2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar nohut, kuru fasulye, mercimek filan yemeye başladınız mı? Valla özledim ama korkuyorum biraz gazlı bir bebiscikti şimdilerde iyi ama inşallah gaz yapmaz
Ben de bakliyata 3. Aydan sonra geçtim ama karnabahar brokoli lahana hala tam anlamıyla tüketmiyorum

Ben kimyona boğup yedim. Arkadaş o kadar gazlı ki ekstra gaz yaptıysa fark etmedim bile.

Biz 3 ay bitti bakliyat partisi yaptık. Sonra da hep yedik. Bizimki tam bıçak gibi kesildi 3 aylık olunca

Ben de bakliyata 3. Aydan sonra geçtim ama karnabahar brokoli lahana hala tam anlamıyla tüketmiyorum
İnsan devamlı aynı şeyleri yemekten de sıkılıyor, yarın patlatıyorum o zaman bol kimyonlu bi nohut

İlginç gerçekten benim durumum iyi ama biri verseydi alırdım insanlarda kibir mi var acaba da almıyorlar

6. Ay çokta erken bi zaman değil zaten normal seyrinde gidiyor merak etme. Erken çürümede olsa nasılsa 7-8 yaş gibi yenisi çıkıcak

Geçmiş olsun canım bir daha hasta olmazsın inşallah ben de aşırı halsizlik var demiştim ya tahlil verdim gerçekten kan değerim düşük çıktı doktor kan hapı verdi 4-5 ay kullan dedi

Hepsi bizde de var canım bir aydır bu şekilde 10 tane önlük aldım salyayla başedemiyorum çenesi yanakları kızarıyor hafif isilik oluyor mustelanın losyonunu sürünce geçiyor dış kaşiyicilarla kavga ediyor kendi parmakları hep ağzında yetmiyor benim parmaklarımı da damaklariyla ısırıyor bakalım ne zaman çıkar minik dişler bir de son bir kaç gündür uykuda ağlıyor memesini veriyorum geri uyuyor bir haftadır da sürekli mııııımmm mııııımmm diyerek mızmızlanıyor

Ben çok alıştım size. Teker teker işe dönünce daha az uğrarsınız buraya. Bende buna huzunleniyorum.

Biz hala başlamadık. Dr 5. Aydan sonra dedi

Duşta veya ayakta gezerek
Kimisi öyle sanırım.. bizim kan değerlerimiz de düşüklük var zaten o yuzden doğru verdiğimden emin olmak istedim Kan değerlerine sağlık ocağında baktırabilir miyim bu arada acaba? Şu hastalık döneminde ortalık hastaneler malum
Vermek çok zor olduğu gibi almakta kalbe ağır geliyor çoğu insanda bnce.. ben beşiğimi komşumdan aldım oğlu hiç yatmadı sağolsun verdi ne olacakki bebek eşyası zaten
Çok teşekkür ederim inşallah güçlü bi anne olabilirim zamanla
Zaten öylesin Çook geçmiş olsun kuzum

Kızlar nohut, kuru fasulye, mercimek filan yemeye başladınız mı? Valla özledim ama korkuyorum biraz gazlı bir bebiscikti şimdilerde iyi ama inşallah gaz yapmaz
Ben ilk 2 ay yemedim sanırım. Haftada 1 nohut, kuru fasulye pişiririm. Mercimek çorbasını da eşim çok sever, sık pişiririm az az içiyorum. Bebeklerimizin de alışması lazım bence.

Vermek çok zor olduğu gibi almakta kalbe ağır geliyor çoğu insanda bnce.. ben beşiğimi komşumdan aldım oğlu hiç yatmadı sağolsun verdi ne olacakki bebek eşyası
Bu her şeyin sıfır olması beklentisi var ya beni de o yoruyor. Benim kızımın beşiği gorumcemin kızınındı. Puseti ve ana dizini letgodan aldım. Az kullanılmış, yepyeni duruyor. Aynı şekilde oto koltuğu ve mama sandalyesini de ikinci el almayı düşünüyorum. Çok kısa süre kullanılan şeyler sonuçta. Kızım için birikim yapmak daha mantikli geliyor bana. Ama bazen en yakınım annemin bile ikinci el eşya alışım garibine gidiyor. Paramız yokmuş gibi muamele görüyoruz

Bizim evde anne yanı beşiği o elektrikli ana kucağı mama sandalyesi oyun halısı hep arkadaşlarım verdi. Ben de kızımınkileri hep vermiştim. Hatta oyuncak kitap yığılı ev. Benim de işime geliyor kullanıp hepisni geri vereceğim. Evin içi garip şeylerle dolmayacak. Her şey az kullanılmış oluyor. Çok mantıklı geliyor bana da.

Alerji diyeti yapmaya başlayınca tamamen bakliyatla besleniyorum çok şükür sorun olmadı. Kendimde şikayet hissedersem de kimyon içiyorum

Ben çok alıştım size. Teker teker işe dönünce daha az uğrarsınız buraya. Bende buna huzunleniyorum.
Ben sen gelir günlük dedikodumuzu yaparız artık burada Mervecim
Bana hala düzenli ikinci el eşya geliyor. Verende istemezsen birine ver senden çıksın diyor. Alıyorum. instagramda yardım toplayan sayfalar var adreslerine gönderiyorum. Almayınca da kibir gibi olmasın diyorum.İlk kızımın mama sandalyesi bebek arabası 2 bebek gezdi sonunda yine bana döndü Oto koltuğu da öyle

Kızlar misophonia_ bahsetmişken, oto koltuğu hangi marka aldınız, alacaksınız? Ben genelde bebekle yalnız seyahat edeceğim arkada yanında kimse olmayacak bu dönebilen ve yatma ayarlı olanlar daha mı iyi olur bilemedim.

Bebek içinse daha iyi bir yerde aldırmanı tavsiye ederim. Bebeklerde damar bulmak sıkıntı oluyor. Çok çile oluyor sonrası

Biz yaza doğru 360 derece dönebilenlerden alacağız uzun yolda rahat etmek için ben arka koltukta bebişin yanında olacağım mecburen henüz marka araştırması yapmadım

Evet bizimki de hep ellerini ıslatıyor baya bi keşifteler desene biz de 4. Ay kontrolüne gidicez bakalım ne diyecek doktor. Kuzenimin kızı 5. Ayında çıkarmaya başladı

Kız sanırım istanbuldayken hep herkes ilgileniyordu ben konuya tam hakim olamamışım şuan elimi yicek benimle savaşıyo kapmaya çalışıyor valla

6. Ay çokta erken bi zaman değil zaten normal seyrinde gidiyor merak etme. Erken çürümede olsa nasılsa 7-8 yaş gibi yenisi çıkıcak
Ay doğru dedin kız zaten dökülüp yenisi çıkacak gittik diş kaşıyıcısı aldık haline bak bi de dansçı kurbağa aldık beynimiz yandı sesten ama o bayılıyo amma yğksek ses yapmışlar gına geldi

Eklentiler

• 874C4BED-08D5-4B14-ABA2-17A7738E2910.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…