2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Valla bebişim ben gün sayıyorum, 2 ocak’ta koyacağım dilekçemi masalarına

Haa ama bana müdürlüğümü verir, maaşıma %50 zam yapar, altıma da bi yönetici alırsa bi 6 ay daha kalırım
Ben bugün ayrıldım işten çok duygusallaştım ama Boku çıkmıştı artık umarım çok boş kalmam
Ben idare ederim de bakıcıma üzüldüm bugün doğum günüydü söylemedim üzülmesin diye haftaya söyleyeceğim
Bacımsu sen de izmirdesin yanlış hatırlamıyorsam değil mi? Gel buluşup kaynanaları çekiştirelim

Hakkında hayırlısı olsun canım. Gönlüne göre olsun Inşallah.
Ben de gelem mi Ankaradan ama

Kızımın uyku saatleri son günlerde değişti. Daha geç yatıyor artık. Normalde en geç 20.00 de uyumuş olur sabah 6.00-7.00 gibi kalkardı. Gün içinde 1 saat uyurdu öğlen. Şimdi 23.30 da uyuyor sabah 8.30 da kalkıyor. Oglen 14.00-16.00 arasi 2 saat uyuyor. Öğlen uykusunu erkene çekemiyorum. Böyle olunca da akşam uykusu gecikiyor. Eskiden akşam rahat rahat çay içiyor dinleniyordum. Simdi o da gitti. Umarım geçicidir bu durum.

İzmirdeyim. Ya o kadar iyi olur ki. Psikolog seans çok pahalı. Antidepresan da içemiyorum emzirdigim için. Aile içi muabbetlerimi annem dışında kimseylede paylasmiyorum. Konuşalım rahatlayalim Buluşalım valla çok isterim

Benimki hep öyle neyse ki geç yatınca 10 gibi kalkıyor en azından uykumu alıyorum

Benimki hep öyle neyse ki geç yatınca 10 gibi kalkıyor en azından uykumu alıyorum
Sabah zar zor 07.30 a kadar uyudu. Geç yattı geç kalkar diye sevinmiştim halbuki. Uyku konusunda babasına çekseydi keske. Kafasını yastığa koyar koymaz uyur ve hâlâ uyanmadı mesela. Acayip kıskanıyorum. Gözüme batıyor uyuması

Aaaa çok şaşırdım. Hayırlısı olsun
Ben de bekleyemeyeceğim, yarın veriyorum istifamı 2 hafta ihbar var, sonra bebişimle takılırız bir süre.
Umarım istediğimiz gibi işler buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…