2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba kızlar, bende 2021 Eylül annesiyim ama erken doğum yaptım normalde Kasımda doğum yapmam gerekiyordu. 9 Eylülde doğum yaptım.
Sormak istediğim şey hangi ayda hamile kaldınız?
Ben de 9 eylülde doğum yaptım. Sat 18 aralıktı 40. Hafta 24 eylülde doluyordu 37+6da sıkılıp çıktı. Ocağın ilk 4 gününde hamile kaldım.

Merhaba kızlar, bende 2021 Eylül annesiyim ama erken doğum yaptım normalde Kasımda doğum yapmam gerekiyordu. 9 Eylülde doğum yaptım.
Sat 8 Aralıktı. 15 Eylül tahmini doğum tarihimdi 4 Eylül de sezeryan oldum.

Merhaba, benim sat 21 Aralık tahmini doğum 27 Eylüldü. Tam 27 Eylülde normal doğum yaptım.

Ben hiç yaptırmadım kan sayımı. Ayağım gitmiyor hastaneye tahlil için. İğne olacak diye. Hiç bir şekilde kullanmadigin halde iyi çıkması maşallah tabi biraz rahatlattı beni. Bugün 5. Gün. 5 gündür bir gr ek gıda almadı. Çok emiyor. Çok emdiği içinde sut oluşmuyor. Çok iştahsız. Demiri mi düştü acaba diye içime kurt düştü. Hasta şu an ondandır diye düşünüyorum ama önceden hasta olduğu zamanlar az da olsa yerdi. Şimdi hicbir şekilde yemiyor.

Biz hiç kullanmadık doğduğu Andan itibaren
Tahlil yaptırıp iyi çıktı diye mi kullanmadin. Ben yaptırmadım tahlil. Reçeteli demir ilaclarinin çok yan etkisi var. İcirmesi zor tadından dolayi. ictigini de kusuyor. Sonra dişleri karartıyor. Diğer reçetesiz sidefer microfer falanda diğer reçetesizler gibi etkili değil. Büyük kızda yaşadığım şeyler olduğu için oglanda ne tahlil yaptırdım ne ilaç kullandım. Ama iştah hiç yok. demir eksikligimi yoksa hasta olduğu için mi iştahsız onu çözmeye çalışıyorum. Bir kaç güne yemezse sanırım tahlil yaptiricam

Ben hep et yedirdim hic ihmal etmedim ama biz alerjiden takviyeye 1,5 ay gec basladik. Sonra bestiron kullandim. Demiri dusuk cikti. Bence bu cok kisiye gore degisen bir sey. Istahi sizde olsugu gibi cok kotulesince kan testi yaptirmistim ben de.

Hastaneye ben de hiç gitmek istemiyorum. Demir ilacını düzenli kullanamıyoruz, boşa tahlil vermiş olacağız. 18 aylıkken kontrole gidince veririz diye erteliyorum. Demir düşüklüğü iştahı çok etkiliyor ama hastayken de iştahsız oluyorlar zaten. Biran önce iyileşir inşallah.

Bize daha iki aylıkken yazılmıştı newvit demir ama çok nadir kullandım açıkçası. O da ishal olunca bağırsakları toparlıyor diye. Doktor bunu bilmiyor tabi. İçeriği zaten aşağı yukarı pekmez gibi bişiydi. Microfer de almıştım ama onda tatlandırıcı vs vardı ve diğerini atıyorum 5 damla veriyorsan bunu 10 damla vermek lazım ki gerekeni alsın. Ek gıdadan beri hep köfte et vs vermeye gayret ediyorum bir öğünde. Tahlil yaptırmadım daha ama yaptırmak istiyorum bir bakılmasında fayda var diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…