolu çifter çifter içtigim halde. Dün de annemlere geldik. Bu sekilde kaçıncı gelişim bilmiyorum herkes mi benim gibi ben mi cok beceriksizim.. dogumdan sonra 4 ayda 4-5 kere hastalandim. Hayatımda hic bu kadar sık hastalanmadim iyice bağışıklığım düştü heralde. Vitaminlerim demirim kanım ideal seviyede olmasina ragmen bide ocean mummy kullandığım halde.. eşim de izin aldı biraz beni dinlendirin çok yoruldum bunaldim dedim. İnşallah bu sefer de rahata alışıp daha zor duruma düşmem sonrasında
Geçmiş olsun canım3 gündür çok hastayım. İlk gece oğlumu yanıma yatırdım sürekli uyanıyo kalkıp geri yatmaya uşendigim için. Onu kırk büklüm emzirip yorgandan boğulmasin diye üstüm de açıldığı için üşüttüm galiba. Baş ve bacak ağrısından duramadim eşimi çağırdım işten geldi çocukla ilgilendi. Sonraki gece yine ağrıdan kivrandim parolu çifter çifter içtigim halde. Dün de annemlere geldik. Bu sekilde kaçıncı gelişim bilmiyorum herkes mi benim gibi ben mi cok beceriksizim.. dogumdan sonra 4 ayda 4-5 kere hastalandim. Hayatımda hic bu kadar sık hastalanmadim iyice bağışıklığım düştü heralde. Vitaminlerim demirim kanım ideal seviyede olmasina ragmen bide ocean mummy kullandığım halde.. eşim de izin aldı biraz beni dinlendirin çok yoruldum bunaldim dedim. İnşallah bu sefer de rahata alışıp daha zor duruma düşmem sonrasında
Hem sana hem öğrencilerine hayırlı olsun öyleyseHatırladığın için teşekkür ederimdönmeyeceğim kızım daha çok küçük. Ama bu kararı 1500 kişiye falan soraraak verdim. Aslında benim kafamda tabii ki bir karar var ama insanların ya deli miisn bebeğini düşün demeleri içimi rahatlatıyor. En azından şu an. Nisan Mayıs gibi düşünüyorum 7 8 aylık olunca daha kolay olabilir. Belki o zamana kadar öğretmen değişir ve her şey yoluna girer. Onlar da mutlu olur. Bebeğini bırakıp aynı böyle okula dönen bir arkadaşım öyle pşman ki. Kaçırdığı şeyler olmuş mesela atıyorum ilk baba demesi gibi. Neden bir soruya evet hayır diye cevap veremiyorsam uzun yazma hastalığı var herhalde bende
Benziyormuş aslında, bilemedim. Omuz askılarını biraz uzun bıraksan önce, daha yukarı gelir belki, taktıktan sonra kısaltsan?Evet fotoyu unutmuşumseninki daha konforlu sanırım benim ucuzca bişeydi 120 tl ye almıştım . Tek bağlayamadım ben benimkini aslında seninkinin bağlanılına benziyo ama biri kalçadan o kısım bağlanıyır diğeri sırttan onu bağlayamadım
Geçmiş olsun. Sevindim eşinin yanında olmasına, çok zor yoksa hasta hasta bebişe bakmak.3 gündür çok hastayım. İlk gece oğlumu yanıma yatırdım sürekli uyanıyo kalkıp geri yatmaya uşendigim için. Onu kırk büklüm emzirip yorgandan boğulmasin diye üstüm de açıldığı için üşüttüm galiba. Baş ve bacak ağrısından duramadim eşimi çağırdım işten geldi çocukla ilgilendi. Sonraki gece yine ağrıdan kivrandim parolu çifter çifter içtigim halde. Dün de annemlere geldik. Bu sekilde kaçıncı gelişim bilmiyorum herkes mi benim gibi ben mi cok beceriksizim.. dogumdan sonra 4 ayda 4-5 kere hastalandim. Hayatımda hic bu kadar sık hastalanmadim iyice bağışıklığım düştü heralde. Vitaminlerim demirim kanım ideal seviyede olmasina ragmen bide ocean mummy kullandığım halde.. eşim de izin aldı biraz beni dinlendirin çok yoruldum bunaldim dedim. İnşallah bu sefer de rahata alışıp daha zor duruma düşmem sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?