- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.381
Kan değerli iyi bir sıkıntı yok çok şükür ama böyle yememesi zayıf olması biraz beni üzüyorKızlar minik oluyorlar çok kötü değil kiloları, kan değerleri güzel ise sorun etmeyin lütfen.
Hayırlısı olsun canımbenim gibi eylül annelerinden olup hamile kalan varmı acaba
Çok yorucu gerçekten ne zaman düzelicek kim bilirBizde hala ayni durumdayız ayy gece saat başı kalkıp duruyor bazen emmek istiyor bazen emmek istemiyor suda içmek istemiyor sebepsiz yere kalkıp tekrar onu sallayarak uyutmaya çalışıyorum nasıl olacak bu durum böyle bir yaşına da bastılar ama hala düzensiz geceleri
Benimde kaçıyor ben oturuyorum yanında dolanıp dolanıp kendi kendine uyuyor sonra bazen uykusuz olursa hemen uyuyor. Azılardan dolayı uyku düzeni kalmadı ama en geç 20:15te yatıyor yatırmaya çalışıyorum bebeklerin uykusunun 21:00 u geçmemesi gerekiyor bencemisophonia_ T Tarih bizim tek uyku biraz uzun sürüyor sanırım sizinkilere göre o zaman geç uyuyor ve 8 de kalkıyor dün az uyuyunca 21:15 gibi uyudu çok uyursa bazen 22de 22 30 da yatıyor doğrusu sizinki gibi aslında 7 de uyanıp 20:00 de yatmak ama burada hava sekizde aydınlanıyor ona göre uyanıyor sanırım.Akşam biz geç yiyoruz biraz yemek 18:30 bazen 19 yi buluyor o zamanda sekizde uyumuyor.Siz kendiniz mi uyutuyorsunuz sekizde reddetmiyor mu çünkü bizimki uyuturken kaçıyor daha uyumak istemiyor ise.Bu arada iki gündür hastayım çok zormuş hastalık bebeğe bakmak zorlaşıyor halsizlik boğaz ağrısı hafif öksürük var bebeğe geçmez umarım.
İki bebeğe dar canım 15 gün oldu alalı evde teksem yemek yapabiliyorum en azındanBundan mı aldın? Benimkiler ikiz ya ikisini birden koymak istiyorum o yüzden dar mı acaba dedim. İki bebek nasıl olur buna sence?
Ninnakids aldım ben daha gelmedi. İlk alışverişte %10 indirim oluyor geldiğinde bakayım güzelse bakınSagol canım ben de bir tane lcw bir tane kidzee almaya karar verdim ikisini de denemiş olayim dedim yıkayınca lazım olur yedek. Bu arada Reyhan hanımın danışanı oldum :) ikinci haftam bakalım inşallah
İnşallah bir an önce duzelirlerÇok yorucu gerçekten ne zaman düzelicek kim bilir
Ben varımbenim gibi eylül annelerinden olup hamile kalan varmı acaba
Benim kızım da uyuttuktan sonra bir saat içinde uyanıyor genelde. Ben yatana kadar 2 veya 3 kez uykudan uyanmış oluyor. Gece 12 den sabah 7 ye kadar da bir sıkıntısı yoksa 2 veya 3 kez, ağrısı diş sancısı varsa 15 dk da bir uyanıyor. Bazı çocuklar gece uyanıp oturmak istermiş sanırım, annem hep öyle der. Çok şükür kızım emerek tekrar uyuyor, oturmuyor. Sen uyanınca oda değişikliği falan yapıyor musun? Ben karanlıkta emziriyorum, odadan hiç çıkarmıyorum. Dün gece neyi vardı anlamadım ama o kadar sık uyandı ki. Yatırdım 2 dk içinde tekrar uyandı. Çok yorucu bir geceydi benim açımdan. Odada sivri sinek varmış, o mu rahatsız etti, gazı mı diş sancısı mı vardı anlamadım.Ya bizim ki saat 20.00 gibi uyuyor bir saat kadar sonra kalkıyor gece 12 de uyuyor sabah saat 9, 9:30 arası uyanıyor tabi gece kalkmalari en az beş kez oluyorbu saatler dışında asla kesintisiz uyumuyor ve azar azar yediği için gece acikiyor o yuzdne kalkıp tekrar birşeyler verip uyutmak istiyorum bu sırada oynamak istiyor sonra uykusu geldiginde uyutuyorum ve her zaman illa saat 12 yi bulacak acaba yanlış mı yapıyorum ben nasıl yapsam onunda bilmiyorum
Birebir aynısı canımBu sıralar hiçbir şey yediremiyorum. Sabah tek yediği yumurta. Peynir zeytin hiçbir şey yemiyor. Çorba içeremiyorum, yoğurt yediremiyorum. Tüm gün aç aç dolanıyor. Ağzına resmen gelip geçerken lokma lokma tıkıştırıyorum. Peşinde dolanmayayım acıkınca yesin diyorum ama acıkmıyor da. Lütfen siz de zaman zaman bunu yaşadığınızı söyleyin. Ben yedirmiyormuşum gibi hissediyorum.
Özellikle diş zamanları hep böyle. Şimdi 3.azı diş geliyor yine hiçbir şey yemiyor, alıştık artıkBu sıralar hiçbir şey yediremiyorum. Sabah tek yediği yumurta. Peynir zeytin hiçbir şey yemiyor. Çorba içeremiyorum, yoğurt yediremiyorum. Tüm gün aç aç dolanıyor. Ağzına resmen gelip geçerken lokma lokma tıkıştırıyorum. Peşinde dolanmayayım acıkınca yesin diyorum ama acıkmıyor da. Lütfen siz de zaman zaman bunu yaşadığınızı söyleyin. Ben yedirmiyormuşum gibi hissediyorum.
Benimde aynısı birebir demek istediklerimi yazmışsın. Üzülme dicemde olmuyor. Benim ilk kızımda yemezdi hasta olmuştum çok takardim. Oğlan kıza göre bir tık daha iyi ama 1 aydır hicbirsey yemiyor. Kızda böyleydi bunu takmicam diyorum ama bende üzülüyorum. Yemek yediremezsem atıştırmalık ne bulursam yedirmeye calisiyorum. Mesela fıstık badem cevizi hepsi aynı anda değil tabi tek tek rendeliyorum seviyor gibi mutfakta oynarken bir yandan ondan yediriyorum. Bildiğin limonlu kek yaptım yani bebek keki değil ondan verdim azıcık yedi. Sigara böreği veriyorum eline az da olsa yiyiyor. Yani gunboyu habire biseyler yedirme derdindeyim. Sözde oglanda böyle yapmayacaktım. Rahat olacaktımBu sıralar hiçbir şey yediremiyorum. Sabah tek yediği yumurta. Peynir zeytin hiçbir şey yemiyor. Çorba içeremiyorum, yoğurt yediremiyorum. Tüm gün aç aç dolanıyor. Ağzına resmen gelip geçerken lokma lokma tıkıştırıyorum. Peşinde dolanmayayım acıkınca yesin diyorum ama acıkmıyor da. Lütfen siz de zaman zaman bunu yaşadığınızı söyleyin. Ben yedirmiyormuşum gibi hissediyorum.
Hemen hemen aynısıBu sıralar hiçbir şey yediremiyorum. Sabah tek yediği yumurta. Peynir zeytin hiçbir şey yemiyor. Çorba içeremiyorum, yoğurt yediremiyorum. Tüm gün aç aç dolanıyor. Ağzına resmen gelip geçerken lokma lokma tıkıştırıyorum. Peşinde dolanmayayım acıkınca yesin diyorum ama acıkmıyor da. Lütfen siz de zaman zaman bunu yaşadığınızı söyleyin. Ben yedirmiyormuşum gibi hissediyorum.
Acıktığını bilmeyen çocuklar var duyu algı aktivite merkezlerinde, ama nasıl öğretiyorlar bilmiyorum.Kan değerli iyi bir sıkıntı yok çok şükür ama böyle yememesi zayıf olması biraz beni üzüyor
Birebir aynısı canım
Özellikle diş zamanları hep böyle. Şimdi 3.azı diş geliyor yine hiçbir şey yemiyor, alıştık artık
Benimde aynısı birebir demek istediklerimi yazmışsın. Üzülme dicemde olmuyor. Benim ilk kızımda yemezdi hasta olmuştum çok takardim. Oğlan kıza göre bir tık daha iyi ama 1 aydır hicbirsey yemiyor. Kızda böyleydi bunu takmicam diyorum ama bende üzülüyorum. Yemek yediremezsem atıştırmalık ne bulursam yedirmeye calisiyorum. Mesela fıstık badem cevizi hepsi aynı anda değil tabi tek tek rendeliyorum seviyor gibi mutfakta oynarken bir yandan ondan yediriyorum. Bildiğin limonlu kek yaptım yani bebek keki değil ondan verdim azıcık yedi. Sigara böreği veriyorum eline az da olsa yiyiyor. Yani gunboyu habire biseyler yedirme derdindeyim. Sözde oglanda böyle yapmayacaktım. Rahat olacaktım
Hemen hemen aynısıyediği belirli şeyler var onlar dışında hiçbir şeye ağzını açmıyor. Çorba içmeyi bıraktı resmen neler deniyorum ama yok. Mesela salçalı hiçbir şeyi ağzına sürmez makarnayı çok sever ama asla salçalı yemez. Dün köri soslu makarna yedi çok şaşırdım ve sevindim. Bulgur, makarna, pilav döngüsü var resmen. Dün kahvaltıda ilk defa bizim yediğimiz pankekten verdim ve sevdi. Ona normalde pekmezle yapıyordum ama yemiyor artık büyüdü 2 kaşık şekerden de zarar gelmez heralde diyerek verdim valla. Diyorum millet eline cikolata şeker veriyor ben 2 kaşık şeker olan pankek vermişim çok mu
Yeme problemi 1ayi geçkin bizde de var peynir yumurtanın beyazı yemiyor biberonda su dışı herşeyi reddediyor makarnayı peynirli yaparsak yemiyor birşeyi istemiyor ise tukuruyor bir yaş sendromu ya da atak dönemi vs diye geçiyor umarım geçer tarhana ekmek makarna et yiyor domates verdim istemedi
Sanırım bu aralar öyle yapacağız hepÜzülmemek elde değil gerçekten. Bu sabah evde yürüyerek yumurta ve peynir yedirebildim. Sözde ben de elimde çatalla arkasında dolanmayacaktım. Acıkınca yiyecektiBen özel olarak yemek yapmayı bıraktım artık. Bizim yediğimiz yemeklerden, kek, poğaça, börekten yediriyorum artık. Dün misafirim vardı, mercimekli köfte, börek, poğaça ve kek yedi. Yedi dediysem tabi tadımlık gibi. Her birinden iki lokma anca yemiştir. 1Tutaste için rahat olsun bence. Atomiks demişti ya turşu vermiyoruz sonuçta, o kadarciktan bir şey olmaz. Dün doğru düzgün emzirmedim de gündüz. Uykusu gelene kadar kendisi de emme talebinde bulunmadı. Hiç mi acıkmıyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?