2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim kız 3 gündür ishal. Günde 2 ya da 3 kez kaka yapıyor o da sulu olup bezden taşıyor. Hiçbişey yemek istemiyor. Ne yapıcam
Geçmiş olsun, ateş kusma var mı? Bizimkiler ishalle başladılar sonra ateş çıktı covidmişlee meğer. 3 gün falan iştahsızlık oldu. İshal için bol sıvı ve probiyotik takviyesi lazım. 1 haftada anca geçti ishalleri maalesef

Labne ve yumurtayi yemiyor kahvaltida 3_4 gündür sadece gevrek içi ve salatalık yiyor labne ve yumurtayı ağzına versem tükürüyor.birde hiç meme vermeden kahvaltı yaptırmayı deneyeyim..Annemin arkadaşları vardı şu an lokum evresinde mi demişlerdi lokum evresi bitiyor sanırım.

Ateş yok kusmada yok ama normalde yediği şeyden iğreniyor. Probiyotik veriyorum 2 gündür. Su da içiyor ama yemek yemiyor

Benim alerjik annelerden gördüğüm/anladığım, bu durumlarda her gün her gün vermemek en iyisi oluyor. Rotasyonla. Tabi en iyisini doktorunuz söyler bu gözlem sadece. O da yakında geçer umarım.
Evet ishal soğuk algınlığı yaşadığımız an sür ürünleri kesiyoruz. 3 günde bir yoğurt yiyor

Lokum evresi ?
kum

Canım biz aylardır çekiyoruz en iyi gelen şey zinco probiyotik uzun sürede iyi geliyor. Doktoruna sor bence zincoyu kullan
Kızlar benim kız 3 gündür ishal. Günde 2 ya da 3 kez kaka yapıyor o da sulu olup bezden taşıyor. Hiçbişey yemek istemiyor. Ne yapıcam

Yumurta, peynir, ceviz, 1 tatlı kaşığı un ekliyorum pankek gibi oluyor. Böyle ısırarak yemek ya da lokma lokma ağzına vermek daha iyi oldu bizde. Kaşıkla yemez oldu. He severse yiyor da korkudan ısırılacak şeyleri ısıttırmaya çalışıyorum. Eskiden masum masum her yemeğe seviniyordu kaşmadı şimdi

Az az sık sık sıvı tüketimi ve probiyotik kullanacaksın demişti Doktorum . Sıvıyı birden yüklenince hemen dışarı atıyorlar idrar ile çünkü.

Selam canım anneler
Nasılsınız herkes iyidir inşallah bebislerin durumları umarım iyidir
Bayadir buraya uğrayamadim özledim herkesin mesajlarını memlekete geldik fırsat bulamıyorum hiç
Kızım biraz rahatsız sürekli ishal ilk geldiğimizde yatırıldı çıktık hastaneden şuan yine devam ediyor onun dışında bez bölgesinde biraz iltihaba benzer sivilce gördüm bir kaç tane neyden kaynaklanıyor hiç bilmiyorum onun dışında gündüz uykularimiz burda baya bozukdu duzenli uyumuyor sesten kalabalıktan beş dakika tek gözünü kapatıyor ne yapacağımı bilmiyorum herhalde evime geldikten sonra duzelecek bu durum

Eve dönünce duzeliyor gündüz uykuları merak etmeyin.Gelmis gecmis olsun.Ses kalabalık çok etkiliyor.

Kızlar ek gıda yine reddediyor benimkisi eline veriyorum 2 ağzına götürse 5 aşağı kucağı dökülüyor herşey umarım alışır başka şansım.kalkmadi kasığa ağzını kilitliyor. 11 aylik olüyoruz ayın 7 sinde doktorumuz hala vitamin kanına bakamadı yok şimdi hasta sonra getirin kan icin, (bir sürü kan aliyor bir tek vitaminlere bakmıyor) yok sizin vitamin basılmamış başka.sey icin kan almışız tekrar gelim tekrar falan. Belki de vitaminneksigi var cocuk ta bu iştahsızlık sebepsiz olmamalı

doktorun verdiği nutricia infatrini devam ediyoruz onu içiyor cok.sukur ama.etkisi.olur mu bilemiyorum

Kızlar ek gıda yine reddediyor benimkisi eline veriyorum 2 ağzına götürse 5 aşağı kucağı dökülüyor herşey umarım alışır başka şansım.kalkmadi kasığa ağzını kilitliyor. 11 aylik olüyoruz ayın 7 sinde doktorumuz hala vitamin kanına bakamadı yok şimdi hasta sonra getirin kan icin, (bir sürü kan aliyor bir tek vitaminlere bakmıyor) yok sizin vitamin basılmamış başka.sey icin kan almışız tekrar gelim tekrar falan. Belki de vitaminneksigi var cocuk ta bu iştahsızlık sebepsiz olmamalı

doktorun verdiği nutricia infatrini devam ediyoruz onu içiyor cok.sukur ama.etkisi.olur mu bilemiyorum

Canim bizimkisi de yatmıştı evde değişir düzen hastanede korkuyorlar ilaç iğne damar yolu vs... yalniz doktor söyledi mi bilemiyorum antibiyotik veriliyorsa sonrasında ishal devam.eiyor yani antibiyotik te ishal yapıyor. Onun icin probiyotik damla kullandık biz ve yoğurt patates haşlama pirinc lapasi falan yedirmiştik . Biraz huyları değişiyor hastalık hastane derken düzelir eve geçince inşallah. cok geçmiş olsun cnm

Arkadaşlar merhaba gruba pek yazamasam da takip ediyordum aylar önce artik o da mümkün olmuyor bebelerimiz büyüyor telefonlari birakmiyorlar sanirim sizler de oylesinizdir :) tek basima on aydır aglamayi seven kucak seven kizimla mucadele ediyorum epeyce yoruldum simdi de calismayi düşünüyorum en azindan deneyeceğim bakici arıyorum. Belki sizlerden bir yardım alabilirim istanbul Üsküdarda bebek bakabilcek tanıdık bildikleriniz varsa memnun olurum

Kizlar bu yumurta ve peynir yememe olayini hemsireye sordum donemsel olabilir dedi oda sizin gibi direk yemesi gerekmiyor dedi krep ve ya peynirli börek seklinde yiyebilirmis komsu belki sicaklardan yemiyordur dedi.kahvaltida sadece ekmek ve salatalik yiyor boyle olunca.yogurt corbasi vs yumurta için. Ne güzel normal yiyordu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…