- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #55.461
Bizim ev 24 derece. Sabaha karşı kaç derece diye bakmıyorum ama yine aynı veya 1-2 derecs farkediyordur belki. Sıcak oluyor çünkü. Üstünü örtersem kesin uyanıyor. Lcw 2,5 tog çok kalın geldi, sıcaktan rahatsız oldu. 1 veya 1,6 tog şimdi tam hatırlamıyorum yine lcw dan aldım. Içinde kısa kollu atletle yatıyor. Çoraplarını da çıkarıyorum.Gece tulumlayıp uyutan annelere bir sorum var. Ben andywawanın tulumu aldım. 2.5 tog sanırım içine sadece kısa kol tulum bacaklar çıplak giydirip yatırıyorum ama hiç rahat uyumuyor. Sabaha karşı oda baya serin oluyor tulumu giydirmezsem buz kesiyor çocuk asla örtünmüyor e giydirince de uyumuyor. Daha ince bi tulum da denedim yine uyanıp duruyor. Ev merkezi sistem olunca ısıyı ayarlama şansım da yok. Sizinkiler nasıl uyuyor ya?
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun.
Bizimde LCW 2.5 tog gündüzleri petekler yabkiyir akşam yandığı içinde hemencecik sıcak olmuyor hele sabaha karşı buzz. O yüzden içine ince bir uzun kollu giydirip öyle yatırıyorum, genelde rahat uyuyor. Dün gece ne olduysa artık neredeyse 15 kez kalktı. Üstünü örttüm olmadı açtım olmadı yanima aldım olmadı, hiçbir şekilde olmadı yaniGece tulumlayıp uyutan annelere bir sorum var. Ben andywawanın tulumu aldım. 2.5 tog sanırım içine sadece kısa kol tulum bacaklar çıplak giydirip yatırıyorum ama hiç rahat uyumuyor. Sabaha karşı oda baya serin oluyor tulumu giydirmezsem buz kesiyor çocuk asla örtünmüyor e giydirince de uyumuyor. Daha ince bi tulum da denedim yine uyanıp duruyor. Ev merkezi sistem olunca ısıyı ayarlama şansım da yok. Sizinkiler nasıl uyuyor ya?
Ya işte böyle bi durumdan bahsediyorum. 4 gece giydirdim toplasan sadece bir gece iyi uyumuştur. Dün saat başı kalktı ağladı meme verdim uyutmak istedim ama hiç dalmadı, her kıpırtıya uyandı. Valla beni koyacaklar öyle bi tuluma 2 ay uyurum ya.Bizimde LCW 2.5 tog gündüzleri petekler yabkiyir akşam yandığı içinde hemencecik sıcak olmuyor hele sabaha karşı buzz. O yüzden içine ince bir uzun kollu giydirip öyle yatırıyorum, genelde rahat uyuyor. Dün gece ne olduysa artık neredeyse 15 kez kalktı. Üstünü örttüm olmadı açtım olmadı yanima aldım olmadı, hiçbir şekilde olmadı yani
Normalde sorun olmuyor ama dün felaketti ya çaresizce bekledim resmen. Bende uyurum valla ya dünya umrumda olmazYa işte böyle bi durumdan bahsediyorum. 4 gece giydirdim toplasan sadece bir gece iyi uyumuştur. Dün saat başı kalktı ağladı meme verdim uyutmak istedim ama hiç dalmadı, her kıpırtıya uyandı. Valla beni koyacaklar öyle bi tuluma 2 ay uyurum ya.
Canım ben çok niyetlendim ama o sırada il genelinde karanfil krizi vardı heralde ki kaç markete girdiysem bulamamıştımBebeğine diş çıkarma döneminde karanfil yağı kullanan var mı? Sanki zeytinyağına 1,2 damla karanfil yağı katarak damağa sürüldüğünü bir yerde okudum ama şu an bulamıyorum. Kuvvetli bir yağ olduğu için 2 yaşından önce önerilmediğini de okudum şimdi. Doza dikkat etmek gerekiyormuş. Karanfili ezerek mi zeytinyağına katsam acaba?
2,5 togluk tulumu giyerken öyle olmuştu benim kızımda. Dediğin gibi ben de uyurum, sıcacık yumuşacık işte. Tulumdan hariç başka bir sıkıntısı olabilir mi acaba?Ya işte böyle bi durumdan bahsediyorum. 4 gece giydirdim toplasan sadece bir gece iyi uyumuştur. Dün saat başı kalktı ağladı meme verdim uyutmak istedim ama hiç dalmadı, her kıpırtıya uyandı. Valla beni koyacaklar öyle bi tuluma 2 ay uyurum ya.
Zaten sakıncası karanfil değil de karanfilin yağında canım. Daha önce karanfili ezip zeytinyağına katmıştım ama pek sürmemiştim. Bir azı daha geliyor, artık düzenli süreyim diyorum. Yoksa geceler uzun demeye başlayacağım. Zaten sabah 6 da kalkmaya başladıCanım ben çok niyetlendim ama o sırada il genelinde karanfil krizi vardı heralde ki kaç markete girdiysem bulamamıştımzeytinyağına birkaç karanfili doğrudan atarak kullanabilirsin hiçbir sakıncası olduğunu duymadım
Bebeğine diş çıkarma döneminde karanfil yağı kullanan var mı? Sanki zeytinyağına 1,2 damla karanfil yağı katarak damağa sürüldüğünü bir yerde okudum ama şu an bulamıyorum. Kuvvetli bir yağ olduğu için 2 yaşından önce önerilmediğini de okudum şimdi. Doza dikkat etmek gerekiyormuş. Karanfili ezerek mi zeytinyağına katsam acaba?
Işe yaramış mıydı?Bende küçükken bir denemiştim ama sonra hiç kullanmadım bizim sekiz diş var artık azilar geliyor bakamadım da baktirmiyor kulağını tuttu dünden beri.Zaten sakıncası karanfil değil de karanfilin yağında canım. Daha önce karanfili ezip zeytinyağına katmıştım ama pek sürmemiştim. Bir azı daha geliyor, artık düzenli süreyim diyorum. Yoksa geceler uzun demeye başlayacağım. Zaten sabah 6 da kalkmaya başladı
Hiç duymamıştımZaten sakıncası karanfil değil de karanfilin yağında canım. Daha önce karanfili ezip zeytinyağına katmıştım ama pek sürmemiştim. Bir azı daha geliyor, artık düzenli süreyim diyorum. Yoksa geceler uzun demeye başlayacağım. Zaten sabah 6 da kalkmaya başladı
Ben de senin gibi denedim ama düzenli kullanmadım. Şimdi niyetlendim bakalımIşe yaramış mıydı?Bende küçükken bir denemiştim ama sonra hiç kullanmadım bizim sekiz diş var artık azilar geliyor bakamadım da baktirmiyor kulağını tuttu dünden beri.
Sizin tatil nasıl geçmişti otele gitmiştiniz değil mi yemek olayı nasıl geçmişti özellikle bı arkadaş var geziyor bu aralar otelde kalıyorlar galiba özendim ama nasıl yaparım bilmiyorum evde bile zorlaniyorum.Ben de senin gibi denedim ama düzenli kullanmadım. Şimdi niyetlendim bakalım
Belki işte diş olabilir. Alt soldaki patladı ama azılar da şiş hala.2,5 togluk tulumu giyerken öyle olmuştu benim kızımda. Dediğin gibi ben de uyurum, sıcacık yumuşacık işte. Tulumdan hariç başka bir sıkıntısı olabilir mi acaba?
Ya bizimki de bıgün öyle .doktora gidiyor musunuz? Ventolin aldık eczaneden nebulizatör ile onu verdik az önce şimdi uyuyor hırıltılı.Bizim kız da öksürmeye başladı. Burnu da akıyor. Balgam var sanırım biraz zorlanıyor gibi. Inleyerek uyuyor bu gece resmen.
Ben biraz zeytinyağına 14-20cc üç karanfil koydum buzdolabında bekledi. Onu soğuk soğuk damağına sürdüm iyi geldiBebeğine diş çıkarma döneminde karanfil yağı kullanan var mı? Sanki zeytinyağına 1,2 damla karanfil yağı katarak damağa sürüldüğünü bir yerde okudum ama şu an bulamıyorum. Kuvvetli bir yağ olduğu için 2 yaşından önce önerilmediğini de okudum şimdi. Doza dikkat etmek gerekiyormuş. Karanfili ezerek mi zeytinyağına katsam acaba?
Cok gecmis olsunÇok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canımCok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?