2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar biz artık tek uykuya geçtik gibi. Kaçta yatarsa yatsın 7 de kalkıyor zaten. 13.00 -14.30 arası uyuyor. Akşam da 20.00 de. Iki uykuya zorladım ama fayda etmedi. Öğlen uykusu 12-14 arası olsun dedim, yine olmadı. Pes ettim artık

Ne güzel anlatmışsın ya canımsın bende her anne gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama bazen böyle hislere de kapılıyorum. Sanki telefonu elime alınca onunla ilgilenmiyorum gibi oluyor. Sonra diyorum bende insanım 1 senedir elimden gelen her şeyi yaptım arada bir kahve içmek telefona bakmak sorun olmamalı

Gerçekten de kaliteli zaman demek çeşit çeşit etkinlikler demek değil. Yaptığımız şeylere onu da dahil etmek iletişimi kuvvetli tutmak kaliteli zaman bence

Evet ben de inceledim ama yanları arkası falan baya açık geldi. Larisa & Pumpkin Öğrenme Kulesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şöyle bir şey buldum ama çok pahalı
Bunu görmüştüm ama ben yükseklik ayarı olanlardan bakıyorum açıkçası daha uzun süre kullanabilmek adına. Ben de şunu beğeniyorum aslında ama dar bu da.

Bizde genelde tek uyku yapıyoruz 7e doğru akşam yemeği yiyip 20.15 gibi uyuyoruz rutin banyo yapıp yatıyoruz. Öğlende uyandıktan sonra yemek diyor 1 saaatte yetiyor bence. Bazen bir bazen 2 saat uyuyor büyüdüler artık yönlendirmiyoruz

Eklentiler

• 383BBDEE-8952-4620-BC21-6DC7B0E8219A.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 50
misophonia_ T Tarih bizim tek uyku biraz uzun sürüyor sanırım sizinkilere göre o zaman geç uyuyor ve 8 de kalkıyor dün az uyuyunca 21:15 gibi uyudu çok uyursa bazen 22de 22 30 da yatıyor doğrusu sizinki gibi aslında 7 de uyanıp 20:00 de yatmak ama burada hava sekizde aydınlanıyor ona göre uyanıyor sanırım.Akşam biz geç yiyoruz biraz yemek 18:30 bazen 19 yi buluyor o zamanda sekizde uyumuyor.Siz kendiniz mi uyutuyorsunuz sekizde reddetmiyor mu çünkü bizimki uyuturken kaçıyor daha uyumak istemiyor ise.Bu arada iki gündür hastayım çok zormuş hastalık bebeğe bakmak zorlaşıyor halsizlik boğaz ağrısı hafif öksürük var bebeğe geçmez umarım.

Ben de düşünüyorum ama gönlümden geçen bi 6 ay sonra hamile kalabilmek. Bakalım, nasip artık. Senin de gönlüne göre olsun Inşallah.
benim koca istemiyor. ahahah çok inatlaştık 1 tane bize yeter ikinciyi istemem derdinde anlaşamadık bende suyuna gidiyorum

Selam güzellikler 2 hafta önce falan bizim bebiskoyu 1 yaş kontrolünde götürmüştük daha sonra da sağlık ocağında kan vermişti daha doğrusu almamışlardı. Orada vitamin değerlerine bakmamışlar TSH de düşük çıkmıştı uzman görsün demişti doktor. Biz TSH değerinin hatalı olduğunu düşündük çünkü kan almayı bile beceremediler.

Bugün içime sinen güzel bir çocuk doktoru bulduk nihayet. Demir değeri ve B12 düşük çıktı, d vitamini normalmiş. B12 için ocean, demir için Ferro sanol verdi, mikrofer artık dişinin kovuğuna yetmez dedi normale döndükten sonra kalan mikroferi arada bir verirsin dedi. TSH değeri de tam düşündüğümüz gibi hatalı çıkmış her şey yolundaymış. Kilosu 9.500 doğum kilosuna göre 1 yaşında 10.500 olması gerekiyor ama şuan kilosu da normal anne baba olarak sizde zayıfsınız sizden alıyor bu özellikleri dedi. Daha doğrusu o tıbbi açıkladı da ben aklımda tutamadım 1 ay kullanıp kontrole gideceğiz çok hızlı toparlar bu vitaminler normale döner dedi inşallah öyle olur, özellikle B12 yerlerde sürünüyor

Sagol canım ben de bir tane lcw bir tane kidzee almaya karar verdim ikisini de denemiş olayim dedim yıkayınca lazım olur yedek. Bu arada Reyhan hanımın danışanı oldum :) ikinci haftam bakalım inşallah

benim koca istemiyor. ahahah çok inatlaştık 1 tane bize yeter ikinciyi istemem derdinde anlaşamadık bende suyuna gidiyorum
Benimki 3 tane istiyormuş. Bana bir yetiyor ama hadi kardeşi olsun bir tane de diyorum. Evlenmeden önce biliyordun 3 çocuk istediğimi diye baskı yapıyor Ilk kız ya, ikinci erkek olursa üçüncüyü düşünmeyebilirmiş, öyle diyor bir de. Allahım sen aklımı koru

Sagol canım ben de bir tane lcw bir tane kidzee almaya karar verdim ikisini de denemiş olayim dedim yıkayınca lazım olur yedek. Bu arada Reyhan hanımın danışanı oldum :) ikinci haftam bakalım inşallah
Yaa çok sevindim. Reyhan hanımı çok sevdim ben. Nasıl gidiyor diyet? Memnun musun?

Ben genelde uyutmaya başlamak için 20.00 i aşmamaya çalışıyorum. Şöyle bir durum var, eşim 21.00 gibi geliyor eve genelde. O gelmeden uyuması lazım, babasını görürse uyumuyor ve uyutmak iyice zorlaşıyor. Emzirerek uyutuyorum. Bu arada kucağımdan kaçmak istediği oluyor tabi. Uykuya geçişi 21.00 i bulabiliyor. Bu akşam da biraz oyuna çevirdi yatakta tutunup kalkma, kaçma hareketleri oldu ama 20.15 gibi uykuya daldı ve beşiğine yatırdım. Sabah yine 7 gibi uyandı. 12-13 arası 1 saat uyudu sadece. Öğle uykusu çok az bizimkinin. Yanına da yatıyorum ama uzamıyor bir türlü.

Ayyy yaparım yaaa yapmazmıyım çok teşekkürler
İnş memnun kalırsın ayrıca yoğurt ya da meyve püresine çok küçük doğrayarak da çiğ sarımsak verirsen bağışıklık ve diş çıkarma için etkili.
Herkes okuyabilirse sevinirim,sütü fermente vermek en güzeli tabiki herkesin kendi tercihi ama bağışıklık için kvas,kefir, elma sirkesi yani turşular yoğurt ve şirden mayalı peynir çeşitleri, yumurta , tahin , sebze meyve ve avuç içleri kadar et balık(organikse tavuk/değilse hiç yedirmeyin daha iyi),ve çiğ kuruyemişler… İnstagram da hastalanmayançocuk var oradan öğrendim bunları. Bana mantıklı geldi… her ateşte antibiyotik vermemek bla bla ben cahildim az da olsa aydınlandım diyebilirim.

Bizde hala ayni durumdayız ayy gece saat başı kalkıp duruyor bazen emmek istiyor bazen emmek istemiyor suda içmek istemiyor sebepsiz yere kalkıp tekrar onu sallayarak uyutmaya çalışıyorum nasıl olacak bu durum böyle bir yaşına da bastılar ama hala düzensiz geceleri

Ya bizim ki saat 20.00 gibi uyuyor bir saat kadar sonra kalkıyor gece 12 de uyuyor sabah saat 9, 9:30 arası uyanıyor tabi gece kalkmalari en az beş kez oluyor bu saatler dışında asla kesintisiz uyumuyor ve azar azar yediği için gece acikiyor o yuzdne kalkıp tekrar birşeyler verip uyutmak istiyorum bu sırada oynamak istiyor sonra uykusu geldiginde uyutuyorum ve her zaman illa saat 12 yi bulacak acaba yanlış mı yapıyorum ben nasıl yapsam onunda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…