2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Şu an bu mesajı kuaförden yazıyorum saç kurutma sesiyle çocuk uyudu ben de saçımı kestirdim öyle iyi geldi ki
Ben de anneme bırakıp gidip geldim az önce, aynaya bakıp duruyorum resmen ferahladım çok güzel hissettiriyor valla. Ama ben bebişi götürmeye cesaret edemedim ne güzel gitmişsiniz birlikte

Geçmiş olsun canım inşallah çok kısa zamanda geçer öyle düşünme herkesin zorlandığı şeyler var. Elbet geçicek bu günler

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlerden cok güç alıyorum. Allah hepimize güç kuvvet ve sabır versin..

Kızlar bebeği diş çıkarmaya çalışan anne var mıı. Benim bebiş son 3 gündür salya akıtıyo gibi hafif hafif birde devamlı elini emmeye çalışıyo hatta elimi tuttupumda benim elimi de ağzına götürüyo kendini titreterek elşne ne versem ağzına sokuyo

Ben de bazen ne çok yazıyorum diyorum. 7/24 forumda gibiyim.

Biz epeydir böyleyiz ama daha görünen bir şey yok.

Bizimki 1 aydır öyle elimizi buza sürüp ağzına veriyoruz bazen. Gecen gün de tetagil diş granülü aldık bir iki kez kullandık cok bi fark olmadı. Dr osman gönülal anne sütünü dondurup buz halde bebegin damaklarina sürebilirsiniz diyodu denemedik onu.
Eldiven şeklinde diş kaşıyıcı aldık uç kısmı silikon olan, bazen onu da iyi ısırıyor ama bunun kesin rahatlatan bı çözümü yok maalesef

Ben de bestiron kullanıyorum. Tadı da kötü sanırım, anlayınca ağzını sıkı sıkı kapatıyor. Ek gıdaya geçince meyvesine, sebzesine karistirabilir miyiz acaba? Benim tek tesellim bu şu an
Benim doktor karıştırılır demişti canım ama yine de kesin bişey demeyim ben değiştirdim o doktoru güven vermediği için bize de yaramadı demir ilacı sindiremiyormuş oğlum kestik o yüzden başka bir doktorun tavsiyesi ile

Süte karıştırılır demesi benim de kafamı karıştırdı Bana özellikle demir vermeden yarım saat önce ve sonra emzirme dendi.

Bu dönemde normal canım bizimki yaklaşık 1 aydır yapıyor onu. Ablam da çok öpüyorsan yanağını ondanda olur dedi. Özellikle salya çok fazla akıtıyor yeniden önlük sipariş ettim geçenlerde belki 10 tane var ama yetmiyor. Günde 5 kere falan önlük değişiyorum yoksa önü sırılsıklam oluyor. Dünde babamız diş kaşıyıcı aldı. Bu dönemde diş çıkarmanın temellerimi ne atılıyormuş. 6. Aydan sonrada patlatmaya başlıyorlarmış. Tabiki bu durum bebekten bebeğe değişir 1 yaşında ilk dişini çıkaranda var.

Demekki damakları kaşınıyor bu aylardan itibaren ben de diş kaşıyıcı aparatlardan alayım diyorum buzu hiç duymamıştım Biberonu falan ısırmaya çalışıyor yazık ya bebişlere

Erken diş çıkarmak İyi değilmiş çabuk Çürür derler. Bizimki 3-4 gündür işte Salya akıtmaya başladı. Ama biberon ısırma oynama bayağıdır var Ben de Alıyım diş kaşıyıcılardan

Süte karıştırılır demesi benim de kafamı karıştırdı Bana özellikle demir vermeden yarım saat önce ve sonra emzirme dendi.
Bende aynı soruyu sordum işte öyle bildiğim için ama kendisi bu ilaçlarda öyle birşey olmadığını söyledi kakasında demir ilacı geri çıkıyordu ısrarla devam et dedi başka bi doktora götürdüm ve sindiremiyor çocuk vermeye ne gerek var deyince kestim artık düzgün çocuk doktoru bulmak gerçekten zor

sanıyorum çoğumız aynı durumdayız. Neredeyse 2 aydır Üstü başı hep ıslanıyor, el sürekli ağızda ama el keşif amaçlı da ağızlı gibi geliyor. 10 gün önce doktor dişe daha 1 ay var demişti.

Canısı sen istanbuldayken hepimizin bebesi salyalandı ve elimizi kötü emellerine alet etmeye başladı. Bir kemirişi var parmakları sanırsın bal börek Ama bu hemen diş çıkaracak anlamına gelmiyormuş ön hazırlık gibi düşün dedi doktor
Ben de bazen ne çok yazıyorum diyorum. 7/24 forumda gibiyim.
Ya ben girip mesaj göremeyince üzülüyorum.bebeler büyüyünce kimse buralara uğramaz olacak düşündükçe valla Bi hüzün kaplıyor içimi

Şu an bu mesajı kuaförden yazıyorum saç kurutma sesiyle çocuk uyudu ben de saçımı kestirdim öyle iyi geldi ki
Aynını geçen hafta yaşadım hatta bebek fön sesine uyuyunca kuaför “oh uyudu ne var böyle bebepe bakmakta” dedi. Şahadet getir vururum seni Maşallah de dedim Sanırsın her daim uyuyor

Kızlar nohut, kuru fasulye, mercimek filan yemeye başladınız mı? Valla özledim ama korkuyorum biraz gazlı bir bebiscikti şimdilerde iyi ama inşallah gaz yapmaz

Kızlar nohut, kuru fasulye, mercimek filan yemeye başladınız mı? Valla özledim ama korkuyorum biraz gazlı bir bebiscikti şimdilerde iyi ama inşallah gaz yapmaz
Ben kimyona boğup yedim. Arkadaş o kadar gazlı ki ekstra gaz yaptıysa fark etmedim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…