- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #52.841
Ay ben de öyleyim hiç sevmem kalan yemek. Akşam yemeğinde bitecek ve tencereler bomboş kalacakYok ben anladım esas sorun bizim evde yiyecek namına bir şey olmaması. Ben hiç sevmem kalan yemek işini, hep günlük pişirirdim de o düzeni bırakmak lazımmış. Bugün eeyhtre yeter be diyerek muhallebisine yoğurt karıştırdım bi tatlı kaşığı. Umarım sıkıntı çıkarmaz. Ya geçen simit ayran veriyorum yazmıştın hala aklımdan çıkmadı, markette ayran görünce oo atomiks bebeyi lise tenefüslerine hazırlıyor diye kıkır kıkır güldüm reyonun orta yerinde. Çok geçmiş olsun bu arada hemen toparlarsın umarım.
Ya kzılar bu beybi beni çok kötü ısırıyor emzirmeyi çok severdim artık fobiye dönüyor yavaş yavaş. Aşırı ısırıyor yok sana meme diyip kapatıyorum bence anlamıyor ama olsun. Yarım saat sonra falan veriyorum. Ya aslında her şeyi ısırıyor kucağımıza alıyoruz omzumuzu ısırıyor sevelim desek çenemizi boynumuzu ısırıyor yüzüm boynum omzum ısırık hep. Görseniz kız kavgasından çıkmış gibiyim çizik dolu. Hiç ısıran bir kızım olacağını düşünmemiştim büyük kızım yapmazdı hiç. Ne yapmalı ne etmeli