2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet bir şey isteyince geliyor yanıma ya da agkiyir ama ağlamadan yalnız başına uzun zaman geçirince huzursuz oluyorum

Umarım bir gün hepimiz o kişi oluruz

Evet bir şey isteyince geliyor yanıma ya da agkiyir ama ağlamadan yalnız başına uzun zaman geçirince huzursuz oluyorum

Ya bence mükemmel bir şey kendi başına vakit geçirmesi maşallah benim kızım da sürekli yanımda durmak istiyor

Uyku konusu beni çok geriyor ya
Artık beni de
Ya bence mükemmel bir şey kendi başına vakit geçirmesi maşallah benim kızım da sürekli yanımda durmak istiyor
Teşekkür ederim canım Bazen benimki de öyle bacağıma yapışıyor bırakmıyor ağlıyor ama oyalanacak bir şey buldu mu affetmez

Benimki de kisa bir süre oynuyor ama sonra ağlıyor yanında istiyor uyurken de kalkarsam uyanıyor bazen zor oluyor temizlik yemek vs maalesef.Ama ben pusetle hava almak için çok uzun dolaşıp parka vs götürmediysem o zaman vicdan yapiyorum.

Bizimki de hic yorgan ortturmuyor polar tulum giydiriyorum uyku tulumunu da uyurken istemez diye dusundum ayaklarini yukari uzatarak yan donup uyuyor tulumda rahatsız eder bağırır diye düşündüm çünkü yorgani örttüğümü anladigi an bagiriyor ittiriyor..iki tane uyku tulumu var ince vermislerdi ama kullanmadım

Sürekli ilgi istedikleri zaman gerçekten ev işi falan çok sıkıntı oluyor, bazen ağlaya zirlaya yapıyoruz. Bizimkinin bir hassas noktası var mama sandalyesine koyup önüne sevdiği bir şeyler verince onu yiyor bir süre oyalaniyor. Öyle zamanlarda bunu kullanıyorum. Bizim sitede park var oraya çıkarıyorum bende ama öyle kaydırak falan pek sevmedi salıncaga alıştı baya bende götürüp sallıyorum. Lojmanda pek bebek arabasıyla gezecek düzlük yok, dışarı da hiç hiç yok zaten pek güvenli de değil. Allah'tan güzel bir parkımız var

Çok teşekkür ederim kızlar. Lcw kodla gerçekten uygun geliyor mobil uygulamadan. Kidzee yi görmüştüm nicecream şimdi inceledim tog değerli pijama takımları da varmış. Pahalı ama 2. Çocuğa da kalır diyerek alacagim sanırım:) hangi beden giydiriyorsun seninkiler ikiz belki daha minnaklardir ama benimki de kız belki ordan esitleriz :)

Biz kesintisiz uyuyoruz cok sukur dis veya hastalik yoksa aksam 9bucuk 10 gibi uyuyor gunduz 2uyku yaoiyor ama ilk uyku sekerleme sayilir aksam da 9 9bucuk en gec 10 da uyutuyorum

Canım bana arkadaşım verdi 18-24 ay. Benim oğlanlar 75cm 9kg falan ama tam oluyor gibi. Zaten herkes kalıbı dar yazmış yorumlarda. Ben 24-36 alacaktım ama vazgeçtim çok para hele 2 tane olunca onun yerine bir sürü şey alırım o paraya dedim
Kızlar bu öğrenme kuleleri var ya, onlardan kullanan var mı ?
Ben almadım henüz ama almak istiyorum. Tek sıkıntı iki bebeğin sığabilecğinden emin olamıyorum. Ablam kullanmıştı çok güzel bir şey

Ya ben de çok almak istiyorum ama marka konusunda kararsız kaldım. Ablanın kullandığı hangisi acaba ? Yani aslında sığarlar ama birbirlerini iterler mi acaba

Ya ben de çok almak istiyorum ama marka konusunda kararsız kaldım. Ablanın kullandığı hangisi acaba ? Yani aslında sığarlar ama birbirlerini iterler mi acaba
Onlar yurtdışında yaşıyor. Little helper markası ona 2 çocuk sığıyor ama burdakilerin ölçüleri daha küçük ya da yanları çok açık. O yüzden kararsız kaldım ben de.

Ben geçen sene lcw nın almıştım, büyük geliyordu kullanamadım. Şu an bacak boyu kısa ama gövdesi tam oluyor. Evimiz merkezi sistem, daha düzenli yanmıyor petekler. Şimdilik kullanıyorum ama bu kışı uyku tulumu ile geçirmek mantıklı olacak, üzerini örttügüm an uyanıyor çünkü. 21-22 derece evimiz. 2,5 tog almıştım. Içinde sadece kısa kollu zıbın var. Sıcacık tutuyor. 12-18 ay ve 18-24 ay bedenlerini deneyerek yine 2,5 tog alırım sanırım lcw dan. Memnunum, kendi bedenime olsa kendime de alırım

Canım anneler de insan ve dinlenmeye ihtiyaçları var ❤
Kızım çok kendi kendine duran bir bebiş değil. Yürümeye başladığından beri de pesindeyim, gitmezsem de kendisi zorla sürüklüyor. Ama bir şeye dalarsa 3-5 dk ben de telefonla ya da tv ile meşgul oluyorum. Çünkü insanım. Mesela bu hafta komsum akşamları 10 ar dk aldı inciyi. Ilk başta biraz garipsedim ama alıştım. Onun da sosyallesmesi hoşuma gitti. Ana yüreği yine de garip hissettim. Allah bütün evlatları korusun, yanında olmayınca bi garip hissediyor insan.

Çocukların kendi kendine yetebilmesi bence çok güzel bir beceri. Sonuçta tv karşısına saatlerce oturtup keyif yapmıyorsun, kendi kendine oynuyor.
Geçenlerde bi video izledim. Kısaca çocukla kaliteli zaman adı altında annenin etkinlik içinde boğulmasını anlatmış. Hiç gerek yok bunlara diyor. Çocuğunuzun gözünün içine bakarak konuşmanız, onunla bulaşık makinesi bosaltmaniz bile kaliteli zaman diyor. Yeter ki onunla olduğumuzu bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…