- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.907
- 88
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.021
Geçmiş olsun, ateş kusma var mı? Bizimkiler ishalle başladılar sonra ateş çıktı covidmişlee meğer. 3 gün falan iştahsızlık oldu. İshal için bol sıvı ve probiyotik takviyesi lazım. 1 haftada anca geçti ishalleri maalesefKızlar benim kız 3 gündür ishal. Günde 2 ya da 3 kez kaka yapıyor o da sulu olup bezden taşıyor. Hiçbişey yemek istemiyor. Ne yapıcam
Labne ve yumurtayi yemiyor kahvaltida 3_4 gündür sadece gevrek içi ve salatalık yiyor labne ve yumurtayı ağzına versem tükürüyor.birde hiç meme vermeden kahvaltı yaptırmayı deneyeyim..Annemin arkadaşları vardı şu an lokum evresinde mi demişlerdi lokum evresi bitiyor sanırım.eskiden 2 saatte bir ya meme ya ek gıdaydı, son dönemlerde süt doyurmuyor keyif bence. Emip üstüne yemek yediği bile oluyor ya da tam tersi. Tabi iyi yesin diye emmeden vermeye çalışıyorum ek gıdayı. Bence karınları doysun diye ek gıda önemli, vitamin bağışıklık diye de meme bu aşamada gibi geliyor. Onu da zaten hobi olarak emiyorlar sürekli
Ateş yok kusmada yok ama normalde yediği şeyden iğreniyor. Probiyotik veriyorum 2 gündür. Su da içiyor ama yemek yemiyorGeçmiş olsun, ateş kusma var mı? Bizimkiler ishalle başladılar sonra ateş çıktı covidmişlee meğer. 3 gün falan iştahsızlık oldu. İshal için bol sıvı ve probiyotik takviyesi lazım. 1 haftada anca geçti ishalleri maalesef
Evet ishal soğuk algınlığı yaşadığımız an sür ürünleri kesiyoruz. 3 günde bir yoğurt yiyorBenim alerjik annelerden gördüğüm/anladığım, bu durumlarda her gün her gün vermemek en iyisi oluyor. Rotasyonla. Tabi en iyisini doktorunuz söyler bu gözlem sadece. O da yakında geçer umarım.
kumLabne ve yumurtayi yemiyor kahvaltida 3_4 gündür sadece gevrek içi ve salatalık yiyor labne ve yumurtayı ağzına versem tükürüyor.birde hiç meme vermeden kahvaltı yaptırmayı deneyeyim..Annemin arkadaşları vardı şu an lokum evresinde mi demişlerdi lokum evresi bitiyor sanırım.
Kızlar benim kız 3 gündür ishal. Günde 2 ya da 3 kez kaka yapıyor o da sulu olup bezden taşıyor. Hiçbişey yemek istemiyor. Ne yapıcam
Lokum evresi yani ne versek yiyordu altini degistirirken kacmiyordu gibi bu evre bitiyor gibi anladim benLokum evresi ?
kum
Lokum evresi yani ne versek yiyordu altini degistirirken kacmiyordu gibi bu evre bitiyor gibi anladim ben
Yumurta, peynir, ceviz, 1 tatlı kaşığı un ekliyorum pankek gibi oluyor. Böyle ısırarak yemek ya da lokma lokma ağzına vermek daha iyi oldu bizde. Kaşıkla yemez oldu. He severse yiyor da korkudan ısırılacak şeyleri ısıttırmaya çalışıyorum. Eskiden masum masum her yemeğe seviniyordu kaşmadı şimdiLabne ve yumurtayi yemiyor kahvaltida 3_4 gündür sadece gevrek içi ve salatalık yiyor labne ve yumurtayı ağzına versem tükürüyor.birde hiç meme vermeden kahvaltı yaptırmayı deneyeyim..Annemin arkadaşları vardı şu an lokum evresinde mi demişlerdi lokum evresi bitiyor sanırım.
Az az sık sık sıvı tüketimi ve probiyotik kullanacaksın demişti Doktorum . Sıvıyı birden yüklenince hemen dışarı atıyorlar idrar ile çünkü.Kızlar benim kız 3 gündür ishal. Günde 2 ya da 3 kez kaka yapıyor o da sulu olup bezden taşıyor. Hiçbişey yemek istemiyor. Ne yapıcam
Tmm cnm çok tşklerCanım biz aylardır çekiyoruz en iyi gelen şey zinco probiyotik uzun sürede iyi geliyor. Doktoruna sor bence zincoyu kullan
Bu şekilde yapıyoruz şuan İnş İşe yarar. Çok tşk ederimAz az sık sık sıvı tüketimi ve probiyotik kullanacaksın demişti Doktorum . Sıvıyı birden yüklenince hemen dışarı atıyorlar idrar ile çünkü.
Eve dönünce duzeliyor gündüz uykuları merak etmeyin.Gelmis gecmis olsun.Ses kalabalık çok etkiliyor.Selam canım anneler
Nasılsınız herkes iyidir inşallah bebislerin durumları umarım iyidir
Bayadir buraya uğrayamadim özledim herkesin mesajlarını memlekete geldik fırsat bulamıyorum hiç
Kızım biraz rahatsız sürekli ishal ilk geldiğimizde yatırıldı çıktık hastaneden şuan yine devam ediyor onun dışında bez bölgesinde biraz iltihaba benzer sivilce gördüm bir kaç tane neyden kaynaklanıyor hiç bilmiyorum onun dışında gündüz uykularimiz burda baya bozukdu duzenli uyumuyor sesten kalabalıktan beş dakika tek gözünü kapatıyor ne yapacağımı bilmiyorum herhalde evime geldikten sonra duzelecek bu durum
Teşekkür ederimEve dönünce duzeliyor gündüz uykuları merak etmeyin.Gelmis gecmis olsun.Ses kalabalık çok etkiliyor.
Selam canım anneler
Nasılsınız herkes iyidir inşallah bebislerin durumları umarım iyidir
Bayadir buraya uğrayamadim özledim herkesin mesajlarını memlekete geldik fırsat bulamıyorum hiç
Kızım biraz rahatsız sürekli ishal ilk geldiğimizde yatırıldı çıktık hastaneden şuan yine devam ediyor onun dışında bez bölgesinde biraz iltihaba benzer sivilce gördüm bir kaç tane neyden kaynaklanıyor hiç bilmiyorum onun dışında gündüz uykularimiz burda baya bozukdu duzenli uyumuyor sesten kalabalıktan beş dakika tek gözünü kapatıyor ne yapacağımı bilmiyorum herhalde evime geldikten sonra duzelecek bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?