- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #52.981
Bebegim 3bucuk aylik oldu. Ek gidaya 5.ayinda geceriz alerji testi yapmadan bi yol izleriz dedi. Son care alerji testi ama daha cok kucuk dedi. Hem belki besin alerji kaynakli olmayabilirmis tabi insallah6.5-7 aylikti. Sizin bebeginiz kac aylik?
Cok uzgunumBiz 4 buçuk aylıktık ama coknpişmanım bilseydim öyle acı cekecegını yapmazdım. Travma oldu bebeğimde
Evet henuz kucukmus. Cilt tepkili alerji mi? Umarim kisa surede atlatirsiniz.Bebegim 3bucuk aylik oldu. Ek gidaya 5.ayinda geceriz alerji testi yapmadan bi yol izleriz dedi. Son care alerji testi ama daha cok kucuk dedi. Hem belki besin alerji kaynakli olmayabilirmis tabi insallah
Simdilik ben yumurtayi haftada 2 gün tuketecegim, 2 hafta sonra whatsaaptan Mahmut Beyle degerlendirme yapacagiz.
Cok uzgunumAcidan ziyade korkmusta olabilir. Sanirim bu yuzden doktorum daha cok kucuk alerji testi icin dedi.
Gece en rahat yanımda uyuması banada öyle geliyor.uçak yolculuğu konuşulmuştu ama ağladılar mı seninkiler uçak yolculuğunda?Biz oturmaya başladıkları an alt kademeye geçtik. O şekilde yatıyorlar. Alışıyorsun alçaklar zaten yataklar zorlanmadım ben hiç. Ben de gece emzirmek için alıyorum yanıma uyuyorlar ama hep tetikteyim pat diye kalkıp emekleyip düşecekler diye. Onlar iyi uyuyır ama ben kalitesiz uyuyorum
Nasılsınız iyileştiler mi kuzucuklar?Biz oturmaya başladıkları an alt kademeye geçtik. O şekilde yatıyorlar. Alışıyorsun alçaklar zaten yataklar zorlanmadım ben hiç. Ben de gece emzirmek için alıyorum yanıma uyuyorlar ama hep tetikteyim pat diye kalkıp emekleyip düşecekler diye. Onlar iyi uyuyır ama ben kalitesiz uyuyorum
Hiç ağlamadı bizimkiler. Baya rahat geçti. Bolca oyuncak lazım ama dikkatlerini çekmek için.Gece en rahat yanımda uyuması banada öyle geliyor.uçak yolculuğu konuşulmuştu ama ağladılar mı seninkiler uçak yolculuğunda?
İyiyiz çok şükür. 2 gğn ateş 3 gün iştahsızlık sürdü. İshal tam bitmedi ama keyifleri yerinde.Nasılsınız iyileştiler mi kuzucuklar?
9 aylık bile yürüyen varKızlar bebeklerden yürüyen olursa haber verin 10 aylık yürüyenlerde oluyormuş sanırım tanıştığım bazı kişiler ne zaman yürüdü diyorum 10 aylık diyorlar
Yok öyle bir şey değil file dedim ama trendyola yatak bariyeri yaz bak orda çıkıyor sağlam bir şeyÇok sağol bakayım filelere ama tutar mı ki fileyi bu ne der oynayıp çıkarmaya çalışır
Bacak, kol ve gobeginde ara ara boyle izler var. Atopik dermatit dedi. Neyin sebep oldugunu bilmiyoruz. Simdilik yumjrtayi haftada 2 kere yiyip, kortizon iceren bi krem surecegim o kadar.Evet henuz kucukmus. Cilt tepkili alerji mi? Umarim kisa surede atlatirsiniz.
Süt ürünü denediniz mi? Geçmiş olsun. Konserve ürün ya da.Bacak, kol ve gobeginde ara ara boyle izler var. Atopik dermatit dedi. Neyin sebep oldugunu bilmiyoruz. Simdilik yumjrtayi haftada 2 kere yiyip, kortizon iceren bi krem surecegim o kadar.
Bol sıvı alsın demişti Doktorumuz bize. Az az sık sık sıvı takviyesi. Sorunuzu görünce yazmak istedim .nicecream kusma ishal hastalığında ne verdiler tedavi ve test ne istediler serum falan veriyorlar mı
Bizdede oluyordu sık sık nemlendirmek gerekiyor la rocheden çok memnun kalmıştım. Biz şampuanını da değiştirdik onu kesinlikle ihmal etmeyin haftada bir sadece vücudunu köpüklüyordum her banyoda şampuan yok doktorun uyardıklarıBacak, kol ve gobeginde ara ara boyle izler var. Atopik dermatit dedi. Neyin sebep oldugunu bilmiyoruz. Simdilik yumjrtayi haftada 2 kere yiyip, kortizon iceren bi krem surecegim o kadar.
Ya çok sağ ol yani ilaçsız sadece bu şekilde geçti mi bir de kaç günde geçtiBol sıvı alsın demişti Doktorumuz bize. Az az sık sık sıvı takviyesi. Sorunuzu görünce yazmak istedim .
Canım çok şükür kusma yoktu bizde. İshal için bol sıvı bi de probiyotik damla kullandık. Ateş için de calpol/ibufen dönüşümlü 3-4 saatte bir. Kan ve kaka ya abaktılar. Crp yüksekti ama genel durumlari iyi olduğu için başka bişeye gerek kalmadı. Kusma va olsaydı serum gerekebilirdi dedi doktor. Bir sıkıntınjz yoktur inşallah ?nicecream kusma ishal hastalığında ne verdiler tedavi ve test ne istediler serum falan veriyorlar mı
Atopil dermatit her zaman alerji kaynakli degilmis. O yuzden T Tarih in de onerdigi kremle nemlendirmek iyi gelebilir diye dusundum. Bebegimin bagirsak tepkili alerjisi vardi, yaz basinda kollarinda boyle seyler olmustu. Nemlendirince gecti cok sukurBacak, kol ve gobeginde ara ara boyle izler var. Atopik dermatit dedi. Neyin sebep oldugunu bilmiyoruz. Simdilik yumjrtayi haftada 2 kere yiyip, kortizon iceren bi krem surecegim o kadar.
3-4 gün sürdü sanırım tam hatırlayamadım. Bizim çocuk doktorumuz koruyucu hekim. İlacı hemen kullandırmaya karşı. İnstagram Dilşah önerli mutlaka bak güzel bilgi paylaşımları oluyor her konuda.bir de probiyotik reflor verdi. Bol sıvı alacak ve probiyotik kullanacak bunun çözümü bu dedi.Ya çok sağ ol yani ilaçsız sadece bu şekilde geçti mi bir de kaç günde geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?