- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #44.421
Biz 3 ay bitti bakliyat partisi yaptık. Sonra da hep yedik. Bizimki tam bıçak gibi kesildi 3 aylık oluncaKızlar nohut, kuru fasulye, mercimek filan yemeye başladınız mı? Valla özledim ama korkuyorum biraz gazlı bir bebiscikti şimdilerde iyi ama inşallah gaz yapmaz
Ben de bakliyata 3. Aydan sonra geçtim ama karnabahar brokoli lahana hala tam anlamıyla tüketmiyorumKızlar nohut, kuru fasulye, mercimek filan yemeye başladınız mı? Valla özledim ama korkuyorum biraz gazlı bir bebiscikti şimdilerde iyi ama inşallah gaz yapmaz
Ben kimyona boğup yedim. Arkadaş o kadar gazlı ki ekstra gaz yaptıysa fark etmedim bile.
Biz 3 ay bitti bakliyat partisi yaptık. Sonra da hep yedik. Bizimki tam bıçak gibi kesildi 3 aylık olunca
İnsan devamlı aynı şeyleri yemekten de sıkılıyor, yarın patlatıyorum o zaman bol kimyonlu bi nohutBen de bakliyata 3. Aydan sonra geçtim ama karnabahar brokoli lahana hala tam anlamıyla tüketmiyorum
İlginç gerçekten benim durumum iyi ama biri verseydi alırdımÇok güzel cnm güle güle kullanınBu mat çok uzun kullanılıyor 3-4 yaşa kadar diyebilirim.
Ben de bir çok şey almak istiyorum ama sonra verecek yer bulamıyorum. İnsanlara da teklif edemiyorum yanlış anlıyorlar hemen muhtaç gibi hissediyorlar sanırım anlamadım ki yanlış anlaşılmaya çok müsait bir konu. Ya insanlar çok zengin Ya da ne bileyim almak istemiyorlar heralde.
6. Ay çokta erken bi zaman değil zaten normal seyrinde gidiyor merak etme. Erken çürümede olsa nasılsa 7-8 yaş gibi yenisi çıkıcakErken diş çıkarmak İyi değilmiş çabuk Çürür derler. Bizimki 3-4 gündür işte Salya akıtmaya başladı. Ama biberon ısırma oynama bayağıdır var Ben de Alıyım diş kaşıyıcılardan
Geçmiş olsun canım bir daha hasta olmazsın inşallah ben de aşırı halsizlik var demiştim ya tahlil verdim gerçekten kan değerim düşük çıktı doktor kan hapı verdi 4-5 ay kullan dedi3 gündür çok hastayım. İlk gece oğlumu yanıma yatırdım sürekli uyanıyo kalkıp geri yatmaya uşendigim için. Onu kırk büklüm emzirip yorgandan boğulmasin diye üstüm de açıldığı için üşüttüm galiba. Baş ve bacak ağrısından duramadim eşimi çağırdım işten geldi çocukla ilgilendi. Sonraki gece yine ağrıdan kivrandim parolu çifter çifter içtigim halde. Dün de annemlere geldik. Bu sekilde kaçıncı gelişim bilmiyorum herkes mi benim gibi ben mi cok beceriksizim.. dogumdan sonra 4 ayda 4-5 kere hastalandim. Hayatımda hic bu kadar sık hastalanmadim iyice bağışıklığım düştü heralde. Vitaminlerim demirim kanım ideal seviyede olmasina ragmen bide ocean mummy kullandığım halde.. eşim de izin aldı biraz beni dinlendirin çok yoruldum bunaldim dedim. İnşallah bu sefer de rahata alışıp daha zor duruma düşmem sonrasında
Hepsi bizde de var canım bir aydır bu şekilde 10 tane önlük aldım salyayla başedemiyorum çenesi yanakları kızarıyor hafif isilik oluyor mustelanın losyonunu sürünce geçiyor dış kaşiyicilarla kavga ediyor kendi parmakları hep ağzında yetmiyor benim parmaklarımı da damaklariyla ısırıyor bakalım ne zaman çıkar minik dişler bir de son bir kaç gündür uykuda ağlıyor memesini veriyorum geri uyuyor bir haftadır da sürekli mııııımmm mııııımmm diyerek mızmızlanıyorKızlar bebeği diş çıkarmaya çalışan anne var mıı. Benim bebiş son 3 gündür salya akıtıyo gibi hafif hafif birde devamlı elini emmeye çalışıyo hatta elimi tuttupumda benim elimi de ağzına götürüyo kendini titreterek elşne ne versem ağzına sokuyo
Ben çok alıştım size. Teker teker işe dönünce daha az uğrarsınız buraya. Bende buna huzunleniyorum.Canısı sen istanbuldayken hepimizin bebesi salyalandı ve elimizi kötü emellerine alet etmeye başladı. Bir kemirişi var parmakları sanırsın bal börekAma bu hemen diş çıkaracak anlamına gelmiyormuş ön hazırlık gibi düşün dedi doktor
Ya ben girip mesaj göremeyince üzülüyorum.bebeler büyüyünce kimse buralara uğramaz olacak düşündükçe valla Bi hüzün kaplıyor içimi
Kimisi öyle sanırım.. bizim kan değerlerimiz de düşüklük var zaten o yuzden doğru verdiğimden emin olmak istedimBiz hala başlamadık. Dr 5. Aydan sonra dedi
Duşta veya ayakta gezerek
Vermek çok zor olduğu gibi almakta kalbe ağır geliyor çoğu insanda bnce.. ben beşiğimi komşumdan aldım oğlu hiç yatmadı sağolsun verdi ne olacakki bebek eşyası zatenÇok güzel cnm güle güle kullanınBu mat çok uzun kullanılıyor 3-4 yaşa kadar diyebilirim.
Ben de bir çok şey almak istiyorum ama sonra verecek yer bulamıyorum. İnsanlara da teklif edemiyorum yanlış anlıyorlar hemen muhtaç gibi hissediyorlar sanırım anlamadım ki yanlış anlaşılmaya çok müsait bir konu. Ya insanlar çok zengin Ya da ne bileyim almak istemiyorlar heralde.
Zaten öylesinÇok teşekkür ederim inşallah güçlü bi anne olabilirim zamanla
Ben ilk 2 ay yemedim sanırım. Haftada 1 nohut, kuru fasulye pişiririm. Mercimek çorbasını da eşim çok sever, sık pişiririm az az içiyorum. Bebeklerimizin de alışması lazım bence.Kızlar nohut, kuru fasulye, mercimek filan yemeye başladınız mı? Valla özledim ama korkuyorum biraz gazlı bir bebiscikti şimdilerde iyi ama inşallah gaz yapmaz
Bu her şeyin sıfır olması beklentisi var ya beni de o yoruyor. Benim kızımın beşiği gorumcemin kızınındı. Puseti ve ana dizini letgodan aldım. Az kullanılmış, yepyeni duruyor. Aynı şekilde oto koltuğu ve mama sandalyesini de ikinci el almayı düşünüyorum. Çok kısa süre kullanılan şeyler sonuçta. Kızım için birikim yapmak daha mantikli geliyor bana. Ama bazen en yakınım annemin bile ikinci el eşya alışım garibine gidiyor. Paramız yokmuş gibi muamele görüyoruzVermek çok zor olduğu gibi almakta kalbe ağır geliyor çoğu insanda bnce.. ben beşiğimi komşumdan aldım oğlu hiç yatmadı sağolsun verdi ne olacakki bebek eşyası
Bizim evde anne yanı beşiği o elektrikli ana kucağı mama sandalyesi oyun halısı hep arkadaşlarım verdi. Ben de kızımınkileri hep vermiştim. Hatta oyuncak kitap yığılı ev. Benim de işime geliyor kullanıp hepisni geri vereceğim. Evin içi garip şeylerle dolmayacak. Her şey az kullanılmış oluyor. Çok mantıklı geliyor bana da.Bu her şeyin sıfır olması beklentisi var ya beni de o yoruyor. Benim kızımın beşiği gorumcemin kızınındı. Puseti ve ana dizini letgodan aldım. Az kullanılmış, yepyeni duruyor. Aynı şekilde oto koltuğu ve mama sandalyesini de ikinci el almayı düşünüyorum. Çok kısa süre kullanılan şeyler sonuçta. Kızım için birikim yapmak daha mantikli geliyor bana. Ama bazen en yakınım annemin bile ikinci el eşya alışım garibine gidiyor. Paramız yokmuş gibi muamele görüyoruz
Alerji diyeti yapmaya başlayınca tamamen bakliyatla besleniyorum çok şükür sorun olmadı. Kendimde şikayet hissedersem de kimyon içiyorumKızlar nohut, kuru fasulye, mercimek filan yemeye başladınız mı? Valla özledim ama korkuyorum biraz gazlı bir bebiscikti şimdilerde iyi ama inşallah gaz yapmaz
Ben sen gelir günlük dedikodumuzu yaparız artık burada MervecimBen çok alıştım size. Teker teker işe dönünce daha az uğrarsınız buraya. Bende buna huzunleniyorum.
Bana hala düzenli ikinci el eşya geliyor. Verende istemezsen birine ver senden çıksın diyor. Alıyorum. instagramda yardım toplayan sayfalar var adreslerine gönderiyorum. Almayınca da kibir gibi olmasın diyorum.İlk kızımın mama sandalyesi bebek arabası 2 bebek gezdi sonunda yine bana döndüKimisi öyle sanırım.. bizim kan değerlerimiz de düşüklük var zaten o yuzden doğru verdiğimden emin olmak istedimKan değerlerine sağlık ocağında baktırabilir miyim bu arada acaba? Şu hastalık döneminde ortalık hastaneler malum
Vermek çok zor olduğu gibi almakta kalbe ağır geliyor çoğu insanda bnce.. ben beşiğimi komşumdan aldım oğlu hiç yatmadı sağolsun verdi ne olacakki bebek eşyası zaten
Bebek içinse daha iyi bir yerde aldırmanı tavsiye ederim. Bebeklerde damar bulmak sıkıntı oluyor. Çok çile oluyor sonrasıKimisi öyle sanırım.. bizim kan değerlerimiz de düşüklük var zaten o yuzden doğru verdiğimden emin olmak istedimKan değerlerine sağlık ocağında baktırabilir miyim bu arada acaba? Şu hastalık döneminde ortalık hastaneler malum
Biz yaza doğru 360 derece dönebilenlerden alacağız uzun yolda rahat etmek için ben arka koltukta bebişin yanında olacağım mecburen henüz marka araştırması yapmadımKızlarmisophonia_ bahsetmişken, oto koltuğu hangi marka aldınız, alacaksınız? Ben genelde bebekle yalnız seyahat edeceğim arkada yanında kimse olmayacak bu dönebilen ve yatma ayarlı olanlar daha mı iyi olur bilemedim.
Evet bizimki de hep ellerini ıslatıyor baya bi keşifteler desene biz de 4. Ay kontrolüne gidicez bakalım ne diyecek doktor. Kuzenimin kızı 5. Ayında çıkarmaya başladısanıyorum çoğumız aynı durumdayız. Neredeyse 2 aydır Üstü başı hep ıslanıyor, el sürekli ağızda ama el keşif amaçlı da ağızlı gibi geliyor. 10 gün önce doktor dişe daha 1 ay var demişti.
Kız sanırım istanbuldayken hep herkes ilgileniyordu ben konuya tam hakim olamamışımCanısı sen istanbuldayken hepimizin bebesi salyalandı ve elimizi kötü emellerine alet etmeye başladı. Bir kemirişi var parmakları sanırsın bal börekAma bu hemen diş çıkaracak anlamına gelmiyormuş ön hazırlık gibi düşün dedi doktor
Ya ben girip mesaj göremeyince üzülüyorum.bebeler büyüyünce kimse buralara uğramaz olacak düşündükçe valla Bi hüzün kaplıyor içimi
Ay doğru dedin kız zaten dökülüp yenisi çıkacak6. Ay çokta erken bi zaman değil zaten normal seyrinde gidiyor merak etme. Erken çürümede olsa nasılsa 7-8 yaş gibi yenisi çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?