2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
baltasar karar verdin mi okula dönüş işine?
Hatırladığın için teşekkür ederim dönmeyeceğim kızım daha çok küçük. Ama bu kararı 1500 kişiye falan soraraak verdim. Aslında benim kafamda tabii ki bir karar var ama insanların ya deli miisn bebeğini düşün demeleri içimi rahatlatıyor. En azından şu an. Nisan Mayıs gibi düşünüyorum 7 8 aylık olunca daha kolay olabilir. Belki o zamana kadar öğretmen değişir ve her şey yoluna girer. Onlar da mutlu olur. Bebeğini bırakıp aynı böyle okula dönen bir arkadaşım öyle pşman ki. Kaçırdığı şeyler olmuş mesela atıyorum ilk baba demesi gibi. Neden bir soruya evet hayır diye cevap veremiyorsam uzun yazma hastalığı var herhalde bende

Evet fotoyu unutmuşum seninki daha konforlu sanırım benim ucuzca bişeydi 120 tl ye almıştım . Tek bağlayamadım ben benimkini aslında seninkinin bağlanılına benziyo ama biri kalçadan o kısım bağlanıyır diğeri sırttan onu bağlayamadım

Eklentiler

• 0C9DBC42-E541-4186-86B2-B0857C9AD8FA.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 66
Silikon uçlu kaşığa damlatıp veriyorum ağzına yalaya yalaya içiyor seviyor tadını
Bugün kaşıkla deneyeceğim bende teşekkür ettim aslı
Ben bestiron veriyordum doktor süte karıştırıp verebilirsin normalde süt ürünüyle verilmez ama bebek damlaları öyle değil demişti sizde sorun isterseniz bi doktorunuza tabi
Teşekkür ederim
Bana da çok zor geliyor. Kaşığa damlatıp öyle vermeye çalışıyorum ama yine çıkarıyor ağzından
Bende bugün kaşıkla deneyeceğim o halde teşekkür ederim canımm

Kızlar demir ilacını nasıl yapıyorsunuz bi ben mi zorlanıyorum bu damla olayına ya ne kadar damladı oldu mu olmadımı çok zor geliyor bana
Biz hala başlamadık. Dr 5. Aydan sonra dedi
Bebeğim hem hasta hem alerjisi var bulamadık neye olduğunu ama emmek istemiyor bir yöntemi olan var mı nasıl emzirebilirim
Duşta veya ayakta gezerek

Anneler ben hacışakir lavantalı granül sabun kullanıyordum Bebeğin çamaşırları için. Makinamı bozdu. Kullananınız varsa dikkat edin derim. Sabun hiç erimemiş meğer hepsi filtreye gidip orda beklemiş sonrada sertleşip filtreyi tıkamış tam da yeni Bi torba almıştım. Şimdi sıvıya geçeceğim

Canlarım oyun matı almayı düşünen varsa 180-200 boyutunda 460 liraya aldım Hepsiburada sitesinden çift taraflı ,her iki tarafın da desenleri çok güzel, renkleri canlı, kalın, yumuşak, kocaman, silinebiliyor, su geçirmiyor, soğuğu geçirmiyor yazmışlar yorumlarda herkes memnun bu boyutta olanlar 600-700 liradan başlıyor bu bana baya uygun geldi onlardan tek farkı katlanıp taşıma çantası yok ama sırf bu yüzden o kadar fazla para vermek istemedim şimdi salonda oynar ilerde odasına sereceğim

Eklentiler

• IMG_20220120_133444.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 16426759429332920440725610910219.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
3 gündür çok hastayım. İlk gece oğlumu yanıma yatırdım sürekli uyanıyo kalkıp geri yatmaya uşendigim için. Onu kırk büklüm emzirip yorgandan boğulmasin diye üstüm de açıldığı için üşüttüm galiba. Baş ve bacak ağrısından duramadim eşimi çağırdım işten geldi çocukla ilgilendi. Sonraki gece yine ağrıdan kivrandim parolu çifter çifter içtigim halde. Dün de annemlere geldik. Bu sekilde kaçıncı gelişim bilmiyorum herkes mi benim gibi ben mi cok beceriksizim.. dogumdan sonra 4 ayda 4-5 kere hastalandim. Hayatımda hic bu kadar sık hastalanmadim iyice bağışıklığım düştü heralde. Vitaminlerim demirim kanım ideal seviyede olmasina ragmen bide ocean mummy kullandığım halde.. eşim de izin aldı biraz beni dinlendirin çok yoruldum bunaldim dedim. İnşallah bu sefer de rahata alışıp daha zor duruma düşmem sonrasında

Çok güzel cnm güle güle kullanın Bu mat çok uzun kullanılıyor 3-4 yaşa kadar diyebilirim.
Ben de bir çok şey almak istiyorum ama sonra verecek yer bulamıyorum. İnsanlara da teklif edemiyorum yanlış anlıyorlar hemen muhtaç gibi hissediyorlar sanırım anlamadım ki yanlış anlaşılmaya çok müsait bir konu. Ya insanlar çok zengin Ya da ne bileyim almak istemiyorlar heralde .

Çok geçmiş olsun cnm
Hiç öyle düşünme şükür sana bakacak insanlar var inşallah en kısa sürede ayaklanırsın. Biraz psikolojik yorgunluk da sebep böyle hastalıklara. Kızma kendine hepsi geçecek.
Bu günler geçince gülerek anacaksın emin ol. Sonra da daha güçlü olarak yeniden başlayacaksın her şeye

Çok teşekkür ederim inşallah güçlü bi anne olabilirim zamanla

Geçmiş olsun canım inşallah çok kısa zamanda geçer öyle düşünme herkesin zorlandığı şeyler var. Elbet geçicek bu günler

Geçmiş olsun canım ya bende normalde grip falan olmam son zamanlarda haftada 1 belki bi boğaz ağrısı hissediyorum sonraki gün geçiyor. Sanırım yorgun düşüyoruz. Ekstra vitamin alıyorum son 1 haftadır. Birde aşırı saç dökülmesi başladı, oda sanırım vitaminsizlikten eee bebekte emince tam bitik oluyoruz. Dikkat et!

Hem sana hem öğrencilerine hayırlı olsun öyleyse sen de bebişinle mutlu mutlu takıl. Belki ziyaret edersin öğrencilerini bir ara, sevinirler
O yazma hastalığı bence bende de var, forumda hep uzun uzun yazıyorum diye düşünüp kısaltmaya çalıştığım çok oldu mesajları boşver, böyle daha güzel

Benziyormuş aslında, bilemedim. Omuz askılarını biraz uzun bıraksan önce, daha yukarı gelir belki, taktıktan sonra kısaltsan?

Geçmiş olsun. Sevindim eşinin yanında olmasına, çok zor yoksa hasta hasta bebişe bakmak.
Sen bir annesin ve bu bile başlı başına ne kadar güçlü olduğunun kanıtı. Hiç hiç kötü hissetme kendini. Hepimiz çok zor günler geçiriyoruz, sadece bu günlerin geçici olduğunu kendine hatırlatmak lazım. Tadını çıkart bebişinin, takma kafana hiçbir şeyi. Her şey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…