- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.341
Bizimde öyle ya nasıl düzenlicez bakalımBenim kızım geçen iki gün sadece bir kere uyandı gece. O kadar alışmışım ki uyanmaya arada kalkıp baktımama şimdi tekrar diş derdi başladı en fazla uyuduğu 3 saat
Evet bir şey isteyince geliyor yanıma ya da agkiyir ama ağlamadan yalnız başına uzun zaman geçirince huzursuz oluyorumBen bırakıyorum oynuyorlar, ben de yemek yapıyorum temizlik yapıyorum falan. Bazen ben de vicdan yapıyorum ama ağlamıyorsa sıkıntı yol bence. İhtiyacı olunca çağırıyorlar
Ah ah keşkeo kişi ben değilim maalesef. Dün gece saat başı uyandılar. Hatta biri 4te uyandı uyutamadım dedim eyvah, neyse ki babası uyuttu 5te
Uyku konusu beni çok geriyor yaBizimde öyle ya nasıl düzenlicez bakalım
Yaa ben tuvalete bile onunla gidiyorum keşke böyle huzursuzluklarım olsaEvet bir şey isteyince geliyor yanıma ya da agkiyir ama ağlamadan yalnız başına uzun zaman geçirince huzursuz oluyorum
Umarım bir gün hepimiz o kişi oluruz
Ya bence mükemmel bir şey kendi başına vakit geçirmesiEvet bir şey isteyince geliyor yanıma ya da agkiyir ama ağlamadan yalnız başına uzun zaman geçirince huzursuz oluyorum
Artık beni deUyku konusu beni çok geriyor ya
Teşekkür ederim canımYa bence mükemmel bir şey kendi başına vakit geçirmesimaşallah benim kızım da sürekli yanımda durmak istiyor
Tuvalet konusu bizde de çok sıkıntı ya kapımda ağlıyorYaa ben tuvalete bile onunla gidiyorum keşke böyle huzursuzluklarım olsa
Benimki de kisa bir süre oynuyor ama sonra ağlıyor yanında istiyor uyurken de kalkarsam uyanıyor bazen zor oluyor temizlik yemek vs maalesef.Ama ben pusetle hava almak için çok uzun dolaşıp parka vs götürmediysem o zaman vicdan yapiyorum.Evet bir şey isteyince geliyor yanıma ya da agkiyir ama ağlamadan yalnız başına uzun zaman geçirince huzursuz oluyorum
Sürekli ilgi istedikleri zaman gerçekten ev işi falan çok sıkıntı oluyor, bazen ağlaya zirlaya yapıyoruz. Bizimkinin bir hassas noktası var mama sandalyesine koyup önüne sevdiği bir şeyler verince onu yiyor bir süre oyalaniyor. Öyle zamanlarda bunu kullanıyorum. Bizim sitede park var oraya çıkarıyorum bende ama öyle kaydırak falan pek sevmedi salıncaga alıştı baya bende götürüp sallıyorum. Lojmanda pek bebek arabasıyla gezecek düzlük yok, dışarı da hiç hiç yok zaten pek güvenli de değil. Allah'tan güzel bir parkımız varBenimki de kisa bir süre oynuyor ama sonra ağlıyor yanında istiyor uyurken de kalkarsam uyanıyor bazen zor oluyor temizlik yemek vs maalesef.Ama ben pusetle hava almak için çok uzun dolaşıp parka vs götürmediysem o zaman vicdan yapiyorum.
Fiyatı uçuk kaçık ama ayaklı olarak kidzeeler güzel. Kalıbı dar ama bi beden büyük almak lazım. Dolapta falan 2. Elleri daha uygun. Ebebek ve lcw nın da düşük toglu tulumları var. Onlar biraz daha uygun fiyatlı. Bizdeki kidzee 1 tog içine sadece kısa kollu badi giydiriyorım. Oda 25 derece.
Ben de aynı dertten muzdariptim. Üstünü örttüğüm an uyanıyordu. Lcw den 1.6 tog olan uyku tulumu aldım. İçine de askılı atlet giydirip uyutuyorum. Odası 23 24 arası ama sabaha karşı baya soğuyor.
Çok teşekkür ederim kızlar. Lcw kodla gerçekten uygun geliyor mobil uygulamadan. Kidzee yi görmüştümBizimki de sevmiyor üzerini örtmeyi, gece bakıyorum üstü açık yatıyor hasta olmasından korkuyorum. Gerçi bizim buralar hala 30 derece ama gece 19 falan oluyor. Lcw den tulum almayı düşünüyorum bu ay tabi bulabilirsem, burda e bebek de vs yok. Uyku tulumu baya kurtarır bizi bence. İçine de soğukluğa göre sadece zıbın ya da belki ince bir kat kıyafet olabilir iyice kışa girince.
Biz kesintisiz uyuyoruz cok sukur dis veya hastalik yoksa aksam 9bucuk 10 gibi uyuyor gunduz 2uyku yaoiyor ama ilk uyku sekerleme sayilir aksam da 9 9bucuk en gec 10 da uyutuyorumGece kesintisiz uykuya geçtiniz mi? Lütfen artık birileri geçsin ve bize de ümit versin yol göstersin yageçen gün bizimki 4 saat hiç uyanmadı sonra saat başı ayaktaydı 2 gündür eskiye nazaran biraz daha iyi gibi ama ben artık kesintisiz uyumak istiyorum
Canım bana arkadaşım verdi 18-24 ay. Benim oğlanlar 75cm 9kg falan ama tam oluyor gibi. Zaten herkes kalıbı dar yazmış yorumlarda. Ben 24-36 alacaktım ama vazgeçtim çok para hele 2 tane olunca onun yerine bir sürü şey alırım o paraya dedimÇok teşekkür ederim kızlar. Lcw kodla gerçekten uygun geliyor mobil uygulamadan. Kidzee yi görmüştümnicecream şimdi inceledim tog değerli pijama takımları da varmış. Pahalı ama 2. Çocuğa da kalır diyerek alacagim sanırım:) hangi beden giydiriyorsun seninkiler ikiz belki daha minnaklardir ama benimki de kız belki ordan esitleriz :)
Ben almadım henüz ama almak istiyorum. Tek sıkıntı iki bebeğin sığabilecğinden emin olamıyorum. Ablam kullanmıştı çok güzel bir şeyKızlar bu öğrenme kuleleri var ya, onlardan kullanan var mı ?
Maşallah ya nasıl uyanmıyor, nasıl bu evreye geçtiniz bize de anlatınBiz kesintisiz uyuyoruz cok sukur dis veya hastalik yoksa aksam 9bucuk 10 gibi uyuyor gunduz 2uyku yaoiyor ama ilk uyku sekerleme sayilir aksam da 9 9bucuk en gec 10 da uyutuyorum
Ya ben de çok almak istiyorum ama marka konusunda kararsız kaldım. Ablanın kullandığı hangisi acaba ? Yani aslında sığarlar ama birbirlerini iterler mi acabaCanım bana arkadaşım verdi 18-24 ay. Benim oğlanlar 75cm 9kg falan ama tam oluyor gibi. Zaten herkes kalıbı dar yazmış yorumlarda. Ben 24-36 alacaktım ama vazgeçtim çok para hele 2 tane olunca onun yerine bir sürü şey alırım o paraya dedim
Ben almadım henüz ama almak istiyorum. Tek sıkıntı iki bebeğin sığabilecğinden emin olamıyorum. Ablam kullanmıştı çok güzel bir şey
Onlar yurtdışında yaşıyor. Little helper markası ona 2 çocuk sığıyor ama burdakilerin ölçüleri daha küçük ya da yanları çok açık. O yüzden kararsız kaldım ben de.Ya ben de çok almak istiyorum ama marka konusunda kararsız kaldım. Ablanın kullandığı hangisi acaba ? Yani aslında sığarlar ama birbirlerini iterler mi acaba
Ben de düşünüyorum ama gönlümden geçen bi 6 ay sonra hamile kalabilmek. Bakalım, nasip artık. Senin de gönlüne göre olsun Inşallah.ah hamile değilim ama istiyorumikinci bir tane olsa nasıl olur diye düşündüm o yüzden merak ettim açıkçasi
Ben geçen sene lcw nın almıştım, büyük geliyordu kullanamadım. Şu an bacak boyu kısa ama gövdesi tam oluyor. Evimiz merkezi sistem, daha düzenli yanmıyor petekler. Şimdilik kullanıyorum ama bu kışı uyku tulumu ile geçirmek mantıklı olacak, üzerini örttügüm an uyanıyor çünkü. 21-22 derece evimiz. 2,5 tog almıştım. Içinde sadece kısa kollu zıbın var. Sıcacık tutuyor. 12-18 ay ve 18-24 ay bedenlerini deneyerek yine 2,5 tog alırım sanırım lcw dan. Memnunum, kendi bedenime olsa kendime de alırımGünaydın kızlar, biz sıcak bi yerde yaşıyoruz. Klimanın altında bile hiç bisey ortmeden yatiriyordum şimdi hava soğudu üstünü örtünce sinir oluyor. Dün gece sürekli uyandı diş mi örtüye mi sinirinden bilemedim ama uyumadık diyebilirim :) zaten döndükçe altında kalıyor. Kullanıp memnun kaldığınız uyku tulumu önerebilir misiniz bana?( içine ne giydiriyorsunuz kaç derecede kullaniyorsunuz yazarsaniz cok sevinirim)
Canım anneler de insan ve dinlenmeye ihtiyaçları var ❤Selam kızlar size her annenin mutlaka yaşadığı durumla ilgili bir şey sormak istiyorumBizim sıpa kendi kendine oynayabiliyor sürekli benimle ilgilen diye ağlayan bir çocuk değil -diş ağrısı vs hariç durumlarda- ama ben iş yaparken ya da ne bileyim bir fincan kahve içerken aşırı vicdan yapıyorum ya o orda oynuyor ben telefona bakıyorum bitki çayı içiyorum onunla ilgilenmiyorum diyorum kendi kendime
Halbuki kendi başına da oynamaya, bunu öğrenmeye ya da ne bileyim keşfetmeye de ihtiyacı var. Tabiki benimde dinlenmeye, ama yine de bazen kötü hissediyorum. İş yaparken bir yandan onunla konuşuyorum yaptığım şeyi anlatıyorum ama oturup telefona bakınca sanki kötü anneyimsiz de böyle özgür bırakıyor musunuz? , kendinize zaman ayırıyor musunuz? Mesela yarım saattir evi bu şekilde turluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?