- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.361
Evet ben de inceledim ama yanları arkası falan baya açık geldi. Larisa & Pumpkin Öğrenme Kulesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şöyle bir şey buldum ama çok pahalıOnlar yurtdışında yaşıyor. Little helper markası ona 2 çocuk sığıyor ama burdakilerin ölçüleri daha küçük ya da yanları çok açık. O yüzden kararsız kaldım ben de.
Ne güzel anlatmışsın ya canımsınCanım anneler de insan ve dinlenmeye ihtiyaçları var ❤
Kızım çok kendi kendine duran bir bebiş değil. Yürümeye başladığından beri de pesindeyim, gitmezsem de kendisi zorla sürüklüyor. Ama bir şeye dalarsa 3-5 dk ben de telefonla ya da tv ile meşgul oluyorum. Çünkü insanım. Mesela bu hafta komsum akşamları 10 ar dk aldı inciyi. Ilk başta biraz garipsedim ama alıştım. Onun da sosyallesmesi hoşuma gitti. Ana yüreği yine de garip hissettim. Allah bütün evlatları korusun, yanında olmayınca bi garip hissediyor insan.
Çocukların kendi kendine yetebilmesi bence çok güzel bir beceri. Sonuçta tv karşısına saatlerce oturtup keyif yapmıyorsun, kendi kendine oynuyor.
Geçenlerde bi video izledim. Kısaca çocukla kaliteli zaman adı altında annenin etkinlik içinde boğulmasını anlatmış. Hiç gerek yok bunlara diyor. Çocuğunuzun gözünün içine bakarak konuşmanız, onunla bulaşık makinesi bosaltmaniz bile kaliteli zaman diyor. Yeter ki onunla olduğumuzu bilsin.
Bunu görmüştüm ama ben yükseklik ayarı olanlardan bakıyorum açıkçası daha uzun süre kullanabilmek adına. Ben de şunu beğeniyorum aslında ama dar bu da.Evet ben de inceledim ama yanları arkası falan baya açık geldi. Larisa & Pumpkin Öğrenme Kulesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şöyle bir şey buldum ama çok pahalı
Bizde genelde tek uyku yapıyoruz 7e doğru akşam yemeği yiyip 20.15 gibi uyuyoruz rutin banyo yapıp yatıyoruz. Öğlende uyandıktan sonra yemek diyor 1 saaatte yetiyor bence. Bazen bir bazen 2 saat uyuyor büyüdüler artık yönlendirmiyoruzÖyledir umarım benimde boğazım ağrıyor bugün inşallah hasta olmam onunda bogazi agrimiyordur uyumayacagi tuttu bugun 1345 te uyudu tek uyku yapiyoruz 3 gündür 12 de uyuyordu yemek yemeden hadi yemek yedireyim ac yatmasin desim bu seferde uyumakta zorlandı bu tek uyku nasil yapilacak yemek yiyip mi uyuyor cunku oteki turlu yemek saati şaşıyor birde kac saat uyuyacak tek seferde 2.5 3 saatmi ?Su oyun yeri bize iyi geliyor sabah gidebilirsem bugun parkta kaka yapti yanima yedek bez almayinca goturemedim oraya.
Ben aldım kullanıyorum çok memnunuz dar olması daha iyi çok alan tehlikeli benceBunu görmüştüm ama ben yükseklik ayarı olanlardan bakıyorum açıkçası daha uzun süre kullanabilmek adına. Ben de şunu beğeniyorum aslında ama dar bu da.
Minik Fare Öğrenme Kulesi - Doğal - Fiyatı, Yorumları
Minik Fare Öğrenme Kulesi - Doğal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bundan mı aldın? Benimkiler ikiz ya ikisini birden koymak istiyorum o yüzden dar mı acaba dedim. İki bebek nasıl olur buna sence?Ben aldım kullanıyorum çok memnunuz dar olması daha iyi çok alan tehlikeli bence
Dogdugundan beri oyle emzirirken bile alir emzirir yerine koyardım seviyor benim kız uykuyu ayni annesiMaşallah ya nasıl uyanmıyor, nasıl bu evreye geçtiniz bize de anlatın
Bunu da gördüm senin ablanın kullandığı marka Amazon’da var aslında ama aşırı pahalıBunu görmüştüm ama ben yükseklik ayarı olanlardan bakıyorum açıkçası daha uzun süre kullanabilmek adına. Ben de şunu beğeniyorum aslında ama dar bu da.
Minik Fare Öğrenme Kulesi - Doğal - Fiyatı, Yorumları
Minik Fare Öğrenme Kulesi - Doğal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ne zamandır kullanıyorsun. Almak mantıklı mı sence?Ben aldım kullanıyorum çok memnunuz dar olması daha iyi çok alan tehlikeli bence
benim koca istemiyor. ahahah çok inatlaştık 1 tane bize yeter ikinciyi istemem derdinde anlaşamadıkBen de düşünüyorum ama gönlümden geçen bi 6 ay sonra hamile kalabilmek. Bakalım, nasip artık. Senin de gönlüne göre olsun Inşallah.
Sagol canım ben de bir tane lcw bir tane kidzee almaya karar verdim ikisini de denemiş olayim dedim yıkayınca lazım olur yedek. Bu arada Reyhan hanımın danışanı oldum :) ikinci haftam bakalım inşallahBen geçen sene lcw nın almıştım, büyük geliyordu kullanamadım. Şu an bacak boyu kısa ama gövdesi tam oluyor. Evimiz merkezi sistem, daha düzenli yanmıyor petekler. Şimdilik kullanıyorum ama bu kışı uyku tulumu ile geçirmek mantıklı olacak, üzerini örttügüm an uyanıyor çünkü. 21-22 derece evimiz. 2,5 tog almıştım. Içinde sadece kısa kollu zıbın var. Sıcacık tutuyor. 12-18 ay ve 18-24 ay bedenlerini deneyerek yine 2,5 tog alırım sanırım lcw dan. Memnunum, kendi bedenime olsa kendime de alırım
Benimki 3 tane istiyormuş.benim koca istemiyor. ahahah çok inatlaştık 1 tane bize yeter ikinciyi istemem derdinde anlaşamadıkbende suyuna gidiyorum
Yaa çok sevindim.Sagol canım ben de bir tane lcw bir tane kidzee almaya karar verdim ikisini de denemiş olayim dedim yıkayınca lazım olur yedek. Bu arada Reyhan hanımın danışanı oldum :) ikinci haftam bakalım inşallah
Ben genelde uyutmaya başlamak için 20.00 i aşmamaya çalışıyorum. Şöyle bir durum var, eşim 21.00 gibi geliyor eve genelde. O gelmeden uyuması lazım, babasını görürse uyumuyor ve uyutmak iyice zorlaşıyor. Emzirerek uyutuyorum. Bu arada kucağımdan kaçmak istediği oluyor tabi. Uykuya geçişi 21.00 i bulabiliyor. Bu akşam da biraz oyuna çevirdi yatakta tutunup kalkma, kaçma hareketleri oldu ama 20.15 gibi uykuya daldı ve beşiğine yatırdım. Sabah yine 7 gibi uyandı. 12-13 arası 1 saat uyudu sadece. Öğle uykusu çok az bizimkinin. Yanına da yatıyorum ama uzamıyor bir türlü.misophonia_ T Tarih bizim tek uyku biraz uzun sürüyor sanırım sizinkilere göre o zaman geç uyuyor ve 8 de kalkıyor dün az uyuyunca 21:15 gibi uyudu çok uyursa bazen 22de 22 30 da yatıyor doğrusu sizinki gibi aslında 7 de uyanıp 20:00 de yatmak ama burada hava sekizde aydınlanıyor ona göre uyanıyor sanırım.Akşam biz geç yiyoruz biraz yemek 18:30 bazen 19 yi buluyor o zamanda sekizde uyumuyor.Siz kendiniz mi uyutuyorsunuz sekizde reddetmiyor mu çünkü bizimki uyuturken kaçıyor daha uyumak istemiyor ise.Bu arada iki gündür hastayım çok zormuş hastalık bebeğe bakmak zorlaşıyor halsizlik boğaz ağrısı hafif öksürük var bebeğe geçmez umarım.
İnş memnun kalırsın ayrıca yoğurt ya da meyve püresine çok küçük doğrayarak da çiğ sarımsak verirsen bağışıklık ve diş çıkarma için etkili.Ayyy yaparım yaaa yapmazmıyım çok teşekkürler
Bizde hala ayni durumdayız ayy gece saat başı kalkıp duruyor bazen emmek istiyor bazen emmek istemiyor suda içmek istemiyor sebepsiz yere kalkıp tekrar onu sallayarak uyutmaya çalışıyorum nasıl olacak bu durum böyle bir yaşına da bastılar ama hala düzensiz geceleriGece kesintisiz uykuya geçtiniz mi? Lütfen artık birileri geçsin ve bize de ümit versin yol göstersin yageçen gün bizimki 4 saat hiç uyanmadı sonra saat başı ayaktaydı 2 gündür eskiye nazaran biraz daha iyi gibi ama ben artık kesintisiz uyumak istiyorum
Ya bizim ki saat 20.00 gibi uyuyor bir saat kadar sonra kalkıyor gece 12 de uyuyor sabah saat 9, 9:30 arası uyanıyor tabi gece kalkmalari en az beş kez oluyorBen genelde uyutmaya başlamak için 20.00 i aşmamaya çalışıyorum. Şöyle bir durum var, eşim 21.00 gibi geliyor eve genelde. O gelmeden uyuması lazım, babasını görürse uyumuyor ve uyutmak iyice zorlaşıyor. Emzirerek uyutuyorum. Bu arada kucağımdan kaçmak istediği oluyor tabi. Uykuya geçişi 21.00 i bulabiliyor. Bu akşam da biraz oyuna çevirdi yatakta tutunup kalkma, kaçma hareketleri oldu ama 20.15 gibi uykuya daldı ve beşiğine yatırdım. Sabah yine 7 gibi uyandı. 12-13 arası 1 saat uyudu sadece. Öğle uykusu çok az bizimkinin. Yanına da yatıyorum ama uzamıyor bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?