2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Bana boş gelmedi bu kese, bilmişlik yapmak istemem ama :) öncüler değil mi o soldakiler?
Valla bilmiyorum ki canım aslında orada beyazlıklar var ama doktor biliyordur diye ses etmedim 😄
Canım inşallah sen de duyacaksın 😍... kötü düşünmeyin sakın benim gibi, boşuna vakti morali ziyanmış... Vajinadan baktığı için cinsiyet tahminim yok 😔
Gözün aydın canım darısı bizlere inşallah karından neden bakmadı duyulmadı mı o zaman bir de kaç haftalıksın tam olarak
 
Ben cinsiyeti erken öğreneceğim galiba. Nipt test yaptırmayı düşünüyorum, o testte cinsiyet de öğreniliyormus sanırım. 2 hafta sonra kan vereceğim büyük ihtimal. Sonuçlar da 1 haftaya geliyormuş. Yani 12.haftada öğrenmiş olurum büyük ihtimal. Doğuda görev yapıyorum, bulunduğum ilde sadece devlet hastahanesi var ve bu zamana kadar hoş tecrübeler yaşamadım. Açıkçası ikili, dörtlü tarama testleri için buradaki imkanlara güvenmiyorum. Nipt test yapıp içim rahat etsin istiyorum. Cinsiyet öğrenim de bonusu tabi:)
Ne güzel. Erken öğrenmek çok iyi ben şimdiden çok heyecanlıyım. Oğlumu 11+3 te öğrenmiştim ama erkekler zaten erken gösteriyor. Kız baya geç öğreniliyor genelde. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏☺️
 
Bende 10. Haftamda yaptıracağım 💃💃
ben yaptırdım ama 10.haftada istememe rağmen doktor 14.haftadan önce istemedi. Anladığım kadaroyla yasal sınır içerisinde cinsiyet bilinmesi etik olarak doğru değil. Kız çocuk istemeyen o kadar çok insan kılıklı var ki çünkü. Nipt yaptırabiliyorsun, cinsiyeti doktorla paylaşıoyorlar ama bizimle paylaşmıyorlar diye biliyorum.
Hastane üzerinden yapıldığında daha pahali olduğunu, direkt firmayla irtibata geçildiğinde indirim yapıldığını duydum. Ama sonucu bizle nasıl paylasacaklar ki o zaman?
Bir de sanırım artık ülkemizde de yapılıyor bu test. Sizin tercihiniz yurtdisina gönderilen mi olur, burda yapılan mi?
Karar verdiğinizde benimle de bilgileri paylaşır mısınız? Henüz takip yaptırdığım bir doktorum yok. Devlette ve bir kez özelde acilde muayene oldum o kadar. O yüzden bir yol haritası çözemiyorum.
 
Kızlaar günaydınn :KK68: Cinsiyet olarak ne hissediyosunuz yada bi hissiniz var mı bununla ilgili çok merak ediyorum hissedilebilen bişey mi diye. Ben erkek hissediyorum mesela:anne: Alayım cevaplarıı:KK49:
Canım bnde kız hissediyorum.Öncelik sağlıklı olması tabi ama bir oğlum var birde kızımın olmasını isterim.🤩
 
Kizlar sabah kanamam oldu hstaneye geldim bebek düşmüş.😭😭😭😭 kurtaj olacağım suan yatis yaptilar😭😭😭😭
Cok gecmis olsun canım 😔
Insallh cabuk toparlanirsin, umarım sağlıklı gebeliğin olur tekrar gönlünce.

Benim de sürekli kanamam lekelenmem var tedirgin olmuyor degilim cok zor bir durum Allah sabır versin 😔

Çok ağrın oldu mu? Ya da sadece kanama mi oldu?
 
X